A 12 Legjobb CS2 ügynök skin | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 12 Legjobb CS2 ügynök skin

KeyDrop Team

Az ügynök skinek nemrég érkeztek a Counter-Strike-ba, az utolsó igazi kozmetikai újdonság a játék legutóbbi verziójában. Most már elég nagy gyűjteménye van a CS2-es ügynök skineknek, amik közül választhatunk… még akkor is, ha te leszel az, aki a legkevésbé látja őket.

Bemutatunk néhányat a legjelentősebb szerek közül (és azok különböző változatait), és egy 1-től 10-ig terjedő skálán rangsoroljuk őket. Szóval, készen állsz néhány ügynökre?

Kezdjük a sok arcával…

1. Sir Bloody Darryl

Sir Bloody Miami Darryl CS2 agent skin

Darryl egyfajta kaméleon, aki sokféle skinnel rendelkezik álarcos személyiségét használva. Van Sir Bloody Miami Darryl, Sir Bloody Loudmouth Darryl, Sir Bloody Darryl Royale, Sir Bloody Skullhead Darryl, Sir Bloody Silent Darryl és az alacsonyabb szintű Bloody Darryl the Strapped. 

Éppen ezért, annak ellenére, hogy a The Professionals frakcióhoz tartozikkülön rovatot szentelünk Darryl számos arcának, Bloody Darrylnek, és egy skinként számoljuk őket.

Ez rengeteg Darrylt jelent. És van mit figyelembe venni. Ha fel akarsz hivalkodni, és nem aggódsz amiatt, hogy szó szerint minden pályán kilógsz a sorból, mint egy ujjlenyomat, akkor a Miami a te utad. GyönyörűenMiami Vice — ezt szeretjük azoknak, akik nem veszik túl komolyan a játékot.

Frakció: The Professionals (T oldal) | Steam Ár: 20–75 $

Értékelésünk: 9/10

2. Safecracker Voltzmann

Safecracker Voltzmann - CS2 agent skin

Ez egy egyszerű skin, de mégis menő. Mivel nincs túl sok hölgy a T-oldalon, Voltzmann egy egyszerű és üdvözlendő kiegészítő. Menő, de nem túlságosan túlzásba vitt.

Frakció: The Professionals (T oldal) | Steam Ár: 12 $

Értékelésünk: 7/10

3. Getaway Sally

Getaway Sally - CS2 agent skin

Úgy tűnik, a szakemberek kedvelik a hölgyeket, és Sally az egyik legnépszerűbb, nem véletlenül. Menő megjelenés, vörös haj. Nem fog túlságosan elkeveredni, de ha az árából indulunk ki, sokan szeretik. Egy igazi fogás a Kivételes szinten.

Frakció: The Professionals (T oldal) | Steam Ár: 50 $

Értékelésünk: 9/10

4. Crasswater

Crasswater The Forgotten - CS2 agent skin

A Crasswater-nek két arca van: A képen látható The Forgotten. Megjelenésük szinte teljesen megegyezik, a The Forgotten több ruhát tartalmaz, mint a Medium Rare. Crasswater olyan hangulatot áraszt, mintha egy karakter lenne egyenesen a Machete-ből, és ez nagyon jól áll a CS-nek. Furcsa módon a különböző pályákon is jól el tud vegyülni. Elég menő összességében.

Frakció: Guerrilla Warfare (T oldal) | Steam Ár: 12–17 $

Értékelésünk: 8/10

5. Vypa Sista of the Revolution

Vypa Sista of the Revolution - CS2 agent skin

Ha Crasswater egy Danny Trejo típus, akkor Vypa Sista nagyon is Michelle Rodriguez típus. Jól illik a gerillaharcos mesterügynökhöz, és hasonlóan jól álcázza magát, különösen az Ősök zöldellő legelőin.

Frakció: Guerrilla Warfare (T oldal) | Steam Ár: 30 $

Értékelésünk: 8/10

6. ‘The Doctor’ Romanov

'The Doctor' Romanov - CS2 agent skin

Ez a srác lett a Counter-Strike-ügynökök arca, és ez nem is csoda. Rendkívül karakteres és karizmatikus, és az elsők között érkezett skinek egyike volt. Egy őrült tudós és egy gerilla harcos kombinációja, ez a fickó egyszerűen szórakoztató.

