CS2'deki En İyi 15 Galil AR Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 Galil AR Skini

KeyDrop Team

1800$ fiyatı ile Galil, AK-47’ye göre çok daha ucuz. Bu nedenle meteliksiz T’ler için ve aynı turda saldırı tüfeği veya bomba almak isteyenler için tek çözümdür. İster gereklilik isterse de özgün bir seçim için olsun, Galil’in buna uygun görünmesi gerekiyor! İşte CS2’de sonraki maçınızda kullanabileceğiniz en iyi Galil AR skinleri.

1. Chromatic Aberration

Fiyat: 1$–11$

Bakması oldukça baş döndüren ofset grafikler içeren, ünlü Chromatic Aberration ile hızlı bir başlangıç yapalım. Canlı renkleri, orijinal fikri ve pek çok harika detayı ile Chromatic Aberration, CS2’deki en iyi Galil skinleri arasında kolayca gösterilebilir.

Aynı tür skinden daha fazlasını almak isterseniz AWP | Chromatic Aberration ve SSG 08 | Parallax skinlerine bakabilirsiniz.

Galil AR | Chromatic Aberration içeren kasalar açın

2. Connexion

Fiyat: 0,35$–1,50$

Bu kendin yap görünüşlü skin, Counter-Strike’taki en eski Terörist fraksiyonu olan Phoenix Connexion’a bir saygı duruşu niteliğinde. Tuğla kırmızısı ve kirli beyazın mükemmel kombinasyonu, yan taraftaki Phoenix logosu gibi detaylarla T tarafında mükemmel görünüyor.

Tamamen tematik bir görünüm için Connexion’ı Slingshot ve hatta Soldier gibi bir Phoenix ajan skini ile kombine edin.

Galil AR | Connexion içeren kasalar açın

3. Signal

Fiyat: 0,50$–1,50$

Koyu mavi, siyah ve parlak kırmızıyı fütüristik, altıgen bir desende birleştiren Signal ile daha modern görünümlü bir bölgeye gidiyoruz. Basit, etkili ve kesinlikle göz alıcı olan Signal, CS2’deki en iyi kırmızı skinler listemize bile giriş yaptı. Ve tüm bunlar sadece bir dolara!

Galil AR | Signal içeren kasalar açın

4. Rocket Pop

Fiyat: 0,30$–8$

Başka bir modern görünüşlü skin olan Rocket Pop, mavinin biraz daha kapalı tonlarıyla beyaz ve kırmızı renklerin ilginç bir paletini sunuyor. Tüfeğin tüm parçalarında görülen açısal desenler eklediğimizde fütüristik bir görünüş kazanıyorsunuz; Field-Tested kondisyonda yalnızca 1$’a mal olacak sade bir skin. Mükemmel bir seçim!

Galil AR | Rocket Pop içeren kasalar açın

5. Crimson Tsunami

Fiyat: 1,50$–3$

Crimson Tsunami, kırmızı bir arka planda deniz dalgaları ve renklerin şaşırtıcı derecede sıcak bir kombinasyonunu sunuyor. Skinde geleneksel sanatı, özellikle de Katsushika Hokusai’nin ünlü “Great Wave Off Kanagawa” tablosunu anımsatan belirgin bir Japon tarzı var. Detaylı ve çok güzel tasarımlı skin, oyunda gerçekten bir adım öne çıkıyor.

Galil AR | Crimson Tsunami içeren kasalar açın

6. Kami

Fiyat: 2$–3$

Kami ile yine Japonya’da kalıyoruz. Tüfeğinizi Japon mangalarının sayfaları gibi yapacak Galil skini. Çizimlerin yeri, skinin desen numarasına göre değişiklik gösteriyor ancak Five-Seven versiyonundan farklı olarak Galil Kami skininde özellikle aramanız gereken nadir veya ilginç desenler yok. Yine de manga hayranlarının sahip olması gereken bir skin! Benzer skinler için CS2’deki en iyi anime ve Japon skinleri rehberimize göz atabilirsiniz.

Galil AR | Kami içeren kasalar açın

7. Sugar Rush

Fiyat: 40$–72$

Canlı ve renkli skinleri seviyorsanız Sugar Rush’a bayılacaksınız. Mavinin canlı tonlarını neon pembe ile kareli ve çizgili desenlerde harmanlıyor ve oyundaki en göz alıcı skinlerden biri haline geliyor. Bu skinle kamufle olamazsınız, bundan eminiz.

Galil AR | Sugar Rush içeren kasalar açın

8. Firefight

Fiyat: 0,35$–2,50$

Bu skinin renkleri ve metni, başka bir Phoenix temalı Galil olduğunu gösteriyor. Ancak Firefight, şehir görünümlü Galil AR | Connexion’a göre (yukarıda) daha temiz, zarif görünüşlü bir skin. Modern ve oldukça gerçekçi; kırmızı CS2 ekipmanınız için harika bir seçim.

