10 Legjobb Olcsó AWP Skin CS2-ben 10 Dollár Alatt | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

10 Legjobb Olcsó AWP Skin CS2-ben 10 Dollár Alatt

KeyDrop Team

Az AWP skinek arról ismertek, hogy a legdrágábbak közé tartoznak a játékban. Sőt, ha megnézed a CS2 legdrágább skinjeit tartalmazó listánkat, észreveheted, hogy a hat első helyből négyet az AWP-k foglalnak el! Ez azonban nem jelenti azt, hogy több száz dollárt kell költened ahhoz, hogy AWP-d jól nézzen ki. Összeállítottunk egy listát a legjobb olcsó AWP-skinekről, amelyeket még ma beszerezhet anélkül, hogy a bankot megroppantaná.

1. Mortis

Viselete: Factory New | Ár: 7,50 $

Erősen kezdünk a Mortis-szal: egy titkosított AWP skin, amelyet a „Halál” tarot kártya ihletett. A skinen a kaszás és egy csontvázszerű ló, valamint a 13-as szám látható római számokkal — ez a Tarotban a „Halál” kártya száma. Számos dekoratív mintával együtt mindezek az elemek egy igazán lenyűgöző dizájnt alkotnak.

Nyiss AWP | Mortis ládákat

2. Chromatic Aberration

Viselete: Field-Tested | Ár: 8,50 $

Ennek a filmnek fel kellett kerülnie erre a listára. A Chromatic Aberration a legfelismerhetőbb AWP skinek közé tartozik, részben a vibrálóan rózsaszín mintázatának köszönhetően, de annak is, hogy a grafikát kissé eltoltan alkalmazták, ami trippes kinézetet kölcsönöz a skin-nek. Tökéletes választás, ha szeretsz egy kis színt a loadoutodban. 

Kevesebb mint 10 dollárért ezt a skint Field-Tested állapotban kaphatod meg — de ne aggódj, mert elég jól néz ki, az összes grafika még mindig érintetlen. Ha egy gyári új skinre szeretnél költeni, az 20 dollár körül lesz.

Nyiss AWP | Chromatic Aberration ládákat

3. Fever Dream

Viselete: Field-Tested | Ár: 9,70 $

Mi történne, ha egy őrültnek színes krétát adnánk, és szabad hozzáférést biztosítanánk egy táblához? A Lázálom a válasz. A fekete alapot kék, rózsaszín és lila színű rajzok és írásdarabok borítják, köztük a „#headshot” és a „farkasok állnak az ajtóm előtt” szavak. 

A 10 dollár alatti áron kapható Field-Tested verzió kevésbé lesz élénk, mint az „újabb” állapotok, de a legtöbb design megmarad! Egy gyári új Fever Dream 16 dollár körüli összegbe kerül a Steamen, ha egy kicsit meg tudod nyújtani a büdzsédet. 

Nyiss AWP | Fever Dream ládákat

4. Atheris

Viselete: Minimal Wear | Ár: 6,90 $

Az olcsó AWP-skinek klasszikus választása, az Atheris egy élénkzöld viperát ábrázol sötétkék alapon. Bár egyes játékosok szerint ez egy kicsit túl gyakori, még mindig életképes választás — attól, hogy népszerű, még nem tűnik rosszabbnak! Figyeld meg, hogy a távcső a hozzá illő skálamintával van festve, ami az egész puskának egységes, teljes megjelenést kölcsönöz. 

A Minimal Wear Atheris majdnem tökéletesnek tűnik, bár ha a „majdnem” nem elég neked, a gyári új példány 15 dollár körüli összegbe kerül a Steamen.

Nyiss AWP | Atheris ládákat

5. Phobos

Viselete: Factory New | Ár: 2,30 $

A legjobb olcsó CS2-skinek listájánkon is szereplő Phobos a legolcsóbb AWP-skin a Korlátozott kategóriában. A skin olyan benyomást kelt, mintha a puska egymásba illeszkedő fémlapokból épülne, fekete és sötétzöld színűre festve, sárga akcentusokkal. A dizájnban elektronika nyomai is megjelennek, mintha a puskát valamilyen kiegészítő technológiával frissítették volna. Mindent egybevetve jó választás, ha szereted a sci-fi/survival hibridet a játékbeli esztétikádhoz.

