En İyi 15 CS2 Desert Eagle Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

En İyi 15 CS2 Desert Eagle Skini

KeyDrop Team

Turlar arasında harcayacak paranız var ve Dust II’nin şimdiye kadar yaşadığı en yüksek patlama ile pozisyonunuzu açık etmekten korkmuyor musunuz? O halde Deagle zamanı! İşte en sevdiğimiz CS2 Desert Eagle skinlerinin listesi. Oyundaki en güçlü tabancada ustalaşmak için zaman ayırdıysanız, bunu etkileyici bir skin ile yapmanız gerekir. 

1. Golden Koi

Fiyat: 90$

Altın bir Deagle mı? Neden olmasın! Listemizi Golden Koi ile açıyoruz, baştan aşağıya altın pul deseni ile bezenmiş. Açıklama metninde “Kelimenin her anlamıyla gürültülü bir silah” yazıyor ve buna ekleyecek pek bir sözümüz yok. 

Golden Koi, 0.00-0.12’lik oldukça küçük bir float aralığıyla gelir. Yani bu silahın yalnızca Factory New ve Minimal Wear kondisyonlarını alabilirsiniz. Yüksek float değerlerinde siyah astarı ortaya çıkaran birkaç çizik göreceksiniz. Bu nedenle Factory New Golden Koi’leri hedeflemenizi öneririz, yalnızca birkaç dolar ekstraya mal olacaklar. Bu arada Koi balığı, dekoratif havuzlarda tutulan ve altın da dahil olmak üzere çeşitli renklerde ve desenlerde olan bir sazan türüdür. 

Desert Eagle | Golden Koi içeren kasalar açın

2. Blaze

Fiyat: 785$–895$

Motorsikletlerden “hot rod” tipi araçlara kadar, tabancalarda da boya tabancasıyla oluşturulmuş alevler her şeyi çok daha havalı hale getiriyor, öyle değil mi? 

Bu boya sanatı size biraz pahalı mal olabilir ancak ilginç bir şekilde Factory New Blaze skinleri, Minimal Wear olanlardan en az 100$ daha ucuzdurlar. Float değeri, 0.00-0.08 ile sınırlıdır. Bu nedenle piyasadaki Minimal Wear Blaze sayısı, Factory New Blaze sayısından azdır ve “daha kötü” kondisyonda olmalarına rağmen daha yüksek fiyat etiketlerine sahiptirler. CS2’deki float değerleri ve aşınma kondisyonları hakkında bilgilerinizi tazelemek istiyorsanız bu gönderimize bakabilirsiniz!

Desert Eagle | Blaze içeren kasalar açın

3. Printstream

Fiyat: 28$–100$

Siyah ve titanyum beyazı geometrik vurgular ve ufak renk sıçramalarıyla birleştiren Printstream modern, göz alıcı ve oldukça tanınırdır. Sedefli kaplama sayesinde silahın beyaz kısımları oyun içerisinde ışığı daha renkli bir görünüm kazandıracak şekilde yansıtılır:

Bazıları bu skini minimalist ancak detaylı tasarımı nedeniyle, bazıları ise çıkartmaları için havalı bir zemin olarak seviyor ve bazılarıysa skinin cazibesini hiç de anlamıyor. Siz de bu skini pek beğenmediyseniz oyundaki diğer Printstream skinlerine bakabilirsiniz: M4A1-S | Printstream ve USP-S | Printstream.

Desert Eagle | Printstream içeren kasalar açın

4. Crimson Web

Fiyat: 6,70$–110$

Koyu kırmızı arka plan ve siyah örümcek ağı deseni ile Crimson Web, hem görünüş hem de yıllanmışlık bakımından tam bir klasik. 2014 yılında Counter-Strike’a eklenmiş ve oyundaki en eski skinler arasında. Ancak Deagle için en popüler seçimlerden biri olmaya devam ediyor. Örümcek ağının silah üzerindeki konumu, her bir skinin desen indeksine bağlıdır.

