A 15 legjobb MAC-10 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 15 legjobb MAC-10 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

A MAC-10 a nagy sebzéscsökkenés és a mindenhol tapasztalható visszarúgás miatt nem egy gyakori választás, és ritka látvány a versenyjátékban. Ennek ellenére megvannak az előnyei (magas tűzgyorsaság és tisztességes sebzés), és néhány játékos esküszik a hatékonyságára közelről. Akár a „MAC-10 is OP” tömeghez tartozol, akár csak szeretnéd kipróbálni ezt az SMG-t, díszítsd fel egy menő skinnel! Íme a 15 legjobb MAC-10-es skin a CS2-ben.

1. Neon Rider

Ár: 7–12 $

Nincs meglepetés: a legjobb MAC-10 skinek listáját a Neon Rider nyitja, az egyedi festésű synthwave dizájn, amely egyik napról a másikra vált ikonikussá. A vibráló színkombinációtól kezdve a Neon Rider egyedi stílusán és háttértörténetén át sok mindent lehet itt szeretni.

Nyiss MAC-10 | Neon Rider ládákat

2. Light Box

Ár: 0,15–1 $

A Light Box első pillantásra nagyon egyszerű skin-nek tűnhet… de ne hagyja, hogy ez megtévessze. A készítője által eredetileg Infinity Illusionnek nevezett skin egy érdekes effektust tartalmaz, amely csak akkor látható, ha játék közben a fegyver hátuljára nézel.

Úgy tűnik, hogy a fegyveren a hátsó célzókészülék alatt egy kis üveglap van. A többszínű „fények” mintázatának hozzáadásával az alkotó olyan 3D-s hatást ért el, amelyet eddig még egyetlen más skinen sem láttunk. Nagyszerű választás különösen futurisztikus vagy sci-fi loadoutokhoz.

MAC-10 | Light Box CS2 skin GIF
Forrás: Steam Workshop

Nyiss MAC-10 | Light Box ládákat

3. Stalker

Ár: 12–80 $

Egy MAC-10-es skinhez képest drága, a Stalker élénk, színes és nagyon feltűnő (de ez nem jelenthet problémát, mivel egy SMG-vel úgysem fogsz lopakodni). A sárga és kék kombinációja tigriscsíkokkal és agresszív témával különösen jól működik a MAC-10-en.

Nyiss MAC-10 | Stalker ládákat

4. Disco Tech

Ár: 1–15 $

Ha a kék és a rózsaszín azt sugallja, hogy a Disco Tech révén ismét a synthwave területén vagyunk, ez csak részben igaz. A skin gyöngyházfényű bevonata olyan hatást kölcsönöz a pisztolynak, amely a holo matricákhoz hasonló, ahol a színek a megvilágítástól függően változnak.

A Disco Tech ezért időnként sárgának és zöldnek is tűnhet:

Nyiss MAC-10 | Disco Tech ládákat

5. Propaganda

Ár: 25–45 $

Nagyon kevés olyan CS2-skin van, amely akár csak megközelíti a politikai témát (érthető módon). A Propaganda egyértelműen a legfelismerhetőbb, a neve, a színsémája és az orosz írás (olyan szavak, mint az „irányítás” és a „félelem” cirill betűkkel jelennek meg a dizájnban) egyértelműen egy konkrét társadalmi-politikai eszmére utal… Ami jól illeszkedik a T-oldal Phoenix Connexion frakciójának történetéhez. Érdekes választás.

Nyiss MAC-10 | Propaganda ládákat

6. Hot Snakes

Ár: 137–230 $

A Valve által tervezett skin a 2020-as Havoc kollekcióból, a Hot Snakes az egyik legdrágább MAC-10 skin. Meglepően valósághűnek tűnő kígyópikkelyek mintázata van rajta, amelyek játék közben csillognak. Hogy megéri-e az árát, azt neked kell eldöntened, de mindenképpen az egyik legjellegzetesebb MAC-10 skin.

Nyiss MAC-10 | Hot Snakes ládákat

7. Button Masher

Ár: 0,30–1,50

A Neon Rider óta szörnyen komolyak voltunk, ezért rázzuk fel a dolgokat a Button Masherrel, ami úgy néz ki, mint egy vintage játékpad. Úgy tűnik, hogy a fegyver teste átlátszó műanyagból készült, és belülről áramköri lapok és alkatrészek láthatók. Az egész meglehetősen élethűnek tűnik, az irány- és menügombok pedig szép 3D-s hatást keltenek. Remek választás!

