CS2'de Botlar Oyundan Nasıl Atılır?: Botları Çıkarmak için Tüm Komutlar | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’de Botlar Oyundan Nasıl Atılır?: Botları Çıkarmak için Tüm Komutlar

KeyDrop Team

bot_kick. İşte bu. CS2’de botları oyundan nasıl çıkaracağınızı öğrendiğinize göre oyununuza geri dönebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz! 

Ancak CS2’de botları çıkarmak için başka konsol komutları olduğunu da bilin (tekrar bot eklemek için de var), yani daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Oyun bir yere gitmiyor. 

CS2’de Botlar Nasıl Çıkarılır?

CS2’de botları oyundan atmak için konsolu açın (varsayılan olarak [~] butonunu kullanabilirsiniz), komut alanına bot_kick yazın ve Enter’a basın. Özel oyununuzdaki tüm botlar oyundan çıkarılacaktır. İşte kullanabileceğiniz daha özel kodlar da şunlar: 

bot_kick T — Teröristlerdeki tüm botları çıkarır

bot_kick CT — Counter-Terrorist’lerdeki tüm botları çıkarır

bot_kick Name — sevmediğiniz belirli bir botu çıkarır “Name” yazan yere çıkarmak istediğiniz botun adını yazın. 

CS2’ye Nasıl Bot Eklenir?

Özel oyununuza bot eklemeye hazır mısınız? Şu komutları kullanın: 

bot_add — karşı takıma bir bot ekler

bot_place — nişanınızla işaret ettiğiniz yere bot ekler

bot_add_t — Teröristlere bir bot ekler

bot_add_ct — Counter-Terrorist’lere bir bot ekler

bot_quota X — aktif bot sayısını değiştirir: X bölümünü sunucuda olmasını istediğiniz bot sayısıyla değiştirmeniz yeterlidir. Bu komut sayesinde tek seferde birkaç tane bot ekleyebilirsiniz (veya X bölümüne 0 yazarak herkesi oyundan atabilirsiniz). 

Diğer Faydalı CS2 Bot Komutları

İşte güvenilir bir botun (veya birkaçının) yardımıyla sis bombası ve açı çalışması yaparken kullanışlı olabilecek birkaç komut daha. 

bot_stop 1 — botları dondurur (hareketsiz hale getirir). Botların tekrar özgürce hareket etmesini sağlamak için bot_stop 0 yazın. 

bot_crouch 1 — botların çömelmesine neden olur. Botların tekrar ayağa kalkmasını sağlamak için bot_crouch_0 yazın. 

bot_mimic 1 — botların hareketlerinizi taklit etmesini sağlar. Ürkütücü veya sinir bozucu olmaya başlarsa botların hareket özgürlüğünü eski haline getirmek için bot_mimic 0 yazın. 

bot_knives_only 1 — botların silah yerine bıçak giymelerini sağlar. bot_knives_only 0 yazarak tekrar silah kuşanabilirler. 

Gördünüz mü? Gönderiyi sonuna kadar okumaya değdi! Artık özel oyununuzda tüm botları kontrol edebilirsiniz. Daha fazla komut veya ayar mı arıyorsunuz? CS2’de FPS nasıl görülür?, CS2 bıçak komutları, CS2 autoexec dosyası nasıl kurulur? ve CS2 başlatma seçenekleri rehberi başlıklı yazılarımıza da bakın. İyi eğlenceler!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’de Nasıl Daha İyi Olunur? Tavsiyeler ve Stratejiler

Key-Drop Tarayıcı Uzantısı ile Tanışın