CS2 Prime Nedir?: Faydaları ve Nasıl Alınacağı | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2 Prime Nedir?: Faydaları ve Nasıl Alınacağı

KeyDrop Team

CS2 Prime, kilidini açmak için tek seferlik ödeme yapmanız gereken isteğe bağlı bir hesap yükseltmesidir. Peki ücretsiz bir oyun için neden para ödeyesiniz ki?

Birazdan göreceğiniz üzere bu satın alımı haklı çıkarmak için yeterli neden olabilir. (Spoiler: Daha az trolle uğraşacaksınız ve bu gerçekten çok değerli.)

CS2 Prime Statüsünün Faydaları

CS2’de Prime hesap yükseltmesi size herhangi bir doğrudan savaş avantajı sağlamaz: birden tanrı modunda altın bir roketle veya prime’a özel skinlerle bezenmiş olarak doğmazsınız. (Üzgünüz.)

Ancak eşleştirme ve ilerleme söz konusu olduğunda oyun deneyiminizi geliştiren bir dizi avantajla birlikte gelir. 

Trollerden Kaçınmak

CS2’de hile yapanlar, troller, rahatsız edenler ve başka türlü sinir bozucu davranışlarda bulunan kişilerin sonu yoktur ve bu kişilerle eşleşmek, maçınızı mahvedebilir (ruh halinizden bahsetmiyoruz bile). Prime statüsü, toksik oyunculardan kaçınma şansını artırır çünkü Prime oyuncuları yalnızca diğer Prime oyuncularıyla sıraya girebilir. 

Tabii ki de sinir bozucu kişilerle karşılaşma riskini tamamen ortadan kaldırmaz. Ancak çoğu troll ve hileci, ücretli bir hesaba yatırım yapmaz ve bu nedenle Prime eşleşmesi daha güvenli bir alandır. 

Rekabetçi Beceri Gruplarının Kilidini Açmak

Prime oyuncularının oyun tarzı ve performansı, onları harita tabanlı beceri gruplarına yerleştirir. Yani daha da iyi bir maç eşleştirmesi demektir çünkü yalnızca sizin grubunuza yakın oyuncularla eşleşme yapabilirsiniz. Ne yaptığından haberi olmayan takım arkadaşlarının arasına düşmezsiniz. Veya mevcut beceri grubunun üzerinde biri tarafından haşat edilmezsiniz. 

XP ve Özel Rütbe Kazanmak

Prime oyuncuları XP puanları kazanabilirler: oynayın, XP alın, seviye atlayın ve tekrarlayın. XP, rekabetçi beceri rütbelerinden ayrı bir sistem olan özel rütbenizi artırmaya yöneliktir. 

40. rütbeye ulaştığınızda hizmet madalyası alırsınız ve rütbeniz sıfırlanır. Ardından hizmet madalyanızın seviyesini artırmak için yeniden 40. rütbeye kadar kasabilirsiniz ve bunu beş kez yapabilirsiniz. 

Özel rütbeniz oyunu doğrudan etkilemez ancak gelişiminizi ölçmek ve arkadaşlarınızla rekabet etmek için size harika bir yol sunar (ayrıca bununla övünebilirsiniz). Ve kim madalya istemez ki? 

Haftalık Bakım Paketi

Ücretsiz bir şey var mı? Tabii ki! Haftada bir kez dört eşyadan ikisini seçebileceksiniz. Bir eşya her zaman kasa, diğer üç eşya ise rastgele skinler veya spreyler olur. 

Ama bunları almak için biraz çaba harcamak gerekiyor: paketinizi almak için bulunduğunuz haftada bir kez özel rütbenizin seviyesini yükseltmeniz gerekiyor. İyi haber şu ki rütbe almak için çok fazla oynamaya gerek yok. Birkaç tane rekabetçi maç genellikle yeterli olacaktır. 

CS2 Prime Statüsü Nasıl Alınır?

CS2 hesabınız için Prime statüsü almanızı tek yolu ödeme yapmaktır. Bunu oyun içinde kazanamazsınız. Prime, 14,99$’dır ve tek seferlik bir satın alımdır. Abonelik veya aylık ödeme gerektirmez. Prime geliştirmesini oyun içindeki Mağaza sekmesinden veya Counter-Strike 2’nin Steam Mağazası sayfasından satın alabilirsiniz. İşlem tamamlandıktan sonra Prime statünüz anında etkin olmalıdır. 

Hesabın Prime Statüsü Kaybedilebilir Mi? 

Prime statüsünün süresi dolmasa da hesabınız engellenirse bu statüyü kaybedersiniz. Engeller genellikle hile sonucu verilir, yani kurallara göre oynadığınız sürece Prime statünüz kalıcı olacaktır. Adil oynamak için bir neden daha. 

Prime statünüzü kaybetmeseniz de Prime sahibi olmayan bir oyuncuyla parti kurduğunuzda Prime statünüz etkin olmayacaktır. Bu durumda Prime sahibi olmayan başka oyuncularla eşleşeceksiniz. Düzenli olarak oynayan cimri bir arkadaşınız varsa ona Prime hediye etmek CS2 deneyiminizi geliştirmenin iyi bir yolu olabilir.

CS2 Prime Almaya Değer Mi? 

Akıllarda tek bir soru var: Tamamen işlevsel bir ücretsiz oyun seçeneği varken Prime’a para bayılmaya değer mi? 

CS2’yi düzenli olarak oyuncular genellikle Prime’ın kesinlikle değer olduğu konusunda hemfikir. Nispeten küçük bir tek seferlik ödeme sayesinde maç eşleşme kalitenizi kalıcı olarak artırabilir ve harika yeni özelliklere erişebilirsiniz. Ücretsiz haftalık ödülden bahsetmiyorum bile… 

Umuyoruz ki bu gönderi, CS2 hesabınızı ücretli sürüme yükseltmeye hazır olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı olmuştur. Ve yeni skinler almak için ilk haftalık bakım paketinizi beklemeye dayanamıyorsanız her zaman Key-Drop’daki kasaları açabilirsiniz!

Siz de beğenebilirsiniz

En Ucuz CS2 Bıçağı

CS2’de FPS Nasıl Gösterilir?: Konsol Komutu ve Diğer Yöntemler