15 Legjobb olcsó AK-47 skinek CS2-ben (20 dollár alatt) | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

15 Legjobb olcsó AK-47 skinek CS2-ben (20 dollár alatt)

KeyDrop Team

A T-oldalon exkluzív AK-47 az egyik legnépszerűbb fegyver a CS2-ben… ami még szerencsétlenebbé teszi, hogy sok ikonikus skinje több száz dollárba kerül. A jó hír az, hogy még akkor is beszerezhetsz jó pár menő skin-t az AK-hoz, ha kicsi a költségvetésed. Íme a mi top választásunk a legjobb olcsó AK-47 skinekre, amelyeket 20 dollárért vagy kevesebbért szerezhetsz be! 

(Az árak, mint mindig, a Steamről származnak — lehet, hogy ezeket a skineket még olcsóbban is meg tudod szerezni harmadik féltől származó piactereken.)

1. Slate

Ár: $8 (Factory New)

A pala, nos… fekete. A markolat, a kézvédő és a tár nem feltűnő fekete textúráival a skin minimalista és meglepően hűvös megjelenésű valami ilyen egyszerűhöz képest. Önmagában is remekül működik, bár kiváló skin a matricák bemutatására is — a sima fekete háttérrel szemben igazán kiemelkednek.

Nyiss AK-47 | Slate ládákat

2. Phantom Disruptor

Ár: $11 (Factory New)

A Phantom Disruptor egy olyan lényt mutat be, amelyet első pillantásra elég nehéz meghatározni — fogak és szemek is vannak benne, ha ez segít valamit. A skin készítője, apel8 귀신 szerint a dizájn „egy mutálódott farkast ábrázol … ködformába váltva”, ami nagyban magyarázza, hogy mit is látunk.

Akárhogy is, a Phantom Disruptor nagyon jól néz ki, és érdekes színpalettája van a barnák, sárgák és világoskékek fekete alapon. Jó költségvetési választás egy fantasy- vagy horror-témájú rakományhoz.

Nyiss AK-47 | Phantom Disruptor ládákat

3. Cartel

Ár: $11 (Minimal Wear)

Bár elsőre nagyon hasonlónak tűnik a vanília AK-47-eshez, a Cartel egy sokkal bonyolultabb skin, részletes vésésekkel a puska szinte minden fémrészén. A koponyák és virágdíszek mintáit és képeit a mexikói kultúra ihlette, és a mexikói halottak napjához kapcsolódó művészeti stílusra utalnak.

Kaphatsz még P250-et | Cartel (6–19 $) és, ha van kedved, Dual Berettát | Cartel (0,40–1,60 $).

Nyiss AK-47 | Cartel ládákat

4. Rat Rod

Ár: $12 (Factory New)

A Rat Rod még gyári új állapotban is rögös és kopottas, a Rat Rodnak valóban poszt-apokaliptikus, pusztasági roncstelep/Mad Max/zombiktól fertőzött benzinkút érzetét kelti. A kifakult, rozsdás, porkék alap egy átalakított autót idéz, akárcsak a puska alsó kézvédőjén lévő hegesztési nyomok. A Rat Rod (eredeti nevén „Nibbler”) már egy csomó matricával van ellátva, így a saját matricák hozzáadása csak fokozza ezt a kaotikus, összeaszalódott megjelenést.

Ha tetszik ez az esztétika, nézd meg a Nova | Wild Six és a G3SG1 | Scavenger játékokat — ezek ugyanabból a közösség által létrehozott gyűjteményből származnak (mindkettő 1 dollár körüli összegbe kerül).

Nyiss AK-47 | Rat Rod ládákat

5. Frontside Misty

Ár: $12 (Field-Tested)

A CS2-nek nincsenek hivatalos sarkvidéki vagy akár téli témájú pályái (bár az ötlet, hogy Ts bundába burkolózva bombákat helyezzen el, valahogy elég vicces), de ha lenne, a Frontside Misty jól illeszkedne. A fehér-fekete-világoskék kombináció elég jól működik, bár egyesek talán túlságosan feltűnőnek találják a mintákat. 

