CS2'deki En Ucuz 15 AK-47 Skini (20$ Altında) | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En Ucuz 15 AK-47 Skini (20$ Altında)

KeyDrop Team

Teröristlere özel bir silah olan AK-47, CS2’deki en popüler silahlardan biri ve bu silahın ikonik skinlerinin çoğu yüzlerce dolara mal oluyor. İyi haber şu ki, az bir bütçeniz de olsa AK-47 için birkaç havalı skin elde edebilirsiniz. İşte 20$ ve altına satın alabileceğiniz en iyi AK-47 skinleri listemiz! 

(Her zaman olduğu gibi fiyatlar Steam’den baz alınmıştır. Üçüncü taraf pazar yerlerinde bu skinleri daha ucuz fiyatlara edinebilirsiniz.)

1. Slate

Fiyat: 8$ (Factory New)

Slate, şey… Siyah. Kabza, el kundağı ve şarjördeki göze çarpmayan siyah dokusu ile bu skin, minimalist ve basit olmasına karşın şaşırtıcı derecede havalı. Kendi başına oldukça iyi iş çıkarıyor ama çıkartmalarınızı sergilemek için de güzel bir baz sunuyor. Sade siyah arka planda çıkartmalarınız göze çarpacaktır.

AK-47 | Slate içeren kasalar açın

2. Phantom Disruptor

Fiyat: 11$ (Factory New)

Phantom Disruptor, ilk bakışta tanımlaması oldukça zor bir yaratığı içeriyor. Görünürde dişler ve gözler var… Skinin yaratıcısı apel8 귀신, tasarımın “mutasyona uğramış bir kurdun sis haline geçtiğini” gösterdiğini söylüyor. Gördüğümüz şeyle çok alakası var mı pek emin değiliz.

Yine de Phantom Distruptor oldukça güzel görünüyor ve siyah tabana karşı sarı ve açık mavi renklere, ilginç renk paletine sahip. Fantezi ve korku temalı teçhizatlar için güzel ve bütçe dostu bir tercih.

AK-47 | Phantom Disruptor içeren kasalar açın

3. Cartel

Fiyat: 11$ (Minimal Wear)

İlk başta standart AK-47’ye benzese de Cartel, tüfeğin neredeyse her metal parçasında görülen detaylı gravürleriyle çok daha karmaşık bir skindir. Kafatası ve çiçek süslemelerini içeren desenler ve görseller Meksika kültüründen ilham alıyor ve Meksika Ölüler Günü ile ilişkili bir sanat tarzına atıfta bulunuyor.

Ayrıca P250 | Cartel (6$–19$) alabilir veya Dual Berettas | Cartel (0,40$–1,60$) de düşünebilirsiniz.

AK-47 | Cartel içeren kasalar açın

4. Rat Rod

Fiyat: 12$ (Factory New)

Factory New halinde bile aşınmış bir görüntü sunan Rat Rod gerçekten post apokaliptik, çorak arazi /Mad Max/, zombi istilasına uğramış bir benzin istasyonu hissi veriyor. Soluk, paslı, pudra mavisi taban ve tüfeğin alt el kundağındaki kaynak izleri modifiye edilmiş bir arabayı akla getiriyor. Rat Rod (orijinal adı “Nibbler”) üzerinde zaten pek çok çıkartma var ve kendi çıkartmalarınızı eklerseniz yalnızca bu kaotik ve birbirine bantlanmış görüntüyü zenginleştirirsiniz.

Bu silahın yansıttığı estetiği seviyorsanız Nova | Wild Six ve G3SG1 | Scavenger skinlerini deneyebilirsiniz. Her iki skin de aynı topluluk tarafından oluşturulmuş koleksiyondan gelmektedir ve ikisi de yaklaşık 1$ fiyat etiketine sahiptir.

