CS2'deki En İyi 12 Nova Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 12 Nova Skini

KeyDrop Team

Duruma bağlı olarak kullanılsalar da pompalı tüfekler, Counter-Strike’da ustalaşmaya değer silahlar. Özellikle de her pompalı ile öldürmede 900$ kazandığınızı düşünürsek… Çoğu kişi için ortalama olarak daha yüksek menzili ve makul hasarı nedeniyle Nova iyi bir pompalı tüfek seçeneği. Kulağa hoş geliyor değil mi? Sizi savaşa hazırlayacak en iyi Nova skinlerine bakalım şimdi de!

1. Hyper Beast

Fiyat: 14$–40$

Hyper Beast skinleri her listenin “en iyisi” olma eğiliminde ve bu listemizde de durum farklı değil. Hyper Beast canlı morları, turuncuları ve yeşilleri bu koleksiyona özgü canavar temalı görüntülerle birleştiren Nova için en göz alıcı, karmaşık skinlerden biridir. Canavarın dilini tetik olarak kullanıldığına da dikkatinizi çekeriz. Genel olarak harika bir skin ve çok da pahalı değil. Aslında en ucuz Hyper Beast skinlerinden biri. İşte diğerleri:

Nova | Hyper Beast içeren kasalar açın

2. Wild Six

Fiyat: 0,35$–1$

Kıyamet sonrası estetiğini seviyorsanız Wild Six’ten daha iyi bir Nova skini bulamazsınız. Renkler, detaylar ve çıkartmaların hepsi Fallout tarzı bir havayla uyumlu ve skin, gerçekçi bir görünüm için güzelce eskitilmiş ve giyilmiş.

Wild Six size bir başka CS2 skinini hatırlatıyorsa muhtemelen AK-47 | Rat Rod aklınıza geliyordur. Benzer görünüme sahip bu skin aslında aynı koleksiyondan geliyor.

Nova | Wild Six içeren kasalar açın

3. Sobek’s Bite

Fiyat: 4$–15$

Gelecekten (uzak) geçmişe: Sobek’s Bite, Anubis Koleksiyonu’ndan Mısır temalı bir skin. Çoğunlukla siyah ve altın renklerdeki skin, Factory New haliyle en iyi görüntüyü sunuyor. Şanslısınız gib bu skin sadece 15$ civarında. Bu arada Sobek, Antik Mısır mitolojisinde Nil nehrinin tanrısıdır. Bu skinin tetiğinin solunda ve üzerinde görebileceğiniz üzere bir timsah kafasına sahipmiş gibi görünüyor.

Nova | Sobek’s Bite içeren kasalar açın

4. Dark Sigil

Fiyat: 0,15$–$0,40$

CS2’ye son eklenenlerden olan Dark Sigil, viking görüntülerine özgü uzun gemileri ve ejderhaları tasvir eden İskandinav temasına sahip. Silah kundağındaki eski ahşap oldukça gerçekçi görünüyor ve tasarımın geri kalan karanlık gri rengiyle iyi gidiyor. Basit ve ucuz bir CS2 skini arıyorsanız mükemmel seçim.

Nova | Dark Sigil içeren kasalar açın

5. Wood Fired

Fiyat: 0,10$–0,25$

Dekorasyon olarak yanmış alevler ile zeytin yeşili renki ahşap. Wood Fired’ın özeti bu şekilde. Gerçekçi ahşap efekti, özellikle de klasik ve eski tarz görünümüyle Nova gibi pompalı tüfeklere çok yakışıyor.

Nova | Wood Fired içeren kasalar açın

6. Clear Polymer

Fiyat: 2$–6$

Gövdenin şeffaf plastikten yapılmış gibi görünmesini sağlayan Clear Polymer ile Nova’nızın içine bir göz atın. Tetik mekanizması ve geri tepme azaltma yayı gibi bazı iç parçalar canlı yeşil renkte. Bazıları bunu hiç şüphesiz bayağı bulacak ancak bunun ilginç bir fikir olduğunu inkar etmek mümkün değildir. Bu görüntüyü sevdiyseniz 1$ altındaki fiyatıyla Glock-18 | Clear Polymer skinini de alabilirsiniz.

Nova | Clear Polymer içeren kasalar açın

7. Toy Soldier

Fiyat: 0,60$–3$

İşte plastiği ana “malzeme” olarak kullanmaya dair bir başka yaklaşım. Toy Soldier’ın ana fikri av tüfeğini oyuncak bir askerin ellerinden çıkmayacak bir silahmış gibi göstermek. Tüm tüfekte kullanılan düz yeşil ve silah kundağındaki kabartmalı yıldız amblemi gibi detaylar sayesinde skin bu amacına ulaşıyor. Yeşil CS2 skinleri seviyorsanız güzel bir fikir.

Nova | Toy Soldier içeren kasalar açın

8. Antique

Fiyat: 11$–16$

Kundak için cilalı ahşap ve gövde için altın kakmalı eskitme metal: Antique, bu skin için mükemmel bir isim. Nova’nızı 19. yüzyıldan kalma bir zırh gibi gösterecek; eski tarz, dekoratif görünüşleri seviyorsanız bu skinden memnun kalacaksınız (özellikle de Factory New için 20$’ın altında fiyatıyla).

Nova | Antique içeren kasalar açın

9. Bloomstick

Fiyat: 6$–55$

En pahalı Nova skinlerinden biri olan Bloomstick, düz kırmızı bir arka plan üzerinde kiraz çiçekleri gösteriyor. Çiçekler hafif gerilmiş, bulanık bir görünüme sahip oldukları için çok daha ayrıntılı olabilirdi. Yine de en renkli Nova skinlerinden biri ve CS2 pompalı tüfeğiniz için kırmızı bir skin arıyorsanız en iyi seçeneğiniz.

Nova | Bloomstick içeren kasalar açın

10. Plume

Fiyat: 0,80$–1,50$

Bloomstick’in detaylardan yoksun olduğunu düşünüyorsanız Plume’da bolca detay var. Bu skin, kahverenginin farklı tonlarında oldukça karmaşık bir tüy tasarımına sahip ve akla yırtıcı kuşları getiriyor. Hem basit hem de detaylı ve Nova ile iyi gidiyor. Sadece bir dolara harika bir skin!

Nova | Plume içeren kasalar açın

11. Koi

Fiyat: 0,80$–1,60$

Plume’nin tüyleri vardı, Koi’nin pulları var. Dekoratif Japon koi balığının koi pulları farklı renklerde ve desenlerdedir ama turuncu ve beyaz en yaygın pullardandır. Harika bir fikir ve harika bir uygulama.

Nova | Koi içeren kasalar açın

12. Exo

Fiyat: 0,15$–0,30$

Tamamen farklı bir şeyle listemizi bitirelim: Exo, modern görünümlü birkaç av tüfeği kaplamasından biri. Mor ve beyazdan oluşan fütüristik, köşeli bir desen Nova’ya yakışır mı sizce? Evet, klasik av tüfeği üzerinde şaşırtıcı derecede güzel görünüyor ve bilim kurgu temalı veya fütüristik teçhizatlar oluşturmak istiyorsanız en iyi seçeneğiniz.

Nova | Exo içeren kasalar açın

İşte CS2’deki en iyi Nova skinlerini gördük. Umuyoruz ki Antqiue’den Exo’ya ve Hyper Beast’ten Bloomstick’e kadar zevkinize göre bir skin bulmuşsunuzdur. Sıra maç yapmakta; rakibe yaklaşın ve havalı görünümlü Nova’nız ile kafaları patlatın!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 15 Galil AR Skini

CS2’deki En İyi 10 AUG Skini