CS2 Skinleri Nasıl Alınır?: 6 Ücretsiz ve Ücretli Yöntem | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2 Skinleri Nasıl Alınır?: 6 Ücretsiz ve Ücretli Yöntem

KeyDrop Team

Hepimiz Counter-Strike’ın oynanışı ve stratejileri hakkında sonsuza dek konuşabilir ancak bir gerçek var: skin biriktirmek de bu deneyimin bir parçası. Yani, tabancanızın ekipmanlarınıza uyum sağlaması gerekiyor, ancak eldivenleriniz de uyumlu olmalı. Peki, büyüyen koleksiyonunuza eklemek üzere CS2 skinleri nasıl alınır?

Çevrimiçi mecralarda CS:GO ile CS2’yi karıştıran ancak bir şeylerin değiştiğini hesaba katmayan pek çok kafa karıştırıcı tavsiye bulacaksınız. Bu rehberimiz akıllardaki soru işaretleri giderecek: bugün kullanmaya başlayabileceğiniz skinleri edinmenin altı yolunu inceleyeceğiz. Bazı yöntemler ücretsiz, bazıları ücretli ancak hepsi %100 yasal ve CS2’de işe yarıyor. 

Ücretsiz CS2 Skinleri Nasıl Alınır?

Bedavayı kim sevmez? Ücretsiz CS2 skinleri edinmenin en iyi yöntemlerine bakarak başlayalım. Ücretsiz skin almak şans ve/veya zaman ve çaba gerektirebilir ancak paraya veya Prime yükseltmesine gerek yoktur. Muhtemelen zaten Prime aldınız. 

Haftalık Bakım Paketini Alın

Öncelikle fazla çaba ve ek maliyet gerektirmeyen seçenek: Haftalık Bakım Paketi. Hesabınızı Prime’a yükselterek haftalık olarak oyun içi eşya edinebilirsiniz. 

Hesabınızı Prime’a yükseltmek, Steam Mağazasında yapacağınız 14,99$’lık tek seferlik bir ödemeyi gerektirir. (CS2’de Prime kullanmak, ücretsiz şeylerin yanı sıra başka avantajlar da getirir ve yatırım yapmaya değerdir.) Paketinizi almak için içerisinde bulunduğunuz haftada en az bir kez özel rütbenizin seviyesini yükseltmeniz gerekecektir. Düzenli olarak oyun oynarsanız bunu kolayca yapabilirsiniz. Rütbe atlamak üzere yeterli XP’yi almak için birkaç tane rekabetçi maç yapmak yeterlidir. 

Pakette dört eşya bulunur ve bunlardan ikisini seçebilirsiniz. Bir eşya he zaman kasa, diğer üç eşya ise rastgele skinler veya spreyler olur. Muhtemelen en ucuz skinlerle karşılaşacaksınız ancak unutmayın, bunlar ücretsiz. Bunlardan bir sürü topladıktan sonra CS2 takas kontratı alabilir ve kendinize daha iyi bir eşya alabilirsiniz. 

CS2 Sitelerindeki Günlük Ödülleri Alın

Favori kasa açma sitelerinizin (*göz kırpıyoruz*) ve skin pazar yerlerinin, platforma giriş yapıp platformu kullandığınızda günlük ücretsiz bir ödül vermesi muhtemeldir. Birden fazla internet sitesinde aktif olursanız günde birkaç tane ücretsiz skin alabilirsiniz. Key-Drop’ta açtığınız her seviyede daha da iyi ödüller içeren ücretsiz Günlük Kasa alırsınız. Daha önce bakmadıysanız hemen bir göz atın! 

Ödül Kazandıran Siteleri Deneyin

Ödül kazandıran siteler anket doldurduklarında, oyun oynadıklarında ve çevrimiçi olarak çeşit basit görevleri gerçekleştirdiklerinde kullanıcılarına küçük ödüller veren sitelerdir. Bu tür sitelerden bazıları (Swagbucks, Freecash ve Idle-Empire gibi) kazançlarınızı Steam veya bazen de diğer skin pazar yerleri için hediye kartı olarak çekmenize izin verir. Bu hediye kartlarını CS2 skinleri, kasalar ve farklı oyun içi eşyaları almak için kullanabilirsiniz. 

