Top 6 Legdrágább skin CS2 + matricák | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Top 6 Legdrágább skin CS2 + matricák

KeyDrop Team

A CS2 megjelenésével az a nagy kérdés járhat a fejedben, hogy melyek a legdrágább skinek, melyek azok a gyöngyszemek, amelyeket ha kibontasz, piszkosul gazdaggá tesznek. Nos, ebben a cikkben a játék Top 6 skinét fogjuk megvizsgálni, a „skin típusokra” koncentrálva, nem pedig a konkrét ritka, egyedi skinekre, amelyekről valószínűleg a jövőben fogunk beszélni. Úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk a Factory New kesztyűket is, mivel ezek jellemzően a legdrágább „rendes” skinek a csoportból.

Jól hangzik? Lássuk, mit tartogatunk számodra.

A legdrágább CS2 skinek

AWP | Gungnir

Ez a kék bombázó a Nordic Collectionből az új csúcs AWP lett. Nem nehéz megérteni, hogy miért. Olyan ritka, mint a D-Lore, miközben sokkal jobban néz ki, és sokkal élénkebb a színe. Nem csoda, hogy akár 15 000 dollárba is kerülhet gyári újonnan.

Nyiss AWP | Gungnir ládákat

AWP | Dragon Lore

A Counter-Strike skinek klasszikus „Szent Grálja” a CS2-ben is az marad. Nehéz megmondani, hogy a Dragon Lore a kinézete miatt drága-e (személy szerint én egy kicsit unalmasnak érzem), vagy a ritkasága és a mögötte álló legenda miatt. Akárhogy is, ez itt akár 14 000 dollárba is kerülhet Factory New, a szuvenír változatok ennél drágábbak.

Nyiss AWP | Dragon Lore ládákat

AK-47 | Wild Lotus

Van itt egy minta, és ez a minta a következő: a ritka skinek drágák, függetlenül attól, hogy mennyire szépek. A Wild Lotus finom, és ebben a tyúk-tojás ügyben az ár egyértelműen az első helyen áll. Mivel a St. Marc kollekció ritka fogás, a Wild Lotus pedig egy csúcsminőségű skin, nem csoda, hogy drága, még akkor is, ha a dicsekvés joga messze meghaladja a skin esztétikai értékét. A gyári új lótuszok ára 12 000 dollár körül van. 

Nyiss AK-47 | Wild Lotus ládákat

M4A4 | Howl

A Howl egy gyönyörű skin, gazdag történettel, ami rendkívül drágává teszi. Miután a skin a Steam Workshopon keresztül megérkezett a játékba, kiderült, hogy az egyik tervezője ellopta a központi farkas grafikát egy DeviantArt felhasználótól. Ez egy DMCA-értesítéssel járt, ami miatt a Valve megváltoztatta a skin kinézetét és eltávolította az esetekből. Ez azt jelenti, hogy a skin rendkívül ritka, különösen az IBuyPower matricákkal párosítva. (Róluk később bővebben) A gyári új Howls 7000 dollár körül mozog.

Nyiss M4A4 | Howl ládákat

AWP | Medusa

A Gods & Monsters kollekció legmenőbb skine néhány újabb ajánlathoz képest eléggé fapados (és nevezhetjük túlzóan drága Atherisnek is), ugyanakkor van egy klasszis hangulata. Bár az ára (mint az összes többi skin itt, kivéve a Howl-t) a gyűjtemény ritkaságából ered, a Medusa még mindig esztétikailag kellemes. A gyári új Medusák 6000 dollár körüli összegbe kerülnek.

Nyiss AWP | Medusa ládákat

AWP | The Prince

Ha a két világ legjobbját keresed, a Prince, akárcsak a Gungnir, egyszerre rendkívül szép és bonyolult, királyi hangulatot árasztva, ami igazán méltó a nevéhez. Ha egy olyan skint keresel, amely némi klasszist ad, és sok pénzt tudsz befektetni, akkor ez az AWP egy szórakoztató vásárlás lehet 4000 dollár körüli gyári új áron.

