A 12 Legjobb P90 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 12 Legjobb P90 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Bár technikailag megvannak az előnyeik, mint például a jó futási pontosság és a nagy tár, a P90-esek ritka látványt nyújtanak a versenymérkőzéseken. Tehát ha ez az SMG a választásod, akkor akár ki is tűnhetsz vele! Nézd meg a CS2 legjobb P90-es skinjeit tartalmazó listánkat, hátha találsz valamit, ami megfelel a stílusodnak.

1. Asiimov

Ár: 6–44 $

Először is, a modern klasszikus, az Asiimov. Aligha szorul bemutatásra: a fehér, narancssárga és fekete kombinációja az egyik legjellegzetesebb a játékban. A P90-es változat a legolcsóbb Asiimovok közé tartozik — csak a P250 | Asiimov kerül kevesebbe (2–22 $). Ezzel nem lehet hibázni.

Nyiss P90 | Asiimov ládákat

2. Shallow Grave

Ár: 1,70–8 $

Ha szereted a hátborzongató hangulatú CS2 skineket, a Shallow Grave pont neked való. A dizájn egy piros-fekete csontváz-illusztrációt kombinál a markolatokon megjelenő kőhatással, kiegészítve valamivel, ami rúnáknak vagy jeleknek tűnik. Tökéletes horror témájú felszerelésekhez.

Nyiss P90 | Shallow Grave ládákat

3. Grim

Ár: 0,10–0,60 $

A horror birodalmában maradunk a Grimmel, amely a játékbeli leírás szerint „gyilkos szellemeket” ábrázol. A fekete és az élénkzöld kombinációja, valamint az illusztráció stílusa a vintage animációt juttatja eszünkbe. Remek választás, ha szereted a hátborzongató témájú zöld CS2 skineket.

Nyiss P90 | Grim ládákat

4. Vent Rush

Ár: 0,50–1,80 $

A színösszeállítás, a horpadások és karcolások, a szalag és a csövek illúziója között a Vent Rush erős „sci-fi túlélési” hangulatot áraszt. Az SMG alján lévő csövek 3D-s hatása meglepően valósághű, még a játékban is. Mindenképpen az egyik legjobb választás a P90-hez, különösen, ha szűkös a költségvetésed.

Nyiss P90 | Vent Rush ládákat

5. ScaraB Rush

Ár: 4–15 $

A ScaraB Rush összetéveszthetetlenül egy Anubis skin, az egyik legeredetibb kinézetű P90 skin (és határozottan az egyik legjobban elnevezett). Az egyszerű, szögletes minták egy bonyolult, egyértelműen egyiptomi témájú dizájnt alkotnak. A 15 dolláros gyári új árával ez egy igazi olcsóság.

Nyiss P90 | ScaraB Rush ládákat

6. Freight

Ár: 0,07–0,25 $

A Freight nem is állhatna távolabb a ScaraB Rush-tól. Modern, városias és zord, egy graffitivel borított, szétroncsolt vasúti kocsira kell hasonlítania — és elég jól csinálja. A rozsdaeffektus a skin egyes részein szép és jól kivitelezett húzás. Mindent egybevetve, nagyszerű skin, különösen a T oldalhoz.

Nyiss P90 | Freight ládákat

7. Nostalgia

Ár: 5–12 $

Ha tetszik a Freight graffiti témája, de valami „tisztábbra” vágysz, a Nostalgia a válasz. A skin egy csomó színt kombinál valósághűnek tűnő graffitivel, köztük a CT ügynök képével, amire a… tapasztaltabb játékosok (igen, próbálom elkerülni, hogy azt mondjam, hogy öreg vagy) emlékezni fognak a Counter-Strike 1.6 betöltőképernyőjéről.

Nyiss P90 | Nostalgia ládákat

8. Off World

Ár: 0,15–0,60 $

Úgy néz ki, mint valami egy sötét sci-fi filmből, az Off World eléggé megkopottnak és kopottasnak tűnik a Factory New-nál… de onnantól kezdve csak egyre érdekesebb lesz:

Ahogy a skin állapota egyre közelebb kerül a Battle-Scarredhez, a skineden maratott szimbólumok és betűk jelennek meg, ami a CS2-ben a float érdekes és meglehetősen egyedi használata. Néhány fémrészen is megjelennek a sérülések, később pedig a rozsda.

Ha tetszik ez a skin, nézd meg a hozzá tartozó Glock-18 | Off World skin-t is!

Nyiss P90 | Off World ládákat

9. Emerald Dragon

Ár: 115–475 $

Néhány figyelemre méltó kivételtől eltekintve a CS2-ben a P90-skinek általában eléggé megfizethetőek. Az Emerald Dragon az egyik ilyen kivétel, rendszeresen meghaladja a 400 dolláros árat (gyári új). Ha azt feltételezted, hogy ez azért van, mert egy drága gyűjteményhez tartozik, akkor igazad van: az Operation Bravo-ból való, amely az AK-47 | Fire Serpentet is tartalmazza (700–2500 $).

Nyiss P90 | Emerald Dragon ládákat

10. Elite Build

Ár: 0,20–1 $

Ha egy egyszerű, elegáns P90-es skinre vágysz, ne keress tovább az Elite Buildnél. Többnyire szaténfekete, sárga akcentusokkal, és úgy néz ki, mintha a való világban hülyén drága lenne (ironikus módon a CS2-ben ez az egyik legolcsóbb opció). A sárgaréz csavarok, amelyek illeszkednek a skin sárga elemeihez, egy szép húzás.

Nyiss P90 | Elite Build ládákat

11. Module

Ár: 3 $

A fémes kék hatszögletű mintával a Module futurisztikus és figyelemfelkeltő, anélkül, hogy túlzásba esne. Válassza a Factory New opciót, hogy a kék a legélénkebb legyen — ez a skin minden viselési állapotban nagyjából ugyanannyiba kerül. Tökéletes választás, ha a modern és/vagy kék CS2 skinek híve vagy.

Nyiss P90 | Module ládákat

12. Shapewood

Ár: 1,50–11 $

A CS2 legjobb P90-es skinjeinek listáját a Shapewood zárja: biztosan nem fog mindenki ízlésének megfelelni, de elég egyedi ahhoz, hogy említést érdemeljen. Úgy értem, mikor láttál utoljára fából készült SMG-t?

Érdekes az is, ahogy ez a skin a magasabb lebegésnél romlik: a fa nagyrészt változatlan marad, de a fémrészeken először karcolások, majd rozsda keletkezik. Nézze meg!

Nyiss P90 | Shapewood ládákat

Ennyi a listánk — a CS2 legjobb P90-skinek teljes listáját láttad. Reméljük, találtál egy új külsőt az SMG-dhez, és készen állsz arra, hogy kipróbáld a terepen. Ha pedig Emerald Dragon vagy egy másik drága skinre vágysz, nézd meg, hogy megnyerheted-e a Key-Drop-on!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A CS2 Case Hardened Skinek: Minták, Blue Gem + Több

CS2 Gazdasági Útmutató: A Helyes Keresés + Költekezés