En Ucuz CS2 Bıçağı | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

En Ucuz CS2 Bıçağı

KeyDrop Team

CS2 çıktığında “en ucuz CS2 bıçağı hangisi?” sorusu popülerdi. Sonuçta herkes bıçak yoluyla CS2 meraklısı olduğunu göstermek istiyordu. Uygun fiyatlı bıçaklar arıyorsanız en ucuz bıçaklar rehberimizi size sunuyoruz.

Her şey sırayla. Bu yazıda en ucuz bıçak modellerini ve her bıçak için en ucuz skinleri göstereceğiz. Sonuçta belirli bir skinden bahsedecek olursak muhtemelen çoğunlukla Shadow Daggers ve Navaja Knives veya Rust Coats ve Boreal Forests’ten konuşacağız. İşte bu nedenle En Ucuz 7 CS2 Bıçağımız için bir bıçak ve bir bıçak skini göstereceğiz.

En Ucuz 7 CS2 Bıçağı: Bizim Seçtiklerimiz

1. Navaja Knife | Boreal Forest (80$–90$)

navaja-knife-boreal-forest

100$ altında fiyatıyla Navaja Knife’ın bu listede yer alacağından emindik. Bu, en güzel veya en ilgi çekici bıçak değil, hatta varsayılan bıçaktan daha güzel olup olmadığı da tartışılır ancak kesin bir şey var ki normal bir bıçaktan pahalı.

Yani kamuflaj aşığıysanız ve küçük şeylerle yetinmeyi biliyorsanız bu bıçak sizin için mükemmel ve denemeye değer olabilir.

Navaja Knife | Boreal Forest

2. Shadow Daggers | Rust Coat (90$–110$)

shadow-daggers-rust-coat

Shadow Daggers oyuncuların her zaman kullanabileceği bir tercih olmuştur. Bazıları benzersiz çift bıçak tasarımını severken bazıları da çocuk oyuncağına benzetiyor.

Rust Coat, kişiden kişiye göre değişen skin zevkini yansıtırken kıyamet sonrası skin koleksiyonuna mükemmel bir uyum sağlayacak kirli bir görüntü de sunuyor. Düşmanlarınıza her vuruşta tetanoz bulaştırmak istiyorsanız bu bıçak size göre.

Shadow Daggers | Rust Coat

3. Gut Knife | Safari Mesh (91$–140$)

gut-knife-safari-mesh

Mirage, Anubis ve ayrıca Ancient (geri gelirse bir de Aztec) gibilerini oynarken güzel uyum sağlayabilecek büyük bir bıçak arıyorsanız Safari Mesh skini sizin için mükemmeldir. Tüm duvarlarla uyum sağlayacak mükemmel bir çamurlu renk paleti sunar.

Bununla birlikte Gut Knife, güzel animasyonlara da sahip ve hantal şeklinden rahatsız olmazsanız kesinlikle usturuplu bıçaklarımızdan biri.

Gut Knife | Safari Mesh

4. Survival Knife | Scorched (101$–145$)

survival-knife-scorched

İşte şimdi bir yerlere geliyoruz. Survival Knife gerçekten hoş ve benzersiz bir tasarıma sahip ve 100$ üzerine çıksak da bu bıçak gerçekten bir fırsat. Bu skin, en güzeli olmasa da gözlerinizi de yakmayacaktır (şaka) ve havalı animasyonlar katıp oynamanız için güzel bir bıçak edinmenizi sağlayacaktır.

Survival Knife | Scorched

5. Paracord Knife | Urban Masked (107$–319$)

paracord-knife-urban-masked

Fabrikadan Yeni Çıkmış bıçaklar inanılmaz fiyatlara satılırken bu skin düşük float değerlerinde hala ucuz ve gerçekten güzel kelepir. Skini oldukça şahsiyetsiz olsa da bıçağın tasarımı üst düzey ve fütüristik bir dokunuşa sahip.

Olduğundan daha pahalı görünen uygun fiyatlı bir bıçak arıyorsanız Paracord tam size göre!

Paracord Knife | Urban Masked

6. Bowie Knife | Ultraviolet (118$–365$)

bowie-knife-ultraviolet

Amerikalı bir kâşifi canlandırmak istiyorsanız bu ucuz bıçak tam size göre. Benzersiz görünümü farklı ekipmanlarla uyum sağlar ve ultraviyole tasarımı Bowie’ye karanlık bir hava katar.

Bir de… David Bowie’nin sahne adı bu bıçaktan gelir.

Bowie Knife | Ultraviolet

7. Falchion Knife | Night (128$–188$)

falchion-knife-night

Açılıp kapanan bıçaklara aşık mısın? Pala Bıçağı, açılıp kapanan bıçakların en ucuzu ve Gece skini ile gerçekten güzel görünüyor. Çoğu ucuz bıçakta olduğu gibi usturuplu ve canlılıktan yoksun olsa da havalı animasyonları ve güzel profili bunu fazlasıyla telafi ediyor.

Falchion Knife | Night

Modellerine Göre En Ucuz Bıçaklar

Bu listenin tam olmadığının farkındayız. Sonuçta CS2’deki en ucuz kelebek bıçağı gibi çok belirli bir bıçak modeli arıyor olabilirsiniz. Bu nedenle yukarıdakileri içermeyen, her CS2 bıçağı için en uygun skinleri içeren tüm bıçakların bir listesini yaptık.

Ucuz CS2 Bıçakları Nasıl Alınır?

CS2’deki en ucuz bıçakları ararken harika teklifler yakalamak için hem Steam hem de harici pazar yerlerine bakmanızı tavsiye ederiz. Kim bilir, belki de bu bıçaklardan birini umduğunuzdan daha ucuza bulursunuz! Ve kendinizi şanslı hissediyorsanız yukarıdaki bağlantılardan birine tıklayabilir ve şansınızı Key-Drop’ta deneyebilirsiniz.

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En Pahalı 6 Skin + Çıkartmalar

CS2 Prime Nedir?: Faydaları ve Nasıl Alınacağı