Így szerezz CS2 skint: 6 ingyenes és fizetős módszer | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Így szerezz CS2 skint: 6 ingyenes és fizetős módszer

KeyDrop Team

A Counter-Strike játékmenetéről és stratégiai finomságairól a végtelenségig beszélhetünk, de lássuk be: a skinek gyűjtögetése is az élmény része. Például, persze — a pisztolyodnak illeszkednie kell a felszerelésedhez… de a kesztyűdnek is. 

Szóval, hogyan szerezhetsz CS2 skinüket a növekvő gyűjteményedhez? Rengeteg zavaros tanácsot találsz a neten, amelyek a CS:GO-t és a CS2-t keverik, és nem veszik figyelembe, hogy a dolgok megváltoztak. Ez az útmutató tisztázza a dolgokat: hat olyan módot mutatunk be a skinek beszerzésére, amelyeket már ma elkezdhetsz használni. Néhány módszer ingyenes, néhány fizetős, de mindegyik 100%-ban legális és működik a CS2-ben. 

Hogyan szerezzen ingyenes CS2 Skins

Ki nem szereti az ingyenes dolgokat? Kezdjük azzal, hogy megnézzük, hogyan lehet a legjobban hozzájutni az ingyenes CS2 skinükhöz. Lehet, hogy ezekhez szerencse és/vagy idő és erőfeszítés kell, de nem kell hozzájuk pénz — a Prime frissítést leszámítva, de azt valószínűleg már úgyis kifizette. 

Igényelje a heti gondozási csomagot

Először is, az alacsony erőfeszítésű, pluszköltség nélküli lehetőség: a Heti gondozási csomag. Ha Prime státuszra frissíted a fiókodat, jogosult leszel egy heti játékon belüli cseppre. 

A CS2 Prime-ra való frissítéshez egyszeri 14,99 $-t kell fizetni a Steam Áruházban. (A CS2-ben az ingyenes dolgokon kívül más előnyei is vannak a Prime-nak, így megéri a befektetést.) A csomag igénybevételéhez egy adott héten legalább egyszer szintet kell lépned a privát rangodban. Ez könnyen megtehető, ha rendszeresen játszol a játékkal — néhány versenymeccs elég XP-t ad a ranglétrán való felemelkedéshez. 

A csomag négy elemet tartalmaz, amelyek közül kettőt választhat. Az egyik mindig egy tok, a maradék három pedig véletlenszerű skin vagy graffity. A skinek valószínűleg a legolcsóbbak, de hé — ingyen vannak. Ha már összegyűjtöttél egy csomót, akkor bármikor megkötheted a CS2 csereszerződést, és szerezhetsz magadnak egy jobb tárgyat. 

Napi jutalmak a CS2 oldalakon

A kedvenc esetmegnyitó webhelyeid (*kacsintás kacsintás*) és a skinek piacterei valószínűleg napi ingyenes ajándékot kínálnak jutalomként a bejelentkezésért és a platform használatáért. Azzal, hogy több weboldalon is aktív vagy, naponta néhány ingyenes skinre tarthatsz igényt. A Key-Drop-on egy ingyenes napi ládát kapsz, amely minden egyes feloldott szinttel jobb jutalmakat tartalmaz. Nézd meg, ha még nem láttad! 

Próbálja ki a jutalomkereső weboldalakat

A jutalomkereső oldalak kis összeget fizetnek a felhasználóknak azért, hogy felméréseket töltsenek ki, alkalmazásokat használjanak, játékokat játsszanak és más egyszerű online feladatokat végezzenek. Néhány ilyen webhely (például a Swagbucks, a Freecash és az Idle-Empire) lehetővé teszi, hogy a bevételét ajándékkártyaként vegye ki a Steamre és néha más skinpiacokra. Ezeket az ajándékkártyákat aztán CS2-skinek, ládák és egyéb játékbeli tárgyak vásárlására használhatod. 

A kifizetéshez elegendő pénz összegyűjtése időigényes lehet, így messze nem ez a leghatékonyabb módja az új skinek megszerzésének. De ingyenes és egyszerű, így ha kevés a pénzed, és van egy kis szabadidőd, érdemes lehet kipróbálni. 

