CS2'deki En İyi 15 AK-47 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 AK-47 Skini

KeyDrop Team

AK-47, Counter-Strike’daki en popüler silahlardan biri ve skinleri de bu nedenle her zaman talep görüyor. İşte çeşitli fiyat aralıkları ve stiller ile CS2’deki en iyi AK-47 skinleri listemiz. Keyfini çıkarın! 

Not: Mümkün olan yerlerde referans olarak StatTrak olmayan skinler için Steam Topluluk Pazarı fiyatlarını kullandık. Fiyatlar üçüncü taraf pazar yerlerinde değişiklik gösterebilir ve StatTrak versiyonları çok daha fazla pahalı olabilir. Yöntem olarak en iyi AK-47 skinlerini birden fazla Reddit ve Steam tartışmasını analiz ederek ve oyuncuları tarafından favori olarak en sık bahsedilen 15 skinin bir listesini derledik. 

1. Bloodsport

Fiyat: 100$150$

Bloodsport, nereye bakarsanız bakın tüm zamanların en sevilen favorilerinden biri. Skinin yaratıcısı SLIMEface’e göre bu ve Bloodsport koleksiyonundaki diğer skinler, tasarımda yer alan ve görünüşte alakasız logoları açıklayan “yarış ve ekstrem spor sponsorlarına” dayanıyor. Merak ediyorsanız mermi yuvası kapağındaki Japonca yazı “Şimşek” anlamına geliyor.

SLIMEface, Bloodsport skinini oyundaki her silah için üretti ancak Counter-Strike 2’de skinleri çoğu kabul görmedi. Şimdilik AK-47’nin yanı sıra MP7 | Bloodsport ve SCAR-20 | Bloodsport skinlerinin her birini 10$’dan düşük bir fiyata edinebilirsiniz.

AK-47 | Bloodsport içeren kasalar açın

2. The Empress

Fiyat: 25$–150$

Oyuncuların en sevdikleri listesinin başında gelen bir diğer skin de Empress (İmparatoriçe) ve bu skin yalnızca çarpıcı derecede güzel değil, aynı zamanda çok hesaplı. AK-47 skinleri diğerlerine göre daha pahalıdır ve bu nedenle Az Aşınmış versiyonuna 50$ vermek gerçekten bedava. 

İmparatoriçe’nin tasarımı, aynı adı taşıyan tarot kartından esinlenmiştir. Aslında bu skin, Steam Topluluk üyeleri OniLolz, Zaphk ve 2Minds tarafından tasarlanan tarot koleksiyonunun bir parçasıdır. Koleksiyondaki her bir skin, farklı bir tarot kartını temsil eder. CS2’de bulabileceğiniz diğer tarot skinleri ise şunlardır: 

AK-47 | The Empress içeren kasalar açın

3. Redline

Fiyat: 15$–90$

Karbon fiber ile düz siyah rengi kırmızı vurgularla birleştiren Redline basit, zarif ve çok popülerdir. Bu skinin şık görüntüsünü sevdiyseniz mümkün olan en düşük float değerine yönelmenizi tavsiye ederiz: 0.30 ve üzerindeki float değerlerinde gri taban görünmeye ve tasarıma karışmaya başlar. 

Sadeliği sayesinde Redline, çıkartmalarınızı sergilemek için mükemmel bir skin haline gelir, özellikle de eşleşen renkleri (siyah ve kırmızı) kullanırsanız. Ayrıca emkay tarafından oluşturulan aynı Zarif Kırmızı koleksiyonundaki AWP | Redline skinini de alabilirsiniz. 

AK-47 | Redline içeren kasalar açın

4. Vulcan

Fiyat: 90$–970$

Topluluk üyesi tarafından üretilmiş (jim’s) ve spordan ilham alan bir başka skin de Vulcan; bu skin beyaz, siyah/gri ve açık maviyi temiz ve modern bir görünüm için bir araya getirmiş. Özellikle holo çıkartmaları bu skinde havalı görünüyor.

Bu skinin çeşitleri arasında büyük bir fiyat aralığı olduğunu göreceksiniz. Bunun nedeni Vulcan’ın en düşük float değerlerinde en iyi görüntüyü vermesidir. Özel Boya İşi cilasına sahip bir skin olarak float değeri artıkça boya kayboluyor. Skin aşınma önizlemesini kullanarak bunu görebilirsiniz. Oyuncuların çoğu Fabrikadan Yeni Çıkmış veya Az Aşınmış versiyonları tercih edecektir.

AK-47 | Vulcan içeren kasalar açın

5. Case Hardened

Fiyat: 250$–+250.000$

İşte karşınızda (kötü) şöhretli Case Hardened. Bu skin oyuna Valve tarafından 2013 yılında eklendi ve yüzey sertleştirme sürecinden geçen bir silahın görünümünü taklit ediyor. Yüzey sertleştirme en basit tabirle silahın metal parçalarına koruyucu bir yüzey sağlayan ısıl işlemdir. (Daha fazla bilgi edinmek için bu yazımıza bakın.)

