CS2'deki En Pahalı 6 Skin + Çıkartmalar | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En Pahalı 6 Skin + Çıkartmalar

KeyDrop Team

CS2’nin piyasaya sürülmesiyle akıllara gelecek en büyük sorular, hangi skinlerin en pahalı olduğu ve kutudan çıkarıldığında sizi hangi “gemlerin” çok zengin edeceğidir. Bu yazımızda daha sonra bahsedeceğimiz türünün tek örneği skinlere değil de “skin türlerine” odaklanacağız ve oyundaki en iyi 6 skini konuşacağız. Ayrıca genellikle grubun en pahalı “normal” skinleri oldukları için Fabrikadan Yeni Çıkmış değerindeki eldivenleri hesaba katmamaya karar verdik.

Kulağa nasıl geliyor? Bakalım dükkanda sizin için neler varmış.

En Pahalı CS2 Skinleri

AWP | Gungnir

İskandinav Koleksiyonundan çıkan bu mavi bomba, yeni en üst düzey AWP haline geldi. Nedenini anlamak da zor değil. D-Lore gibi çok nadir ancak çok daha iyi bir tasarıma ve canlı renklere sahip. Fabrikadan Yeni Çıkmış halinin 15.000$ edebileceğine şaşırmamak lazım.

AWP | Gungnir içeren kasalar açın

AWP | Dragon Lore

Counter-Strike’ın klasik “ilahi eşyası”, CS2’de de tahtını koruyor. Dragon Lore’un görünüşünden mi (bence biraz sıradan), nadirliğinden mi yoksa arkasındaki efsaneden mi pahalı olup olmadığını söylemek zor. Öyle ya da böyle bu skinin Fabrikadan Yeni Çıkmış hali 14.000$ ediyor ve souvenir versiyonları çok daha pahalı.

AWP | Dragon Lore içeren kasalar açın

AK-47 | Wild Lotus

Ne kadar güzel olursa olsun nadir skinler pahalıdır. Wild Lotus incelikli bir şekilde hazırlanmış ve fiyat kesinlikle önce geliyor. St. Marc koleksiyonunun nadir olması ve Wild Lotus’un en üst düzey bir skin olması nedeniyle pahalı fiyatına şaşırmamalı; skinin kattığı estetik değerin yanında övünme hakkını da unutmamak gerek. Fabrikadan Yeni Çıkmış durumundaki türleri 12.000$ civarında ediyor. 

AK-47 | Wild Lotus içeren kasalar açın

M4A4 | Howl

Howl, onu son derece pahalı yapan zengin bir geçmişe sahip güzel bir skindir. Bu skin, Steam Atölyesi aracılığıyla oyuna geldikten sonra tasarımcılardan birinin merkezdeki kurt grafiğini bir DeviantArt kullanıcısından çaldığı ortaya çıktı. Bunun ardından DMCA bildirimi yapıldı ve Valve skinin görüntüsünü değiştirip skini kasalardan çıkardı. Yani skin son derece nadir, özellikle de IBuyPower çıkartmaları olduğunda. Fabrikadan Yeni Çıkmış Howl skinleri yaklaşık 7.000$ değerindedir.

M4A4 | Howl içeren kasalar açın

AWP | Medusa

Gods & Monsters koleksiyonunun en üst düzey skini olan AWP | Medusa, bazı yeni tekliflere kıyasla oldukça yavan (aşırı pahalı bir Atheris de denilebilir) ancak kendine has şık bir havası da var. Fiyatı, (buradaki çoğu skinde olduğu gibi) koleksiyonun nadirliğinden gelse de Medusa yine de estetik açıdan hoş. Fabrikadan Yeni Çıkmış Medusalar yaklaşık 6.000$’a mal oluyor.

AWP | Medusa içeren kasalar açın

AWP | The Prince

İki dünyanın da en iyisini arıyorsanız, Gungnir gibi The Prince de hem son derece güzel hem de karışık. Adını yaşatan kraliyet hissi veren bir skin. Size mevki katacak bir skin arıyorsanız ve yatırım yapacak çok paranız varsa bu AWP’nin Fabrikadan Yeni Çıkmış hali yaklaşık 4.000$ değerinde.

