CS2'deki En İyi 10 Tec-9 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 10 Tec-9 Skini

KeyDrop Team

Tec-9 uzmanı mısınız? Tarz sahibi bir Tec-9 uzmanı mı olmak istiyorsunuz? Bunu yapabilmeniz için CS2’deki en iyi Tec-9 skinlerini sizler için derledik. Hazır mısın, Olofmeister? Başlayalım!

1. Decimator

Fiyat: 10$–43$

Diğer incelemelerimizden bazılarını okuduysanız büyük bir Decimator hayranı olduğumuzu bilirsiniz ve bu durum Tec-9 için de geçerli. Bu synthwave skini, canlı renk severler için mükemmeldir ve koleksiyondaki diğer skinlerle de iyi uyum sağlar. Bize göre en iyi Tec-9 skini. Ama sizin farklı bir görüşünüz olabilir, bu nedenle listemizi okumaya devam edin!

Tec-9 | Decimator içeren kasalar açın

2. Fuel Injector

Fiyat: 2$–10$

Daha dünyevi ama yine de biraz renkli bir skin arıyorsanız Fuel Injector, yansıttığı endüstriyel havası ile harika bir seçim olacaktır (uyumlu AK-47 skinine de bakmanızı öneririz). Yıpranmış veya sarı skin koleksiyonlarıyla iyi uyum sağlayacaktır.

Tec-9 | Fuel Injector içeren kasalar açın

3. Remote Control

Fiyat: 1$–6$

Star Wards gibilerinin kullandığı gelecek havası veren Remote Control, pek çok detaya sahip havalı bir skin; karmaşık düğmeler ve benzer unsurlar vb. Fütüristik ekipmanlarla eğlenceli bir seçim olacak ve sizi zorlamayacak, kısacası güzel bir skin!

Tec-9 | Remote Control içeren kasalar açın

4. Bamboozle

Fiyat: 0,30$–1,50$

Bunun arkasındaki fikir, Tec’in bambu parçası kılığına sokmak mı acaba? Veya bir palmiye ağacı gibi görünmesini sağlamak? Çok emin değiliz ama yeşil rengi ve ince ayrıntıları skini gerçekten güzel hale getiriyor. Oyun içerisinde bile antik havası vermeyen şeylerle kullanıldığında ilgi çekecektir.

Tec-9 | Bamboozle içeren kasalar açın

5. Avalanche

Fiyat: 0,60$–4$

Kar kayağı yapmak havalı, değil mi? Çünkü mavi vurguları ve “speedy” görseli ile bu skinde kesinlikle kar kayağı havası var. SSX oyununun yükleme ekranından fırlamış gibi ve oldukça havalı!

Tec-9 | Avalanche içeren kasalar açın

6. Fubar

Fiyat: 0,10$–1$

Er Ryan’ı Kurtarmak filmindeki sahneyi hatırlıyor musunuz? Filmi bilmiyor musunuz? O halde gençsiniz. FUBAR, askeri terminolojide “tanınmayacak kadar lanet bir durumda olmak” anlamına geliyor ve bu skini neden bu şekilde aşağılamışlar anlamış değiliz! Gerçekten beğendiğimiz güzel bir askeri skin. Kendi skinlerinize hakaret etmeyin bırakın dostlar!

Tec-9 | Fubar içeren kasalar açın

7. Ice Cap

Fiyat: 0,10$–0,50$

Kutup kaşifleri için harika bir seçim olan Ice Cap, her nevi mavi ve beyaz ekipmana uyum sağlayacak buzlu mavi bir renge sahip. Çok detaylı veya karmaşık değil ama her skinin de böyle olmasına gerek yok, değil mi? Güzellik.

Tec-9 | Ice Cap içeren kasalar açın

8. Sandstorm

Fiyat: 0,30$–1,35$

Darude’nin Sandstorm şarkısıyla ilgili şaka… Şaka yapmayacağız… DUDUUDUDUDU!

Sandstorm adı kadar eğlenceli bir skin. Kum vurguları ile mat mor renkte; Mısır temalı tüm ekipmanlarla ve mor CS2 teçhizatlarla uyum sağlayacaktır. Şahane!

Tec-9 | Sandstorm içeren kasalar açın

9. Brass

Fiyat: 3$–65$

Minimalist bir skin ve işe yarıyor! Bakır rengi ve sadeliği, ortaçağ ve minimalist ekipmanlara gerçekten iyi uyum sağlayacaktır. Tek sorun biraz pahalı olması.

Tec-9 | Brass içeren kasalar açın

10. Isaac

Fiyat: 2$–10$

Bu skin için eğlenceli ve fütüristik desek iyi olabilir. Kırmızı ve siyah, Mass Effect havası veriyor ve skinin adı da yazarın ilk adı olan Asiimov’a referans veriyor. Bilim kurgu teçhizatları için harika.

Tec-9 | Isaac içeren kasalar açın

Peki siz Tec-9 skin seçkimizi beğendiniz mi? Listede olmasını istediğiniz bir skin varsa sosyal medyadan bize bildirin. Daha ne bekliyorsunuz? Hadi, en iyi Olofmeister taklidini yapın!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 15 SSG 08 Skini

CS2’deki En İyi 15 Galil AR Skini