20 dollár alatti áron kaphatsz Frontside Misty-t Field-Tested állapotban — azonban a legalacsonyabb lebegőkre kell törekedned ebben a tartományban. Érezhető különbség van ennek a skinnek a megjelenésében 0,15–0,20-as és 0,30+ kopottságnál.

Nyiss AK-47 | Frontside Misty ládákat

6. Nightwish

Ár: $12 (Field-Tested)

Na, ez aztán a színes dizájn. A Nightwish alapja az éjszakai égboltot ábrázolja, bár ezt valószínűleg nem vetted észre elsőre, mivel a kissé pszichedelikus, élénk színű minta határozottan a középpontba kerül. Álomfogókat és egy lidérces lényt ábrázol — a skin készítője szerint nyilvánvalóan egy szarvast.

A Field-Tested elég jól néz ki, bár ha tudsz egy kis extrát költeni, válaszd a Minimal Wear (26 $) állapotot, hogy a minta és a színek teljesen épek legyenek.

Nyiss AK-47 | Nightwish ládákat

7. Point Disarray

Ár: $15 (Minimal Wear)

A Point Disarray a piros, fekete, kék és fehér színek kombinációja, valamint a geometriai formák és minták meglehetősen modern és érdekes absztrakt designt eredményeznek. Jól fog működni egy piros töltettel is, különösen, mivel nem sok piros CS2-es skin van az AK-47-eshez, amit olcsón beszerezhetsz.

Nyiss AK-47 | Point Disarray ládákat

8. Neon Revolution

Ár: $15 (Field-Tested)

Igen, az „ANARCHIA” mindent elmond. 

A kaotikus graffitikkel fújt és csepegtetett, poszt-apokaliptikus punk hangulatot árasztó Neon Revolution egy szemet gyönyörködtető, dinamikus skin, amelyet tényleg nem lehet kihagyni. Érdekes módon a készítő megtartotta az eredeti alapot (a vanília AK-47-et), és alapszín nélkül festékhatásokat alkalmazott rajta, így a skin valóban úgy fest, mintha a puska egy barkácsmunka keretében, néhány doboz festékszóróból készült volna.

A Neon Revolution az egyik legrózsaszínűbb AK-skin, és a CS2 legjobb rózsaszín skinszíneinek listájára is felkerült.

Nyiss AK-47 | Neon Revolution ládákat

9. Redline

Ár: $17 (Field-Tested)

A Redline egyszerűségében elegáns, a puska minden fémrészére alkalmazott szénszálas mintázatot tartalmaz, kis piros akcentusokkal, amelyek egyedi jelleget kölcsönöznek neki. A többnyire fekete színösszeállítás miatt a Redline tökéletes választás értékes matricáid bemutatására, különösen, ha azok a vörös árnyalataiban pompáznak.

A mesterlövészpuskádhoz is kaphatsz egy hozzá illő skin-t: AWP | Redline (50–70 $).

Nyiss AK-47 | Redline ládákat

10. Head Shot

Ár: $17 (Field-Tested)

A Head Shot meglehetősen összetett dizájnnal rendelkezik, amely lilát, vöröses rózsaszínt, feketét és szürke árnyalatokat tartalmaz, és gyöngyházfényű kivitelben pompázik. A félig vad stílusú graffiti, amely a skin központi eleme, a következő feliratot tartalmazza: „Head Shot Gun”: ez biztosan nem a legmélyebb üzenet, de legalább releváns.

