Her Silah Türü için 1$'dan Az 30 Ucuz CS2 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

Her Silah Türü için 1$’dan Az 30 Ucuz CS2 Skini

KeyDrop Team

En pahalı CS2 skinleri hakkında çok konuştuk ama peki ya ucuzları ne yapacağız? Sonuçta skinler ne kadar güzel görünürse görünsün herkes oyun için tüm parasını harcamak istemez. Bu nedenle bulabildiğimiz en iyi ucuz CS2 skinlerini derledik ve silah türlerine göre sıraladık. 

Not: bu liste, fiyat referansı olarak Steam Topluluk Pazarından faydalanmıştır. Üçüncü taraf pazar yerlerindeki fiyatlar farklı olabilir (genellikle daha düşüktür). Her skinin yanında göreceğiniz fiyatlar, 1$’ın altında en iyi kondisyondaki (en düşük float değerindeki) skinler için geçerlidir. Bilgilerinizi tazelemek isterseniz buradan CS2’deki silah durumları ve float değeri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. 

Hadi biraz ucuz skin satın alalım!

Saldırı Tüfekleri: Ucuz CS2 Skinleri

Oyundaki tartışmasız en popüler silahlarla başlayacağız: saldırı tüfekleri. İşte saldırı tüfekleriniz için bazı havalı görünen, cep dostu skinler. 

AK-47 | Elite Build

Fiyat: 0,80$ (Well-Worn / Eskimiş

Oyundaki en havalı skin olmaktan uzak olsa da AK-47’nin bu listede yer alması gerekiyordu. Ve aralarında seçim yapabileceğiniz çok az ucuz AK-47 skini var (tam olarak üç tane). Neyse, Elite Build’ın hayranları var: siyah ve grinin canlı açık turuncu vurgularla buluşması, bilim kurgu sahasına girmeden de oldukça modern görünüyor. 

AK-47 skinleri biraz daha yüksek bütçe gerektiriyor. İşte size bazı öneriler: bu skinleri 10$ fiyat etiketinin altına alabilirsiniz. 

Elite Build tarzındaki skinleri seviyorsanız aynı skinin 1 doların altındaki P90 için olanını alabilirsiniz (veya 10$-25$ karşılığında AWP | Elite Build). 

M4A4 | Converter

Fiyat: 0,90$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Bu skin zaten oldukça yıpranmış ve hasar almış olarak başlıyor ve bu nedenle sağlam görünümü cazibesinin bir parçası. Az Aşınmış versiyonu nispeten iyi görünüyor. 

Yine de float değeri 0.40’a (Eskimiş) ulaştığında şarjör ve kabza üzerindeki boyanın neredeyse tamamen aşınacağını ve bal peteği tasarımının çoğunun kalmayacağını unutmayın. Bu skinin görünüşünü gerçekten sevdiyseniz Fabrikadan Yeni Çıkmış (1,20$) halini almanızı tavsiye ederiz.

M4A4 | Magnesium

Fiyat: 0,50$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Bu tasarımın temel unsuru, tüfeği her iki tarafında da görünür olan gri arka plandaki biçimlendirilmiş alevlerdir. Sağ tarafta (burada görünür değil) ayrıca kanatlı bir bomba imhacısı içeren küçük bir sembol de vardır. 

AK-47’de olduğu gibi M4A4’te de 1$ altında birkaç skin mevcut. Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz 10$’ın altında bazı ilginç çıkartmalar bulabilirsiniz: 

M4A1s | Night Terror

Fiyat: 0,90$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Bu kısıtlı skin, Rüyalar ve Kabuslar Kasasıyla geldi. Ancak tasarıma bakarak muhtemelen bunu tahmin etmişsinizdir. Tüfeğin her tarafına dağılmış yazılarla (acı, ıstırap, uykusuzluk, korku ve uyanış gibi kelimeler) uykusuzluk teması işlenmiştir. Karabasan (night terror) kelimesini daha önce duymadıysanız bu, uyku sırasında yaşanan yoğun bir panik anlamına gelir. 