Frakció: Sabre (T oldal) | Steam Ár: 7 $

Értékelésünk: 8/10

7. Dragomir

Dragomir - CS2 agent skin

Nagyon kedveljük Dragomirt. Ő ez a mindenes terrorista, igazán nyugodt megjelenéssel (ami jól illeszkedik a legtöbb CS2 térképhez). Ha alacsony árú skinekről van szó, ez az egyik legjobb. Szép munka, Dragomir.

Frakció: Sabre (T oldal) | Steam Ár: 2–4 $

Értékelésünk: 7/10

8. Special Agent Ava

Special Agent Ava - CS2 agent skin

Az FBI skinek egyszerűek, de Ava volt az egyik első CS ügynök, és így megérdemel egy tisztességes értékelést. Bár nem tökéletes, különösen álcázási szempontból, még mindig egy menő skin, és boldogan adunk neki egy szolid hetest.

Frakció: FBI (CT oldal) | Steam Ár: 15 $

Értékelésünk: 7/10

9. ‘TwoTimes’ McCoy

Two-Times McCoy - CS2 agent skin

Ez a skin valószínűleg az egyik legmenőbb CT. A szakállas ügynök tényleg jól működik, miközben fenntartja a félig realisztikus érzést és a rongyos megjelenést. Ja, és jól keveredik az Ősökkel, szóval ez is megvan.

Frakció: TACP (CT oldal) | Steam Ár: 4 $

Értékelésünk: 8/10

10. Chem-Haz Capitaine

Chem-Haz Capitaine CS2 agent skin

A veszélyes egység kapitánya csak egy menő, futurisztikus megjelenés. Csak a Vertigo-n keveredik igazán, ez egy hivalkodó skin, de egy hivalkodó skin, ami igazán szórakoztató és egyedi. Ha egy túlzó megjelenésre vágysz, ez a mi ajánlásunk.

Frakció: Gendarmerie Nationale (CT oldal) | Steam Ár: 12 $

Értékelésünk: 8/10

11. Chef d’Escadron Rouchard

Chef d'Escadron Rouchard - CS2 agent skin

A Gendarmerie Nationale a legjobb CT-skinek forrása, és a Chief sem különbözik ettől. Van egy igazán menő kalapja, taktikai páncélja, amely tisztességesen illeszkedik a Vertigóhoz, és egy francia akcentusa, amelyet biztosan élvezni fogsz.

Frakció: Gendarmerie Nationale (CT oldal) | Steam Ár: 13 $

Értékelésünk: 8/10

12. Primeiro Tenente

Primeiro Tenente - CS2 agent skin

Ez a brazil ügynök nagyon szórakoztató, különösen, ha sokat játszol az Ősökkel, ahová jól illik. Teljesen zöld, és egy menő sapkával, kívülről jól fog kinézni, és jól fogsz szórakozni a győzelmi pózok nézegetésén.

Frakció: Brazilian 1st Battalion (CT oldal) | Steam Ár: 24 $

Értékelésünk: 7/10

És ez minden! Ezeket és más CS2-es ügynökskineket egyébként a Key-Dropon nyerhetsz — ehhez csak meg kell nyitnod az Agent Case-t

Mindenesetre nehéz feladat volt ezeket a skineket értékelni, mivel első személyben többnyire csak ujjakat látsz (és a legtöbbjük elég általános), de megpróbáltuk megnézni, melyiket érezzük a legérdekesebbnek. Nem értetek egyet? Nyugodtan tedd meg a közösségi médiánkon. 

Nézd meg a fegyver skinek toplistáját, mint például a legjobb AK-47-es skinek a CS2-ben vagy a 15 legjobb Desert Eagle CS2 skin. És mint mindig, jó szórakozást a Key-Drop-on! 

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A CS2 szerepek és játékospozíciók magyarázata

Hogyan működik a StatTrak a CS2-ben?