12 A Legjobb SG 553 Skinek a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

12 A Legjobb SG 553 Skinek a CS2-ben

KeyDrop Team

Az AK-nál 300 dollárral magasabb árával az SG nem egyértelmű választás a legtöbb játékos számára. De egyesek számára megéri a plusz kiadást — ha ez rád vall, akkor talán itt az ideje, hogy a COD fegyverednek új festést adj. Íme a legjobb SG 553-as skinek a CS2-ben, hogy elkezdhesse a munkát!

1. Dragon Tech

Ár: 0,40–1,80 $

El tudod hinni, hogy ez a skin kevesebb, mint 2 dollárba kerül?! Nézd meg, ez fantasztikus! A zöld biomechanikus sárkánytól kezdve a helyenként látható áramköri háttérig a design bonyolult és szemet gyönyörködtető, és szó szerint pár dollárért teljesen átalakítja az SG 553-at.

Nyiss SG 553 | Dragon Tech ládákat

2. Colony IV

Ár: 6–45 $

Itt van egy másik érdekes. A Colony IV egy vörös hangyát ábrázol (aki biztosan látott már jobb napokat is) élénksárga háttér előtt, a táron és a puska markolatán pedig gázálarcok láthatók. Az egész egy klassz horror/poszt-apokaliptikus hangulatot áraszt, és remek kiegészítője bármelyik sárga CS2 felszerelésnek is.

Nyiss SG 553 | Colony IV ládákat

3. Darkwing

Ár: 0,30–2 $

Van olyan RPG rajongó, akinek tűzzel megvilágított várbörtönök, griffek és beszélő hollók jutnak eszébe, amikor ezt a skint nézi? Akárhogy is, ez egy klassz választás, amely a tüzes vörös hátteret sötét tollakkal kombinálja. Ráadásul a távcső mintázata sötét, kissé hátborzongató hangulatot kölcsönöz a skinnek.

Nyiss SG 553 | Darkwing ládákat

4. Phantom

Ár: 0,40–1,50 $

Itt az ideje, hogy egy kicsit változtassunk a dolgokon: itt a Phantom, egy teljesen más témával és hangulattal, ami közelebb áll a sci-fihez. A különböző minták kombinációjától kezdve a narancssárga hangsúlyokig minden olyan, mintha ez a puska egy űrhajó fegyvertárában lenne a helye (valószínűleg a 80-as évek filmes díszlettervezői által elképzelt űrhajó fegyvertárában).

Nyiss SG 553 | Phantom ládákat

5. Pulse

Ár: 2,90–4,70 $

Az egyszerű és hatékony Pulse modern, élénk megjelenést biztosít az élénk rózsaszín és lila szín és a fekete háttér szögletes mintázatú kombinálásával. Ha ez tetszik, szerezze be a hozzá illő FAMAS | Pulse skint körülbelül 7 dollárért, és további ötletekért nézze meg a CS2 legjobb rózsaszín skinjeinek listáját.

Nyiss SG 553 | Pulse ládákat

6. Hazard Pay

Ár: 315–940 $

A Hazard Pay első ránézésre elég egyszerűnek tűnik, bár közelebbről megvizsgálva apró elemeket fedezhetünk fel, amelyek az építkezés témájára utalnak. Figyeld meg például az óvatossági szalagot a táron, vagy a „védősisakos terület” szimbólumot a ravasz mellett.

Történetesen ez a legdrágább SG 553-as skin a játékban. Különösen a Battle-Scarred Hazard Pays érheti el a legmagasabb árakat, mivel ezek a legritkábbak: a skin float ára 0,00–0,48 között mozog. Vedd figyelembe, hogy a Souvenir változat általában olcsóbb (90–250 $), így ha inkább használatra szerzel be egyet, mint cserére, akkor ez egy életképes választás lehet.

Nyiss SG 553 | Hazard Pay ládákat

7. Cyrex

Ár: 3–15 $

A fekete, fehér és piros klasszikus színkombináció, és a Cyrex kiválóan kihasználja ezt, modern és elegáns megjelenést biztosítva. Az egyszerű, egyenes és elegáns Cyrex kiváló kiegészítője lesz gyakorlatilag bármilyen felszerelésnek.

Nyiss SG 553 | Cyrex ládákat

8. Ol’ Rusty

Ár: 0,07–0,20 $

És most a modern ellentéte: az Ol’ Rusty kifejezetten vintage témát képvisel, amit a régi autókra emlékeztető puskapor-kék szín használata és a puska oldalán lévő régies logó is bizonyít. Az Ol’ Rusty még a Factory New változatban is, nos, rozsdás, a színek sötétebbek és kevésbé élénkek a magasabb lebegtetésű változatokban.

Nyiss SG 553 | Ol’ Rusty ládákat

9. Aerial

Ár: 0,15–0,30 $

Az alkotó, SLIMEface szerint az Aerial-t a vadászgépek ihlették. Ezt láthatod a színösszeállításban és a dizájnban használt szárnyas logóban, de rengeteg más részletben is, ha jobban megnézed. Figyeld meg, hogy a puska teste mintha szegecselt fémlemezekből állna, vagy hogy a markolat hatású. Menő skin, meglepően alacsony árral.

Nyiss SG 553 | Aerial ládákat

10. Triarch

Ár: 0,35–1,80 $

Ha szereted a realisztikus megjelenésű CS2 skineket, akkor a Triarch jó választás lehet számodra. A sivatagi hadviselés kinézete jól illeszkedik majdnem minden T-oldali ügynök skinjéhez. Ráadásul a dizájnban használt gradiensek és a sárga hangsúlyok modern megjelenést kölcsönöznek neki, ami nem túlságosan túlzó.

Nyiss SG 553 | Triarch ládákat

11. Integrale

Ár: 5–128 $

Ha már a túlzó dolgokról beszélünk… Az Integrale-t tényleg nem lehet kihagyni semmilyen környezetben vagy felállásban. A Valve által tervezett skin egyértelműen verseny témájú, rengeteg „szponzor” logóval borítva az élénk színű puskát. Jó választás, ha szereted a feltűnő skineket.

Nyiss SG 553 | Integrale ládákat

12. Aloha

Ár: 0,07–0,20 $

Vegyünk egy kicsit vissza a dolgokból, mielőtt befejeznénk: Az Aloha nyugodt, tompított paletta, kék hibiszkuszvirágokkal, lila levelekkel és sötét háttérrel. Nem mindenki ízlésének fog megfelelni, de ha valami szokatlanra vágysz, ez jó választás lehet.

Nyiss SG 553 | Aloha ládákat

Ez minden, amit ma tudunk nektek mondani! Mit gondolsz a CS2 legjobb SG 553-as skinjeinek kiválasztásáról? Oszd meg velünk a közösségi médiában, és ne felejtsd el megnézni a többi best-of listánkat (például a legjobb AK-47-es vagy M4A4-es skineket a CS2-ben, ha már az AR-okért rajongsz). Jó szórakozást a Key-Dropon, találkozunk a következő bejegyzésben!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A Legjobb CS2 Workshop Skinek: Május 2024

Egyiptomi Skinek a CS2-ben: Teljes Egyiptomi Raktár