A12 Legjobb UMP-45 Skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A12 Legjobb UMP-45 Skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Az UMP jobb napokat is látott már a Counter-Strike-ban. Egykor az anti-eco és a force buy körök egyik főszereplője volt, de a rontások miatt csak egykori önmagának a héja lett. Néhány pályán és pozícióban azonban még mindig életképes lehet, és biztosak vagyunk benne, hogy a nosztalgia is arra készteti az embereket, hogy időről időre elővegyék. Ha te is közéjük tartozol, és szükséged van egy kis lendületre az UMP-edhez, akkor összeállítottunk egy praktikus listát a CS2 legjobb UMP-45-ös skinjeiről!

1. Wild Child

Ár: 2–15 $

A „Fallout” TV-sorozat megjelenésével a poszt-apokaliptikus skinek kissé felértékelődhetnek, és a Wild Child úgy néz ki, mintha egy csomó raider hordozná a pusztaságban.

Nyiss UMP-45 | Wild Child ládákat

2. Momentum

Ár: 4–10 $

Ennek a kék és piros skinnek a neve tényleg elárulja a játékát. A szép színű vonal és néhány előre mutató nyíl kombinálva biztosan ad némi lendületet a rohanásokhoz. Szórakoztató, és működik, mi mást kérhetnénk még.

Nyiss UMP-45 | Momentum ládákat

3. Primal Saber

Ár: 2–10 $

Ha gyerekkorodban imádtad a kardfogú tigriseket (valójában nem is állnak közeli rokonságban a tigrisekkel, tudod), akkor imádni fogod ezt a skint, amelynek közepén egy kardfogú koponya található. Ha úgy érzed, hogy még egy UMP-vel is csúcsragadozó vagy, akkor ez a skin neked való.

Nyiss UMP-45 | Primal Saber ládákat

4. Fade

Ár: 500–4600 $

Klasszikus skint, a Fades-ről már számtalanszor írtunk, így nem vesztegetjük az időtöket. Gyönyörű, fényes és bármilyen más Fade skinhez passzol, mi imádjuk! De nagyon drága, szóval… tudod. Csak ha túl sok pénzed van.

Nyiss UMP-45 | Fade ládákat

5. Gold Bismuth

Ár: 2–7 $

Egy fémes skin egy kis csavarral. Nem teljesen arany, mivel ezüstös felső részt vezet be az arany alaphoz, így inkább harci, mint királyi kinézetű. Tökéletes egy Paladin/Lovag felszereléshez, az arany bizmut némi csillogást ad anélkül, hogy a bankot megtörné.

Nyiss UMP-45 | Gold Bismuth ládákat

6. Moonrise

Ár: 0,40–1,40 $

Az egyik abszolút kedvencünk, a Moonrise az UMP-n, de a Glock-18-on is megtalálható. A városkép véletlenszerűen generálódik, ami azt jelenti, hogy minden épület más-más helyen lesz a magoktól függően, így ez a synthwave égbolt igazán egyedivé válik.

Nyiss UMP-45 | Moonrise ládákat

7. Arctic Wolf

Ár: 0,40–1,50 $

A városból a fagyos pusztaságok felé vesszük az irányt. Ez a Canine egy kicsit olyan, mint egy jeges üvöltés, de inkább szőrös (nem, nem az a fajta) fókusszal, így a szőrzet úgy néz ki, mintha hó díszítené a fegyvert, 3D-s mélységgel.

Nyiss UMP-45 | Arctic Wolf ládákat

8. Grand Prix

Ár: 0,40–1,50 $

A régi idők F1-es futamaira utalva ez egy finom bézs színű skin, amely nem túlságosan feltűnő, de ugyanakkor elegáns. Bár nem vagyunk benne biztosak, hogy Max Verstappen ezt viselné, Alain Prost… valószínűleg igen.

Nyiss UMP-45 | Grand Prix ládákat

9. Crime Scene

Ár: 100–119 $

CSI: CS2! A skin neve mindent elárul. A sárga szalaggal és piros és kék fényekkel vizualizált helyszín, ez egyszerű, de szórakoztató azok számára, akik szeretik a hangulatot, bár a mi ízlésünknek egy kicsit drága.

Nyiss UMP-45 | Crime Scene ládákat

10. Exposure

Ár: 0,50–2 $

Úgy tűnik, a sürgősségi ellátás itt is téma, mivel az expozíció egy bordakosár röntgenfelvételét mutatja. Az ízesítő szöveg azzal viccelődik, hogy minden fémtárgyat ki kell venni a zsebeidből, de attól tartunk, hogy még mindig van néhány a magazinban. Szórakoztató a fekete-kék és a röntgensugaras rakomány (duh!).

Nyiss UMP-45 | Exposure ládákat

11. Blaze

Ár: 18 $

Tűz a diszkóban, tűz az UMP-nél. A Blaze egy klasszikus skin, a te-mileage-may-vary élével. Kicsit emlékeztet minket a Metallica Load borítójának művészetére. Akárhogy is, ha szereted az üzemanyagot, a tüzet és a dabadabadokat, szeretni fogod ezt a tüzes lövöldét.

Nyiss UMP-45 | Blaze ládákat

12. Carbon Fiber

Ár: 0,10 $

Ez a legvisszafogottabb az összes közül, a mintázat helyett a textúrára összpontosít. Egyszerűen minimalista, és jól mutat a teljesen fekete felszerelésekben, mivel az alapértelmezett skinkhez képest szép fényt ad a feketének.

Nyiss UMP-45 | Carbon Fiber ládákat

…és ez minden. Egyetértesz a CS2 legjobb UMP-45 skinjeinek kiválasztásával? Vagy kiegészítenétek még valamivel? Szóljatok nekünk a közösségi oldalainkon, és mint mindig, sok sikert a Key-Drop-on! Ha más SMG-kben gondolkodsz, várnak a legjobb MAC-10 és MP9 skinek listái.

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

10 Legjobb Olcsó AWP Skin CS2-ben 10 Dollár Alatt

A Legjobb Sci-Fi Skinek a CS2-ben: Teljes Sci-Fi Raktár