A CS2 Case Hardened Skinek: Minták, Blue Gem + Több | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A CS2 Case Hardened Skinek: Minták, Blue Gem + Több

KeyDrop Team

A Case Hardened a CS2 skin egy különleges típusa, amely nem csak a kopása és a fegyver alapján éri meg, amennyit ér, hanem a véletlenszerű magok alapján is. Ez a mag különböző mintákat hoz létre, amelyek ritka és értékes felületeket adnak a fegyvereknek. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan működik a Case Hardened, és milyen skinek határozzák meg a drága jellegét.

Honnan jön az ihlet?

Az esetkeményítés egy olyan valós folyamat, amelynek során egy alacsony széntartalmú tárgyba, általában acélba, szenet visznek be. Ez egyedi megjelenést hoz létre a metán, patinás felületet adva neki.

De hogyan működik a CS2-ben?

A Counter-Strike-ban senkinek sem kell bonyolult kémiai folyamatokat használnia a skinek létrehozásához, egyszerűen csak egy véletlenszerű magra van szükség, amely egy nagy bitmap egy adott részét alkalmazza a fegyverre. Ez viszont azt jelenti, hogy a különböző fegyverekre különböző színeket és különböző mintákat alkalmaznak. A rendelkezésre álló árnyalatok a kék, az arany, az ezüst és a lila.

A következő elemekhez léteznek case hardened skinek:

Mennyit érnek a case hardened skinek?

Ez a tárgytól és a mintától függ. A legolcsóbb Case Hardened a 11 dolláros Five-SeveN, míg a legdrágább a Karambit, amely a kevésbé értékes minták esetében 2500 dollárig, a kevésbé értékes minták esetében pedig akár 1,2 millió dollár ig is eljuthat, ami az úgynevezett „kék drágakő” becsült értéke!

Case hardened minták

Oké, szóval mi az a kék drágakő, és hogyan működnek és néznek ki ezek a minták? Lássuk csak!

A kék drágakő

A Blue Gem a Case Hardened skin egy olyan típusa, amely gyakorlatilag teljesen kék. Ezek a legritkább skinek közé tartoznak. Mindegyikük sokkal drágább, mint a fegyverükhöz tartozó „alap” Case Hardened. Az egyes kések konkrét magmintáit ebben a Steam útmutatóban találod.

Ne feledd, hogy az AK-47-eshez hasonló fegyverskinek esetében a Blue Gems nem teljesen kék, de néhány rendkívül kék skin az erősen kék külső alapján Gemsnek minősül. Például itt:

Amint láthatod, nem az egész skin kék, hanem a fegyver teste körüli fő rész. Ez a skin több százezer dollárt is érhet, már csak a furcsa patinás mintázat alapján is.

Vannak más prémium minták is?

Természetesen. Van még a Blue Scar, egy speciális típusú Blue Gem az AK-47-eshez, a 661-es mag alapján, ahol a kék csík végigfut a fegyver testének tetején. Ez a különleges skin több mint 1 millió dollárt is érhet.

Hogyan ellenőrizhetem a mintát?

Egyszerűen csak vizsgálja meg a skint a gőzön keresztül, és a magot a képernyő alsó részén található „i” gombra kattintva megjelenő információs doboz tartalmazza. Így láthatod a skin mintázatát, és ha rendkívül szerencsés vagy, talán találsz valakit, aki nem tud róla, és életed üzletét kínálja neked. Tudd azonban, hogy ez rendkívül valószínűtlen. De hé, egy próbát azért megér.

Következtetés

Órákig beszélhetnénk a különböző mintákról, de úgy gondoljuk, hogy a lényeget érti. Ha Case Hardened vadászatra mész, valószínűleg sok időt fogsz tölteni, de hé, sosem tudhatod, mikor van szerencséd. Ha kibontasz egyet… ne felejtsd el ellenőrizni a listán, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem te vagy az, aki elhozza valakinek a szerencsenapját. Sok szerencsét a Key-Drophoz, és nézd meg legközelebb a CS2 legdrágább skinjeit bemutató útmutatónkat! 

Ön is szeretheti

A Legjobb Poszt-Apokaliptikus CS2 Skinek: Teljes Utmutató

A 12 Legjobb P90 skin a CS2-ben