CS2'deki En İyi 15 MAC-10 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 MAC-10 Skini

KeyDrop Team

Yüksek hasarı ve her yere saçılan geri tepme özelliği ile MAC-10 çok tercih edilen bir seçim değil ve rekabetçi oyunlarda pek de görülmüyor. Yine de bu silahın bazı avantajları (yüksek atış hızı ve iyi hasar) var ve bazı oyuncular yakın mesafede verimliliğini oldukça övüyor. İster “MAC-10 efso” deyin, isterseniz de SMG kullanmaya bir şans tanıyın; bunu havalı bir skin ile yapın! İşte CS2 ‘deki en iyi 15 MAC-10 skini.

1. Neon Rider

Fiyat: 7$–12$

Sürpriz yok: en iyi MAC-10 skinleri listemizi Neon Rider ile açıyoruz. Bir gecede neredeyse ikonik hale gelen özel boyalı synthwave tasarımı bir skin. Canlı renk kombinasyonlarından benzersiz tarzına ve Neon Rider’un hikayesine kadar seveceğiniz çok şey var.

MAC-10 | Neon Rider içeren kasalar açın

2. Light Box

Fiyat: 0,15$–1$

Light Box ilk bakışta çok basit bir skin gibi görünebilir… Ancak bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. Başlangıçta üreticisi tarafından Infinity Illusion olarak adlandırılan bu skin, yalnızca oyun sırasında silahın arkasında baktığınızda görebileceğiniz ilginç bir görsel efekti barındırıyor.

Silahın arka nişangahının altında küçük bir cam panel var gibi görünüyor. Rengârenk “ışık” deseninin eklenmesiyle birlikte sanatçı, şu ana kadar hiçbir skinde görmediğimiz bir 3 boyut efektine ulaşmayı başarmış. Özellikle fütüristik veya bilim kurgu donanımları için harika bir seçim.

MAC-10 | Light Box CS2 skin GIF
Kaynak: Steam Atölye

MAC-10 | Light Box içeren kasalar açın

3. Stalker

Fiyat: 12$–80$

Bir başka pahalı MAC-10 skini olan Stalker canlı, renkli ve oldukça göz alıcı (SMG ile gizlenmeye çalışmayacağınız için bu bir problem olmamalı). Sarı ve mavinin kaplan çizgileri ve agresif bir tema ile buluşması, MAC-10’da özellikle işe yarıyor.

MAC-10 | Stalker içeren kasalar açın

4. Disco Tech

Fiyat: 1$–15$

Mavi ve pembe sizin için Disco Tech ile synthwave alanına geri döndüğümüzü ifade ediyorsa, bu sadece kısmen doğru. Bu skindeki sedefli kaplama silaha, renklerin ışığa bağlı olarak değişen holo çıkartmalarına benzer bir etki verir.

Disco Tech bu nedenle bazen sarı ve yeşil renkte görünebiliyor:

MAC-10 | Disco Tech içeren kasalar açın

5. Propaganda

Fiyat: 25$–45$

Politik bir temaya yaklaşan çok az CS2 skini var (yargılamıyoruz tabii). Propaganda adı, renk şeması ve Rusça yazıları (tasarımda Kiril alfabesiyle “kontrol” ve “korku” gibi kelimeler görülüyor) ile kesinlikle çok tanınır bir skin ve belirli bir sosyopolitik fikre atıfta bulunuyor… Teröristlerin Phoenix Connexion fraksiyonunun geçmişi ile güzel uyum sağlıyor. İlginç bir seçim.

MAC-10 | Propaganda içeren kasalar açın

6. Hot Snakes

Fiyat: 137$–230$

2020 Havoc Collection’undan Valve tasarımlı bir skin olan Hot Snakes, en pahalı MAC-10 skinlerinden biri. Oyun sırasında parıldayan şaşırtıcı derecede gerçekçi görünümlü bir yılan pulları desenine sahip. Fiyatına değer mi sizin bileceğiniz iş ancak kesinlikle en ayırt edici MAC-10 skinlerinden biri.

MAC-10 | Hot Snakes içeren kasalar açın

7. Button Masher

Fiyat: 0,30$–1,50$

Neon Rider’ın üst düzey bir skin olduğu konusunda oldukça ciddiydik; vintage bir oyun kumandasına benzeyen Button Masher ile işleri biraz kızıştıralım. Silahın gövdesi, içinde devre kartları ve bileşenler görülebilen şeffaf plastikten yapılmış gibi görünüyor. Her şey oldukça gerçekçi görünüyor; yön ve menü butonlarında güzel bir 3 boyut efekti var. Mükemmel bir seçim!