Bu skinin görünüşünü sevdiyseniz çoğu bıçakta Crimson Web skinini alabilirsiniz; Specialist Gloves eldivenleri ve CZ75-Auto, R8 Revolver ve SCAR-20 silahlarında da bu skin mevcut. Kırmızı bir teçhizat kurma fikri kulağa güzel geliyorsa CS2’deki en iyi kırmızı skinler başlıklı gönderimize de bakabilirsiniz!

Desert Eagle | Crimson Web içeren kasalar açın

5. Light Rail

Fiyat: 0,60$–4$

Deagle için en ucuz CS2 skinlerinden biri olan Light Rail ayrıca en popülerler arasındadır. Bu skini milyonlarca kez görmemize rağmen bir durup, skini takdir etmeye değer. Sarıdan turuncuya gradyan geçişi oldukça havalı görünüyor ve silaha 3 boyut etkisi katan desen oldukça çekici: silahın geometrisi, bu skin ile çoğu açıdan farklıymış gibi görünüyor. Bütçeniz kısıtlıysa Light Rail’den daha iyisini bulamazsınız.

Desert Eagle | Light Rail içeren kasalar açın

6. Mecha Industries

Fiyat: 3,65$–10$

İnanılmaz detaylı ve fütüristik tasarım, laboratuvardan veya uzay gemisinden (belki de uzay gemisi laboratuvarından?) fırlamış bir şeye benziyor. İlk bakışta o kadar etkileyici görünmeyebilir ancak şeytan ayrıntıda gizli. Kabza üzerindeki şeffaf “pencere” efekti, küçük “Yeniden Doldur” ve “Dolu” işaretleriyle özellikle havalı görünüyor. Ve bu skini satın almak için kredi çekmenize gerek yok.

Desert Eagle | Mecha Industries içeren kasalar açın

7. Code Red

Fiyat: 16$–80$

Siyah, beyaz ve kırmızının basit ve zamansız kombinasyonu, Code Red’e çok yakışıyor. Bu skin biraz yıpranmış olarak geliyor, bu nedenle 0 float değerinde bile az da olsa aşınma belirtileri görürsünüz. Yüksek float değerlerinde skini, bakır küfü kaplar ve renkleri daha koyu ve cansız hale getirir.

Desert Eagle | Code Red içeren kasalar açın

8. Cobalt Disruption

Fiyat: 70$–92$

Cobalt Disruption, mavi tonlarında dijital yıkıcı desene (DDPAT) sahip. Savaş durumunda mavi DDPAT’ın ne zaman faydalı olacağını soruyor olabilirsiniz. Bu skin, eSports 2013 Winter Case’e ait ve bu nedenle karlı ve buzlu kış manzaralarında iyi olabilir (Counter-Strike’ta bu tür haritalar pek olmasa da). Her neyse, soru sormayın: sevdiyseniz alın. Ama bu kadar sade bir skin için oldukça da pahalı.

Desert Eagle | Cobalt Disruption içeren kasalar açın

9. Sunset Storm 弐

Fiyat: 260$–330$

Sunset Storm’da turuncu ve kırmızının farklı tonlarında dalgalı ve soyut bir tasarım görüyoruz. Bu skinin iki versiyonu var: Burada gördüğümüz 弐 (“İki” anlamına gelir), kabzasında kötücül görünümlü bir erkek yüzüne sahip. Desert Eagle | Sunset Storm 壱 (“Bir”) neredeyse aynı ama bu yüzü görmüyoruz. Ve ayrıca benzer fiyatlara sahipler (260$-380$). İki skinin de açıklaması yazısı aynı: “Aynısı olduğunu düşünüyorsun, fakat yeniden bak… bütün farkı incelik yaratır.”

Desert Eagle | Sunset Storm 弐 içeren kasalar açın

10. Midnight Storm

Fiyat: 20$–30$

Oyun sırasında iki Sunset Storm skinini birbirinen ayırmak imkansız olsa da Midnight Storm kesinlikle ön plana çıkıyor. Aynı dalga desenine sahip ancak mavi, yeşil ve camgöbeği tonlarında olması, fırtınalı bir denizi anımsatıyor. Ayrıca kardeşine göre çok daha uygun fiyatlı (sonuçta endüstriyel sınıf bir tabanca) ve pek çok oyuncu soğuk renk şeması nedeniyle bunu tercih ediyor.