AK-47 | Rat Rod içeren kasalar açın

5. Frontside Misty

Fiyat: 12$ (Field-Tested)

CS2’de resmi bir kutup veya kış temalı harita yok (Kürk giymiş Teröristlerin bombayı kurmaları komik olurdu) ama olsaydı Frontside Misty skini buna çok uyumlu olurdu. Beyaz-siyah-açık mavi kombinasyonu birlikte iyi gidiyor ama bazı kişiler desenleri biraz fazla gösterişli bulabilir. 

Frontside Misty’yi Field-Tested kondisyonunda 20$’ın altında alabilirsiniz ama bu kondisyonda en düşük float değerini almaya çalışın. Bu skinin 0,15–0,20 ve +0,30 float değerleri arasında gözle görülür bir fark vardır.

AK-47 | Frontside Misty içeren kasalar açın

6. Nightwish

Fiyat: 12$ (Field-Tested)

İşte bu gerçekten renkli bir tasarım. Nightwish, muhtemelen ilk bakışta fark etmeyeceğiniz gece gökyüzünü gösteren bir tabana sahip ve biraz psikedelik olduğu için parlak renkli desen merkezde yer alıyor. Yaratıcısına göre skinde bir rüya kapanı ve geyik benzeri kabus gibi bir yaratık var.

Field-Tested versiyonu oldukça iyi görünüyor ancak biraz daha fazla para harcayabilirseniz deseni ve rengi tamamen korumak için Minimal Wear (26$) alabilirsiniz.

AK-47 | Nightwish içeren kasalar açın

7. Point Disarray

Fiyat: 15$ (Minimal Wear)

Point Disarray’ın kırmızı, siyah, mavi ve beyaz kombinasyonu geometrik şekiller ve desenlerle birleştiğinde soyut bir tasarım için oldukça modern ve ilginç görünüyor. Kırmızı teçhizatlara yakışıyor, özellikle de AK-47 için uygun fiyatlı çok fazla kırmızı CS2 skini olmadığını hesaba katarsak.

AK-47 | Point Disarray içeren kasalar açın

8. Neon Revolution

Fiyat: 15$ (Field-Tested)

“ANARŞİ” her şeyi anlatıyor. 

Kaotik grafitiler ile sprey ve damla boya yapılmış, kıyamet sonrası bir punk havası taşıyan Neon Revolution gerçekten kaçırılmayacak göz alıcı ve dinamik bir cilttir. Skinin yaratıcısı ilginç bir şekilde silahın orijinal altyapısını korudu ve herhangi bir taban rengi eklemeden renk efektlerini üzerine uyguladı. Böylece skin, tüfek görüntüsünü koruyor ve birkaç kutu spreyle boyanmış hissi oluşturuyor.

Neon Revolution en pembe AK-47 skinlerinden biri ve CS2’deki en iyi pembe skinler listemizde de yer alıyor.

AK-47 | Neon Revolution içeren kasalar açın

9. Redline

Fiyat: 17$ (Field-Tested)

Sadeliğiyle zarif olan Redline, kendisine benzersiz bir karakter katan küçük kırmızı vurguların yanı sıra tüfeğin tüm metal parçalarına uygulanmış karbon fiber bir desen sunuyor. Çoğunlukla siyah renk şemasına sahip olması, Redline’ı çıkartmalarınızı sergilemek için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Özellikle de çıkartmalarınız kırmızı tonlarındaysa…

Bu skinin keskin nişancı tüfeği versiyonu da mevcut: AWP | Redline (50$–70$).

AK-47 | Redline içeren kasalar açın

10. Head Shot

Fiyat: 17$ (Field-Tested)

Mor, kırmızımsı pembe, grinin tonları ve sedefli cilası ile Head Shot oldukça karmaşık bir tasarım. Skinin merkezinde yer alan hafif vahşi tarzdaki grafitide “Head Shot Silahı” yazıyor. Çok derin bir mesaj değil ama en azından konuyla ilgili.

