Bemelegítés a CS2-ben: A legjobb parancsok a kihagyásához | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Bemelegítés a CS2-ben: A legjobb parancsok a kihagyásához

KeyDrop Team

A Counter-Strike bemelegítő szakaszának megvan a maga célja: ez egyfajta várakozási terület, amelyet arra terveztek, hogy lefoglaljon, amíg mindenki kapcsolatai stabilizálódnak, és az üres játékoshelyek feltöltődnek. De ha a várakozás nem a te műfajod, itt van, hogyan fejezheted be a bemelegítést a CS2-ben konzolparancsok segítségével. Hagyd ki a bemelegítést, és ugorj bele az akcióba! 

CS2 Bemelegítés vége parancs

A CS2-ben a bemelegítés csak konzolparanccsal fejezhető be. Tehát az első lépés az, hogy győződj meg róla, hogy bekapcsoltad a fejlesztői konzolt a játékban (Beállítások → Játék → „Fejlesztői konzol engedélyezése” beállítása „Igen”). 

Nyissa meg a konzolt a bemelegítés alatt a tilde [~] billentyűvel, és írja be: 

mp_warmup_end

…és ennyi, tényleg — a felmelegedésnek azonnal véget kell vetni. Ha késleltetéssel vagy feltétellel szeretné befejezni, olvassa tovább a további parancsokat. 

A bemelegítés időzítőn történő befejezésének parancsa

A CS2-ben a bemelegítést bizonyos számú másodperc eltelte után leállíthatja. Ez hasznos lehet, ha meghatározott időt akarsz adni a csapatodnak a felkészülésre. 

Használja ezt a parancsot, a # helyettesítve a bemelegítés végéig hátralévő másodpercek számával: 

mp_warmuptime #

Például, ha 5 perc (tehát 300 másodperc) után befejeznéd a bemelegítést, akkor a következőket kell tenned: 

mp_warmuptime 300

Vége a bemelegítésnek, ha elég játékos csatlakozik

A bemelegítési szakasz részben azért van, hogy a játékosoknak legyen idejük csatlakozni. Ha egy bizonyos idő után kihagyod a bemelegítést, akkor üres helyeket kaphatsz. Ennek elkerülése érdekében lehetőség van arra, hogy a bemelegítést egy meghatározott számú játékos csatlakozása után befejezd. 

Itt van a parancs — a # helyett a kívánt számú játékost kell beírni, beleértve saját magadat is: 

mp_endwarmup_player_count #

Például, ha a bemelegítést akkor akarja befejezni, amikor 6 játékos, beleértve magát is, készen áll, írja be a következőt: 

mp_endwarmup_player_count 6

Hogyan lehet kihagyni a bemelegítést Offline

Offline játék botok ellen? Akkor valószínűleg egyáltalán nincs szükséged a bemelegítő körre. Ha teljesen ki akarod kapcsolni, amikor offline játszol, használd ezt a parancsot: 

mp_do_warmup_offline 0

Ez letiltja a bemelegítést az offline játékokban, amíg újra nem indítja a CS2-t. Egy másik paranccsal újra bekapcsolhatod: 

mp_do_warmup_offline 1

Ez ilyen egyszerű. Mostantól teljes mértékben te irányíthatod a bemelegítő körök hosszát — élvezd a bemelegítés nélküli meccseket! További tippekért tekintse meg a CS2 indítási beállítások útmutatót, a CS2 autoexec bemutatót és az FPS játék közbeni megjelenítésére vonatkozó utasításokat. Jó szórakozást!

Ön is szeretheti

30 Olcsó CS2 skin 1 $ alatt minden fegyvertípushoz

15 Legjobb AK-47 skin a CS2-ben