Her neyse, CS2’deki Case Hardened skinleri silahın görüntüsünü değiştiren çok çeşitli desenlerde (kelimenin tam anlamıyla yüzlerce desen) gelmeleridir. Bazı desenler çok talep ediliyor ve fiyat aralığının da neden bu kadar geniş olduğunu açıklıyor: AK-47 | Case Hardened skinini 250$’a alabilirsiniz ancak en nadir desenliler gerçekten çılgın fiyatlara satılabiliyor.

İşin aslı, 2023 yılındaki AK-47 | Case Hardened, 400.000$’a satılınca PC Gamer platformu şu yorumu yaptı: “muhtemelen oyun tarihindeki en pahalı silah.” Skinin kendisi o kadar değerli değildi. Bu tutarın büyük bir kısmını muazzam değerli bir çıkartma oluşturuyordu ama yine de nadir desenlerin en kadar pahalıya mal olabileceğini açıklıyor.

AK-47 | Case Hardened içeren kasalar açın

6. Fuel Injector

Fiyat: 100$–550$

Bu skin, Topluluk üyesi emu tarafından araba temalı Supercharged koleksiyonunun bir parçası olarak üretildi. Skinin sarı gövdesi kesinlikle göz alıcı ancak en etkileyici şey, skindeki titizlikle tasarlanmış noktaların lüks spor arabaları akıllara getirmesi.

Şarjördeki desen, bir tür araç triger kayışına benzerken, tüfeğin dipçiği ve kabzası deri iç kaplamaya (veya deri direksiyon simidine) benzemekte. Gerçekten de skine ne kadar uzun süre bakarsanız o kadar havalı detaylar keşfediyorsunuz.

Şimdiye kadar aynı koleksiyondan başka bir skin daha oyuna katıldı: Tec 9 | Fuel Injector.

AK-47 | Fuel Injector içeren kasalar açın

7. Fire Serpent

Fiyat: 700$–2850$

Fire Serpent gerçek bir klasik. CS:GO’ya eklenen ilk skinlerden biri (2013 yılında, oyunun galasından yaklaşık bir yıl sonra). Bugünlerde Fire Serpent oldukça nadir ve bu skinin StatTrak’lı Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonları yaklaşık 7.000$ değerinde.

Peki bu ateş yılanıysa renkleri neden yeşil? Bu skin aslında mitolojik yaratık Xiuhcoatl’ı tasvir ediyor. Aztek ateş tanrısının ruh formunda ve adı “turkuaz yılan” olarak çevirilebilir. Bu nedenle skinin genel tarzı yeşil. Xiuhcoatl, güneş tanrısını gökyüzüne yönlendirdi ve bu da tasarımda görülen bulutları açıklıyor.

AK-47 | Fire Serpent içeren kasalar açın

8. Asiimov

Fiyat: 20$–240$

Asiimov’lar beyaz, turuncu ve siyah renkleri ve gıcır gıcır tasarımı sayesinde oyundaki en karakteristik skinler arasında yer alıyor. Fabrikadan Yeni Çıkmış Asiimov’lar özellikle değerlidir ve yaklaşık 240$ değerindedir. Yani ikinci en iyi versiyondan (Az Aşınmış, 50$) neredeyse 5 kat daha pahalı.

Asiimov koleksiyonu ve Counter-Strike’taki diğer pek çok Asiimov skini, Topluluk üyesi Coridium tarafından tasarlandı.

Tüm bu skinler aynı renkleri ve tarzı içeriyor ancak genellikle AK-47 | Asiimov’dan daha ucuzdurlar.

AK-47 | Asiimov içeren kasalar açın

9. Wild Lotus

Fiyat: 2.250$–+10.000$

Güzel olduğu kadar nadir; Wild Lotus, CS:GO’ya 2019 yılında eklendi. Şu anda 3000’den az Wild Lotus var ve bu nedenle Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonlarının genellikle 10.000 doların üzerinde satması şaşırtıcı değil.

160.000$’a satılan iyi bilinen bir Wild Lotus vakası vardı ancak bu durumda bile skinin kendisi değil, dört Katowice 2014 holo çıkartması fiyatı belirlemişti.

AK-47 | Wild Lotus içeren kasalar açın

10. Cartel

Fiyat: 8$–25$

İlk bakışta Cartel’in varsayılan AK-47 skinine benzediğini düşünebilirsiniz. Ama biraz daha yakından bakınca tüfeğin her metal parçasındaki inanılmaz derece ayrıntılı gravürleri fark edebilirsiniz. 