AK-47 | Head Shot içeren kasalar açın

11. Legion of Anubis

Fiyat: 20$ (Factory New)

Antik Mısır imgelerini veya mitoloji severler için kesinlikle alınması gereken bir skin. Veya derin anlamlar taşıyan özel boyalı ve havalı görünen bir tasarım isteyenler için… Legion of Anubis, Mısır tanrıları Anubis ve Ra’nın yanı sıra Antik Mısır kültürüyle özdeşleşmiş bir dizi sembol ve desen içeriyor. Alt el kundağındaki hiyeroglifler hoş bir dokunuş katmış. En iyi kısım ise bu skinin Factory New kondisyonunu 20$ gibi bir fiyata alabilirsiniz ve tüm detayları net bir şekilde görebilirsiniz.

Antik Mısır temalı daha fazla skin için şunlara da bakın: M4A4 | Eye of Horus (185$–1.380$), XM1014 | Entombed (2$–8$) ve PP-Bizon | Judgement of Anubis (4$–10$).

AK-47 | Legion of Anubis içeren kasalar açın

12. Ice Coaled

Fiyat: 20$ (Factory New)

Bu skini bazıları oldukça havalı bulurken bazıları da çok sıradan olduğunu söylüyor. Her iki türlü de Ice Coaled, 20$’ın altında fiyat etiketi ve bu bütçede Factory New haliyle alabileceğinizden iyi bir seçim. 

Tasarımda oldukça basit ve hoş bir şekilde yeşilden maviye geçen bir renk tonu ile skinin daha ilginç ve modern görünmesini sağlayan beyaz vurgular var.

AK-47 | Ice Coaled içeren kasalar açın

13. Orbit Mk01

Fiyat: 20$ (Factory New)

Bu skinden Mass Effect 1 havası alan var mı? Yoksa hepiniz çok havalı ve/veya gençsiniz?

Her neyse, Orbit Mk01 herhangi bir bilim kurgu temalı teçhizata uyum sağlayarak fütüristik bir görüntü sunuyor. Renkler biraz cansız ama tasarımdaki oldukça karmaşık desenler bunu telafi ediyor. Tüfeğin daha az AK-47’ye benzemesini sağlıyor ve uzay filmi veya oyunundan fırlamış gibi görünmesine imkan tanıyor.

AK-47 | Orbit Mk01 içeren kasalar açın

14. Leet Museo

Fiyat: 20$ (Field-Tested)

Şimdi sıra her zevke ve teçhizata uyum sağlamayacak alışılmadık bir skine geldi. Kaç tane Counter-Strike hayranının ayrıca kübizm fanı olduğunu tahmin etmek zor (rastgele tahmin: çok değil) ama siz kübizm seviyorsanız ve skinlerinizde biraz Picasso arıyorsanız Leet Museo sizi yarı yolda bırakmayacaktır. 

Benzersiz tarzıyla bu skin (en azından bir CS2 skini için) Elite Crew Teröristleri Dust II haritasında tasvir ediyor. Ve tabii ki tavuklar…

AK-47 | Leet Museo içeren kasalar açın

15. Asiimov

Fiyat: 20$ (Battle-Scarred)

Battle-Scarred AK-47 Asiimov’un çiziklerine aldırış etmiyorsanız bunlardan bir tanesini yaklaşık 20$’a alabilirsiniz. Blackiimov olarak anılan AK versiyonu olmasa da (AWP | Asiimov, yüksek float değerinde dürbün tamamen siyaha dönüyor), bu skin Battle-Scarred kondisyonun düşük float değerlerinde oldukça güzel görünüyor. Kendiniz görün:

Yine birkaç dolar fazla harcamak istiyorsanız düşük float değerine sahip Field-Tested Asiimov (Steam’de yaklaşık 25$) alabilirsiniz.

AK-47 | Asiimov içeren kasalar açın

Hepsi bu kadar. Aralarından seçim yapabileceğiniz 15 farklı AK-47 skini. Bütçenizi artırabilirseniz CS2’deki en iyi AK-47 skinleri listemize de bakın ve Key-Drop’ta şansınızı denemek istiyorsanız AK-47 kasalarını açmaya başlayın!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

Her Silah için En İyi Mavi CS2 Skinleri

Her Silah için En İyi Yeşil CS2 Skinleri