A 10 legjobb AUG skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legjobb AUG skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Élvezed a CoD fegyver használatát? Nem ítélkezem: ha ez működik neked, és a távcső segít a gyilkolásban, akkor sok sikert neked! Rakd a puskádra a legjobb AUG skineket: íme a mi válogatásunk.

1. Syd Mead

Ár: 1,50–8 $

Syd Mead amerikai dizájner és koncepciótervező volt, akinek munkáit többek között a Blade Runner, a Tron, az Aliens és… ez a Counter-Strike skin is megcsodálhatod. Futurisztikus koncepcióművészete számtalan sci-fi filmet és játékot inspirált, köztük a Mass Effectet és a Cyberpunkot, és ennek a (nagyon megfizethető) skin-nek köszönhetően a te AUG-odat is átalakíthatja!

Nyiss AUG | Syd Mead ládákat

2. Chameleon

Ár: 2–5 $

Az egyszerű, de azonnal felismerhető skinben egy zöld kaméleon kap el egy legyet, és nem a legjobban illeszkedik a háttérbe. A kaméleon a puska szárán van, így sajnos nem sokat fogsz látni belőle a játékban, de még így is nagyon jól néz ki, különösen egy sötét töltethez.

Nyiss AUG | Chameleon ládákat

3. Arctic Wolf

Ár: 2–6 $

Az Arctic Wolf a rajongók kedvence, gyakran emlegetik a CS2 legjobb alacsony költségvetésű AUG skinjeként. Egy sarkvidéki farkas bundájának rétegeit ábrázolja, amelyek fokozatosan mennek át a fehértől a sötétszürkéig, és a sötétkék háttér egy kis része látható az állományon. A piros részletek is szépek, akárcsak a mancslenyomat (…nézd meg, hátha megtalálod). Nagyszerű választás jóval 10 dollár alatt.

Nyiss AUG | Arctic Wolf ládákat

4. Akihabara Accept

Ár: 440–4300+ $

A legdrágább AUG skin, az Akihabara Accept olyan lesz a puskád, mint egy anime magazin címlapja. A skin neve Tokió híres Akihabara kerületére utal, amely számtalan anime, manga és elektronikai boltjáról ismert. Azt mondanám, hogy az anime rajongóknak kötelező darab, de a több mint 4 ezer dolláros gyári új árért csak kevés játékos fogja tudni felvenni a gyűjteményébe. Próbálj szerencsét az Akihabara Acceptet tartalmazó ládátkat a Key-Dropon, és nézd meg a CS2 többi anime skinjét tartalmazó listánkat — sok közülük sokkal megfizethetőbb.

Nyiss AUG | Akihabara Accept ládákat

5. Aristocrat

Ár: 0,50–2 $

Az Aristocrat elegáns az egyszerűségében és összetett a kialakításában, királykék alapszínnel és részletes „ezüst” díszítésekkel. Az utóbbi 3D-effektje elég jól néz ki a játékban, és az Aristocrat csak egy-két dollárba kerül — ha tehát szereted a kék CS2-skineket, nincs okod kihagyni.

Nyiss AUG | Aristocrat ládákat

6. Torque

Ár: 8–13 $

Vissza a modernebb mintákhoz. Az eredetileg Progressiv névre keresztelt Torque a fehér, fekete és neonsárga színeket kombinálja, hogy futurisztikus, figyelemfelkeltő megjelenést érjen el, amelyet állítólag a robotika ihletett. Ha tetszik ez az AUG dizájn, akkor a hozzá illő USP-S | Torque skin kevesebb mint 2 dollárért beszerezhető.

Nyiss AUG | Torque ládákat

7. Midnight Lily

Ár: 300–1000+ $

Midnight Lily talán nem tűnik soknak egy állóképen… De nézd meg, mi történik a játékban:

A virágokon lévő festék a fényviszonyoktól függően változtatja a színét, így ez a dizájn dinamikussá és sokkal érdekesebbé válik, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Vajon elég érdekes ahhoz, hogy indokolja a (St. Marc Collection szintű) árcédulát? Ezt Önnek kell eldöntenie.

Nyiss AUG | Midnight Lily ládákat

8. Momentum

Ár: 1–21 $

Egy másik a modern kinézetű skineket kedvelő játékosok számára. A Momentum futurisztikus megjelenésű, köszönhetően a színek kombinációjának és a szögletes nyilak mintázatának az állományon. Vedd figyelembe, hogy ez egy Custom Paint Job skin, ezért érdemes egy kis felárat fizetni a Factory New állapotért, hogy a design teljes legyen és a lehető legjobban nézzen ki.

Nyiss AUG | Momentum ládákat

9. Plague

Ár: 0,50–1 $

Ha szereted a horror-esztétikát vagy a fantasy sötétebb oldalát, a Plague-nak meg kell ragadnia a figyelmedet. A sötét, rozsdás háttér és az ezüst minták kissé nyugtalanító képi világa között sok minden van, ami tetszhet.

Nyiss AUG | Plague ládákat

10. Tom Cat

Ár: 0,20 $

Visszatérünk a futurisztikus témákhoz Tom Cat-tel. A címadó macska a puska szárán található, egy karikatúra/graffiti formájában. A macska mellett egy „thunderstorm” feliratú címke látható, ami ennek a skinnek az eredeti neve. A Tom Cat robusztus, városias megjelenésű — a puska oldalán található fekete „drótok” hozzáadása is karaktert kölcsönöz a puskának.

Nyiss AUG | Tom Cat ládákat

Tom Cat volt az utolsó bejegyzés a CS2 legjobb AUG-skineinknek listáján. Találtál már valamit, ami megfelel az AUG-odnak és a felszerelésednek? Élvezd az új skined, és mint mindig, jó szórakozást a Key-Drop-on!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 12 legjobb Nova skin a CS2-ben

A 15 legjobb MAC-10 skin a CS2-ben