En İyi 12 CS2 Ajan Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

En İyi 12 CS2 Ajan Skini

KeyDrop Team

Oyunun son versiyonundaki gerçek bir kozmetik yenilik olan ajan skinleri, Counter-Strike’a oldukça yakın bir zamanda geldi. Şimdi aralarından seçim yapabileceğiniz oldukça fazla CS2 ajan skini var. Oyunda bunları çok az görsek de…

Şimdi size önde gelen ajanlardan bazılarını (ve bunların çeşitli varyantlarını) tanıtacağız ve bunlara 1’den 10’a kadar puan vereceğiz. Ajanlar için hazır mısınız?

Pek çok yüze sahip…

1. Sir Bloody Darryl

Sir Bloody Miami Darryl CS2 agent skin

Darryl, maskeli kişiliğini kullanan birçok farklı skine sahip bir tür bukalemundur. Sir Bloody Miami Darryl (görseldeki), Sir Bloody Loudmouth Darryl, Sir Bloody Darryl Royale, Sir Bloody Skullhead Darryl, Sir Bloody Silent Darryl ve düşük kademeli Bloody Darryl the Strapped skinleri var. 

Bu nedenle Profesyoneller grubunun bir parçası olmasına rağmen Darryl’in, Bloody Darryl’in birçok yüzüne ayrı bir bölüm ayırıyoruz ve onları tek bir skin olarak sayacağız.

Bir sürü Darryl var. Ve dikkate alınması gereken çok şey var. Eğer gösteriş yapmak istiyorsanız ve her haritada göze batmaktan endişe etmiyorsanız, Miami haritası tam size göre. Güzeller güzeli Miami Vice; oyunu çok ciddiye almayanlar için bu haritayı seviyoruz.

Grup: Profesyoneller (Terörist) | Steam Fiyatı: 20$–75$

Puanımız: 9/10

2. Safecracker Voltzmann

Safecracker Voltzmann - CS2 agent skin

Basit bir skin ama yine de havalı T tarafında pek çok hanımefendi olmadığı için Voltzmann basit ve hoş bir eklenti olmuş. Havalı ama çok da abartılı değil.

Grup: Profesyoneller (Terörist) | Steam Fiyatı: 12$

Puanımız: 7/10

3. Getaway Sally

Getaway Sally - CS2 agent skin

Profesyoneller kadınları seviyor gibi görünüyor ve Sally de en popüler olanlardan biri. Havalı bir görünüm, kızıl saç. Çok karışık değil ama fiyatına bakarsanız birçok kişi tarafından seviliyor. Olağanüstü seviyede gerçek bir fırsat.

Grup: Profesyoneller (Terörist) | Steam Fiyatı: 50$

Puanımız: 9/10

4. Crasswater

Crasswater The Forgotten - CS2 agent skin

Crasswater’ın iki yüzü var: Medium Rare ve The Forgotten (görseldeki). Bunlar görünüşte neredeyse aynı, The Forgotten’da Medium Rare’den daha fazla kıyafet var. Crasswater’da doğrudan Machete filminden fırlamış bir karakter havası var ve CS’de gerçekten işe yarıyor. Garip şekilde, farklı haritalarda iyi bir uyum sağlayabilir. Genel olarak oldukça havalı.

Grup: Guerrilla Warfare (Terörist) | Steam Fiyatı: 12$–17$

Puanımız: 8/10

5. Vypa Sista of the Revolution

Vypa Sista of the Revolution - CS2 agent skin

Crasswater, Danny Trejo tipinde dersek Vypa Sista, Michelle Rodriquez tipine oldukça benziyor. Guerrilla Warfare Master Ajanlarına ve özellikle de Ancient haritasının yeşil otlaklarına kamufle şekilde uyum sağlıyor.

Grup: Guerrilla Warfare (Terörist) | Steam Fiyatı: 30$

Puanımız: 8/10

6. ‘The Doctor’ Romanov

'The Doctor' Romanov - CS2 agent skin

Bu adam Counter-Strike Ajanlarının yüzü oldu gibi ve buna şaşırmıyoruz. İnanılmaz derecede karakteristik ve karizmatik, oyuna gelen ilk skinlerden biri. Çılgın bilim adamı, gerilla savaşçısı ile kombine olmuş ve bu adam oldukça eğlenceli.

