30 Olcsó CS2 skin 1 $ alatt minden fegyvertípushoz | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

30 Olcsó CS2 skin 1 $ alatt minden fegyvertípushoz

KeyDrop Team

Sok szó esik a legdrágább CS2-skinekről, de mi a helyzet a legolcsóbbakkal? Végül is nem mindenki akar sok pénzt költeni játékbeli tárgyakra, függetlenül attól, hogy mennyire menőnek tűnnek. Íme tehát a legjobb olcsó CS2 skinek, amiket találtunk, fegyvertípusok szerint rendezve.

Megjegyzés: ez a lista a Steam közösségi piacot használja árreferenciaként. A pontos árak eltérőek lehetnek — gyakran alacsonyabbak — a harmadik féltől származó piactereken. Az egyes skinek mellett látható árak a legjobb (legalacsonyabb float) állapotra vonatkoznak, amely 1 dollár alatt kapható. A CS2-ben a fegyverek állapotáról és float-járól itt olvashatsz bővebben, ha szükséged van egy kis felfrissítésre.

Most vegyünk néhány olcsó skint! 

Puskák: Olcsó CS2 Skinek

Kezdjük a játék vitathatatlanul legnépszerűbb fegyvereivel: a támadófegyverekkel. Íme néhány menő kinézetű, pénztárcabarát skin az AR-hez a felszerelésedben. 

AK-47 | Elite Build

Ár: 0,80 $ (Well-Worn) 

Bár ez messze nem a legmenőbb skin a játékban, az AK-47-nek mégis fel kellett kerülnie erre a listára — és nagyon kevés (egészen pontosan három) olcsó AK skin közül lehet választani. Mindenesetre az Elite Buildnek megvannak a rajongói: a fekete és a szürke kombinációja a világos narancssárga ékezetekkel elég modernnek tűnik anélkül, hogy átcsúszna a sci-fi területére.

Az AK-47-es skinek kissé magasabb költségvetést igényelnek. Íme néhány javaslat — ezeket tisztességes állapotban már 10 dollár alatt megkaphatja:

Ha tetszik az Elite Build stílus, akkor a hozzá illő P90 skinhez kevesebb mint 1 dollárért (és egy AWP | Elite Build skinhez 10–25 dollárért) juthatsz hozzá.

M4A4 | Converter

Ár: 0,90 $ (Minimal Wear)

Ez a skin már eléggé leharcolt és sérült, így a durva megjelenés része a vonzerejének — és a Minimal Wear viszonylag jól néz ki. 

Mégis, vedd figyelembe, hogy mire a float 0,40-es (jól kopott) értéket ér el, a tár és a markolat festése majdnem teljesen lekopik, és a mézkamrás kialakításból nem sok marad a testen. Ha tehát nagyon tetszik ez a skin, akkor válaszd a Factory New állapotot (1,20 $). 

M4A4 | Magnesium

Ár: 0,50 $ (Minimal Wear)

A formatervezés fő elemei a puska mindkét oldalán látható, szürke alapon stilizált lángok. A jobb oldalon (itt nem látható) egy kis szimbólum is található, amely egy szárnyas hatástalanító eszközt ábrázol. 

Az AK-47-hez hasonlóan csak néhány M4A4 skin van, amely kevesebb, mint 1 dollárba kerül, így ha egy kicsit növelni tudod a költségvetésedet, itt van néhány érdekes választás 10 dollár alatt: 

M4A1-S | Night Terror

Ár: 0,90 $ (Minimal Wear)

Ez a Restricted skin az Dreams and Nightmares ládával együtt jelent meg… de valószínűleg már a dizájn alapján is kitaláltad. A középpontjában az álmatlanság témája áll, szétszórt írásokkal az egész puskán (olyan szavakkal, mint fájdalom, kín, soha nem alszom, félelem és ébredés). Ha esetleg még nem találkoztál volna a kifejezéssel, az éjszakai rémület az alvás közben átélt intenzív pánik. 

Gyárilag újonnan kapható (a skin, nem a pánik) körülbelül 2 dollárért (10 dollárért StatTrakkal együtt). 

M4A1s | Emphorosaur-S

Ár: 0,80 $ (Field-Tested)

A Restricted M4A1s | Emphorosaur-S egy dinoszauruszt ábrázol, amely a fegyver oldalát karmolja, és egy élénkvörös szem kukucskál ki belőle. A tár szokatlan kialakítású, a töltények és a rugó látható. 

