A 12 legjobb Nova skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 12 legjobb Nova skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Bár nagyon szituációfüggő, a sörétes puskákat érdemes elsajátítani a Counter-Strike-ban — különösen a 900 dollár miatt, amit minden egyes sörétes puskaölésért kapsz. Sokak számára a Nova a legmegfelelőbb puska, köszönhetően az átlagosnál nagyobb hatótávolságnak és a tisztességes sebzésnek. Jól hangzik? Nézzük át a legjobb Nova skineket a CS2-ben, hogy harcra kész legyél!

1. Hyper Beast

Ár: 14–40 $

A Hyper Beast skinek általában minden „best of” lista élére kerülnek, és ez sem különbözik ettől. A Hyper Beast messze az egyik legszemet gyönyörködtetőbb, legbonyolultabb Nova skin, amely vibráló lilákat, narancsokat és zöldeket kombinál a gyűjteményre jellemző szörny-témájú képekkel. Figyeld meg a szörny nyelvét, amely a ravaszként működik. Minden szempontból nagyszerű skin, és nem túl drága — valójában ez a legolcsóbb a Hyper Beast skinek közül. Itt vannak a többiek:

Nyiss Nova | Hyper Beast ládákat

2. Wild Six

Ár: 0,35–1 $

Ha szereted a posztapokaliptikus esztétikát, nem találsz jobb Nova skin-t a Wild Sixnél. A színek, a részletek és a matricák mind összhangban vannak a Fallout-stílus hangulatával, a skin pedig szépen elöregedett és kopott, hogy valósághűnek tűnjön.

Ha a Wild Six egy másik CS2 skinre emlékeztet, valószínűleg az AK-47 | Rat Rodra gondolsz, amely nagyon hasonló kinézettel rendelkezik — és jó okkal, hiszen ugyanabból a gyűjteményből származik.

Nyiss Nova | Wild Six ládákat

3. Sobek’s Bite

Ár: 4–15 $

A jövőtől a (távoli) múltig: Sobek harapása egy egyiptomi témájú skin az Anubis kollekcióból. Többnyire fekete és arany színű, elegáns megjelenése a legjobban Factory New-ban értékelhető — szerencsére ez csak 15 dollárba kerül. Sobek egyébként a Nílus folyó istene volt az ókori egyiptomi mitológiában. Úgy ábrázolták, mint akinek krokodilfeje van — ez látható ezen a skinen fent és a ravasztól balra.

Nyiss Nova | Sobek’s Bite ládákat

4. Dark Sigil

Ár: 0,15–0,40 $

A CS2 legújabb kiegészítője, a Dark Sigil északi témájú, a viking képekre jellemző hosszúhajókat és sárkányokat ábrázol. Az elülső rész öregített fája nagyon valósághűen néz ki, és jól párosul a design többi részének sötétszürke színével. Tökéletes választás, ha egy egyszerű, olcsó CS2 skinre vágysz.

Nyiss Nova | Dark Sigil ládákat

5. Wood Fired

Ár: 0,10–0,25 $

Olajzöldre színezett régi fa, díszítésként beégetett lángokkal — ez nagyjából összefoglalja a Wood Fired-et. A valósághű faeffektus nagyon jól működik a puskákon, különösen a Nova klasszikus, régimódi megjelenésével.

Nyiss Nova | Wood Fired ládákat

6. Clear Polymer

Ár: 2–6 $

Nézzen be a Nova belsejébe a Clear Polymer segítségével, amely a puskát úgy tünteti fel, mintha a teste átlátszó műanyagból készült volna. Néhány belső alkatrész, például a ravaszmechanizmus és a visszarúgáscsökkentő rugó élénkzöld színű. Egyesek kétségtelenül ízléstelennek fogják találni, de tagadhatatlan, hogy érdekes ötlet. Ha tetszik ez a megjelenés, szerezzen be egy hozzá illő Glock-18 | Clear Polymer skin-t 1 dollárért.

Nyiss Nova | Clear Polymer ládákat

7. Toy Soldier

Ár: 0,60–3 $

Itt van egy másik megközelítés a műanyag mint fő „anyag” használatáról. A Toy Soldier ötlete az, hogy a puska úgy nézzen ki, mint egy műanyag fegyver, amely nem nézne ki a helyéről egy, nos, játék katona markolatában. A skin eléri ezt a célt, köszönhetően az egész puskán használt sima zöld színnek és az olyan részleteknek, mint a dombornyomott hatású csillag embléma a száron. Király ötlet, ha szereted a zöld CS2 skineket.

Nyiss Nova | Toy Soldier ládákat

8. Antique

Ár: 11–16 $

Csiszolt fa az állományhoz és a markolathoz, öregített fém aranybetétekkel a testhez: Antik a tökéletes elnevezés erre a skinre. A Nova úgy fog kinézni tőle, mintha egy XIX. századi fegyverraktárból származna, így ha szereted ezt a régimódi, dekoratív megjelenést, akkor elégedett lehetsz ezzel a skinnel (különösen a 20 dollár alatti gyári új ára miatt).

Nyiss Nova | Antique ládákat

9. Bloomstick

Ár: 6–55 $

Az egyik legdrágább Nova skin, a Bloomstick cseresznyevirágokat ábrázol sima piros háttéren. A virágok lehetne sokkal részletesebbek, mivel kissé elnyújtott, homályos hatást keltenek. Mégis, ez az egyik legszínesebb Nova skin, és a legjobb választás, ha egy piros skin-t keresel a CS2 shotgunodhoz.

Nyiss Nova | Bloomstick ládákat

10. Plume

Ár: 0,80–1,50 $

Ha a Bloomstickből hiányzik néhány részlet, a Plume bőségesen rendelkezik vele. Ez a skin egy meglehetősen bonyolult tollmintát tartalmaz a barna különböző árnyalataiban, ami a ragadozó madarakat juttatja eszedbe. Egyszerre egyszerű és részletes, és jól illik a Novához. Nagyszerű skin mindössze egy dollár körüli összegért!

Nyiss Nova | Plume ládákat

11. Koi

Ár: 0,80–1,60 $

A tollaknak tollak, a koinak pikkelyek vannak. Pontosabban, a koi pikkelyei — a dekoratív japán koi halak különböző színűek és mintázatúak lehetnek, bár a narancssárga és a fehér keveréke a leggyakoribbak közé tartozik. Király ötlet és nagyszerű kivitelezés.

Nyiss Nova | Koi ládákat

12. Exo

Ár: 0,15–0,30 $

Fejezzük be valami egészen mással: Exo, a kevés modern kinézetű shotgun skin egyike. Jól áll Novának a futurisztikus, szögletes, lila-fehér mintázat? Igen — meglepően jól néz ki a klasszikus puskán, és ez a legjobb választás, ha sci-fi témájú vagy futurisztikus felszereléseket szeretnél készíteni.

Nyiss Nova | Exo ládákat

Íme: a legjobb Nova skinek a CS2-ben. Remélhetőleg minden ízlésednek adtunk néhány lehetőséget, az Antique-tól az Exo-ig és a Hyper Beast-től a Bloomstickig. Ideje begyújtani egy gyufát, közel menni, és szétrobbantani néhány fejet a menő kinézetű Nováddal!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 15 legjobb Galil AR skin a CS2-ben

A 10 legjobb AUG skin a CS2-ben