Ödeme yapmak için yeterli parayı toplamak zaman alıcı olabilir ve bu nedenle yeni skin almak için çok da etkili bir yöntem değildir. Ancak ücretsiz ve kolaydır. Nakdiniz yoksa ve harcayacak zamanınız varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. 

Sosyal Medya Çekilişlerine Katılın

CS2 skinleri ve kasalarıyla ilgilenen pek çok internet sitesi, sosyal medyada düzenli olarak çekilişler ve yarışmalar düzenliyor. Çekilişe katılmak için genellikle gönderileri beğenmeniz, yorum yapmanız, paylaşmanız veya herhangi bir şekilde etkileşime geçmeniz gerekir. Ardından kazanan, gönderide belirtilen yöntem ile seçilir. Rastgele seçilebilir veya seçimi etkileyen rekabetçi bir unsur da olabilir. 

Key-Drop’ta binlerce çekiliş yapıyoruz; katılmak için Facebook, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarımıza bakın. Kim bilir, belki de sıradaki talihli siz olursunuz!

CS2 Skinleri Nereden Alınır?

Ücretsiz skin almak genellikle zaman ve sabır gerektirir ve öngörülemeyen sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle belirli bir skin istiyorsanız ve harcamak için paranız varsa skini doğrudan alma seçeneğiniz de mevcut. Hevesli profesyonel yatırımcılar da ücretsiz olarak envanter dolusu skin toplamayı ummaktansa parayla skin stoklamayı daha verimli bulurlar. 

Steam Topluluk Pazarı

Steam Topluluk Pazarında çeşitli nadirlik seviyeleri olan ve değerleri birkaç kuruştan yüzlerce dolara kadar değişen, satışta olan binlerce skin var. Fiyatları karşılaştırmanız ve en iyi teklifi bulmanız için Steam, aynı eşya için birden fazla teklife bakmanıza imkan tanır. Aradığınız şeyi bulduğunuzda standart ödeme yöntemlerinin yanı sıra Steam Cüzdanınızdaki paralarla da ödeme yapabilirsiniz. 

Üçüncü Taraf Pazar Yerleri

Steam en popüler seçenek olabilir ancak tek seçenek değildir. Skinler, kasalar ve çeşitli oyun içi eşyaları için harika teklifler sunan pek çok çevrimiçi pazar yeri mevcuttur. Google’dan hızlı bir arama yaparsanız üçüncü taraf pazar yerlerinin uzun bir listesiyle karşılaşırsınız. Bunları büyük çoğunluğu yasaldır ancak herhangi bir satın alım yapmadan önce iki kez kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Olası tüm şüpheleri kontrol edin ve diğer insanların platform hakkında ne dediklerini araştırın. 

Skin satın alırken tek bir siteye bağlı kalmanın hiçbir anlamı yoktur. En iyi teklifleri bulmak için çeşitli sitelerdeki teklifleri karşılaştırmak gerekir (Steam Topluluk Pazarı dahil). Bu yöntem sayesinde seçtiğiniz skin için fiyat aralıkları hakkında daha iyi bir fikir edinirsiniz ve fazla ödeme dolandırıcılıklarından kaçınırsınız. 

Bu arada; bazı üçüncü taraf pazar yerleri skinlerinizi, yeni eşyalar almak için harcamak üzere paraya dönüştürmenize izin verir ve böylece yeni CS2 skinleri almak için ille de paraya ihtiyacınız olması gerekmez. Aslında yukarıda bahsettiğimiz yöntemleri kullanarak bir sürü ücretsiz skin almak ve ardından bunları gerçekten istediğiniz pahalı skinlere dönüştürmek iyi bir fikir olabilir. 

İşte envanterinize yeni skinler eklemeniz için 6 farklı yöntem. İster ücretli, isterseniz de ücretsiz… Yeni CS2 skinlerinizi en çok hangi yöntemle almayı seviyorsunuz? Parayla satın almak, takas yapmak veya kasa açmak? En son çekilişlerimize ve promosyon kodlarımıza bakarken sosyal medya üzerinden bize yazın!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’de FPS Nasıl Gösterilir?: Konsol Komutu ve Diğer Yöntemler

En İyi 6 CS2 Aim Alıştırma Haritası