És nem, az Emphorosaur nem volt igazi dinoszaurusz. De hé, vicces tény: a skin készítője szerint a dizájnban ábrázolt dinoszaurusz valójában egy velociraptor.

AUG | Ricochet

Ár: 0,90 $ (Factory New)

Ennek a skinnek a csomós kialakítása modern és szemet gyönyörködtető — és nagyszerű, ha egy cian színű ruházatot szeretnél a költségvetésedből. Vedd figyelembe, hogy Battle-Scarred állapotban ez a skin nagyon lekopott: 0,60 floatnál a minta nagy része eltűnt, felfedve a matt fekete alapot. Tehát ha szeretnéd, hogy az AUG éles megjelenésű legyen, akkor válassz alacsonyabb floatot, amit könnyen megvehetsz 1 dollár alatt. 

FAMAS | Survivor Z

Ár: 0,60 $ (Factory New)

A piros szalag remekül néz ki a Factory New állapotban, még akkor is, ha a skin alapértelmezés szerint sérült. Néhányan talán tényleg jobban szeretik a Battle-Scarred változatot — ez egy igazán durva, lepusztult kinézettel rendelkezik, ami a poszt-apokaliptikus stílusú loadoutokhoz illene. Nézd meg itt a skin viseletének előnézetét, hogy megtudd, melyik állapot felel meg jobban neked:

Galil AR | Rocket Pop

Ár: 1 $ (Field-Tested)

A Rocket Pop absztrakt grafikai dizájnt visel csíkokkal és pixelekkel, köztük élénkpiros akcentusokkal és két kék árnyalattal. Mindez egy fekete alapon van, ami csak akkor válik láthatóvá, amikor az úszó növekszik — a terepen tesztelt úszók azonban még mindig elég jól néznek ki.

Pisztolyok: Olcsó CS2 Skinek

Nem számít, hogy nagyon szereted-e őket: a CS2-t nem igazán lehet megúszni pisztolyok használata nélkül. Akár pisztolyos fejlövéseket halmozol, mint egy profi, akár pisztolylövéseken csikorgatod a fogaidat, akár stílusosan teszed. A stílusnak pedig nem mindig van ijesztő ára.

Desert Eagle | Light Rail

Ár: 0,75 $ (Field-Tested)

A Light Rail az egyik legnépszerűbb skin a játékban — a sasskinek viszonylag drágák, és ez az egyik legkedvezőbb költségvetési lehetőség. 

Terepen tesztelt állapotban ez a skin elég jól néz ki. A float növekedésével nem romlik annyira, de a Battle-Scarred tartományban határozottan veszít némi élénkségéből. Ha ki akarsz dobni egy Factory New Light Rail-t, számolj azzal, hogy 4,40 $ körül (20 $ StatTrakkal).

Glock-18 | Umbral Rabbit

Ár: 0,50 $ (Field-Tested)

Itt van egy a Custom Paint Job kivitelek rajongóinak. A Field-Tested állapotban a design nagy része még mindig érintetlen, bár különösen a ravaszvédőn és a markolaton kisebb kopást fog észrevenni. Mint a legtöbb festett bevonatnál, itt is érdemes egy kicsit többet fizetni a Minimal Wear (alig több mint 1 dollár) vagy a Factory New skinért (2 dollár). 

Ha kíváncsi vagy a skin mögötti jelentésre, az „umbral” szó jelenthet árnyékos jelenést (szellemet). Ami a nyulat illeti: ez a skin 2023-ban került a játékba — a kínai zodiákus szerint a nyúl évében. Ez a gondolat tükröződik a design többi részén is, amely egyéb kínai elemeket (hagyományos művészeti stílus, templomok, pünkösdi rózsavirágok) tartalmaz.

Glock-18 | Moonrise

Ár: 0,70 $ (Minimal Wear)

A Moonrise az egyik legolcsóbb Restricted Glock-18 skin, de határozottan megragadja a tekintetet. A dizájn bizonyos mértékig véletlenszerű — a cső mentén mindig megjelenik egy városkép, bár a hold pozíciója változik.

A mintaszámtól függően ez a skin egy csillagot tartalmazhat a csúszka kioldó gombon (mint az itt bemutatott képen). Az 1001 lehetséges variációból csak 36 mag eredményezi a csillag megjelenését, ami eléggé ritkává teszi ezeket a skineket. Őrült árakat azonban nem érnek el: egy csillaggal ellátott Moonrise valószínűleg csak néhány dollárral kerül többe.