Desert Eagle | Midnight Storm içeren kasalar açın

11. Hypnotic

Fiyat: 107$–128$

Hypnotic’in tasarımından hipnozda (veya popüler kültürde) kullanılan spiralleri anımsatan siyah ve beyaz eş merkezli daireler görüyoruz. 0.00-0.08 float aralığına sahiptir ve Minimal Wear durumu genellikle biraz daha yüksek fiyat etiketine sahiptir. Peşinde olduğunu şey nadirlik veya övünme hakkı değil de estetikse daha ucuz olan Factory New Nypnotic’i tercih edebilirsiniz.

Bu tasarımı beğendiyseniz MP9 | Hypnotic ve SG 553 | Hypnotic skinlerine de bakabilirsiniz (ancak doğrusunu söylemek gerekirse SG skini uzaktan daha çok zebra desenine benziyor). Ve tabii ki Hypnotic Surf K (Foil) çıkartmasını da unutmamak gerekir.

Desert Eagle | Hypnotic içeren kasalar açın

12. Ocean Drive

Fiyat: 14$–145$

Ocean Drive, sanıyoruz ki en renkli CS2 skinlerinden biri. Etkileyici bir renk yelpazesine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda son derece canlı ve aşırı doygun renkler sunuyor. Bu skini kullandığınızda kesinlikle fark edilirsiniz. 

Güneş ışığının altında her rengi gösterecek kadar renkli olmadığını düşünüyorsanız, Ocean Drive Dead Eye (Holo), Liquid Fire (Holo) veya Broken Fang (Holo) gibi renkli Holo çıkartmalarıyla da oldukça güzel görünüyor. 

Desert Eagle | Ocean Drive içeren kasalar açın

13. Pilot

Fiyat: 68$–170$

Şık mı hissediyorsunuz? O halde Pilot, sizin için doğru Deagle skini olabilir. Bu basit tasarım, pilot amblemini andıran kanatlara sahip pirinç bir işçiliğe sahip. Tabancanın horozu, emniyeti ve sürgü tutucusu gibi diğer bölümleri de pirinç gibi görünecek şekilde tasarlanmış. Ve kabzadaki deri efekti, Pilot’un zarif ve klasik görünümünü tamamlıyor.

Desert Eagle | Pilot içeren kasalar açın

14. Night

Fiyat: 9$–70$

Basitliği seviyorsanız Night’a aşık olacaksınız. Kabaca AK-47 | Slate‘in Deagle tasviri olan bu skin, siyah. Muhtemelen gece gibi…

Bu skin kendi başına oldukça ilginç görünüyor ama dilerseniz çıkartmalarınızı sergilemek üzere bir taban olarak da kullanabilirsiniz. Ve Battle-Scarred kondisyonu da oldukça ilginç. CSGOSkins.gg üzerindeki önizlemesine bir bakın:

Desert Eagle | Night içeren kasalar açın

15. Naga

Fiyat: 1,40$–6,70$

Henüz gravür efektine sahip bir skinimiz olmadı: Bu nedenle Naga’yı seçiyoruz. Silahın sürgüsünde yılanlar var. Yakından baktığınızda benzer gravürleri silahın horozunda ve emniyetinde de görürsünüz. Bizce güzel bir dokunuş olmuş. Skinin adı ve tasarımı, efsanevi bir yaratık olan yarı insan ve yarı kobra Naga’ya atıfta bulunuyor.

Desert Eagle | Naga içeren kasalar açın

En iyi CS2 Desert Eagle skinleri listemiz burada sonlanıyor. Deagle’ınıza yeni bir görünüm bulmuş veya mevcut skininizi kullanmaya devam ediyor olabilirsiniz. Umuyoruz ki eğlenmişsinizdir! Bütçeniz, hayallerinizdeki skini karşılamıyorsa şansınızı Key-Drop kasaları açarak deneyebilirsiniz.

Siz de beğenebilirsiniz

Key Drop Güvenilir Mi? 

CS2’deki En İyi 15 USP-S Skini