Bu skinin Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonunu yaklaşık 2$ (StatTrak ile 10$) fiyatıyla alabilirsiniz.

M4A1s | Emphorosaur-S

Fiyat: 0,80$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Kısıtlı M4A1s | Emphorosaur-S’de silahın yan tarafına pençe atan bir dinozor ve kırmızı bir gözün bakışları vardır. Ayrıca mermilerin ve yayın görülebildiği alışılmadık bir şarjör tasarımına sahiptir. 

Ve hayır, Emphorosaur gerçek bir dinozor değil. İşin eğlenceli tarafı, bu skinin yapımcısına göre tasarımda görülen dinozor aslında bir velociraptor. 

AUG | Ricochet

Fiyat: 0,90$ (Factory New / Fabrikadan Yeni Çıkmış)

Bu skinin düğümlenen tasarımı modern ve göz alıcıdır. Ve bütçenize uygun bir camgöbeği temalı ekipmanlara sahip olmak istiyorsanız harika bir seçimdir. Bu skinin Savaş Görmüş versiyonunun çok yıpranmış göründüğünü unutmayın: 0.60 float değeriyle tasarımın çoğu gitmiş ve mat siyah taban ortaya çıkmış görünür. Yani AUG silahınıza temiz bir görünüm arıyorsanız daha düşük float değerine sahip skinleri kolayca 1$ altına alabilirsiniz.

FAMAS | Survivor Z

Fiyat: 0,60$ (Factory New / Fabrikadan Yeni Çıkmış)

Bu skin varsayılan olarak sıkıntılı dursa da Fabrikadan Yeni Çıkmış durumdaki kırmızı bant detayları harika görünüyor. Bazı kişiler aslında Savaş Görmüş versiyonu da tercih edebiliyor. Donanımlarınıza kıyamet sonrası tarzda uyum sağlayacak gerçek bir sağlam ve tahrip edilmiş görünüm sunuyor. Hangi versiyonun sizin için daha iyi olduğunu görmek için buradan skinin önizlemesine bakın:

Galil AR | Rocket Pop

Fiyat: 1$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Rocket Pop, parlak kırmızı vurgular ve iki tonlu mavi dahil olmak üzere çizgili ve pikselli soyut bir tasarıma sahip. Tüm bunlar siyah bir arka planda birleşince ve float değeri artıp görünür hale geldiğinde, Görevde Kullanılmış float’lar hala oldukça iyi görünmektedir. 

Tabancalar: Ucuz CS2 Skinleri

Sevip sevmemeniz önemli değil: CS2’de tabanca kullanmadan yapamazsınız. İster profesyonel gibi tabancayla kafadan vuruş yapın, isterseniz de zor durumlarda tabanca mermileriyle başa çıkın, bunu şık bir şekilde yapın. Ve şıklığın bedeli her zaman fiyat etiketi değildir. 

Desert Eagle | Light Rail

Fiyat: 0,75$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Işık Hüzmesi oyundaki en popüler skinlerden biri. Deagle skinleri genellikle pahalı olur ancak bu skin, cep dostu seçeneklerden biri. 

Görevde Kullanılmış versiyonu oldukça iyi görünüyor. Float değeri artıkça görüntüsü çok bozulmuyor ama Savaş Görmüş aralığında biraz canlılığını kaybediyor. Fabrikadan Yeni Çıkmış bir Işık Hüzmesi’ne yatırım yapmak istiyorsanız yaklaşık 4,40$ (StatTrak ile 20$) ödemeniz gerekecektir.