MAC-10 | Button Masher içeren kasalar açın

8. Allure

Fiyat: 0,40$–1,60$

Japonya ve anime CS2 skinleri ilginiz varsa Allure’u seveceksiniz. Tasarım, Koi balığı ve kadın figürü ile geleneksel Japon çizimlerinin tarzını ve içeriğini taklit ediyor. Tasarımdaki kadın, Japon folklorundaki “iso onna”, yani deniz vampirini temsil ediyor. İso onna güzelliğiyle masum kurbanlarını cezbeder ve yalnızca kanlarını boşaltmak için onları öldürürmüş. Güzel bir skin fikri ve mükemmel bir uygulama, hepsi sadece bir dolara.

MAC-10 | Allure içeren kasalar açın

9. Ensnared

Fiyat: 0,07$–0,30$

Iso onna sizi ürküttüyse, Ensnared de yardımcı olmayacaktır: silahın içerisinde hapsolmuş gibi görünen peri benzeri yaratıklar var. Yaratıkların gözleri parıldıyor gibi görülüyor ve float değeri artsa bile bu etki devam ediyor.

Ve hatta bu skinin en kötü Battle Scarred versiyonlu halini alsanız da ortada sadece gözler kalıyor:

MAC-10 | Ensnared içeren kasalar açın

10. Toybox

Fiyat: 4$–17$

Uzaylılar, bomba imha ediciler, tavuklar, mermiler, bir bomba… Bu tasarımda başka neler bulabilirsiniz? Toybox, işleri çok ciddiye almayan, eğlenceli ve birkaç çizgi dizi tarzı MAC-10 skininden biri.

MAC-10 | Toybox içeren kasalar açın

11. Whitefish

Fiyat: 0,15$–1$

Hot Snakes’te yılan pulları vardır, şimdi ise Whitefish ile MAC-10’e balık teması getirme zamanı. Whitefish, gerçekçiliği yakalamaktansa düz siyah bir arka plana elle boyanmış beyaz pulları ve kemikleri kullanıyor. Özenli ve renkli tasarımlar aramayanlar için harika bir minimalist skin.

MAC-10 | Whitefish içeren kasalar açın

12. Heat

Fiyat: 2$–7$

Heat, metal parçalar ve kenarlarda hala parlıyormuş gibi görünen plakalar ile MAC-10’inizi demirhaneden çıkmış gibi gösterecek. Bu görüntüyü seviyorsanız MAG-7 | Heat skini sayesinde uyumlu bir görüntü elde edebilirsiniz (bu arada MAG-7’nin ateş temasına sahip bir başka ilginç seçeneği de var: MAG-7 | Firestarter skini, float değeri artıkça daha da “yanıyor”).

MAC-10 | Heat içeren kasalar açın

13. Fade

Fiyat: 40$–56$

Fade skinlerinin tanıtıma ihtiyacı yoktur. MAC-10 versiyonu, piyasadaki en ucuz Fade skinlerinden biri ve bu nedenle her zaman bir Fade skini aradıysanız bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

MAC-10 | Fade içeren kasalar açın

14. Classic Crate

Fiyat: 0,10$–0,40$

Eski (güzel?) günlere geri dönüş yapmak isteyenler için Classic Crate, orijinal de_dust2 haritasındaki metal sandıklara benziyor. Yine de bu skinden keyif almak için bu anıları hatırlamanıza gerek yok: herhangi bir teçhizatta iyi duracaktır.

MAC-10 | Classic Crate içeren kasalar açın

15. Monkeyflage

Fiyat: 0,07$–0,30$

Son olarak, Monkeyflage. Fazla düşünmeyin: basit, komik ve sizi gülümsetecek. Kabzadaki ahşap destek, şarjördeki yaprak veya kayıştaki desenler gibi ayrıntılarda ince çalışmak üzere zaman ayırdığı için üreticisini tebrik ederiz.

MAC-10 | Monkeyflage içeren kasalar açın

Pekala, bugünlük bizden bu kadar! CS2’deki en iyi 15 MAC-10 skinini gördünüz. Favori skininizi alın ve karşılaşmada deneyin!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 10 AUG Skini

CS2’deki En İyi Mavi Eldivenler