15 Legjobb AK-47 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

15 Legjobb AK-47 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Az AK-47-es egyértelműen az egyik legnépszerűbb fegyver a Counter-Strike-ban, és a hozzá készült skinek mindig nagy keresletnek örvendenek. Íme a CS2 legjobb AK-47-es skinjeinek listája, különböző árkategóriákkal és stílusokkal. Jó szórakozást! 

Megjegyzés: Ahol lehetséges, a StatTrak nélküli skinek Steam Community Market árait használtuk referenciaként — a harmadik fél webhelyein az árak eltérhetnek, és a StatTrak verziók jelentősen többe kerülnek. Ami a módszert illeti, a legjobb AK-47-es skineket több Reddit- és Steam-szál elemzésével azonosítottuk, és összeállítottunk egy listát a játékosok által leggyakrabban kedvencként említett 15 skinről. 

1. Bloodsport

Ár: 100–150 $

A Bloodsport az egyik legkedveltebb játékos, bárhonnan is nézzük. A készítője, SLIMEface szerint ez és a Bloodsport kollekció többi skinje a „versenyzés és extrém sportok szponzorai” köré épül, ami megmagyarázza a dizájnban szereplő, látszólag egymástól független logókat. És ha esetleg kíváncsi lennél, a vevőkészülék borítója mentén található japán írás azt mondja: „Lightning”.

A SLIMEface minden fegyverhez készített egy Bloodsport skin-t a játékban, de a legtöbbet még nem fogadták el a Counter-Strike 2-ben. Egyelőre az AK-47 mellett az MP7 | Bloodsport és a SCAR-20 | Bloodsport skineket is beszerezheted 10 dollár alatti áron.

Nyiss AK-47 | Bloodsport ládákat

2. The Empress

Ár: 25–150 $

Egy másik skin, amely a legtöbb játékos kedvenc listájának élén áll, a The Empress nemcsak feltűnően szép, hanem nagyon megfizethető is. Az AK-47-es skinek viszonylag drágák, így 50 dollár egy gyönyörű skinért a Minimum Wearben igazi alku. 

A Császárnő dizájnját az azonos nevű Tarot-kártya ihlette. Valójában ez a skin egy nagyobb Tarot kollekció része, amelyet a Steam közösség tagjai, OniLolz, Zaphk és 2Minds terveztek. A gyűjtemény minden skinje egy-egy másik Tarot-kártyát ábrázol. Íme a többi Tarot skin, amelyet már megtalálsz a CS2-ben:

Nyiss AK-47 | The Empress ládákat

3. Redline

Ár: 15–90 $

A szénszálas és a sima fekete színt vörös ékezetekkel kombináló Redline egyszerű, elegáns és nagyon népszerű. Ha tetszik ennek a skinnek a karcsú megjelenése, válassza a lehető legalacsonyabb floatot: 0,30 vagy annál nagyobb érték felett a szürke alap elkezd látszani, és zavarja a dizájnt. 

Egyszerűségének köszönhetően a Redline nagyszerű skin a matricák megjelenítéséhez, különösen a színben (fekete és piros) illeszkedő matricákhoz. Ugyanebből az Elegant-Red kollekcióból, az emkay által készített AWP | Redline skin is elérhető.

Nyiss AK-47 | Redline ládákat

4. Vulcan

Ár: 90–970 $

A Vulcan egy másik, a sport inspirálta design, amelyet egy közösségi tag (jim´s) készített, a fehér, fekete/szürke és élénk kék színeket ötvözi a letisztult, modern megjelenés érdekében. A holo matricák különösen jól mutatnak ezen a skinen.

Észre fogja venni, hogy itt egy nagy árkategória van — ez részben azért van, mert a Vulcan a legalacsonyabb árkategóriában néz ki a legjobban. Mint a Custom Paint Job kivitelű skin, az úszóképesség növekedésével egész festékfelületeket veszít. Győződj meg róla saját magad a skin kopáselőnézet segítségével — a legtöbb játékos minden bizonnyal a Factory New vagy a Minimum Wear verziókat fogja előnyben részesíteni.

Nyiss AK-47 | Vulcan ládákat

5. Case Hardened

Ár: 250–250 000+ $

Itt van: a (nem)híres Case Hardened. A Valve 2013-ban adta hozzá a játékhoz, és egy tokkal-vonóval edzett fegyver kinézetét utánozza. A Case Hardened a legegyszerűbben fogalmazva egyfajta hőkezelés, amely a fegyver fém alkatrészeinek védőbevonatot ad. (Nézze meg ezt a cikket, ha többet szeretne megtudni.)

