A legjobb CS2 indítási lehetőségek | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A legjobb CS2 indítási lehetőségek

KeyDrop Team

Nem úgy fut a játékod, ahogyan szeretnéd? Vagy talán belefáradtál abba, hogy a játék minden egyes indításakor lejátszódik a videó. Vagy azt szeretné, ha a CS2 automatikus végrehajtó programja minden egyes játékindításkor lefutna? Nos, megvan a megoldás a számodra! CS2 indítási lehetőségek!

Hogyan állíthatom be az indítási opciókat?

Az indítási beállítások beállításához csak annyit kell tenned, hogy belépsz a Steam könyvtáradba, és jobb klikk a Counter-Strike 2-re. Válassza ki a „Tulajdonságok” lehetőséget, és a beállítások Általános lapján megjelenik az Indítási beállítások.

Melyek a legjobb és legfontosabb CS2 indítási lehetőségek?

ParancsEredmény
-consoleLehetővé teszi a fejlesztői konzol megnyitását a tilde billentyű (~) használatával.
-highA CS2 prioritást kap a folyamatokban, így gyorsabban fut.
+exec [autoexec name]Végrehajtja az adott .config fájlt. Javasoljuk, hogy nevezze el a fájlt auotexec-nek, és állítsa be a parancsot +exec autoexec-re.
-novidLehetővé teszi, hogy kihagyja a játék indításakor lejátszódó intró videót.
+fps_max [érték]Beállítja a játék FPS-határértékét. pl. +fps_max 300 az FPS maximum 300 lesz.
-threads [érték]Ha többszálas processzorral rendelkezik, kiválaszthatja, hogy hány szálat kíván a CS2-nek szentelni. Például -threads 4.
-freq [érték]Beállítja a frissítési frekvenciát, és rákényszeríti a monitorra. Például egy 240 HZ-es monitor esetében a -freq 240 lenne a megfelelő.
-nojoyÁllítólag javítja az FPS-t a kontroller-támogatás letiltásával, így ha problémáid vannak a játék lassúságával, ez segíthet.
-vulkanA renderelőmotort Vulkanra váltja, ami bizonyos grafikus kártyákon javíthatja a teljesítményt.
-fullscreenA játék teljes képernyős módban való futtatására kényszeríti a játékot.

Sok más lehetőség is van, de jellemzően ezek a legfontosabbak, amikor azt fontolgatja, hogy mit szeretne tenni. Emellett ne feledje, hogy gyakorlatilag bármilyen konzolparancsot futtathat indításkor a „+console_command” beírásával (ahol a console_command helyett a pontos parancsot írja be, pl. „+cl_showfps 1” az FPS megjelenítéséhez a CS2-ben. Javasoljuk azonban, hogy az ilyen parancsokat az autoexec fájlban helyezze el).

Ha igazán mélyre akar menni, mindenképpen kísérletezzen és játsszon a parancsokkal és azok kombinációival, hogy a legtöbbet hozhassa ki a CS2-ból.

Mindenképpen nézd meg a CS2 autoexec útmutatót, hogy többet tudj meg a parancsokról, és nyugodtan szólj nekünk, ha bármelyik segített!

Ön is szeretheti

Hogyan szörfölj a CS2-ben: szerverek, pályák és tippek

A legjobb kék CS2 skinek minden fegyverhez