Tasarım (coyote37, Anders ve Hanzo tarafından oluşturulmuştur), Meksika temasına sahip; geleneksel Meksika sanatı ve sembolizmine dayanıyor. Diğer Ölüler Günü görsellerinin yanı sıra birçok karmaşık çiçek deseni ve calavera (şeker kafatası) görebilirsiniz. 

Aynı koleksiyondan uyumlu bir P250 | Cartel skini de alabilirsiniz.

AK-47 | Cartel içeren kasalar açın

11. Slate

Fiyat: 2$–10$

Slate, adından da anlaşılacağı üzere simsiyah bir skin ve her minimaliste hitap edebilecek bir tasarıma sahip. Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonunun 10$’lık fiyat etiketiyle (StatTrak ile 40$) oldukça da cep dostu bir seçenek. 

Bu skin kendi başına harika görünüyor ama oyuncular en iyi çıkartmalarını sergilemek üzere de bu skini kullanıyor. Siyahtan başka renk ve dikkat dağıtıcı dokusu olmaması, Slate’ı mükemmel bir çıkartma tabanı haline getiriyor.

AK-47 | Slate içeren kasalar açın

12. Neon Rider

Fiyat: 20$–150$

80’lerden ilham alan retrowave estetiği, Neon Sürücü’yü başka herhangi bir AK-47 ile karıştırmayı imkansız hale getiriyor. Tasarımın canlı renkleri ve şehir temasını barındırmasının yanı sıra canavar temalı motosiklet kaskı takan bir insan figürü de mevcut. Bu kişi, çıkartmaya adını veren Neon Sürücü ve skinin üreticisi Puffin tarafından geliştirilmiş bir karakter. Neon Sürücü hakkında daha fazla bilgi edinmek, yeni skinler için vintage tarzı tanıtımlara bakmak ve Neon Şehrinde kaybolmak için Steam sayfasına bakın.

Şu anda oyunda bu seriden yalnızca bir skin daha var: Mac-10 | Neon Rider. İlginç bilgi: Neon Sürücü’nün yaratıcıları, sınırlı sayıda Neon Sürücü temalı oyuncu mouse’u ve mousepad’i yapmak için SteelSeries ile iş birliği de yapmıştır.

AK-47 | Neon Rider içeren kasalar açın

13. Aquamarine Revenge

Fiyat: 20$–110$

İşte uygun fiyata ilginç bir tasarım. Aquamarine Revenge (aslan üreticisi PoignantEnvy tarafından Cesaret Alt olarak adlandırılmış), deniz mavisi dalgaların arka planında stilize edilmiş turuncu yunuslar içeriyor. Tüfeğin dipçiği ve el kundağı ilk bakışta siyah görünüyor ancak daha yakından baktığımızda aynı deseni sadece koyu gri tonlarda fark ediyoruz.

AK-47 | Aquamarine Revenge içeren kasalar açın

14. Hydroponic

Fiyat: 630$–+1.500$

Hydroponic, oyuna Mayıs 2015’te Valve tarafından dahil edildi. Nispeten sıra dışı bir skin olan Hydroponic tam olarak nadir değil arzı, fiyatları 1.000 doların üzerine çıkacak kadar sınırlı. 

Rastgele olan bambu deseni, cildin desen numarasına bağlı olarak biraz farklı görünmesini sağlıyor. Görünüşte değişen tek alan, kirli beyaz arka planı içeren bölümlerdir. 

AK-47 | Hydroponic içeren kasalar açın

15. Wasteland Rebel

Fiyat: 30$–350$

Pütürlü ve cefakar Wasteland Rebel, şarjöründe terörist logosunun bir kısmını barındırıyor. Tüfekte görebileceğiniz diğer yazılar arasında gövdede grafiti şeklindeki “1337 Krew” yazısı, kafatası ve çapraz kemikler ve gülen bir yüz var. Ayrıca tüfeğin yan tarafında bir bomba kodu yazısı var.

Bu tasarımı beğendiyseniz SA_22 tarafından oluşturulan aynı koleksiyondan uyumlu bir Glock-18 | Wasteland Rebel veya Sawed-Off | Wasteland Princess (aynı üretici ama farklı bir hava) alabilirsiniz.

AK-47 | Wasteland Rebel içeren kasalar açın

İşte bu kadar: CS2’deki en iyi 15 AK-47 skini. Umuyoruz ki kişisel favoriniz de listemizde yer almıştır veya bugün kendinize yeni bir favori skin bulmuşsunuzdur. Daha uygun fiyatlı seçenekler için CS2’deki en ucuz AK-47 skinleri listemize bakın. AK-47 kasamıza da bakmanızı tavsiye ederiz. Wild Lotus dahil olmak üzere pek çok harika AK skinleri içeriyor!

Siz de beğenebilirsiniz

Her Silah Türü için 1$’dan Az 30 Ucuz CS2 Skini

Her Silah Türü için 27 Kırmızı CS2 Skini