Nyiss AK-47 | Head Shot ládákat

11. Legion of Anubis

Ár: $20 (Factory New)

Az ókori egyiptomi képek vagy mitológia rajongóinak kötelező darab — vagy bárkinek, aki szereti a menő megjelenésű, egyedi festett mintákat, amelyeknek mélyebb jelentésük van. A Legion of Anubis az egyiptomi isteneket, Anubiszt és Rát ábrázolja, egy sor más, az ókori egyiptomi kultúrához kapcsolódó szimbólum és minta mellett. A hieroglifák az alsó kézvédőn szépen kidolgozottak. A legjobb az, hogy körülbelül 20 dollárért gyári új állapotban kapható, így ezek a részletek igazán ragyoghatnak.

További ókori egyiptomi témájú skinekért nézd meg az M4A4 | Eye of Horus (185–1380 $), XM1014 | Entombed (2–8 $) és PP-Bizon | Judgement of Anubis (4–10 $).

Nyiss AK-47 | Legion of Anubis ládákat

12. Ice Coaled

Ár: $20 (Factory New)

Egyesek még mindig elég menőnek találják, mások szerint túlságosan is gyakori. Akárhogy is, az Ice Coaled egy tisztességes választás 20 dollár alatti skinért, főleg, hogy ezen a költségvetésen belül Factory New-ban is megkaphatod. 

A design egy meglehetősen egyszerű zöld-kék színátmenettel rendelkezik, kellemes színárnyalatokkal és egy sor fehér akcentussal, amelyek érdekesebbé és modernebbé teszik a skint.

Nyiss AK-47 | Ice Coaled ládákat

13. Orbit Mk01

Ár: $20 (Factory New)

Valaki másnak is Mass Effect 1 hangulata árad ebből? Vagy túl vagányak és/vagy fiatalok vagytok?

Mindenesetre az Orbit Mk01 futurisztikus megjelenést biztosít, amely bármilyen sci-fi témájú felszereléshez illik. A színek meglehetősen visszafogottak, de a dizájn kárpótol ezért a meglehetősen összetett mintákkal, amelyek miatt a puska kevésbé hasonlít egy AK-47-esre, inkább egy űropera-típusú filmből vagy játékból valónak tűnik. 

Nyiss AK-47 | Orbit Mk01 ládákat

14. Leet Museo

Ár: $20 (Field-Tested)

És most valami szokatlanabbat, ami nem fog minden ízlésnek vagy rakománynak megfelelni. Nehéz megbecsülni, hogy hány Counter-Strike játékos rajong a kubizmusért is (véletlenszerű tipp: nem sok), de ha ez rád vall, és egy kis Picassót keresel a skinjeidben, a Leet Museo nem fog csalódást okozni. 

A skin egyedi (egy CS2 skinhez képest mindenképpen) stílusában az Elite Crew Ts-t ábrázolja a Dust II-n. Továbbá csirkéket.

Nyiss AK-47 | Leet Museo ládákat

15. Asiimov

Ár: $20 (Battle-Scarred)

Ha nem bánja a karcolásokat és karcolásokat egy harci AK-47-es Asiimov, akkor 20 dollár körüli áron szerezhet egyet. Bár az úgynevezett Blackiimovnak (AWP | Asiimov magas úszóval, amely teljesen feketévé teszi a távcsövet) nincs AK változata, a skin elég tisztességesen néz ki a Battle-Scarred alacsonyabb úszóval rendelkező végén. Nézd meg magad:

Mégis, ha tudsz nélkülözni néhány extra dollárt, akkor válassz egy alacsony árú Field-Tested Asiimovot (25 dollár körül a Steamen).

Nyiss AK-47 | Asiimov ládákat

Ez minden, emberek — 15 olcsó AK-47-es skin közül választhatsz. Ha nyitott vagy a költségvetésed növelésére, nézd meg a CS2 legjobb AK-47-es skinjeit tartalmazó listánkat, ha pedig készen állsz arra, hogy szerencsét próbálj a Key-Drop-on, kezdd az AK-47-es ládával!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A legjobb kék CS2 skinek minden fegyverhez

A legjobb zöld CS2 skinek minden fegyverhez