Glock-18 | Umbral Rabbit

Fiyat: 0,50$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

İşte özel boya hayranları için bir skin. Görevde Kullanılmış versiyonunda tasarımın çoğu bozulmadan kalacaktır ancak özellikle tetik muhafazasında ve kabzada küçük bir aşınma fark edeceksiniz. Çoğu boyalı cilada olduğu gibi Az Aşınmış (1$’dan biraz fazla) veya Fabrikadan Yeni Çıkmış (2$) skin için biraz daha ödeme yapmaya değer. 

Bu skinin arkasındaki anlamı merak ediyorsanız “alacakaranlık” (umbral) kelimesi gölgeli bir görüntü veya gün kararması anlamlarına gelebilmektedir. Tavşan için konuşursak, bu skin 2023 yılında, yani Çin Zodyak Takvimine göre Tavşan Yılında oyuna eklendi. Bu fikir, farklı Çin ögelerini (geleneksel sanat tarzı, tapınaklar, şakayık çiçekleri) içeren tasarımın geri kalanında da görülebilir.

Glock-18 | Moonrise

Fiyat: 0,70$ (Minimal Wear) / Az Aşınmış

Moonrise, Kısıtlı Glock-18 skinleri arasında en ucuzlarından biridir ancak kesinlikle göze çarpar. Tasarım, bir dereceye kadar rastgeledir. Namlu boyunca her zaman bir şehir manzarası görülür ancak ayın konumu değişmektedir. 

sunduğumuz görselde olduğu gibi). 1001 olası varyasyonun sadece 36 tanesinde yıldız görülür ve bu skinler oldukça nadirdir. Ama çok çılgınca fiyatlara satılmazlar: Yıldız içeren bir Moonrise skini genellikle sadece birkaç dolar daha fazla eder. 

Bu Glock skininin görünüşünü sevdiyseniz aynı tasarıma sahip ve 1$ altında fiyatıyla UMP-45 | Moonrise da alabilirsiniz.

USP-S | Ticket to Hell

Fiyat: 0,80$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Ticket to Hell, siyah ve beyaz renk şemasının basit görüntüsüyle onlarca belirsiz öge içeren karmaşık bir tasarımı bir araya getiriyor. Genel etki oldukça ilginç. Skinde teknik tasarımlar, etiketler, yazılar (susturucu üzerinde “lütfen sessiz ol” yazısı dahil) ve barkodlar yer alıyor. QR kod çalışıyor. Skin üreticisinin Steam Topluluk sayfasını ziyaret etmek için bunu okutabilirsiniz. 

P250 | X-Ray

Fiyat: 0,50$ (Factory New / Fabrikadan Yeni Çıkmış)

Karşınızda başka bir özel boya. Bu sefer adında da belirtildiği gibi silah mekanizmasının iç parçalarının görüntüsü X ışını tarzında yapılmış. Şarjördeki ve haznedeki mermiler, geri tepme ve şarjör yaylarında olduğu gibi açıkça görülüyor. 

Aslında bir doların altına alabileceğiniz birkaç ilginç P250 skini var. Burada sizi bir hafta boyunca tutmadan paylaşamayacağımız kadar fazla… İşte kendiniz boş zamanınızda bakabileceğiniz havalı ve bir o kadar da ucuz P250 skinleri: 

P2000 | Acid Etched

Fiyat: 0,90$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Acid Etched Kısıtlanmış skininde rastgele, çok renkli bir desen var. Desen numarasına bağlı olarak silahın herhangi bir yerinde dört yapraklı yonca (şans sembolü) görülebiliyor. 

1$’dan biraz fazla ve ilginç P2000 skinleri arıyorsanız Obsidian (Kısıtlı, 1,40$’dan başlar) ve Wicked Sick (Gizli, 1,70$’dan başlar) skinlerine bakabilirsiniz.

Keskin Nişancı Tüfekleri: Ucuz CS2 Skinleri

Doğru (ve sanal) ellerde ve koşullarda, keskin nişancı tüfekleri oyundaki en güçlü silahlar arasındadır. Siz de kendi keskin nişancı tüfeğinize bu skinlerden biriyle yeni bir bütçe dostu görünüm kazandırın. 

