CS2'deki En İyi 15 SSG 08 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 SSG 08 Skini

KeyDrop Team

SSG 08 ile keskin nişancılık yapmak çok tercih edilen bir şey değil ancak siz bundan keyif alıyorsanız, bu tüfeği kullanmak için bir nedeniniz var. CS2’deki en iyi SSG 08 skinleri ile nişancılığınızın güzel görünmesini sağlayın! İşte skinler:

1. Parallax

Fiyat: 2$–6$

Listemizi Parallax ile açıyoruz, bu silaha çok uzun süre bakarsanız başınızı hafifçe ağrıtacağı kesin. Tüfek üzerindeki desenler kasten ofset pozisyonlarda; skine biraz baş döndürücü ve ilginç bir görünüm kazandırıyor. Parallax’a bakarken silahı görmek için düzgün bir gözlüğe ihtiyacınız varmış gibi bile hissedebilirsiniz. Kesinlikle en iyi SSG 08 skinlerinden biri.

Bu skin size yabancı gelmediyse AWP | Chromatic Aberration ve çok fazla bilinmeyen Galil AR | Chromatic Aberration skinlerinde de neredeyse aynı tasarım efektini görebiliyoruz. Bu üç skinin de üreticisinin (kosear) aynı olması şaşırtıcı değil.

SSG 08 | Parallax içeren kasalar açın

2. Dragonfire

Fiyat: 11$–21$

Ejderha teması asla eskimez, değil mi? Dragonfire skininde ise tasarımda burun deliklerinden ateş çıkaran mavi bir ejderha görüyoruz. Mavi ve kırmızı renk düzeni göz alıcı ve canlı bir görünüm sağlıyor. Ve ejderhalar havalıdır, kim ne derse desin.

SSG 08 | Dragonfire içeren kasalar açın

3. Fever Dream

Fiyat: 0,30$–2$

AWP muadilindeki gibi çokça rahatsız edici olan Fever Dream’de muhtemelen zihni tam anlamıyla işlevsel olmayan biri tarafından kaleme alınmış bir dizi karalama görüyoruz. Float değeri artıkça karalamalarda yazanlar değişebiliyor, örneğin “headshot” (kafan vuruş) yerine “he shot” (o ateş etti) yazıyor. Bir bakın:

Bu arada bu skindeki emniyet, “Aşk” (emniyet açık) ve “Nefret” (emniyet kapalı) olarak işaretlenmiş. Harika küçük detaylar.

SSG 08 | Fever Dream içeren kasalar açın

4. Ghost Crusader

Fiyat: 0,30$–3$

Kutup mavisi ile beyazı birleştiren bu skin, yanlarındaki bölünmüş paneller sayesinde belirgin bir şekilde fütüristik bir görünüm sergiliyor. Modern ve bilim kurgu skinleriyle ilgileniyorsanız harika bir seçim.

SSG 08 | Ghost Crusader içeren kasalar açın

5. Death Strike

Fiyat: 500$–760$

Listemizin ilk pahalı/koleksiyonluk skini olan Death Strike, Dust II Koleksiyonuna ait. Çöl kumlarında siyah bir imparator akrebini gördüğümüz özel boyalı bir tasarım. Etkileyici bir skin, aynı zamanda etkileyici bir fiyat etiketine sahip. Üçüncü taraf pazar yerlerinde bile…

SSG 08 | Death Strike içeren kasalar açın

6. Turbo Peek

Fiyat: 3$–15$

Bu SSG 08 skiniyle içinizdeki model araba sever çocuğu neşelendirin. Turbo Peek, parlak neon pembe ve mor renkleri spor araba görselleriyle birleştiriyor (biraz sevimsiz görünebiliyor dürüst olmak gerekirse). Skinin genel havası herkese hitap etmeyebilir ama kesinlikle ayırt edici ve göz alıcı. Mermi yuvasındaki vites çubuğu deseni ise güzel bir dokunuş katmış.

SSG 08 | Turbo Peek içeren kasalar açın

7. Bloodshot

Fiyat: 12$–64$

Nedense diş gösteren canavarlar CS2 skinleri arasında popüler bir tema. XM1014 | Incinegator, USP-S | Jawbreaker veya Hyper Beast skinlerini bir düşünün. Bloodshot, bu trende yönelik bir başka örnek. Dişlerden, dokunaçlardan ve bir dilden oluşturulmuş tanımlanamayan bir yaratık. Bir de göz bebeği var:

Sonuç olarak canavar veya çizgi film temalı teçhizatlar ile uyum sağlayacak, şaşırtıcı derecede yaratıcı bir skin.