Grup: Sabre (Terörist) | Steam Fiyatı: 7$

Puanımız: 8/10

7. Dragomir

Dragomir - CS2 agent skin

Dragomir’i gerçekten seviyoruz. Gerçekten sakin bir görünüme sahip (çoğu CS2 haritasına iyi uyum sağlıyor) sıradan bir Terörist. Düşük fiyatlı skinler söz konusu olduğunda, bu en iyilerden biri. Aferin Dragomir.

Grup: Sabre (Terörist) | Steam Fiyatı: 2$–4$

Puanımız: 7/10

8. Special Agent Ava

Special Agent Ava - CS2 agent skin

FBI skinleri basit ancak Ava ilk CS ajanlarından biriydi ve bu nedenle iyi bir puanı hak ediyor. Mükemmel olmasa da özellikle kamuflaj bakımından yine de havalı bir skin ve memnuniyetle sağlam bir yedi veriyoruz.

Grup: FBI (Counter-Terörist) | Steam Fiyatı: 15$

Puanımız: 7/10

9. ‘TwoTimes’ McCoy

Two-Times McCoy - CS2 agent skin

Bu skin muhtemelen en havalı CT’lerden biri. Bu sakallı ajan, yarı gerçekçi bir his ve dağınık bir görünüm sağlarken gerçekten iyi iş görüyor. Ve bir de Ancient haritasına güzel uyum sağlıyor.

Grup: TACP (Counter-Terörist) | Steam Fiyatı: 4$

Puanımız: 8/10

10. Chem-Haz Capitaine

Chem-Haz Capitaine CS2 agent skin

Tehlikeli birliğin kaptanı havalı ve fütüristik bir görüntü sunuyor. Yalnızca Vertigo haritasında gerçekten kamufle oluyor ama eğlenceli ve benzersiz bir gösterişli skin. Biraz abartılı bir görüntü elde etmek istiyorsanız bunu tavsiye edebiliriz.

Grup: Gendarmerie Nationale (Counter-Terörist) | Steam Fiyatı: 12$

Puanımız: 8/10

11. Chef d’Escadron Rouchard

Chef d'Escadron Rouchard - CS2 agent skin

Gendarmerie Nationale, en iyi CT skinlerine kaynaklık ediyor ve Chief de bunlardan biri. Gerçekten havalı bir şapkası ve taktiksel zırhı var. Vertigo haritasına uyum sağlamakla birlikte eğlenceli bulacağınız bir Fransız aksanı var.

Grup: Gendarmerie Nationale (Counter-Terörist) | Steam Fiyatı: 13$

Puanımız: 8/10

12. Primeiro Tenente

Primeiro Tenente - CS2 agent skin

Bu Brezilyalı Ajan oldukça eğlenceli, özellikle de tam uyum sağlığı Ancient haritasında çok oynarsanız. Tamamen yeşil ve havalı bir şapka ile dışarıdan güzel görüneceksiniz ve zafer pozlarınıza bakarken çok eğleneceksiniz.

Grup: Brazilian 1st Battalion (Counter-Terörist) | Steam Fiyatı: 24$

Puanımız: 7/10

Veee hepsi bu kadar. Bunları ve diğer CS2 ajan skinlerini Key-Drop ile kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Agent Case açmaktır. 

Her neyse, bu skinlere puan vermek zordur çünkü ilk şahıs olarak baktığınızda çoğunlukla kolları (ve çoğu oldukça genel) görüyorsunuz ancak en ilginç bulduklarımızı listelemeye çalıştık. Seçtiklerimize katılmıyor musunuz? Sosyal medyada bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Ardından CS2’deki en iyi AK-47 skinleri veya CS2’deki en iyi 15 Desert Eagle skini gibi silah listelerimize bakabilirsiniz. Ve her zamanki gibi; Key-Drop’ta iyi eğlenceler dileriz! 

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Rolleri ve Oyuncu Pozisyonları

CS2’de StatTrak Nasıl İşler?