AWP | Phobos

Fiyat: 1$ (Az Aşınmış)

Phobos, en ucuz Kısıtlı AWP skinidir. Her durumda iyi görünür. Float değeri yükselse de aşınmanın çoğu, dürbünü etkiler ve sarı işaretler yavaş yavaş kaybolur. Aşınmasına rağmen skinin tarzı güzelliğini korur. Hatta bu skinin Eskimiş kondisyonu daha pahalıdır (4$). Float değeri 0.40’ta maksimuma ulaşır. Yani bu skinin Savaş Görmüş kondisyonu yoktur. 

İlginç gerçek (ilginçlik görecelidir, tamam mı?): Yunan mitolojisinde Phóbos, korkunun kişiselleştirmesiydi. Fobi kelimesi de buradan gelmektedir (araknofobide olduğu gibi). 

AWP | Acheron

Fiyat: 1$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Bu skin, birden fazla renk içeren tasarımıyla birkaç kemik ve kafatasına sahiptir. İsimdaşına da hürmetlerini gösterir: Acheron, Yunan mitolojisindeki beş Yeraltı Dünyası nehrinden birinin adıdır. Izdırap Nehri olarak bilinir ve ölüler diyarına doğru akar. 

Tasarımın bozulmamış olmasını istiyorsanız Savaş Görmüş Acheron’larda uzak durun: en yüksek float değerlerinde boyanın çoğu gitmiştir ve silahınız neredeyse tamamen siyah görünecektir. 

AWP skinleri, oyundaki en pahalı skinler arasındadır ve bu nedenle 1$’lık bütçe sizi biraz kısıtlayacaktır. 5$ altındaki güzel seçenekler için şunlara bakabilirsiniz:

SSG 08 | Fever Dream

Fiyat: 1$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Bu skin ayrıca Psikopat olarak da bilinir. Tasarıma daha yakından bakarsanız bunun sebebini açıkça görebilirsiniz. Tüfeğin çeşitli parçalarına kargacık burgacık, rastgele ama rahatsız edici kelimeler ve ifadeler göreceksiniz: dikkat, #headshot, hahahaha, nefret, acı ve iyi geceler. Yan tarafta ise uzun bir ifade yer alıyor: “uzun yıllar içinde inşa edilen şey, dakikalar içinde paramparça oldu.” 

Tüfeğin sağ tarafında ise (görselde görünmüyor) şu şekilde çevirilebilecek Çince bir yazı var: “O kadın kötü, ben iyiyim.” Yüksek float seviyelerinde (Savaş Görmüş yaklaşık 0,35$) siyah tabanın çoğu görünmeye başlar ancak yazıların yerleri değişir. ‘Headshot’ (kafadan vuruş) kelimesi ‘he shot’, ‘careful’ (dikkat) kelimesi ise ‘Carl’ gibi görünür.

Ucuz bir SSG 08 skini arıyorsanız ve Psikopat’ı sevmediyseniz bilim kurgu temalı Ghost Crusader (Görevde Kullanılmış versiyonu 0,55$) bakabilirsiniz. 

SCAR-20 | Enforcer

Fiyat: 0,75$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Enforcer, son teknoloji ürünü bir parça gibi şık ve modern görünen güzel bir gün batımı renk geçişine sahiptir. Daha yüksek float seviyelerinde renkler daha az canlıdır. Bu skin, en iyi görüntüsünü yaklaşık 0.20 float değerinde verir. Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonu yaklaşık 1.80$ tutacaktır. Tüfeğinizde taze bir tasarım görmeyi düşünüyorsanız bu versiyonu alabilirsiniz. 

G3SG1 | High Seas

Fiyat: 0,75$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Fazlasıyla göze çarpıyor, değil mi? High Seas, yanda küçük bir pusula ve dipçiğe kazınmış dalgalarla tamamlanmış bir deniz temasına sahiplik yapıyor. 

