15 A legjobb CS2 Desert Eagle skinek | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

15 A legjobb CS2 Desert Eagle skinek

KeyDrop Team

Van pénzed, amit elkölthetsz két menet között, és nem félsz attól, hogy a Dust II valaha tapasztalt leghangosabb durranásával elárulod a pozíciódat? Úgy hangzik, mintha itt lenne a Deagle ideje! Íme a mi legjobb CS2 Desert Eagle skinjeink — ha időt szántál arra, hogy elsajátítsd a játék legerősebb oldalfegyverét, akkor ezt egy lenyűgöző skinben is meg kell mutatnod.

1. Golden Koi

Ár: kb. 90 $

Egy arany Deagle? Mi a francért ne! A listánkat az Arany Koi indítja, amelyet tetőtől talpig aranyszínű pikkelymintázat díszít. Flavor szövege így szól: „Egy hangos fegyver a szó minden értelmében”, és ehhez aligha van mit hozzáfűzni, tényleg. 

A Golden Koi meglehetősen kis, 0,00–0,12-es úszótartományban kapható, ami azt jelenti, hogy csak gyári új és minimálisan kopott állapotban kapható. A magas lebegés elég sok kopást és karcolást fog mutatni, amelyek felfedik a fekete alapbevonatot, ezért válasszon FN Golden Koi-t — csak néhány dollárral többe kerül. A koi hal egyébként egy olyan pontyfajta, amelyet dísztavakban tartanak, és számos színben és mintázatban, köztük aranyszínűben is kapható.

Nyiss Desert Eagle | Golden Koi ládákat

2. Blaze

Ár: 785–895 $

A motorkerékpároktól a hot rodokig és, mint kiderült, a kézifegyverekig minden menő dolgot még menőbbé tesznek a lángok, nem igaz?

Ez a festés elég sok pénzt jelent, bár érdekes módon a Factory New Blaze skinek általában legalább 100 dollárral olcsóbbak, mint a Minimal Wear skinek. Az úszási tartomány itt 0,00-0,08-ra korlátozódik, tehát kevesebb Blaze van MW állapotban, mint FN-ben, ezért a „rosszabb” állapotúak nagyobb árcédulát kapnak. Egyébként nézd meg ezt a bejegyzést, ha fel akarod frissíteni a CS2-ben a float és wear állapotokat!

Nyiss Desert Eagle | Blaze ládákat

3. Printstream

Ár: 28–100 $

A fekete és a titánfehér színt geometrikus hangsúlyokkal és apró színfoltokkal kombináló Printstream modern, figyelemfelkeltő és nagyon felismerhető. A gyöngyházfényű kivitel azt jelenti, hogy a játékban a fegyver fehér részei úgy verik vissza a fényt, hogy az még színesebbé teszi a megjelenését:

Egyesek szeretik a minimalista, mégis részletes dizájnja miatt, mások a matricák hűvös háttereként látják, megint mások nem értik a vonzerejét. Ha nem tartozol az utóbbi csoportba, nézd meg a játék többi Printstream skinjét: M4A1-S | Printstream és USP-S | Printstream.

Nyiss Desert Eagle | Printstream ládákat

4. Crimson Web

Ár: 6,70–110 $

Sötétvörös hátterével és fekete pókhálómintájával a Crimson Web klasszikusnak számít — mind kinézetét, mind korát tekintve. 2014-ben került a Counter-Strike-hoz, és a játék legrégebbi skinjei közé tartozik, de továbbra is az egyik legnépszerűbb választás a Deagle-hez. A pókháló elhelyezkedése a fegyveren az egyes skinek mintaindexétől függ.
Ha tetszik ez a skin, a legtöbb késhez, a Specialist kesztyűhöz és számos fegyverhez, köztük a CZ75-Auto, az R8 revolverhez és a SCAR-20-hoz is kaphatsz Crimson Web skineket. És nézd meg ezt a bejegyzést a CS2 legjobb vörös skinjeiért, ha a vörös felszerelés jó ötletnek tűnik!

