CS2'de Kasa Nasıl Alınır?: Ücretli ve Ücretsiz CS2 Kasaları Rehberi | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’de Kasa Nasıl Alınır?: Ücretli ve Ücretsiz CS2 Kasaları Rehberi

KeyDrop Team

Birçok CS2 oyuncusu için kasalar her şeydir. Bu sanal hazine sandıklarında oyun deneyiminizi daha kişisel bir hale getirebilecek benzersiz silah skinleri, çıkartmalar ve özel oyun içi eşyalar vardır. Ve gerçekten şanslıysanız bunlar sizi zengin bile edebilir. 

CS2’de nasıl kasa alabileceğinizi merak ediyorsanız ücretsizler de dahil olmak üzere pek çok seçeneğiniz olduğunu öğrendiğinizde sevineceksiniz. Hadi birkaç kasa alalım!

CS2’de Nasıl Ücretsiz Kasa Alınır?

Dünyada her şeyin bir bedeli olduğunu söylerler ancak CS2 kasaları bir istisna olabilir… Yani, bir bakımdan. Yeni kasalar ve skinler almak için aceleniz yoksa bunları ücretsiz bonus olarak edinebileceğiniz birkaç yol var. 

Oyunu Oynayın

Evet, biliyoruz. “Ben bunu bilmiyordum sanki!” dediğinizi duyar gibiyiz. Çok açık bir madde olsa da ücretsiz kasa almanın en kolay yolu olan oyunu oynamadan bahsetmeden olmazdı. Özellikle de drop sistemi CS2’de CS:GO’ya göre farklılık gösterdiğini göz önüne aldığımızda.. 

CS:GO günlerinde maçlardan sonra rastgele droplar olarak ücretsiz kasalar alabiliyordunuz. Ancak CS2’de, Valve rastgele dropları Haftalık Bakım Paketleri ile değiştirdi. Bu paketler yalnızca CS2’de Prime hesap ücretini ödemiş oyuncular için mevcut ve bu nedenle tamamen ücretsiz olmadıkları iddia edilebilir ancak bu paketlere ekstra ücret ödemeniz gerekmediğini de unutmayın. Mevcut hafta içerisinde özel rütbenizi en az bir kez yükseltirseniz dört rastgele eşya içerisinden ikisini seçme hakkı kazanırsınız. Bu eşyalardan biri her zaman kasa olur ve diğer üç eşya içerisinde skinler ve spreyler bulunur. 

Key-Drop’tan Ücretsiz Günlük Kasanızı Alın

Ücretsiz kasaları çok uzaklarda aramanıza gerek yok. Zaten doğru yerdesiniz. Halihazırda bakmadıysanız, tamamen ücretsiz olarak günde bir kasa açabileceğiniz Günlük Kasa özelliğimize bir bakın. 

Key-Drop’u düzenli olarak kullanarak ve küçük hedefleri tamamlayarak daha nadir ve değerli skinlere sahip daha yüksek seviyeli kasaların kilidini açacaksınız. 

İşin en iyi tarafı ise kasalarımızı açmak için anahtar gerekmez, bu nedenle kasaların kilidini açmak için para harcamanıza gerek yoktur. Ücretsiz kasaları hemen burada, platformda açabilecek ve skinleri doğrudan Steam envanterinize toplayabileceksiniz. 

CS2’de Kasa Nasıl Satın Alınır?

Ücretsiz şeyler her zaman iyidir ancak özellikle de ticaret yapanlar için ücretsiz kasalar almak üzere beklemek ve/veya oyunu oynamak her zaman pratik bir yöntem değildir. Hemen kasa almak istiyorsanız kasayı (veya birkaç kasayı!) nereden ve nasıl alacağınıza ilişkin birkaç seçeneğiniz mevcut. 

Steam Topluluk Pazarını Ziyaret Edin

CS2 kasalarınız almak ve satmak için en popüler yer, Steam Topluluk Pazarıdır. CS2 kasalarını arayın, seçiminizi yapın ve satın alma işlemini gerçekleştirin. Aramayı daha kolay hale getirmek için sonuçları oyuna göre filtreleyebilirsiniz. 

Kasanızı açmanız için ilgili anahtarı da satın almanız gerektiğini unutmayın. Anahtarı, Topluluk Pazarından edinebilir veya oyun içi bir özellik aracılığıyla satın alabilirsiniz. Oyun içi envanterinizden kasayı açmaya gittiğinizde doğru anahtarı otomatik olarak satın alma seçeneğine sahip olacaksınız. 

Üçüncü Taraf Sitelere Bakın

Google’da kısa bir arama yaparak, kullanıcıların resmi CS2 kasaları ticareti yapmalarına imkan tanıyan pek çok üçüncü taraf internet sitesine ulaşabilirsiniz. Bu siteler işlevsel olarak farklılık gösterse de genel olarak aynı hizmet sunarlar. Örneğin bazı sitelerde doğrudan para ile ödeme yapmanız gerekirken başka siteler bir kasa veya sanal para karşılığında CS2 eşyaları alışverişi yapmanıza izin verebilir. 

Üçüncü taraf siteleri kullanmanın en büyük avantajı, kasa veya eşya satmak isteyen kullanıcıları ilgilendiriyor. Bu tür sitelerde nakit para karşılığında skinlerinizi veya kasalarınızı satabilirsiniz. Steam Topluluk Pazarı ise oyun için eşyalarınızı yalnızca Steam’de harcayabileceğiniz kredilerle takas yapmanıza izin verir. 

Paranızı harcamadan önce internet sitesinin yasal olup olmadığını kontrol edin. Sitenin herhangi bir dolandırıcılık faaliyeti içermediğinden %100 emin olmak için çevrimiçi kullanıcı değerlendirmelerini bulmaya çalışın. Ancak bazı kullanıcıların, gerçekten dolandırıldıkları için değil de istediklerini alamadıkları için bu sitelere olumsuz yorum yapabildiğini de unutmayın. Ve unutmayın, üçüncü taraf sitelerden aldığınız kasalar için yine de anahtar edinmeniz gerekecektir. 

Kasa Açma Sitelerini Deneyin

CS2 kasa açma siteleri (şu anda bulunduğunuz site gibi), kasaları envanterinize eklemenize ve anahtar edinmenize gerek kalmadan doğrudan açmanıza imkan tanır. Sitedeki bakiyenize yükleme yapmanız yeterlidir, kasaları anında açabilirsiniz. 

Key-Drop ve benzer sitelerdeki kasalar konusunda harika olan şey, çok daha geniş bir kasa yelpazesine erişim sağlıyor olmanızdır. Resmi CS2 kasalarından farklı olarak özel oluşturulmuş kasalar sunuyoruz. Böylece daha fazla seçeneğe ve istediğiniz belirli eşyalarda daha iyi şans oranlarına sahip olabilirsiniz. Ayrıca Key-Drop’ta her kasanın içerisinde ne olduğunu ve her eşyanın düşme olasılığını da görebilirsiniz. 

Gördüğünüz gibi her birinin kendi avantajları olmak üzere, CS2 kasaları almanın test edilmiş birkaç yöntemi var. Kendi ücretsiz Günlük Kasanızı almayı unutmayın!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Rütbeleri: Nasıl Çalışır, Nasıl Rütbe Kazanılır?

Counter-Strike Tarihindeki En Büyük Skandallar