Ha tetszik ez a Glock skin, akkor jó hírünk van: egy hasonló kialakítású UMP-45 | Moonrise skin is kapható 1 dollár alatt.

USP-S | Ticket to Hell

Ár: 0,80 $ (Minimal Wear)

A Ticket to Hell a fekete-fehér színséma egyszerű megjelenését ötvözi egy összetett dizájnnal, amely több tucatnyi, egymással homályosan összefüggő elemet tartalmaz. Az összhatás elég érdekes — a skinen technikai minták, címkék, feliratok (köztük a „Kérjük, maradjon csendben” felirat a hangtompítón) és vonalkódok találhatók. A QR-kód egyébként működik — szkenneld be, hogy meglátogasd a skin készítőjének Steam közösségi oldalát.

P250 | X-Ray

Ár: 0,50 $ (Factory New)

Itt egy másik Custom Paint Job, amely ezúttal — ahogy a neve is mutatja — röntgenszerűen mutatja be a fegyver belső részeit és mechanizmusait. Jól láthatóak a tárban és a tárban lévő töltények, valamint a visszarúgó- és tárrugók. 

Valójában van néhány érdekes P250-es skin, amelyet egy dollár alatt kaphatsz — túl sok ahhoz, hogy ebben a bejegyzésben megoszthassuk anélkül, hogy egy hétig itt tartanánk. Íme még néhány menő, de olcsó P250-es skin, amit a saját idődben megnézhetsz:

P2000 | Acid Etched

Ár: 0,90 $ (Minimal Wear)

A Acid Etched Restricted skin véletlenszerű, többszínű mintázatot tartalmaz. A mintaszámtól függően egy négylevelű lóhere (a szerencse szimbóluma) jelenik meg valahol a fegyveren. 

Érdekes P2000-es skinekért, amelyek ára valamivel több mint 1 dollár, nézd meg az Obsidian (Restricted, 1,40 dollártól) és a Wicked Sick (Classified, 1,70 dollártól). 

Mesterlövészpuskák: Olcsó CS2 Skinek

A megfelelő (virtuális) kezekben és körülmények között a mesterlövészpuskák könnyen a játék legerősebb fegyverei közé tartoznak. Adj a tiédnek egy olcsó átalakítást az alábbi skinek egyikével. 

AWP | Phobos

Ár: 1 $ (Minimal Wear)

A Phobos a legolcsóbb Restricted AWP skin. Minden állapotban jól néz ki — még a float növekedésével is, a legtöbb kopás a távcsövet érinti, amely fokozatosan elveszíti a sárga jelöléseket. A skin stílusa egyébként is jól működik a kopás- és kopás esetén — sőt, a Well-Worn állapotok általában drágábbak ennél a skinnél (4 $). A float tartomány teteje 0,40, ami azt jelenti, hogy nincs Battle-Scarred opció erre a skinre. 

Vicces tény (a vicc egy relatív fogalom, oké?): A görög mitológiában Phóbosz a félelem megszemélyesítője volt. Innen származik az angol „phobia” szó (például az arachnophobia). 

AWP | Acheron

Ár: 1 $ (Minimal Wear)

Ez a skin többszínű dizájnnal rendelkezik, amely egy csomó koponyát és számos csontot tartalmaz. Tisztelgés a névadója előtt: Acheron a görög mitológiában az alvilág öt folyójának egyike. A nyomorúság folyójaként ismert, a holtak birodalmán keresztül folyik.

Ha azt akarod, hogy a dizájn érintetlen maradjon, maradj távol a Battle-Scarred Acheronoktól: a legmagasabb floatnál a festés nagyrészt eltűnik, és a puskád szinte teljesen feketének fog tűnni. 

Az AWP skinek a legdrágábbak közé tartoznak a játékban, így az 1 dolláros költségvetés korlátozza a választékot. Az 5 dollár alatti menő lehetőségekért nézd meg:

SSG 08 | Fever Dream

Ár: 1 $ (Minimal Wear)

Ezt a skint a Psychopath néven is ismerik, olyan okokból, amelyek azonnal nyilvánvalóvá válnak, ha közelebbről megvizsgáljuk a dizájnt. A puska különböző részeire firkálva olyan véletlenszerű, de mégis zavaró szavakat és kifejezéseket találsz, mint a careful, #headshot, hahahahaha, hate, pain és good night. Van egy hosszabb mondat is az oldalán, ami így szól: „percek alatt széttépte, amit sok év alatt építettek”. 

