Így szerezz ládákat a CS2-ben: Fizetős és ingyenes CS2-ládák | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Így szerezz ládákat a CS2-ben: Fizetős és ingyenes CS2-ládák

KeyDrop Team

Sok CS2 játékos számára a ládák a legfontosabbak. Ezek a virtuális kincsesládák egyedi fegyverskineket, matricákat és más exkluzív játékbeli tárgyakat ígérnek, amelyek személyre szabottabbá tehetik a játékmenetet. És ha igazán szerencsés vagy, még gazdaggá is tehetnek. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan szerezhetsz ládákat a CS2-ben, örömmel fogod tudni, hogy több lehetőség is van, köztük ingyenesek is. Szerezzünk neked néhány ládát!

Hogyan szerezzen ingyenes ládákat a CS2-ben

Azt mondják, semmi sincs ingyen a világon, de a CS2-ládák talán kivételt képeznek… Mondhatni. Ha nem sietsz az új ládák és skinek beszerzésével, többféleképpen is hozzájuthatsz ingyenes bónuszként. 

Játsszon a játékkal

Oké, tudom. Innen a „Duh!” fejembe vágtam. De bár nyilvánvalónak tűnhet, mégis érdemes megemlíteni, hogy az ingyenes ládák megszerzésének legegyszerűbb módja a játék, különösen azért, mert a CS2-ben a CS:GO-hoz képest megváltozott a drop-rendszer. 

A CS:GO idején a meccsek után véletlenszerűen eldobott ládákhoz lehetett ingyen hozzájutni. De a CS2-ben a Valve a véletlenszerű cseppeket a Heti gondoskodás csomagokkal váltotta fel. Ezek csak a CS2-ben fizetős Prime fiókkal rendelkező játékosok számára érhetőek el, így azt lehet mondani, hogy nem teljesen ingyenesek, de akárhogy is, nem kell külön fizetni értük. Ha egy adott héten legalább egyszer szintet lépsz a privát rangodon, akkor négy véletlenszerű tárgy közül választhatsz kettőt. Az egyik tárgy mindig egy láda, a másik három pedig skineket és spray-ket tartalmaz. 

Szerezd meg az ingyenes napi ládát a Key-Drop-tól

Nem kell messze keresgélnie ingyenes ládák után — máris a megfelelő helyen jár. Ha még nem tette volna meg, nézze meg a Napi Láda funkciót, ahol naponta egy ládát nyithat meg teljesen ingyen. 

A Key-Drop rendszeres használatával és a kisebb célok teljesítésével magasabb szintű ládákat oldhatsz fel, amelyekben nagyobb eséllyel juthatsz ritkább és értékesebb skinekhez. 

A legjobb az egészben, hogy a ládáidhoz nem kell kulcs, így nem kell pénzt költenie a feloldásukra. Az ingyenes ládákat itt, a platformon nyithatod meg, és a skineket közvetlenül a Steam-készletedbe gyűjtheted. 

Hogyan vásároljunk ládákat a CS2-ben

Az ingyenes dolgok mindig jók, de a várakozás és/vagy a játékban való részvétel az ingyenes lágyákért nem mindig praktikus, különösen a kereskedők számára. Ha most azonnal szeretnél egy ládát szerezni, több lehetőség is van arra, hogy hol és hogyan vásárolhatsz egyet (vagy többet!). 

Látogass el a Steam közösségi piacra

A CS2 ládák adás-vételének legnépszerűbb helye a Steam közösségi piac. Csak keress rá a CS2 ládákra, válassz, és vásárolj. Ne feledd, hogy a keresés megkönnyítése érdekében játék szerint is szűrheted a találatokat. 

Ne feledje, hogy a ládák kinyitásához megfelelő kulcsot kell vásárolnia. A kulcsot beszerezheted a piacon, vagy megvásárolhatod egy játékon belüli funkcióval — amikor a játékban lévő leltárban kinyitod a ládát, lehetőséged lesz automatikusan megvásárolni a megfelelő kulcsot. 

Böngészés harmadik fél webhelyein

Egy gyors Google-kereséssel számos olyan harmadik féltől származó webhelyet talál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a hivatalos CS2 ládák kereskedelmét. Ezek összességében meglehetősen hasonló szolgáltatásokat kínálnak, bár funkcionalitásukban eltérhetnek egymástól. Egyes oldalakon például közvetlenül pénzzel kell fizetni, míg másokon lehetőséged van CS2 tárgyaidat ládáért vagy virtuális kreditért cserébe elcserélni. 

A harmadik féltől származó webhelyek használatának legnagyobb előnye a ládák vagy tárgyak eladására törekvő felhasználókra vonatkozik. Lehet, hogy ott készpénzért adhatod el a skineket és ládákat, míg a közösségi piactéren csak játékbeli tárgyakat cserélhetsz a Steamben elkölthető kreditre. 

Mielőtt pénzt költene, ellenőrizze, hogy a weboldal legális-e. Próbáljon meg felhasználói értékeléseket találni az interneten, hogy 100%-ig biztos lehessen benne, hogy nem valamilyen átverésről van szó, bár ne feledje, hogy a felhasználók néha csak azért szavaznak le weboldalakat, mert nem azt kapták, amit akartak, nem pedig azért, mert valóban átverték őket. És ne feledje, hogy a harmadik féltől származó webhelyeken vásárolt ládához továbbra is szükség van kulcsokra. 

Próbálja ki az ládanyitó oldalakat

A CS2 ládanyitő weboldalak (mint amin most is vagy) lehetővé teszik, hogy közvetlenül nyisd meg a ládákat anélkül, hogy hozzáadnád őket a leltárhoz, és kulcsok nélkül. Csak töltse fel a helyszíni hitelét, és nyissa ki. 

A Key-Drop és a hasonló oldalakon található ládákkal kapcsolatban az a jó, hogy sokkal szélesebb körű ládákat kaphatsz. A hivatalos CS2 ládáktól eltérő, egyedi készítésű ládákat kínálunk, így nagyobb választékot és néha jobb esélyeket biztosítunk az egyes kívánt tételek tekintetében. Ráadásul a Key-Drop-on láthatod, hogy az egyes ládák mit tartalmazhatnak, valamint az egyes tárgyak elejtésének pontos esélyeit. 

Amint láthatod, a CS2-ládák beszerzésének néhány bevált módja van, mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Ne feledje, hogy vegye fel az ingyenes napi ládát!

Ön is szeretheti

CS2 rangok magyarázata: Hogyan működnek és hogyan lehet jobb

A Counter-Strike történetének legnagyobb botrányai