Nyiss Desert Eagle | Crimson Web ládákat

5. Light Rail

Ár: 0,60–4 $

A Light Rail az egyik legolcsóbb CS2 skin a Deagle számára, és egyben a legnépszerűbbek közé tartozik. De bár mindannyian milliószor láttuk már ezt a skint, érdemes egy kicsit hátrébb lépni, hogy értékelni tudjuk. A sárga-narancssárga színátmenet nagyon jól néz ki, és a fegyvernek 3D-s hatást kölcsönző minták igen hatásosak és hatásosak: a legtöbb szögből nézve tényleg úgy tűnik, mintha a fegyver geometriája más lenne ezzel a skinnel. Ha szűkös a költségvetésed, a Light Railnél jobbat nem nagyon találhatsz.

Nyiss Desert Eagle | Light Rail ládákat

6. Mecha Industries

Ár: 3,65–10 $

Ez a szuper részletesen kidolgozott, futurisztikus design úgy néz ki, mintha egy laboratóriumból vagy egy űrhajóból, esetleg mindkettőből (űrhajó-laborból?) származna. Első pillantásra talán nem tűnik olyan lenyűgözőnek, de az ördög itt a részletekben rejlik. Az áttetsző „ablak” hatás a markolaton különösen menő, az apró „Reload” és „Full” jelölésekkel. És nem kell kölcsönt felvenned, hogy megvehesd.

Nyiss Desert Eagle | Mecha Industries ládákat

7. Code Red

Ár: 16–80 $

A fekete, fehér és piros egyszerű, időtlen kombinációja nagyon jól működik a Code Red-en. Ez a skin egy kicsit kopottasan indul, így még 0 lebegtetés mellett is látni fogod a kopás nyomait. Magas lebegésnél egy patinaréteg borítja a skint, ami a színeket sötétebbé és sokkal kevésbé élénkké teszi.

Nyiss Desert Eagle | Code Red ládákat

8. Cobalt Disruption

Ár: 70–92 $

A Cobalt Disruption egy digitális diszruptív mintát (DDPAT) tartalmaz a kék árnyalataiban. Kérdezheted, hogy a kék DDPAT mikor jönne jól egy harci helyzetben — nos, ez a skin az eSports 2013 Winter Case része, tehát feltehetően havas, jeges téli tájakon (amelyek feltűnően hiányoznak a Counter-Strike-ból). Mindenesetre ne kérdőjelezd meg: ha tetszik, vedd meg. Még akkor is, ha elég drága egy ilyen egyszerű skinért.

Nyiss Desert Eagle | Cobalt Disruption ládákat

9. Sunset Storm 弐

Ár: 260–330 $

A Sunset Storm egy absztrakt dizájnt mutat, narancs és vörös árnyalatú hullámokkal. Ennek a skinnek két változata van: Az itt látható 弐 (jelentése „Kettő”) egy pajkosnak tűnő férfiarcot ábrázol a markolaton. A Desert Eagle | Sunset Storm 壱 („One”) majdnem ugyanez, de arc nélkül — és az ára is hasonló (260–380 dollár). Mindkét skinnek ugyanaz a Flavor Textje van a játékban: „Azt hiszed, hogy ugyanaz, de nézd meg újra… a részletek teszik a különbséget”.

Nyiss Desert Eagle | Sunset Storm 弐 ládákat

10. Midnight Storm

Ár: 20–30 $

Bár a két Sunset Stormot lehetetlen megkülönböztetni egymástól játék közben, a Midnight Storm határozottan kiemelkedik. Ugyanazzal a hullámmintával rendelkezik, de a kék, zöld és teal árnyalatokkal, amelyek a viharos tengerre hivatottak emlékeztetni. Ráadásul sokkal kedvezőbb árú (elvégre ez egy ipari minőségű pisztoly), és sok játékosnak jobban tetszik majd a hideg színösszeállítása.