A puska jobb oldalán (a képen nem látható) kínai írás található, amely lefordítva azt jelenti: „Ő rossz, én pedig jó vagyok”. Magas float-szinteken (a Battle-Scarred körülbelül 0,35 dollárba kerül) sok fekete alap kezd látszani, de az írás helyenként megváltozik — a headshotból „he shot” lesz, a „careful” pedig „Carl”-nak tűnik.

Ha szükséged van egy olcsó SSG 08 skinre, de a Psychopath nem a te világod, nézd meg a sci-fi témájú Ghost Crusader-t (0,55 $ Field-Tested). 

SCAR-20 | Enforcer

Ár: 0,75 $ (Minimal Wear)

Az Enforcer gyönyörű naplemente-gradiens, amely elegáns és modern, mint egy darab csúcstechnológia. Magasabb floatnál a színek sokkal kevésbé élénkek — ez a skin nagyjából 0,20 float alatt mutat a legjobban. A Factory New csak 1,80 dollár körül lesz — fontold meg, hogy inkább ezt választod, hogy egy éles dizájnt láss a puskádon.

G3SG1 | High Seas

Ár: 0,75 $ (Field-Tested)

Ez az egy kiemelkedik minden felállásból, nem igaz? A High Seas tengerészeti témájú, az oldalán egy kis iránytűvel és az állományba vésett hullámokkal. 

Vegyük észre, hogy magas floatnál ez a skin sokkal kevésbé tűnik lenyűgözőnek, mint ezen a képen. Nincs meg benne az a vibrálás és csillogás, ami ezt a skint megkülönböztethetővé teszi. A Battle-Scarred túlsó végén a magazin festése teljesen eltűnt.

Ha tetszik a kinézete, fontolja meg egy gyári új beszerzését — ez csak körülbelül 3 dollárba kerül, és a különbség a megjelenésben nagyon észrevehető lesz. Nézze meg ezt a skinviselet előnézetet, hogy meggyőződjön róla:

Egy másik olcsó G3SG1 opcióért nézd meg a The Executioner-t. Ez egy titkosított skin, amely alig kevesebb mint 2 dollárba kerül (Field-Tested).

Géppisztolyok: Olcsó CS2 Skinek

A nagy tűzgyorsaságú és viszonylag jól kezelhető szórásvezérlésű SMG-k gyakran ideális választásnak bizonyulnak a gyors tempójú közel- és középtávú harcokhoz. Fuss és lőj stílusosan ezekkel az olcsó SMG skinekkel!

Mac-10 | Ensnared

Ár: 0,35 $ (Factory New)

A kissé hátborzongató és nagyon emlékezetes Ensnared az Dreams and Nightmares gyűjtemény része (valószínűleg inkább az utóbbihoz áll közelebb). 

Mielőtt megvennéd gyári új állapotban, nézd meg, hogyan néz ki különböző körülmények között — mire a legmagasabb float értékekre kerül, már csak a lények világító kék szemei látszanak.

P90 | Vent Rush

Ár: 1 $ (Minimal Wear) 

A Vent Rush nem csak festékkel, hanem gaffer tape-szalaggal és a keretbe integrált csövekkel is eléggé egyedi. Mivel alapból masszív megjelenésű, minden körülmények között jól működik — és néhányan talán még a Battle-Scarred megjelenést (0,46 $) is jobban kedvelik.

P90 | Neoqueen

Ár: 1 $ (Minimal Wear)

Ezzel a skinnel egy menő városi megjelenést kapsz, amely egy képregény illusztrációra hasonlít, amelyet részletes graffiti borít. Igazából minden körülmények között jól mutat, szóval hagyd, hogy a pénztárcád vagy a preferenciáid irányítsák a választásodat! 

MP9 | Ruby Poison Dart

Ár: 0,70 $ (Field-Tested)

Ha élénk megjelenésű skint szeretnél, figyelj a pontos float-értékre: 0,20-as értéknél ez a skin sokkal jobban néz ki, mint 0,30 körül. Ettől függetlenül lehet, hogy tetszeni fog ennek a skinnek a durva kinézete Battle-Scarred állapotban — teljesen más érzetet kelt. Nézd meg a Ruby Poison Dart viselési előzetesét itt:

Sörétes Puskák: Olcsó CS2 Skinek

A puskák (mint sok-sok más dolog) eléggé polarizáló kérdés a Counter-Strike-ban. Egyesek imádják és esküsznek rájuk, mások szerint túlságosan szituációsak ahhoz, hogy hasznosak legyenek. Azoknak, akik az előbbi csoportba tartoznak, itt van néhány fantasztikusan kinéző sörétes puska skin 1 dollár alatti áron. 