Egyébként a CS2-ben a Case Hardened skinekkel az a helyzet, hogy rengetegféle mintázatban (szó szerint több százban) kaphatók, amelyek megváltoztatják a fegyver kinézetét. Néhány mintára óriási a kereslet, ami megmagyarázza az árkategóriát: egy Case Hardened AK-47-es skinhez 250 dollárért lehet hozzájutni, de a legritkább mintákat igazán őrült összegekért árulják.

Valójában 2023-ban az AK-47 | Case Hardened a PC Gamer szerint „a videojátékok történetének valószínűleg legdrágább fegyvere” lett, amikor egy 400 ezer dolláros üzlet részeként eladták. Maga a skin nem ért ennyit — szuperértékes matricák is voltak hozzá, amelyek az összeg nagy részét tették ki -, de ez is jól mutatja, milyen drágák lehetnek a ritka minták.

Nyiss AK-47 | Case Hardened ládákat

6. Fuel Injector

Ár: 100–550 $

Ezt a skin-t a közösségi tag emu tervezte az autós témájú Supercharged kollekció részeként. A skin sárga teste határozottan szemet gyönyörködtető, de a skin aprólékosan megtervezett finomságai nyűgöznek le leginkább, amelyek egy luxus sportautót juttatnak eszünkbe.

A táron lévő minta egyfajta motor vezérműlánc-rendszerre hasonlít, míg a puska szár és markolat skinkárpitozásra emlékeztet. Komolyan, minél tovább nézed, annál több klassz részletet fedezel fel.

Eddig egy másik skin is bekerült a játékba ugyanebből a gyűjteményből: a Tec 9 | Fuel Injector

Nyiss AK-47 | Fuel Injector ládákat

7. Fire Serpent

Ár: 700–2850 $

A Fire Serpent egy igazi klasszikus — ez volt az egyik első skin, amelyet a CS:GO-hoz adtak (2013-ban, körülbelül egy évvel a játék premierje után). Manapság a Tűzkígyók meglehetősen ritkák, ami a drága oldalra helyezi őket: Ez a skin gyári New StatTrak verziója körülbelül 7000 dollárt ér. 

Ha ez egy tűzkígyó, akkor miért zöld? A skin valójában egy mitológiai lényt ábrázol, Xiuhcoatl-t — a tűz azték istenségének szellemformáját, akinek a neve „türkizkék kígyó”-nak fordítható. Innen ered a zöld szín és a skin általános stílusa. Xiuhcoatl vezette a napistent az égen, ami megmagyarázza a mintázaton látható felhőket.

Nyiss AK-47 | Fire Serpent ládákat

8. Asiimov

Ár: 20–240 $

Az Asiimovok a játék egyik legjellegzetesebb skinjei, köszönhetően a fehér, narancssárga és fekete színű, letisztult dizájnnak. A Factory New Asiimovs különösen értékes, körülbelül 240 dollárba kerül — tehát majdnem ötször annyiba, mint a következő legjobb dolog, a Minimal Wear (50 dollár). 

Az Asiimov kollekciót a közösségi tag Coridium tervezte, és számos más Asiimov skin is van a Counter-Strike-ban:

Mindegyik skin ugyanolyan színű és stílusú, bár általában olcsóbbak, mint az AK-47 | Asiimov.

Nyiss AK-47 | Asiimov ládákat

9. Wild Lotus

Ár: 2250–10 000+ $

A vad lótusz, amilyen szép, olyan ritka, 2019-ben került a CS:GO-hoz. Jelenleg kevesebb mint 3000 Wild Lotus létezik, így nem csoda, hogy a gyári újak rendszeresen 10 ezer dollár fölött kelnek el.

Volt egy jól ismert eset, amikor egy Wild Lotus 160 ezer dollárért kelt el, sőt, valójában a négy 2014-es katowicei holo matrica volt az, ami az árat megdobta, nem pedig maga a skin.

Nyiss AK-47 | Wild Lotus ládákat

10. Cartel

Ár: 8–25 $

Első pillantásra a Cartel szinte teljesen azonosnak tűnik az alapértelmezett AK-47-es skinnel. Ha azonban egy kicsit közelebbről megnézed, észreveszed a hihetetlenül részletes véseteket a puska minden fémrészén. 

