CS2 Prime státusz: Előnyök és hogyan szerezheted meg | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

CS2 Prime státusz: Előnyök és hogyan szerezheted meg

KeyDrop Team

A CS2 Prime egy opcionális fiókfrissítés, amelynek feloldásához egyszeri díj fizetése szükséges. De miért fizetnél egy ingyenesen játszható játékért?

Nos, ahogy azt mindjárt látni fogja, lehet, hogy elég okunk van arra, hogy igazolni tudjuk a vásárlást. (Spoiler alert: kevesebb trollal lesz dolga, és ez szinte minden pénzt megér.)

A CS2 Prime státusz előnyei

A CS2-ben a Prime fiók frissítése nem ad közvetlen harci előnyöket: nem fogsz hirtelen egy arany rakétavetőkkel megjelenni isten módban, egy csomó prime-exkluzív skinnel felszerelve. (Sajnálom.)

Azonban egy csomó olyan előnnyel jár, amelyek javítják a játékélményt, különösen ami a partnerkeresést és a fejlődést illeti.   

Trollok elkerülése

A CS2-ben nincs hiány csalókból, trollokból, bosszantókból és egyéb bosszantó egyénekből, és ha egy ilyen játékossal kerülsz össze, az tönkreteheti a meccsedet (a hangulatodról nem is beszélve). A Prime státusz javítja az esélyeidet a mérgező játékosok elkerülésére, mivel a Prime játékosok csak más Prime játékosokkal állhatnak sorba. 

Ez persze nem zárja ki teljesen annak a kockázatát, hogy bosszantó emberbe ütközzön. De a legtöbb troll és csaló nem fektet be egy fizetős fiókba, így a Prime partnerkereső úgymond biztonságosabb terep. 

Versenyképes készségcsoportok feloldása

A Prime játékosok játékstílusa és teljesítménye alapján térképalapú képességcsoportokba sorolhatók. Ez még jobb partnerkeresést jelent, mivel csak a saját csoportodhoz közeli játékosokkal tudsz párosítani. Ez azt jelenti, hogy nem fogsz olyan csapattársakkal összeakadni, akiknek fogalmuk sincs, mit csinálnak — vagy, a másik oldalon, a közmondásos seggedet kapod egy olyan embertől, aki sokkal magasabb az aktuális képességcsoportodnál. 

XP és privát rang megszerzése

A Prime játékosok XP pontokat szereznek, amelyek pontosan úgy működnek, ahogyan azt elvárnád: játszol, XP-t kapsz, szintet lépsz, öblítés és ismétlés. Az XP a privát rangod növeléséhez számít, ami egy külön rendszer a versenyzői képességrangoktól. 

Ha elérted a 40. rangot, kapsz egy szolgálati érmet, és a rangod nullára áll vissza. Ezután újra végigcsiszolhatod magad a 40. rangig, hogy a szolgálati medálodat szintre emeld, amit akár ötször is megtehetsz. 

A privát rangsorod nem befolyásolja közvetlenül a játékmenetet, de remek módot ad arra, hogy mérd a fejlődésedet, és versenyezz a barátaiddal (plusz a dicsekvés jogát). És ugyan már, ki ne szeretne egy érmet? 

Heti gondozási csomag

Ingyen cuccok? Naná! Hetente egyszer négy termék közül választhatsz kettőt — az egyik mindig egy láda, a másik három véletlenszerű skin vagy spray. 

Ahhoz azonban, hogy megkapd, némi erőfeszítésre van szükség: ahhoz, hogy megkapd a csomagodat, egy adott héten egyszer meg kell emelned a privát rangodat. A jó hír az, hogy nem kell sokat játszani a ranglétrán — néhány kompetitív meccs általában elég lesz. 

Hogyan szerezzen CS2 Prime státuszt

A CS2-fiókod Prime státuszát csak úgy szerezheted meg, ha fizetsz érte — a játékban nem szerezheted meg. A Prime 14,99 dollárba kerül, és egyszeri vásárlás, nincs előfizetési modell vagy havi fizetés. A Prime frissítést a játékban a Store fülön vagy a Counter-Strike 2 Steam Store oldalán vásárolhatod meg. A tranzakciót követően a Prime státuszodnak azonnal aktívnak kell lennie. 

Elveszítheti a Prime státuszát a fiókja?

Maga a Prime státusz nem jár le, de elveszítheti, ha a fiókját letiltják. A kitiltások általában csalás miatt történnek, így amíg a szabályok szerint játszol, a Prime státuszod állandó lesz. Még egy ok arra, hogy tisztességesen játssz. 

Bár nem veszítheted el, meg kell említenünk, hogy a Prime státuszod nem lesz aktív, ha egy Prime nélküli játékossal társulsz. Ebben az esetben más nem Prime játékosok ellen fogsz játszani. Ha tehát van egy fukar barátod, akivel rendszeresen játszol, akkor a Prime megajándékozása jó módja lehet a CS2-élményed javításának.

Megéri a CS2 Prime? 

Szóval az egész a következő kérdésre fut ki: megéri a Prime-ért fizetni, amikor van egy tökéletesen működő ingyenes játéklehetőség? 

A legtöbb rendszeres CS2 játékos egyetért abban, hogy a Prime mindenképpen megéri. Egy viszonylag kis egyszeri összegért tartósan javíthatja a partnerkereső minőségét, és hozzáférést kaphat menő új funkciókhoz, nem is beszélve a heti ingyenes jutalomról. 

Remélem, ez a bejegyzés segített eldönteni, hogy készen állsz-e a CS2 fiókodat a fizetős verzióra frissíteni. Ha pedig nem bírod kivárni az első heti gondozási csomagodat, hogy új skineket kapj, nos — bármikor nyithatsz ügyeket a Key-Drop-on!

Ön is szeretheti

Az FPS megjelenítése a CS2-ben: konzolparancs és egyéb módszerek

Így szerezz CS2 skint: 6 ingyenes és fizetős módszer