Yüksek float değerlerinde bu skinin görseldekinden çok daha az etkileyici göründüğünü unutmayın. Yüksek float değerlerinde skini ayırıcı kılan canlılığa ve parlaklığa sahip değil. Savaş Görmüş versiyonunun en ucunda şarjördeki boya tamamen gitmiş halde olur.

Bu skini almayı düşünüyorsanız Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonunu almanızı tavsiye ederiz. Yaklaşık 3$’dır ve görünüşündeki farklılık çok belirgin olacaktır. Kendiniz görmek için bu skin eskime önizlemesine bakın:

Başka bir ucuz G3SG1 seçeneği için The Executioner skinini tavsiye ederiz. Bu, 2$ (Görevde Kullanılmış) altında olan Gizli bir skindir.

SMG: Ucuz CS2 Skinleri

Yüksek atış hızları ve oldukça yönetilebilir tarama kontrolüyle SMG’ler hızlı tempolu yakın ve orta menzilli savaşlar için ideal bir seçimdir. Bu ucuz SMG skinleriyle vur-kaç tarzında oynayabilirsiniz! 

Mac-10 | Ensnared

Fiyat: 0,35$ (Factory New / Fabrikada Yeni Çıkmış)

Biraz ürpertici ve fazlasıyla akılda kalıcı olan Ensnared, Rüyalar ve Kabuslar koleksiyonunun bir parçası (Kabuslara daha yakın gibi). Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonunu satın almadan önce farklı versiyonlarının nasıl göründüğüne bakabilirsiniz. En yüksek float değerine ulaştığında yaratığın yalnızca parlayan mavi gözleri görünecektir.

P90 | Vent Rush

Fiyat: 1$ (Minimal Wear / Az Aşınmış

Sadece boya değil, çerçeveye entegre edilmiş gaffer bant ve borularla da Vent Rush oldukça benzersiz. Varsayılan olarak cefakâr görünümü nedeniyle her versiyonu iyi iş yapmaktadır ve Savaş Görmüş (0,46$) versiyonunu tercih edebilirsiniz.

P90 | Neoqueen

Fiyat: 1$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Bu skin ile birlikte ayrıntılı grafitilerle bezenmiş bir çizgi roman illüstrasyonunu andıran havalı bir şehir görünümü elde edersiniz. Her koşulda iyi göründüğü için cebinize veya tercihlerinize göre seçim yapabilirsiniz! 

MP9 | Ruby Poison Dart

Fiyat: 0,70$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Canlı görünen bir skin arıyorsanız float değerine dikkat edin: 0.20 değerindeyken, 0.30 değerine göre çok daha iyi görünür. Bununla birlikte bu skinin Savaş Görmüş durumunun cefakâr görüntüsünü de sevebilirsiniz. Tamamen farklı bir havaya sahip. Ruby Poison Dart Dart’ın eskimiş görüntüsüne buradan bakabilirsiniz:

Av Tüfekleri: Ucuz CS2 Skinleri

Av tüfekleri (diğer birçok şeyde olduğu gibi) Counter-Strike’ta oldukça kutuplaştırıcı bir mesele. Bazıları bu silahları severken, bazıları ise bunlara küfrediyor. Bazıları da duruma göre kullanımı mantıklı buluyor. Bu silahları sevenler için karşınızda 1$ altında harika görünen av tüfeği skinleri. 

Nova | Koi

Fiyat: 0,80$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Bu skinin float değeri 0 (Fabrikadan Yeni Çıkmış) ile 0.30 (Görevde Kullanılmış) arasında değişmektedir. Görevde Kullanılmış da oldukça iyi görünüyor: daha yüksek float değerlerinde kabzadaki siyah işaretler görünmeye başlıyor ancak tasarımdaki diğer siyah ögelerle oldukça uyum sağlıyorlar. Fabrikadan Yeni Çıkmış bir Koi skini sadece 1,60$’a mal olacaktır. 