Nyiss Desert Eagle | Midnight Storm ládákat

11. Hypnotic

Ár: 107–128 $

A Hypnotic dizájnja fekete-fehér koncentrikus köröket ábrázol, amelyek a hipnózisban használt spirálokra emlékeztetnek (legalábbis a popkultúrában). A 0,00–0,08 közötti lebegő árkategóriában kapható, a Minimal Wear skinek gyakran valamivel magasabb árakat képviselnek. Ha az esztétikum, nem pedig a ritkaság vagy a dicsekvési jog az, amit keresel, akkor válaszd az olcsóbb Factory New Hypnoticot.

Ha tetszik ez a dizájn, nézd meg az MP9 | Hypnotic és az SG 553 | Hypnotic skineket is (bár őszintén szólva, az SG skin távolról inkább zebramintás mintának tűnik). Ó, és van egy Hypnotic Surf K (foil) matrica is.

Nyiss Desert Eagle | Hypnotic ládákat

12. Ocean Drive

Ár: 14–145 $

Az Ocean Drive az egyik legszínesebb CS2-skinzín. Nemcsak a különböző színek lenyűgöző választékával rendelkezik, hanem rendkívül élénkek és túlszaturáltak is. Ez biztos, hogy feltűnést kelt, az biztos.

Ha úgy érzed, hogy ez nem elég minden színből a nap alatt, az Ocean Drive nagyon jól néz ki színes Holo matricákkal, mint például a Dead Eye (Holo), Liquid Fire (Holo) vagy a Broken Fang (Holo).

Nyiss Desert Eagle | Ocean Drive ládákat

13. Pilot

Ár: 68–170 $

Elegánsnak érzed magad? Akkor lehet, hogy a Pilot a megfelelő Deagle skin az Ön számára. Ez az egyszerű kialakítás egy sárgaréz berakással rendelkezik, a pilóta jelvényére emlékeztető szárnyakkal. A fegyver egyéb elemei, mint például a kalapács, a biztosíték és a csúszásgátló, szintén sárgarézre emlékeztetnek. A markolaton található bőrhatás pedig teljessé teszi a Pilot elegáns, klasszikus megjelenését.

Nyiss Desert Eagle | Pilot ládákat

14. Night

Ár: 9–70 $

Ha az egyszerűség a kedvenced, imádni fogod az Éjszakát. Alapvetően a Deagle válasza az AK-47 | Slate-nek, ez a skin, nos, fekete. Mint az éjszaka, feltételezhetően.

Ez a skin önmagában is elég érdekesen néz ki, de matricáid megjelenítésének alapjaként is használhatod. Ó, és a Battle-Scarred állapot is elég érdekesnek tűnik — nézd meg ezt a kopási előzetest a CSGOSkins.gg-ről:

Nyiss Desert Eagle | Night ládákat

15. Naga

Ár: 1,40–6,70 $

Még nem volt olyan skinünk, amelyikben gravírozó hatás lenne, ezért itt van: Naga, kígyókkal a csúszdán. Ha jobban megnézed, a kalapácson és a biztosítón is találsz hasonló gravírozást, ami egy szép húzás. Ennek a skinnek a kialakítása és neve egy Naga nevű mitikus lényre utal: félig ember, félig kobra.

Nyiss Desert Eagle | Naga ládákat

Ezzel véget is ért a legjobb CS2 Desert Eagle skinek listája. Akár új külsőt találtál a Deagle-ednek, akár úgy döntöttél, hogy maradsz a jelenlegi skinednél, reméljük, jól érezted magad — és ha álmaid skinje jelenleg meghaladja a költségvetésedet, próbálj szerencsét a Key-Drop ládák megnyitásával!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

Megbízható-e a Key-Drop? 

A 15 legjobb USP-S skin a CS2-ben