Nyiss AWP | The Prince ládákat

A legdrágább CS2 matricák

Egy dolgot azonban el kell ismernünk — a CS2 legdrágább elemei valójában nem is skinek. Ezek matricák egy letűnt korszakból, amelyek rég letűnt csapatokat képviselnek. A híres Katowice 2014-es kapszulamatricák 100 ezer dollár körüli összegbe kerülhetnek. Nem valószínű, hogy megtalálod őket a játékban, és azok a kapszulák, amelyekben ezek a matricák találhatók, gyakorlatilag kihaltak. A matrica minden egyes felhasználásával, amely eltávolítja azt a játékból, ezek a tárgyak még ritkábbá válnak. A legdrágábbak a következők:

Titan (Holo) | Katowice 2014

titan-holo-katowice-2014

A Titan volt az egyik legelső francia csapat a CSGO-ban, olyan játékosokkal, mint Shox, NBK, KennyS és ScreaM. A csapat 2016-ban, 2 évvel a kapszula elindítása után feloszlott. Ez, valamint a matrica ikonikus megjelenése miatt a listánk második matricájával versenyez a legdrágább címért. A cikk írásakor ennek a matricának az ára 75 ezer dollár körül kezdődik, és könnyen eléri a 100 ezer dollár feletti összeget.

iBUYPOWER (Holo) | Katowice 2014

ibuypower-holo-katowice-2014

Gyakran párosítják a Howl-lal, ez egy másik botrányba keveredett elem. iBUYPOWER volt az észak-amerikai top csapat, amelyben a NACS legendák skadoodle, steel, dazed, AZK és swag szerepeltek. Sajnos 2014-ben kiderült, hogy az utóbbi 4 játékos részt vett egy meccsbundázási összeesküvésben, ami miatt egy életre eltiltották őket a Counter-Strike-ból. Érthető, hogy emiatt miért párosítják az emberek ezt az „illegális” matricát a Howl-lal, de az a tény, hogy a piros vadmacska logója tökéletesen illik a piros farkashoz, még jobban illik hozzá. Tekintettel a ritkaságára és a háttértörténetére, nem csoda, hogy ez a matrica rendkívül drága (75 000–90 000 dollár).

Reason Gaming (Holo) | Katowice 2014

reason-gaming-holo-katowice-2014

A Reason története érdekes — az évek során Dániából, Svédországból és az Egyesült Királyságból is érkeztek játékosok, most pedig egy NA-csapattal tért vissza a színpadra. A leglegendásabb Reason-csapat azonban a 2014-es, amelyet nem más, mint a legendás játékbeli vezető, Karrigan vezetett. A Reason még mindig létezik, de soha nem tért vissza a majorba, így az ikonikus narancssárga matrica drága szerzemény (70 000 dollár). 

Vox Eminor (Holo) | Katowice 2014

vox-eminor-holo-katowice-2014

A Vox Eminor egy másik feloszlatott szervezet, így a logója rendkívül ritka. A legendás ausztrál Counter-Strike szupersztárok, köztük a jelenlegi asztali elemző Spunj és az epikus riflerek AZR és jks felállásával ez a matrica egy csemege az underdog-szerető régi fejeknek, így ez a lista utolsó darabja, több mint 50 000 dollárt ér.

Hogyan lehet drága CS2 skineket kapni?

Nos, ez attól függ. Néhányat a Steam Marketplace-en, valamint külső webhelyeken is megvásárolhatsz, de feltételezzük, hogy nem biztos, hogy több ezer dollárod van. Az ingyenes CS2-esetek megnyitása lehet megoldás, de nem valószínű. Szerencsét próbálhatsz külső CS2 ládanyitő weboldalakon is, mint például a Key-Drop. Ki tudja, talán így sikerül megszerezned álmaid Gungnirját!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

CS2 Kopottsági érték útmutató: skinállapotok magyarázata

Top 7 legolcsóbb CS2 kés