Top 7 legolcsóbb CS2 kés | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Top 7 legolcsóbb CS2 kés

KeyDrop Team

A CS2 megjelenésével a népszerű kérdés az, hogy „mi a legolcsóbb CS2 kés”? Végül is, ki ne szeretne egy olyan kést, amely jelzi, hogy CS2-rajongó? Tehát, ha megfizethető árú késeket keresel, ebben a praktikus útmutatóban a legolcsóbb késeket mutatjuk be.

Az első dolog az első. Ebben a cikkben megmutatjuk a legolcsóbb késmodelleket, és az olcsó kiviteleket mindegyikhez. Végül is, ha csak az egyes skinekre mentünk volna, nagyon valószínű, hogy a Shadow Daggers és a Navaja Knives vagy a Rust Coats és a Boreal Forests népesítené be a legtöbbet. Ezért — egy kés, egy késskin a Top 7 legolcsóbb CS2 késünk mindegyikéhez.

7 Legolcsóbb CS2 kés: Legjobb választások

1. Navaja Knife | Boreal Forest (80–90 $)

navaja-knife-boreal-forest

Figyelmeztettünk, hogy a Navaja kés ide fog kerülni, és ez a bizonyos kés 100 dollár alatt van. Nem a legszebb vagy legmarkánsabb, vitatható, hogy szebb-e, mint az alapértelmezett kés, de hé, ez biztosan drágább.

Tehát ha Ön egy álcázás szerelmese, aki hisz abban, hogy a jó dolgok kis csomagokban érkezhetnek, akkor ez tökéletes az Ön számára, és talán érdemes kipróbálni.

Lásd: Navaja Knife | Boreal Forest

2. Shadow Daggers | Rust Coat (90–110 $)

shadow-daggers-rust-coat

A Shadow Daggers mindig is egy olyan választás volt, ahol a mérföldek nem csak változhatnak, de határozottan változnak is. Néhányan szeretik az egyedülálló két késes kialakítást, míg mások néhány NSFW játékhoz hasonlítják őket.

A Rust Coat megduplázza a skinnek ezt a YMMV aspektusát, és olyan piszkos megjelenést mutat, amely tökéletesen illeszkedhet egy poszt-apokaliptikus skingyűjteménybe Ha a hangulatod az, hogy minden szúrással tetanuszt adj az ellenségeidnek, akkor ezek a kések neked valók.

Lásd: Shadow Daggers | Rust Coat

3. Gut Knife | Safari Mesh (91–140 $)

gut-knife-safari-mesh

Ha valaha is kerestél egy nagy kést, amely viszonylag jól el tud vegyülni a Mirage, az Anubis, de az Ancient (és az Azték, ha valaha visszatér) játékban is, a Safari Mesh a tökéletes skin számodra, amely tökéletesen sáros színpalettát kínál, amely szinte bármilyen falhoz jól illeszkedik.

Ennek ellenére a Gut Knife-nak van néhány menő animációja, és ha nem zavar a terjedelmes formája, akkor mindenképpen ez az első a „kevésbé mémszerű” késmodellek közül, amit bemutatunk.

Lásd: Gut Knife | Safari Mesh

4. Survival Knife | Scorched (101–145 $)

survival-knife-scorched

Most már kezdünk eljutni valahová! A Survival Knife egy igazán hűvös és egyedi kialakítású, és bár a 100 dollár feletti tartományban vagyunk, ez határozottan egy alku. Bár a kivitelezés talán nem a legszebb, de nem fogja megégetni a szemed (a szóvicc határozottan szándékos), és ad néhány klassz animációt és egy gyönyörű pengét, amivel játszhatsz.

Lásd: Survival Knife | Scorched

5. Paracord Knife | Urban Masked (107–319 $)

paracord-knife-urban-masked

Mivel a Factory New kések őrült áron mennek, ez a skin még mindig olcsó az alacsonyabb árakon, és ez egy pokoli jó üzlet. Bár a kivitelezés elég fapados, a kés dizájnja abszolút csúcsminőségű, futurisztikus éllel.

Ha egy olcsó skint keresel, ami sokkal drágábbnak tűnik, mint amilyen valójában, akkor ez a Paracord tökéletes az Ön számára!

Lásd: Paracord Knife | Urban Masked

6. Bowie Knife | Ultraviolet (118–365 $)

bowie-knife-ultraviolet

Ha valaha is úgy érezted, hogy egy amerikai úttörőt kell játszanod, akkor ez az olcsó kés biztosan felcsigázza a fantáziádat. Ez az egyedi megjelenés jól illeszkedik a különböző loadoutokhoz, és az ultraibolya design teszi a Bowie-t, ami további sötét hangulatot ad.

Ó! Még egy érdekesség: David Bowie művészneve erről a késről származik.

Lásd: Bowie Knife | Ultraviolet

7. Falchion Knife | Night (128–188 $)

falchion-knife-night

Szereted a kinyitható késeket? Nos, a Falchion a legolcsóbb a flippies közül, és nagyon tisztán néz ki a Night kivitelben. Bár, mint a legtöbb olcsó kés, ez meglehetősen finom és hiányzik némi vibrálás, több mint kárpótol néhány hűvös animációval és gyönyörű profillal.

Lásd: Falchion Knife | Night

Legolcsóbb kés modell szerint

Tudjuk, hogy ez a lista aligha teljes. Elvégre lehet, hogy Ön egy nagyon speciális késmodellt keres, például a legolcsóbb CS2 pillangókést. Ezért készítettünk egy listát az összes olyan késről is, amelyet fentebb nem soroltunk fel, és amely tartalmazza az egyes CS2 kések legolcsóbb skinét. 

Hogyan juthatok olcsó CS2 késekhez?

Ha a legolcsóbb késeket keresed a CS2-ben, mindenképpen nézd meg a Steam és a külső piactereket is a nagyszerű ajánlatokért — ki tudja, lehet, hogy a vártnál olcsóbban találod meg valamelyik kést! Ha pedig szerencsésnek érzed magad, akkor kattints a fenti linkek egyikére, és próbálj szerencsét a Key-Drop-on.

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

Top 6 Legdrágább skin CS2 + matricák

Az FPS megjelenítése a CS2-ben: konzolparancs és egyéb módszerek