Nyiss MAC-10 | Button Masher ládákat

8. Allure

Ár: 0,40–1,60 $

Ha szereted a japán vagy anime CS2 skineket, az Allure tetszeni fog. A design a hagyományos japán illusztrációk stílusát és tartalmát utánozza, hullámokat, egy Koi-halat és egy női alakot ábrázol. A nő ebben a dizájnban állítólag egy iso onnát képvisel — a japán néphagyományban szereplő „tengeri vámpírt”, aki szépségével csalogatja gyanútlan áldozatait, hogy aztán vérüket kiszívva megölje őket. Remek ötlet egy skinhez, és tökéletes kivitelezés (nem szándékos szóvicc), mindez mindössze egy dollár körüli összegért.

Nyiss MAC-10 | Allure ládákat

9. Ensnared

Ár: 0,07–0,30 $

Ha az iso onna kirázta a hideg, az Ensnared sem segít: a képen tündéreknek leírt lények láthatók, akik látszólag a fegyver belsejében rekedtek. A lények szemei világítani látszanak, és ezt még akkor is folytatják, amikor a lebegés felfelé megy.

Valójában, ha egyszer elérte a „legrosszabb” végét a Battle-Scarred állapotnak ennél a skinnél, akkor már csak a szemek maradnak:

Nyiss MAC-10 | Ensnared ládákat

10. Toybox

Ár: 4–17 $

Idegenek, defúzorok, csirkék, golyók, bomba… Mit találsz még ebben a dizájnban? A Toybox egyike azon kevés rajzfilm stílusú, szórakoztató MAC-10 skineknek, amelyek nem veszik túl komolyan a dolgokat.

Nyiss MAC-10 | Toybox ládákat

11. Whitefish

Ár: 0,15–1 $

Voltak már kígyópikkelyek a Hot Snakes-en, most itt az ideje egy hal témájú MAC-10 skinnek a Whitefish-sel. A Whitefish azonban nem a realizmusra törekszik, hanem fehér pikkelyeket és csontokat használ, amelyeket kézzel festettek egy egyszerű fekete háttérre. Remek minimalista skin azoknak, akik nem rajonganak a bonyolult, színes dizájnért.

Nyiss MAC-10 | Whitefish ládákat

12. Heat

Ár: 2–7 $

A hő hatására a MAC-10 úgy fog kinézni, mintha egyenesen a kovácsműhelyből került volna ki, az egyes fémrészek és lemezek még mindig izzanak a szélein. Ha tetszik ez a megjelenés, a MAG-7 | Heat segítségével egy hozzá illő puskaskint is kaphatsz (egyébként a MAG-7-nek van egy másik érdekes opciója is az égés témakörében: MAG-7 | Firestarter, amely a lebegés növekedésével egyre „égettebb” lesz).

Nyiss MAC-10 | Heat ládákat

13. Fade

Ár: 40–56 $

A Fade skineket nem kell bemutatni. A MAC-10-es verzió az egyik legolcsóbb Fade skin, így ha mindig is szerettél volna egy Fade-et, érdemes megfontolni.

Nyiss MAC-10 | Fade ládákat

14. Classic Crate

Ár: 0,10–0,40 $

A régi (jó?) időkre visszautaló Classic Crate az eredeti de_dust2 pálya fémládáira hasonlít. Nem kell azonban tapasztalatból emlékezned ezekre ahhoz, hogy élvezd ezt a skint: kiváló kiegészítője lesz bármelyik felszerelésnek.

Nyiss MAC-10 | Classic Crate ládákat

15. Monkeyflage

Ár: 0,07–0,30 $

Végül, de nem utolsósorban, Monkeyflage. Ne gondolja túl: egyszerű, vicces, mosolyogni fog. Props az alkotónak, hogy időt szánt a részletek finomhangolására, mint például a fa hátlap a markolaton, a levél a táron, vagy a minták a szíjon.

Nyiss MAC-10 | Monkeyflage ládákat

Rendben, ennyi volt mára! A CS2 legjobb MAC-10 skinjei közül 15-öt láthattak. Most szerezd meg a kedvencedet, és próbáld ki egy meccsen!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 10 legjobb AUG skin a CS2-ben

A legjobb kék kesztyű a CS2-ben