SSG 08 | Bloodshot içeren kasalar açın

8. Big Iron

Fiyat: 7$–25$

Bu skinin kesinlikle daha ciddi bir görünümü var. Millenia tarafından üretilen bu endüstriyel temalı skin güçlendirilmiş metal gibi görünen, sarıyla boyanmış ve kenarları eskimiş bir görüntüye sahip. SSG, modern görünümlü bir tüfek (gerçek hayattaki Steyr SSG 08’in üretimine 2008 yılında başlandı), bu nedenle bu tarz baya yakışmış.

SSG 08 | Big Iron içeren kasalar açın

9. Death’s Head

Fiyat: 5$–11$

Daha ancak 9 numaradayız ama bilim kurgu, fantastik, akrepler, arabalar ve tamamen çılgınca temalı skinler gördük bile. Şimdi de ‘güvelerden’ ilham alan skine geldi sıra. Özellikle de sözde ölümün habercisi atmaca güveleri… Göğüslerinde kafatasına benzeyen bir işaret taşırlar ve bu nedenle böyle adlandırılırlar. Skin, bu güvelerin kanatlarında bulunan renklere ve desenlere odaklanmış ve şarjör ağzında kafatasını görebilirsiniz. Güzel fikir, harika sonuç; kahverenginin ve turuncunun hafif tonlu bir renk şemasını seviyorsanız işinize yarayacak.

SSG 08 | Death’s Head içeren kasalar açın

10. Sea Calico

Fiyat: 300$

St. Marc Koleksiyonundaki Restricted skinleri gibi Sea Calico da nispeten nadir bir koleksiyon ürünü; bu nedenle de oldukça pahalı. Sarı çiçek deseniyle (süslü bir perde gibi) koyu yeşil bir taban eşlik ediyor ve dürbün de soluk sarı renkte.

SSG 08 | Sea Calico içeren kasalar açın

11. Mainframe 001

Fiyat: 0,07$–0,30$

Mainframe 001, yeşil vurgularla morun koyu tonlarının şaşırtıcı derecede yumuşatılmış renk paletine sahip, teknolojiden ilham alan bir skin. Basit ama etkili olan bu desen, modern görünümlü SSG 08 ile mükemmel uyum sağlar.

SSG 08 | Mainframe 001 içeren kasalar açın

12. Necropos

Fiyat: 0,50$–1$

Bu tüfeğe uygulanan taş benzeri desen ve parlayan yeşil rünler ile bu skin, doğaüstü bir sırrı gizleyen antik kalıntıları akla getiriyor. Şansınız varsa daha fazla kafadan vuruş yapmanıza yardımcı olacak bir gizemi içeriyor.

SSG 08 | Necropos içeren kasalar açın

13. Blood in the Water

Fiyat: 40$–65$

Bu skinle biraz kan dökmeye hazır olun. Tasarımda soldaki kana bakarak, saldırı öncesi veya sonrası bir köpekbalığı görüyoruz. “Sudaki kan” görsel efekti oldukça gerçekçi. Niş bir skin olduğuna şüphe yok ama kesinlikle tercih edilebilir.

SSG 08 | Blood in the Water içeren kasalar açın

14. Abyss

Fiyat: 0,10$–3$

Sualtı temasıyla devam ediyoruz: Abyss, okyanusun derinliklerini andıran mavinin çeşitli tonlarında bir desene sahip. Dürbünde de aynı desen var. Necropos ve Blood in the Water’ın varsayılan dürbünlerine kıyasla bu tatlı bir sürpriz olmuş.

SSG 08 | Abyss içeren kasalar açın

15. Azure Glyph

Fiyat: 0,17$–3$

Tamamen farklı bir estetikte olsa da tekrar Glyph skini. Azure Glyph, Anubis Koleksiyonundan bir skin ve Eski Mısır sanatına ve tarihine dayanmaktadır. Su mavisi arka plan, bakır hiyeroglifler ve koyu ahşap kombinasyonu bir şekilde gerçekten işe yarıyor, havalı görünümlü ve Mısırlı teçhizatlar için sıra dışı ve harika bir skin halini alıyor.

SSG 08 | Azure Glyph içeren kasalar açın

Hepsi bu kadar. CS2’deki en iyi 15 SSG 08 skinini gördünüz. Sizin bir favoriniz var mı? Key-Drop kasalarında avlanırken bol şans dileriz, sıradaki gönderimizde görüşmek üzere!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 10 MAG-7 Skini

CS2’deki En İyi 10 Tec-9 Skini