AWP | The Prince içeren kasalar açın

En Pahalı CS2 Çıkartmaları

İtiraf etmemiz gereken bir şey daha var: CS2’deki en pahalı eşyaları aslında skinler değil. En pahalı eşyaları, uzun süredir kayıp olan ekipleri temsil eden, geçmiş döneme ait çıkartmalardır. Ünlü Katowice 2014 kapsül çıkartması yaklaşık 100.000$ değerinde olabiliyor Kapsül çıkartmaları oyun içinde bulmanız pek mümkün değil ve bu çıkartmaların bulunabileceği kapsüllerin neredeyse nesli tükenmiştir. Çıkartmalar her kullanıldıklarında oyundan kaldırıldığı için bu eşyalar daha da nadir hale geliyor. En pahalı çıkartmalar şunlar:

Titan (Holo) | Katowice 2014

titan-holo-katowice-2014

Titan, CS:GO’daki OG Fransız takımlarından biriydi ve shox, NBK, KennyS ve ScreaM gibi oyuncuları içeriyordu. Kapsül piyasaya sürüldükten 2 yıl sonra 2016’da takım dağıldı. İkonik görüntüsünün yanı sıra tüm bu gerçekler, çıkartmanın liste başını çekmesini sağlıyor. Bu yazıyı yazdığım esnada bu çıkarmanın fiyatı 75 bin dolar civarındaydı ve kolayca 100 bin doların üzerini görebilir. 

iBUYPOWER (Holo) | Katowice 2014

ibuypower-holo-katowice-2014

Genellikle Howl ile kullanılan ve skandala konu olmuş başka bir eşya. iBUYPOWER bünyesinde skadoodle, steel, dazed, AZK ve swag gibi NACS efsanelerini barındıran, Kuzey Amerika’nın en iyi takımıydı. Ne yazık ki 2014 yılında az önce bahsettiğimiz oyunculardan son dördünün şike komplosuna katıldıkları ve ömür boyu Counter-Strike’tan menedildikleri ortaya çıktı. İnsanların neden bu “illegal” çıkartmayı Howl ile çiftlediklerini anlayabilirsiniz ancak aslında çıkartmanın kırmızı yaban kedisi logosu, kırmızı kurt ile çok daha iyi bir eş oluyor. Nadirliği ve hikayesi düşünüldüğünde bu çıkartmanın inanılmaz derece pahalı olduğunu tahmin etmek zor değil (75–90 bin dolar).

Reason Gaming (Holo) | Katowice 2014

reason-gaming-holo-katowice-2014

Reason’ın ilginç bir geçmişi var. Yıllardan beri Danimarka, İsveç ve İngiltere’den kadroları vardı ama şimdi bir Kuzey Amerika takımı ile sahalara geri döndü. Ancak en efsanevi Reason takımı, efsanevi lider oyuncu Karrigan tarafından yönetilmiş 2014 takımıydı. Reason hala var ancak büyük bir dönüş yapamadı ve ikonik turuncu çıkartması pahalı bir eşya haline geldi (70 bin dolar). 

Vox Eminor (Holo) | Katowice 2014

vox-eminor-holo-katowice-2014

Aşağılardan gelen Vox Eminor, bir başka dağılan organizasyon ve logosu son derece nadir. Mevcut masa analisti Spunj ve efsanevi sniper AZR ve jks dahil en efsanevi Avustralyalı Counter-Strike süperstarlarından oluşan bir kadroya sahip bu çıkartma, 50 bin dolardan fazla değeri ile listenin sonuna yerleşiyor.

Pahalı CS2 skinleri nasıl alınır?

Pahalı skinler almak duruma göre değişiyor. Steam Topluluk Pazarından ve harici sitelerden alabilirsiniz ancak cebinizde binlerce dolarınızın olmadığını tahmin ediyoruz. Ücretsiz CS2 kasaları açmak bir çözüm olabilir ancak çok olası değildir. Key-Drop gibi harici CS2 kasa açma sitelerinde de şansınızı deneyebilirsiniz. Kim bilir, belki de hayal ettiğiniz Gungnir’i hemen elde edebilirsiniz!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Float Rehberi: Aşınma Değeri ve Skin Durumu

En Ucuz CS2 Bıçağı