A design (amelyet coyote37, Anders és Hanzo készített) mexikói témájú, a hagyományos mexikói művészetből és szimbolikából merít. Rengeteg bonyolult virágmintát és calaverákat (cukorkoponyákat) találsz, más halottak napi képek mellett. 

Ugyanebből a kollekcióból szerezhetsz be egy hozzá illő P250 | Cartel skin-t.

Nyiss AK-47 | Cartel ládákat

11. Slate

Ár: 2–10 $

A Slate egy teljesen fekete skin, amely minden minimalistának tetszeni fog. Emellett hihetetlenül pénztárcabarát is, mivel csak körülbelül 10 dollárba kerül gyári újonnan (akár 40 dollárba StatTrakkal). 

Ez a skin önmagában is jól néz ki, de a játékosok szívesen használják a legjobb matricáik megjelenítésére is. Mivel a fekete színen kívül nincs más szín és nincsenek zavaró textúrák, a Slate tökéletes matricalapot biztosít.

Nyiss AK-47 | Slate ládákat

12. Neon Rider

Ár: 20–150 $

A 80-as évek ihlette retrowave esztétika lehetetlenné teszi, hogy a Neon Rider-t összetévesszük bármely más AK-47-es skinnel. A dizájn élénk színekkel és városi témával, valamint egy emberi figurával rendelkezik, aki egy szörnyeteg témájú motoros sisakot visel. Ez a fickó a névadó Neon Rider, és ő a Puffin, a skin készítője által kifejlesztett karakter. Nézd meg a Steam oldalukat, hogy többet tudj meg a Neon Riderről, nézd meg az új skinek vintage stílusú teasereit, és csöppenj bele Neon City világába.

Jelenleg egy másik skin van a játékban ebből a sorozatból: Mac-10 | Neon Rider. Vicces tény: a Neon Rider alkotói a SteelSeries-szel is együttműködve készítettek egy limitált kiadású, Neon Rider-témájú játékegeret és egérpadokat.

Nyiss AK-47 | Neon Rider ládákat

13. Aquamarine Revenge

Ár: 20–110 $

Itt egy érdekes konstrukció tisztességes áron. Az Aquamarine Revenge (eredeti nevén Courage Alt, a készítője, PoignantEnvy) stilizált narancssárga delfineket ábrázol hullámos, teáskék háttéren. A puska állománya és kézvédője első pillantásra fekete, de ha közelebbről megnézed, ugyanezt a mintát fogod észrevenni ott is, csak sötétszürke árnyalatokban.

Nyiss AK-47 | Aquamarine Revenge ládákat

14. Hydroponic

Ár: 630–1500+ $

A Valve 2015 májusában adta hozzá a játékhoz a Hydroponicot. Ez egy viszonylag ritka skin — nem éppen ritka, de a kínálat eléggé korlátozott ahhoz, hogy az árak jóval 1 000 dollár fölé emelkedjenek. 

A bambuszminta véletlenszerű, ami azt jelenti, hogy a skin a minta számától függően kissé másképp fog kinézni. Csak a törtfehér hátterű részek változtatják meg a megjelenésüket.

Nyiss AK-47 | Hydroponic ládákat

15. Wasteland Rebel

Ár: 30–350 $

A Wasteland Rebel magazinon a terroristák logójának egy része látható. A puskán található egyéb feliratok és jelölések között találsz graffiti stílusú „1337 Krew” feliratot a vevőkészüléken, egy koponyát és keresztcsontokat, valamint egy mosolygó arcot. A puska oldalán egy bombakód felirat is található. 

Ha tetszik ez a design, örömmel fogod tudni, hogy kaphatsz egy hozzáillő Glock-18 | Wasteland Rebel skin-t ugyanabból a kollekcióból SA_22 által, valamint egy Sawed-Off | Wasteland Princess skin-t (ugyanaz a készítő, más hangulat).

Nyiss AK-47 | Wasteland Rebel ládákat

Itt is van: A 15 legjobb AK-47-es skin a CS2-ben. Reméljük, hogy a te személyes kedvenced is felkerült erre a listára, vagy talán ma találtál egy új kedvenc skin-t. A megfizethetőbb lehetőségekért lásd a CS2 legjobb olcsó AK-47-es skinjeit tartalmazó listánkat. Nézd meg az AK-47-es ládánkat is — rengeteg fantasztikus AK skin van benne, köztük a Wild Lotus!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

Bemelegítés a CS2-ben: A legjobb parancsok a kihagyásához

CS2 Trade-Up útmutató