Key-Drop Tarayıcı Uzantısı ile Tanışın | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

Key-Drop Tarayıcı Uzantısı ile Tanışın

KeyDrop Team

Karşınızda! Key-Drop tarayıcı uzantısını iftiharla sunuyoruz: Key-Drop envanterinize yalnızca bir tık ile erişmenin ve envanterinizi yönetmenin tamamen yeni ve elverişli bir yolu. 

İlginç mi geldi? Uzantıyla neler yapabileceğinizi görmek, Key-Drop deneyiminize nasıl katkı sağladığını bulmak ve tarayıcınıza nasıl yükleyeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin. Key-Drop’u deneyimlemenin yepyeni bir yolu sizleri bekliyor!

Ne İşe Yarar? Özellikler ve İşlevsellik

Key-Drop uzantısı, envanterinize ve profilinize daha hızlı ve Key-Drop sitesini tamamen yüklemenize gerek kalmadan erişmenize yardımcı olan pek çok Key-Drop özelliğini küçük ve kolay erişilebilir bir araçta birleştirir. Her uzantıda olduğu gibi, içinde bulunduğunuz site fark etmeksizin tek tıkla açılabilir. Her neyse, Key-Drop tarayıcı uzantısıyla şunları yapabilirsiniz: 

Envanterinizi Yönetin

Key-Drop browser extension: inventory view

Key-Drop Uzantısını kullanmak, Key-Drop envanterinizdeki skinlerinizi görüntülemenin ve yönetmenin en hızlı yoludur. Buradan skinlerinize bakabilir, bunları yükseltebilir ve Steam envanterinize alabilirsiniz. Ayrıca Provably Fair algoritmamızı kullanarak her eşyanın roll’una bakabilirsiniz. 

Her şeyden de iyisi uzantıdan ayrılmadan tek tıkla skin satabilirsiniz. Satıştan elde ettiğiniz tutar, anında Key-Drop bakiyenize eklenecektir. 

Ayrıntılı İstatistikleri Görüntüleyin

Key-Drop browser extension: stats and balance view

Kendinizi Key-Drop emektarı olarak mı görüyorsunuz? Ya da belki de Key-Drop maceranızın başlangıcında olan bir acemisiniz? Uzantıda gösterilen istatistikler, bu ölçeğin neresinde olduğunuza karar vermenize yardımcı olacak: ne kadar ücretli ve ücretsiz kasa açtığınızı, skin yükseltme sayısını, tamamladığınız kasa savaşlarını ve çok daha fazlasını görün. 

Bakiyenizi Yeniden Doldurun

Uzantı aracılığıyla bakiyenizi görüntüleyebilir ve yükleme yapabilirsiniz. İnternet sitesinde mevcut olan tüm ödeme yöntemlerini burada da kullanabilirsiniz. Yani Skinlerle Ödeme dahil, tercih ettiğiniz ödeme yöntemini veya platformunu kullanabilirsiniz. Yalnızca uzantıdan hesabınıza bakiye yüklediğinizde alabileceğiniz sınırlı süreli otomatik promosyon kodları da dahil olmak üzere promosyon kodlarını da uzantıdan kullanabilirsiniz! 

Profil Ayarlarınıza Erişin

Key-Drop browser extension: profile settings view

Uzantı sayesinde ayrıca temel profil ayarlarınıza hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Uzantıdaki dili ve para birimini değiştirirseniz, Key-Drop sitesindeki profilinizde de bu ayarlar otomatik olarak değiştirilir. 

Key-Drop Uzantısı Tarayıcıya Nasıl Kurulur?

Key-Drop Uzantısının keyfini çıkarmaya hazır mısınız? Haydi kurulumunuzu yapalım! 

Uzantıyı indirmek ve kullanmak %100 ücretsizdir ve şu anda Chrome, Opera ve Firefox ile kullanılabilir. Gelin, şimdi de her biri tarayıcıya nasıl kuracağınıza bakalım: 

Google Chrome

Uzantıyı Google Chrome’a bu şekilde kurabilirsiniz: 

  1. Key-Drop Uzantısını, Chrome Web Mağazası’nda görüntülemek için buraya tıklayın. Alternatif olarak Mağazayı ziyaret edebilir ve Key-Drop araması yapabilirsiniz. 
  2. Mavi “Chrome’a Ekle” butonuna tıklayın (sağ üstte). 
  3. Açılır pencereden “Uzantıyı Ekle”ye tıklayın. Uzantı herhangi bir kişisel veri toplamaz, yalnızca Key-Drop.com ve Steam’deki aktivitelerinize erişim ister. 

Tebrikler, uzantı başarıyla kuruldu! Uzantı, arama/adres çubuğunuzun sağında küçük bir simge olarak görülmelidir. Uzantılar listenizde Key-Drop’u görebilmek için uzantılar simgesine (yapboz parçasına benzer) tıklamanız gerekebilir. Key-Drop simgesini kolay erişim için her zaman tarayıcınızın üst çubuğunda görmek isterseniz yapboz simgesine ve ardından uzantı adının yanındaki iğne simgesine tıklayın. 

Not: Gizli moddaysanız veya tarayıcıyı Misafir oturumunda kullanıyorsanız Chrome’a uzantı ekleyemezsiniz. 

Opera

Uzantıyı Opera’ya bu şekilde kurabilirsiniz: 

  1. Key-Drop uzantısını Opera Mağazasında görüntülemek için buraya tıklayın veya Opera Eklentileri sayfasına gidip Key-Drop araması yapın. 
  2. Yeşil “Opera’ya Ekle” butonuna tıklayın. Uzantı herhangi bir kişisel veri toplamaz, yalnızca Key-Drop.com ve Steam’deki aktivitelerinize erişim ister. 

Hepsi bu kadar. Uzantı tarayıcınıza kuruldu. Uzantıya erişmek için eklentiler simgesine tıklayın: küp gibi görünür ve en sağdaki arama/adres çubuğunun yanında yer alır. Burada gösterilen uzantıyı bulacaksınız; uzantıyı araç çubuğunuza sabitlemek için iğne simgesine tıklayın. Etkinleştirdiğinizde uzantı kenar çubuğunda da görülmelidir. 

Firefox

Uzantıyı Firefox’a bu şekilde kurabilirsiniz: 

  1. Key-Drop Uzantısını, Mozilla mağazasında görüntülemek için buraya tıklayın. Alternatif olarak Firefox Eklentileri sayfasını ziyaret edebilir ve Key-Drop araması yapabilirsiniz. 
  2. Mavi “Firefox’a Ekle” butonuna tıklayın (açıklamanın sağında). 
  3. Görünen açılır pencereden “Ekle”ye tıklayın. Uzantı herhangi bir kişisel veri toplamaz, yalnızca Key-Drop.com ve Steam’deki aktivitelerinize erişim ister. 

Key-Drop simgesi, otomatik olarak tarayıcınızın arama/adres çubuğunun sağında görünmelidir. Göremiyorsanız Menü’ye gidin (üst çubuğun en sağındaki üç yatay çizgi) ve kurulmuş eklentilerin listesini görmek için Eklentiler’e tıklayın. 

Artık neden Key-Drop Uzantısına ihtiyacınız olduğunu ve bunu nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Eklentiyi hemen kurun, sorunsuz profil entegrasyonunun ve ışık hızında envanter yönetiminin keyfini çıkarın! 

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’de Botlar Oyundan Nasıl Atılır?: Botları Çıkarmak için Tüm Komutlar

Key Drop Güvenilir Mi?