Galil AR | Firefight içeren kasalar açın

9. Black Sand

Fiyat: 0,10$–0,50$

Silahlarınızda çılgın renkleri sevmiyor musunuz? Sorun yok: Black Sand arkanızda. Bu tasarım, klasik kamuflajı mat siyahla birleştiriyor. Skin tamamen bundan ibaret olsaydı oldukça sıkıcı olabilirdi ama skinde ayrıca pek çok detay, çelik hasır ve deriyi taklit eden 3 boyut tarzında desenler de var. Nihai sonuç şaşırtıcı derecede ilginç, çok gerçekçi ve… süper ucuz. Başka ne isteyebiliriz ki?

Galil AR | Black Sand içeren kasalar açın

10. Orange DDPAT

Fiyat: 14$–52$

Pekala, bazılarınızın DDPAT skinleri hakkında neler düşündüğünü biliyoruz ama bunların hepsi o kadar da kötü değil. Nedense Galil’de kamuflaj ve DDPAT desenleri iyi uyum sağlıyor ve bu skinin turuncu ve gri kombinasyonu özellikle havalı.

Galil AR | Orange DDPAT içeren kasalar açın

11. Chatterbox

Fiyat: 8$–82$

Oldukça sakin bir listeden gidiyoruz ve bu nedenle Chatterbox ile listemize biraz çılgınlık katalım. Kaplan baskısı, kurukafa baskısı, karalamalar. Çılgınlık başlangıç paketi gibi bir şey bu skin. Kafatasının alt çenesi de toz kapağına işlenmiş. Yani ateş ettiğinizde kafatası “konuşuyormuş” gibi görünecek, skinin adı da buradan geliyor.

Galil AR | Chatterbox içeren kasalar açın

12. Phoenix Blacklight

Fiyat: 38$–66$

Yine Phoenix Connexion, bu sefer tamamen farklı bir renk şemasıyla. Phoenix Blacklight, Phoenix temalı grafitiyle kaplı; tümü parlıyormuş gibi görünün mor ve pembe renklerde, siyah bir ışığın altındaymış gibi. Mor CS2 skinlerini seviyorsanız bu skin sizi mutlu edecektir.

Galil AR | Phoenix Blacklight içeren kasalar açın

13. Cerberus

Fiyat: 12$–75$

Sonunda Özel Boya severler için bir şey. Cerberus… Yunan efsanelerindeki üç başlı devasa köpek. Benim kadar yaşlıysanız Devil May Cry 3‘teki inanılmaz derecede sinir bozucu boss savaşında bu yaratığı hatırlarsınız. 

Her neyse, bu skin Counter-Strike’ın nedeni bilinmez ama çok sevdiği nükleer tehlike deseni ile toksik sarı-yeşil bir arka planda havalı bir Cerberus’u resmediyor. (Şaşırtıcı bir şekilde) birkaç Özel Boyalı Galil skini arasında kesinlikle en çarpıcı seçenek.

Galil AR | Cerberus içeren kasalar açın

14. Vandal

Fiyat: 0,50$–1,60$

M4A1-S | Flashback skinini (ve diğer Flashback skinlerini) hatırlatan Vandal, dengesiz/çarpık estetiğiyle uyum sağlayan yazı ve karalamalarla kaplı ordu yeşili bir arka plana sahip. Yakından bakarsanız başka şeylerin yanında kafatası ve çapraz kemik sembolleri, kalp, bomba kodu ve “silahımı alma” yazısını görebilirsiniz. Şarjördeki boyanmış mermiler gibi, kabzadaki bant da güzel bir dokunuş olmuş.

Galil AR | Vandal içeren kasalar açın

15. Stone Cold

Fiyat: 1,20$–8$

Vandal ile Stone Cold’u kıyaslarsanız bir skinin aynı tüfekte hem görünüş hem de hissiyat bakımından nasıl fark yarattığını görebilirsiniz. Stone Cold skinin genelindeki farklı mavi ve gri tonları ile basit, temiz ve oldukça zarif bir skin. Beyaz ve siyah logo vurguları gibi ek detaylar ise Stone Cold’a fütüristik bir görünüm kazandırıyor. Mavi CS2 skinleri seviyorsanız güzel bir seçim.

Galil AR | Stone Cold içeren kasalar açın

İşte öğrendiniz: CS2’deki en iyi Galil AR skinleri! Umuyoruz ki seçimlerimiz gözünüze kestirdiğiniz bir skin olmuştur. Key-Drop’ta iyi eğlenceler, savaş alanında görüşmek üzere!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 10 Tec-9 Skini

CS2’deki En İyi 12 Nova Skini