Nyiss AWP | Phobos ládákat

6. POP AWP

Viselete: Factory New | Ár: 9,20 $

A nagyon sötét Phobostól a színes POP AWP felé haladunk. A játékon belüli leírás szerint a skin „retro techno-inspirált mintázatot” tartalmaz… bár hogy ez pontosan mit jelent, az a legjobb esetben is homályos. Mégis, ez egy menő kinézetű skin, szögletes mintákkal és egy olyan stílussal, ami eléggé egyedülálló a mesterlövészpuskák skinjei között. Ezzel biztosan kitűnsz a tömegből.

Nyiss AWP | POP AWP ládákat

7. Exoskeleton

Viselete: Factory New | Ár: 9,90 $

Vissza a halálhoz és a pusztításhoz! Az Exoskeleton meglepően bonyolult egy ilyen olcsó skinhez képest, részletes mintákkal a puska minden részén. Az eredetileg „Bare Metal” névre keresztelt skin 3D-s hatást kelt, mintha a puskát öntőformába öntötték volna, nem pedig festették volna. Az ötlettől a kivitelezésig, ez egy nagyszerű AWP skin minden szempontból.

Nyiss AWP | Exoskeleton ládákat

8. Worm God

Viselete: Factory New | Ár: 2,70 $

Úgy tűnik, hogy az AWP skineken aránytalanul sok koponya van, még a koponyával borított AWP | Acheron nélkül is. A Worm God szintén tartalmaz egy koponyát — szemekkel, ha szabad hozzátennem — a fegyver szárán, és a puska oldalát gyökereknek tűnő dolgok borítják. Ez egy érdekes megközelítés egy meglehetősen morbid témára, és a dizájn illusztrációs stílusa mindenképpen megér egy második pillantást.

Nyiss AWP | Worm God ládákat

9. Black Nile

Viselete: Factory New | Ár: 5 $

Itt van valami a minimalistáknak: A Black Nile fekete-ezüst mintázat borítja a puska teljes testét… és semmi mást. Az eredmény egyenes és meglehetősen elegáns, valahogy magával ragadó az egyszerűségében. Maga a minta állítólag egy topográfiai térkép vonalaira hasonlít, bár olyan is, mintha fadarabok lennének. Akárhogy is, tökéletes, ha egy egyszerű, sötét skint keresel az AWP-dhez.

Nyiss AWP | Black Nile ládákat

10. Duality

Viselete: Minimal Wear | Ár: 7 $

Végül, de nem utolsósorban a Duality, két kígyóval és hihetetlenül bonyolult mintákkal. Igen, kígyók, többes számban: a második kígyó a puska másik oldalán van, amely piros helyett aranyat használ.

10 dollárért a Duality-t kapod Minimal Wear-ben, bár amíg a lehető legalacsonyabb float-ot választod, nem fogsz sok különbséget észrevenni a Factory New-hoz képest. Mégis, egy Factory New Duality csak 14 dollár körüli összegbe kerül, így érdemes egy kicsit többet költeni, ha tetszik ez a skin.

Nyiss AWP | Duality ládákat

Ez minden — láttad a 10 legjobb olcsó AWP skin-t a CS2-ben. Ha szerencséd van, most már van egy új skin az AWP-edhez, amit kiválasztottál! Nézd meg a CS2 legjobb olcsó AK-47-es skinjeit bemutató bejegyzésünket, ha pedig valami drágábbat szeretnél, nézd meg, hátha megnyerheted a Key-Dropon. Sok szerencsét!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

CS2 Gazdasági Útmutató: A Helyes Keresés + Költekezés

A12 Legjobb UMP-45 Skin a CS2-ben