Vegyen részt a közösségi médiában Giveaways

Sok olyan weboldal, amely CS2 skinekkel és ládákkal foglalkozik, rendszeres ajándékokat és versenyeket indít a közösségi médián. Ahhoz, hogy részt vegyen egy nyereményjátékban, általában lájkolnia, kommentelnie, megosztania vagy más módon részt vennie kell a posztban. A nyertest ezután a posztban megadott módszerrel választják ki — ez lehet véletlenszerű, vagy lehet versenyelem is. 

Rengeteg nyereményjátékot szervezünk itt a Key-Dropnál, ezért nézd meg a Facebook, Instagram és más közösségi médiumainkat, hogy részt vehess. Ki tudja, lehet, hogy te leszel a következő szerencsés nyertes!

Hol lehet megvásárolni a CS2 skineket

Az ingyenes skinek megszerzése gyakran időt és türelmet igényel, és hajlamos kiszámíthatatlan eredményeket hozni. Ha tehát egy adott skinre vágysz, és van egy kis szabad pénzed, amit elkölthetsz rá, akkor van néhány lehetőséged a közvetlen vásárlásra. A feltörekvő profi kereskedők is hatékonyabbnak találják, ha némi tőkét fektetnek be egy készletnyi skin megvásárlásába, mintha abban reménykednének, hogy ingyen összegyűjtenek egy tisztességes készletet. 

Steam közösségi piac

A Steam közösségi piacon több ezer skin eladó, különböző ritkasági szintekkel és néhány centtől több száz dollárig terjedő árakkal. A Steam lehetővé teszi, hogy több ajánlatot is átböngéssz ugyanarra a tárgyra, így összehasonlíthatod az árakat és megtalálhatod a legjobb ajánlatokat. Ha megtaláltad, amit keresel, az összes szokásos fizetési móddal, valamint a Steam-pénztárcádból származó pénzzel fizethetsz. 

Harmadik fél piacterek

Lehet, hogy a Steam a legnépszerűbb választás, de messze nem az egyetlen. Számos más online piactéren is remek ajánlatokat kínálnak skinekre, ládákra és egyéb játékbeli tárgyakra. Egy gyors Google-kereséssel hosszú listát kaphatsz a harmadik féltől származó piacokról — a túlnyomó többségük legális, de vásárlás előtt ellenőrizd le kétszer is. Ellenőrizd az összes szokásos piros zászlót, és futtass keresést az interneten, hogy megnézd, mit mondanak róla mások. 

A skinek vásárlásakor nem érdemes csak egy weboldalhoz ragaszkodni — a legjobb ajánlatok megtalálásához érdemes több oldal (beleértve a Steam Marketet is) ajánlatait összehasonlítani. Ez a módszer azt is lehetővé teszi, hogy jobb képet kapj a kiválasztott skin árkategóriáiról, így elkerülheted, hogy túlfizetésre csábítsanak. 

Egyébként: néhány harmadik féltől származó piactéren a skineket pénzre cserélheted, amelyet új tárgyak beszerzésére költhetsz, így nem feltétlenül kell készpénz egy új CS2-skin megvásárlásához. Valójában jó ötlet lehet, ha a fentebb tárgyalt módszerekkel összegyűjtesz egy csomó ingyenes skin-t, majd elcseréled őket a drágább skin-ekre, amiket igazán szeretnél. 

Szóval, itt is van — hat módja annak, hogy új skineket adj hozzá a készletedhez, pénzzel vagy anélkül, hogy virtuálisan gazdát cserélnél. Neked mi a kedvenc módszered az új CS2-skinek megszerzésére? Vásárlás, kereskedés, ládák megnyitása? Mondd el nekünk a közösségi médiában, miközben megnézed legújabb ajándékainkat és promóciós kódjainkat!

Ön is szeretheti

CS2 Prime státusz: Előnyök és hogyan szerezheted meg

A 6 legjobb CS2 célzásgyakorló pálya