Nova | Koi

Ár: 0,80 $ (Field-Tested)

Ennek a skinnek a float értéke 0 (gyári új) és 0,30 (terepen tesztelt) között mozog. Ez utóbbi elég jól néz ki: magasabb floatnál fekete jelek kezdenek megjelenni a markolaton, de ezek elég jól illeszkednek a dizájn többi fekete eleméhez. Egy Factory New Koi azonban csak körülbelül 1,60 dollárba kerül. 

Nova | Toy Soldier

Ár: 0,55 $ (Field-Tested)

Még ha soha nem is szerettél játékkatonákkal játszani, el kell ismerned, hogy az ötlet, ami e dizájn mögött áll, nagyon király. 

Terepen tesztelt állapotban a skin rendben van, de kerüld a nagyon magas floatot, mivel a legtöbb Battle-Scarred Toy Soldier skinen sok szürke alapanyag látszik. 

XM1014 | Black Tie

Ár: 0,40 $ (Field-Tested)

Íme egy elegáns, modern puskaskin a kis költségvetésből. Bár elég egyszerűnek tűnik, számos érdekes részletet tartalmaz ez a design, mint például a kis bekapcsológombot közvetlenül az alkar mögött. 

Terepen tesztelt, nagyszerűen néz ki — nincs jelentős vizuális különbség a gyári újhoz képest. Mégis, a Minimal Wear csak körülbelül 1,20 dollárba kerül, ezért fontolja meg, hogy egy kicsit bővíti a költségvetését. 

Sawed-Off | Limelight

Ár: 0,95 $ (Minimal Wear)

A Limelight jól fog működni bármilyen futurisztikus vagy sci-fi témájú felszereléssel, különösen. Ez a skin meglepően olcsó — még a StatTrak változatot is megkaphatod egy dollár körüli összegért, bár magas floattal (0,40+). 

Géppuskák: Olcsó CS2 skinek

A géppisztolyok egy igazán… nos, hiánypótló választás a CS2-ben, különösen a kompetitív meccseken. De még mindig van néhány menő skin számukra, úgyhogy íme, mind a négyen, akik valóban használják őket: 

M249 | Aztec

Ár: 1 $ (Minimal Wear)

A név mindent elárul — ezt a dizájnt az azték művészet és építészet ihlette, ami egyedi és menő megjelenésű skint eredményez. Ennek a skinnek a története szerint azték romokból került elő (…csak rajta), ezért a rozsda még a legalacsonyabb floatú tartományokban is jelen van. Az árak 0,55 dollár körül kezdődnek, de ha egy kicsit meg tudod növelni a büdzsédet, menj a végsőkig, és szerezd be a Factory New Aztec with StatTrakot 4 dollárért.

M249 | System Lock 

Ár: 0,60 $ (Factory New)

A fekete-piros kombináció egyszerű, de hatásos — ez a skin modern és figyelemfelkeltő, és az ára is kedvező. 2 dollárért StatTrakkal együtt gyári új állapotban kapod meg.

Negev | Man-o’-war 

Ár: 0,50 $ (Minimal Wear StatTrak)

A Man-o’-war arany-kék színe elég visszafogott, de még így is jól néz ki. A skin neve és kialakítása valószínűleg a portugál man’o-warra utal, vagyis arra a szuper-veszélyes medúzaszerű lényre, akivel nagyon, nagyon nem szeretnél találkozni. Alternatívaként utalhat egyfajta vitorlás korabeli hadihajóra is. Akárhogy is, ez a skin korlátozott flouatú tartományban érkezik (csak minimális viselet és terepen tesztelt), és 0,50 dollárért a lehető legalacsonyabb floatot kapod.

Tessék, itt van: 30 olcsó CS2 skin, amit bármelyik pénztárca elbír. A kések valószínűleg nyilvánvaló okokból hiányoznak erről a listáról — de itt megnézheted a legolcsóbb CS2 késekről szóló útmutatónkat. Arra azonban ne számítson, hogy egy dollár alatt kerülnek!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

CS2 Autoexec útmutató: Hogyan hozzunk létre egy Autoexec-et? 

Bemelegítés a CS2-ben: A legjobb parancsok a kihagyásához