CS2'de Isınma Nasıl Sonlandırılır?: Isınmayı Atlamak için En İyi Komutlar | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’de Isınma Nasıl Sonlandırılır?: Isınmayı Atlamak için En İyi Komutlar

KeyDrop Team

Counter-Strike’taki ısınma aşamasının bir amacı var: bu bir tür bekleme alanıdır ve herkesin bağlantısı stabil haline getirilirken ve boş oyuncuların yerlerin dolarken insanları meşgul etmek için vardır. Ama beklemek istemiyorsanız işte CS2’de konsol komutlarını kullanarak ısınmayı nasıl sonlandıracağınız. Isınmayı atlayın ve hemen aksiyona başlayın! 

CS2 Isınmayı Sonlandırma Komutu

CS2’de ısınmayı sonlandırmanın tek yolu, konsol komutlarını kullanmaktır. İlk adım olarak, oyununuzda geliştirici konsolunu açtığınızdan emin olun (Ayarlar → Oyun → “Geliştirici Konsolunu Etkinleştir”i “Evet” olarak ayarlayın). 

Isınma sırasında tilde [~] tuşuna basarak konsolu açın ve şunları yazın: 

mp_warmup_end

…ve işte bu kadar. Isınma turu anında sona erecektir. Isınma turunu gecikmeli olarak veya koşula bağlı şekilde sonlandırmak istiyorsanız ek komutlar için yazımızı okumaya devam edin. 

Isınmayı Zamanlayıcı ile Sonlandırma Komutu

CS2’de ısınmayı belirli bir süre geçtikten sonra da sonlandırabilirsiniz. Takımınıza hazırlanması için biraz süre tanımak istiyorsanız bu yöntem faydalı olabilir. 

Şu komutu kullanın; ısınmanın sona ereceği süreyi belirtmek için # işareti yerine saniye sayısı yazın: 

mp_warmuptime #

Örneğin, ısınmayı 5 dakika sonra (yani 300 saniye) sona erdirmek için aşağıdaki kodu kullanmalısınız: 

mp_warmuptime 300

Yeterince Oyuncu Katıldığında Isınmayı Sonlandır

Isınma aşamasının bir amacı da yeteri kadar oyuncunun oyuna katılması için beklemektir. Isınmayı belirli bir süre sonra sona erdirirseniz bazı oyuncuların yeri boş kalabilir. Bunu önlemek için belirli bir sayıda oyuncu oyuna katıldığında ısınmayı sonlandırabilirsiniz. 

İşte komut; kendiniz de dahil gerekli oyuncu sayısını belirtmek için # işareti yerine sayı yazın: 

mp_endwarmup_player_count #

Örneğin kendiniz dahil 6 oyuncu oyuna katıldığında ısınmayı sonlandırabilirsiniz: 

mp_endwarmup_player_count 6

Çevrimdışı Isınma Nasıl Atlanır?

Botlara karşı çevrimdışı mı oynuyorsunuz? O halde ısınma turuna pek de ihtiyacınız yoktur. Çevrimdışı oynarken ısınma turunu tamamen kapatmak için şu komutu kullanın: 

mp_do_warmup_offline 0

Böylece CS2’yi yeniden başlatan kadar çevrimdışı oyunlarda ısınma devre dışı kalacaktır. Isınmayı başka bir komutla yeniden etkinleştirebilirsiniz: 

mp_do_warmup_offline 1

İşte bu kadar basit. Artık ısınma turlarınızın uzunluğunun kontrolü tamamen sizde. Daha az ısınmalı maçlarınızı keyfini çıkarın! Daha fazla ipucu için CS2 başlatma seçenekleri kılavuzumuza, CS2 autoexec eğitimine ve oyun sırasında FPS’nin nasıl gösterileceğine ilişkin talimatlara göz atın. İyi eğlenceler!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Autoexec Rehberi: Autoexec Nasıl Oluşturulur? 

CS2 Trade Up Rehberi