Nova | Toy Soldier

Fiyat: 0,55$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

Oyuncak askerlerle hiç oynamamış olsanız da bu tasarımın arkasındaki fikrin oldukça havalı olduğunu kabul etmelisiniz. 

Görevde Kullanılmış versiyonu fena görünmüyor ama çok yüksek float değerlerinden uzak durun. Çünkü Savaş Görmüş Oyuncak Askerlerin tabanındaki grilik görünecektir.

XM1014 | Black Tie

Fiyat: 0,40$ (Field-Tested / Görevde Kullanılmış)

İşte bütçeye uygun şık, modern bir pompalı skini. Çok basit görünse de bu tasarımda ön kolun hemen arkasındaki küçük güç tuşu gibi birkaç ilginç detay var. 

Görevde Kullanılmış hali harika görünüyor. Fabrikadan Yeni Çıkmış ile büyük bir görsel fark yok. Yine de Az Aşınmış sadece 1,20$ fiyat etiketine sahip. Bütçenizi biraz daha artırmayı düşünebilirsiniz.

Sawed-Off | Limelight

Fiyat: 0,95$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Dikkat Çeker özellikle fütüristik ve bilim kurgu temalı ekipmanlara iyi gidecektir. Bu skin şaşırtıcı derece ucuz. Yüksek float değerinde (+0.40) olsa da bu skinin StatTrak versiyonunu bir dolar civarına alabilirsiniz. 

Makineli Tüfekler: Ucuz CS2 Skinleri

Makineli tüfekler gerçekten… CS2’de niş bir seçim. Özellikle de rekabetçi maçlarda… Ama yine de makineli tüfekler için de güzel skinler var. İşte cep dostu dört tanesi: 

M249 | Aztec

Fiyat: 1$ (Minimal Wear / Az Aşınmış)

Adından belli. Aztec sanatından ve mimarisinden ilham almış bu tasarım benzersiz ve havalı bir görüntü sunuyor. Bu skinin hikayesi, Aztec kalıntılarından çıkarılmasından gelir ve en düşük float seviyelerinde bile paslı görünür. Fiyatı yaklaşık 0,55$ civarında başlar ama bütçenizi biraz daha artırabilirseniz StatTrak olan Fabrikadan Yeni Çıkmış bir Aztec’i 4$’a alabilirsiniz. 

M249 | System Lock 

Fiyat: 0,60$ (Factory New / Fabrikadan Yeni Çıkmış)

Siyah ve kırmızı kombinasyonu basit ama etkilidir. Bu skin modern ve göz kamaştırıcı görünüyor ve bütçe dostu bir fiyata sahip. 2$ fiyat etiketine StatTrak’lı Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonu satın alabilirsiniz. 

Negev | Man-o’-war 

Fiyat: 0,50$ (Minimal Wear / Az Aşınmış StatTrak)

Man-o’-war’ın altın ve mavi renkleri oldukça sade ama yine de güzel görünüyor. Bu skinin adı ve tasarımı, süper tehlikeli bir denizanası benzeri bir yaratık olan Portekizli man ‘o war‘a atıfta bulunuyor. Alternatif olarak yelkenlilerin hüküm sürdüğü dönemdeki bir savaş gemisini de kastediyor olabilir. Her iki durumda da skin sınırlı bir float değeri aralığında geliyor (yalnızca Az Aşınmış ve Görevde Kullanılmış) ve en düşük float değerindeki skini 0,50$ civarına alabilirsiniz. 

İşte bu kadar: her cebe uygun 30 ucuz CS2 skini. Bu listemizde bıçakların olmamasının nedeni açık ama buradan en ucuz CS2 bıçaklarına da göz atabilirsiniz. Yine de bıçak skinlerinin 1 doların altında olmasını beklemeyin! 

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Trade Up Rehberi

CS2’deki En İyi 15 AK-47 Skini