A Key-Drop böngészőbővítmény bemutatása | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A Key-Drop böngészőbővítmény bemutatása

KeyDrop Team

Itt van! Örömmel mutatjuk be a Key-Drop böngészőbővítményt: a teljesen új, kényelmes módja annak, hogy gyorsan hozzáférjen a Key-Drop készletéhez és kezelje azt, mindössze néhány kattintással. 

Érdekli? Olvasson tovább, hogy megtudja, mit tehet a bővítménnyel, hogyan növeli a Key-Drop élményt, és hogyan telepítheti a böngészőjébe. Vár rád a Key-Drop vadonatúj élménye!

Mire való? Jellemzők és funkcionalitás

A Key-Drop bővítmény számos Key-Drop funkciót sűrít egyetlen kis, könnyen elérhető eszközbe, hogy gyorsabban hozzáférhessen a készletéhez és a profiljához anélkül, hogy a teljes Key-Drop webhelyet be kellene töltenie. Mint minden bővítmény, ez is egyetlen kattintással megnyitható, függetlenül attól, hogy éppen melyik webhelyet látogatja. Mindenesetre a következőket teheti a Key-Drop böngészőbővítménnyel: 

Készlet kezelése

Key-Drop browser extension: inventory view

A Key-Drop kiterjesztés használata a leggyorsabb módja a Key-Drop leltárban lévő skinek megtekintésének és kezelésének. Innen böngészheted a skineket, fejlesztheted őket, és összegyűjtheted őket a Steam leltáradba. Lehetőséged van arra is, hogy ellenőrizd az egyes tárgyak tekercselését, a Provably Fair algoritmusunk segítségével. 

A legjobb az egészben, hogy egyetlen kattintással, a bővítmény elhagyása nélkül eladhatja a skineket. Az eladásért járó pénz azonnal hozzáadódik a Key-Drop egyenlegéhez. 

Részletes statisztikák megtekintése

Key-Drop browser extension: stats and balance view

Key-Drop veteránnak tartod magad? Vagy talán újonc vagy, aki még csak most kezdte a Key-Drop kalandot? A bővítményben látható statisztikák segítenek eldönteni, hogy hol állsz a skálán: láthatod, hány fizetős és ingyenes ládák nyitottál meg, hány skinfrissítést és ládacsatát végeztél el, és még sok minden mást. 

Töltse fel az egyenlegét

A Bővítményben megtekintheti és feltöltheti egyenlegét. A weboldalon elérhető összes fizetési mód itt is működik, így használhatja az Ön által preferált platformot vagy módszert, beleértve a Pay by Skins-t is. Promóciós kódok is alkalmazhatók, beleértve a korlátozott idejű automatikus promóciós kódokat is, amelyeket csak akkor kaphatsz meg, ha a Bővítményen keresztül töltöd fel az egyenlegedet! 

Hozzáférés a profil beállításaihoz

Key-Drop browser extension: profile settings view

A bővítmény gyors hozzáférést biztosít az alapvető profilbeállításokhoz is. A nyelv és a pénznem módosítása a bővítményben automatikusan megváltoztatja ezeket a beállításokat a Key-Drop weboldalon az Ön profiljához. 

A Key-Drop bővítmény telepítése a böngészőbe

Készen áll a Key-Drop Extension használatára? Lássunk hozzá a beállításokhoz! 

A bővítmény 100%-ban ingyenesen letölthető és használható, és jelenleg Chrome, Opera és Firefox böngészőkhöz érhető el. Itt olvashatod, hogyan telepítheted az egyes böngészőkben: 

Google Chrome

Így telepítheti a bővítményt a Google Chrome-ban: 

  1. Kattintson ide a Key-Drop bővítmény megtekintéséhez a Chrome Webáruházban. Alternatívaként ellátogathat az Áruházba, és rákereshet a Key-Drop-ra. 
  2. Kattintson a kék „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombra (jobbra fent). 
  3. Kattintson a „Bővítmény hozzáadása” gombra a megjelenő felugró ablakban. A bővítmény nem gyűjt semmilyen személyes adatot — csak a Key-Drop.com-on és a Steamen végzett tevékenységeidhez igényel hozzáférést. 

Gratulálunk, a bővítmény telepítve van! Egy kis ikonként kell megjelennie a kereső/címsor jobb oldalán. Lehet, hogy a bővítmények ikonjára (amely úgy néz ki, mint egy kirakós játék darabja) kell kattintania, hogy a Key-Drop megjelenjen a bővítmények teljes listáján. Ahhoz, hogy a Key-Drop ikon mindig látható legyen a böngésző felső sávjában, kattintson a kirakós darabra, majd a bővítmény neve melletti gombostűre. 

Megjegyzés: Nem adhat bővítményt a Chrome-hoz, ha inkognitó módban vagy vendégként böngészik. 

Opera

A következőképpen telepítheti a bővítményt az Operában: 

  1. Kattintson ide a Key-Drop bővítmény megtekintéséhez az Opera Store-ban, vagy látogasson el az Opera Add-ons oldalára, és keressen rá a Key-Drop-ra.  
  2. Kattintson a zöld „Hozzáadás az Operához” gombra.A bővítmény nem gyűjt személyes adatokat — csak a Key-Drop.com-on és a Steamen végzett tevékenységeihez igényel hozzáférést. 

Ez minden — a bővítmény most már telepítve van a böngészőjébe. A bővítmény eléréséhez kattintson a bővítmények ikonjára: egy kockára hasonlít, és a kereső/címsor mellett, a jobb szélső jobb oldalon található. Ott találja a bővítményt a listában — kattintson a kitűző ikonra, hogy a bővítményt az eszköztárra tűzhesse. Az oldalsávban is meg kell jelennie, ha engedélyezte. 

Firefox

Így telepítheti a bővítményt a Firefoxban: 

  1. Kattintson ide a Key-Drop bővítmény megtekintéséhez a Mozilla áruházban. Alternatívaként ellátogathat a Firefox Add-ons oldalára, és rákereshet a Key-Drop-ra. 
  2. Kattintson a kék „Hozzáadás a Firefoxhoz” gombra (a leírástól jobbra). 
  3. Kattintson a „Hozzáadás” gombra a megjelenő felugró ablakban.A bővítmény nem gyűjt semmilyen személyes adatot — csak a Key-Drop.com-on és a Steamen végzett tevékenységeihez igényel hozzáférést. 

A Key-Drop ikon automatikusan megjelenik a böngésző kereső/címsorának jobb oldalán. Ha nem látja, lépjen a Menübe (három vízszintes vonal a felső sáv jobb szélén), és kattintson a Kiegészítőkre a telepített bővítmények teljes listájának megtekintéséhez. 

Oké, most már tudod, miért van szükséged a Key-Drop Extensionre, és hogyan kezdheted el használni. Szerezd meg még ma, és élvezd a zökkenőmentes profilintegrációt és a villámgyors leltárkezelést! 

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

Botok kirúgása a CS2-ben: Minden parancs a botokhoz

Megbízható-e a Key-Drop?