CS2 Trade-Up útmutató | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

CS2 Trade-Up útmutató

KeyDrop Team

Számos módja van annak, hogy nagyobb és jobb CS2-skineket szerezz, és ezek egyike a játékon belüli szerződések funkcióval való kereskedés. Bár a CS2 trade-up folyamat egyszerűnek tűnhet — egy bizonyos ritkaságú skint teszel be, majd kiveszel egy magasabb ritkaságú skint. A szerződések azonban sok árnyalatot rejtenek magukban, és ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet hatékonyan cserélni. De előbb egy rövid lecke bizonyos fontos kifejezésekről.

CS2 Trade-Up alapjai

A három dolog, amit meg kell értenie a trade-uphoz, a következő:

Gyűjtemények

Minden egyes skin, amit kapsz, egy kollekcióhoz vagy ládához tartozik. Ez a szerződések szempontjából fontos, mivel a kollekciók határozzák meg a skinek körét, amelyekhez frissíthetsz. Ha például 10 skint adsz be az Ősi gyűjteményből, akkor garantáltan visszakapsz egy skint az Ősi gyűjteményből. Ha 5 ősrégi és 5 Overpass skin-t adsz be, akkor 50/50. Ha 4 darabot teszel be az Ancientből, 4 darabot az Overpassból és 2 darabot a Cobblestone-ból, akkor 40/40/20 arányban kapod vissza. 

Float

A float-ok a gyűjteményekhez hasonlóan működnek. A végső float a beillesztett skinek floatjainak átlaga lesz. Tehát, ha alacsonyabb floatú skineket vásárolsz, akkor alacsonyabb floatú cserét kapsz. A magas floatú skinek felcserélése magas float kimenetet fog eredményezni. 

Ritkaság

Csak egy ritkaságú tárgyakat rakhatsz be egy cserébe. Egy olyan ritkaságú tárgyat fogsz kapni, amely eggyel magasabb ritkaságú, mint az általad betett tárgyak. Elég egyszerű, igaz?

A további szabályok szerint a StatTrak™ tárgyakat nem keverheted össze nem StatTrak™ tárgyakkal, és ugyanez vonatkozik az ajándéktárgyakra is.

CS2 Trade-Up példák

Rendben, most, hogy mindezt tudod, beszéljünk arról, hogyan lehet profitálni a trade up-okból.

Alapvetően a cserék szerencsejátékot jelentenek. Itt nincs varázsgömb, nincs 100%-ban garantált profitvonal. Végtére is, a Steam-piac önszabályozna bármit, ami ehhez közel állna, mielőtt azt mondhatnád, hogy „fejlövés”.

Ezért a célod nem az, hogy biztosítsd a profitot, hanem az, hogy optimalizáld a kiválasztott skineket

 úgy, hogy a legtöbbet hozd ki a trade up-okból.

Megnézünk néhány olyan trade-upot, amelyek különböző módon működnek, és különböző haszonkulccsal rendelkeznek.

Kezdjük az alacsony esélyű trade-up-okkal, vagy ahogy én hívom, a „Kockáztass a kekszért”.

Alacsony esélyes Trade-Up

Ezt a cserét alapvetően csak akkor érdemes megtennie, ha van elégetni való pénze. Válasszon 9 olcsó, korlátozott skin-t, mint például az AWP Mortis, és egyet egy olyan gyűjteményből, amelynek masszív skin-je van, amelyre fel lehet fejleszteni. Például a 2021-es Dust II kollekciót, ahol a gyári új korlátozott Death Strike 600 dollárba kerül, és 2000 dolláros arany Arabesque-ra fejleszthető.

Tehát alapvetően a kérdés az, hogy képes vagy-e 670 dollár körüli összeget költeni egy 10%-os esélyre 2000 dollárért? 

Valójában, ha jobban belegondolsz, valószínűleg jobb esélyeid lesznek a Key-Drop frissítőben, úgyhogy mutassunk inkább egy ésszerű cserét.

Lassú és biztos CS2 Trade-Up

Nevezzük ezt a lassú-lassú megközelítésnek. Olyan cserék, amelyek alacsony értékűek, és a legtöbbször kis nyereséget hoznak. Ezek őrlése fárasztó lehet, de jó esélyt kínálnak arra, hogy kis nyereséget érj el. Például:

63% esélyt ad arra, hogy profitálj a cseréből, Steam díjjal együtt, 30% esélyt ad arra, hogy megduplázd a pénzed, ha megkapod a PP-Bizon | Brass-t. Még ha nem is sikerül, a legtöbb skin esetében kis nyereséget vagy nullszaldós nyereséget érhetsz el.

Számtalan kombinációt hozhat létre, ha nem felejt el néhány tényezőt:

Mindig nézd meg az összes lehetséges skinfelületet, amelyre frissíthetsz. Például egyes gyűjteményekben csak egy Covert skin van, míg másokban akár három is lehet. Ezek mind homályosabbá teszik az esélyeket. Ne feledd, hogy néha a frissítés egyszerűen nem éri meg a kockázatot. Például a Gungnir crafting az FN Negev Mjolnirt drágábbá tette, mint a skin, amire frissíteni kellene, így az FN Gungnir crafting teljesen értelmetlenné vált.

Igen, ez alapvetően azt jelenti, hogy a kézművesség matematika. De van egy speciális fajtája is a craftingnak, amiről még nem beszéltünk, és itt röviden leírjuk.

A Drágakő Csiszolás

Ez rendkívül drága, és nem a gyengéknek való. Lényegében ezeknek a mesterségeknek az a célja, hogy a lehető legalacsonyabb floatot hozzák létre bizonyos elit skinekhez. Mivel a skinek, amiket be kell rakni, költségesek, és fennáll a veszélye, hogy vagy túlköltekezel, ha 100%-os garanciát akarsz, vagy elveszíted az összes pénzed, ha kockáztatni akarsz.

Kételjük, hogy e blog olvasójaként több tízezer dollárt tudsz költeni CS2 skinekre (és ha igen, akkor a Key-Drop sokkal jobb esélyeid vannak!), de ha igen, akkor itt a recept:

  1. Kutassa át a piacot a lehető legalacsonyabb floatú skinjeit, amelyek a kívánt skinné trade upolódnak.
  2. Töltsd meg a szerződésedet vagy ezekkel a skinekkel, vagy más, alacsony floatú skinekkel.
  3. Mondj egy kis imát.
  4. ???
  5. Profit (talán).

Következtetés

Nagy kockázatnak hangzik. Nos, van megoldásunk: egyszerűen használhatod a Key-Drop Szerződések funkcióját, hogy a készletedet egy garantált skinre frissítsd, vagy használd a Skin Changerünket, hogy elképesztő esélyeket kapj egy általad választott tárgyra.

Ha azonban kézműveskedni szeretnél, akkor mindenképpen… számolj a szerencséddel. A legjobb választásod valószínűleg a „beruházás feljavítása”, de ha kockáztatni akarsz… hé, mi nem ítélkezünk!

Ön is szeretheti

15 Legjobb AK-47 skin a CS2-ben

27 Vörös CS2 skin minden fegyvertípushoz