15 legjobb SSG 08 skinek a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

15 legjobb SSG 08 skinek a CS2-ben

KeyDrop Team

Az SSG 08-as puskával való mesterlövészkedés szokatlan választás, de ha ez az, ami a legjobban működik számodra, nos, a puska nem véletlenül van ott. A CS2 legjobb SSG 08-as skinjeivel teheted a Scoutodat a megfelelő kinézetűvé! Itt vannak:

1. Parallax

Ár: 2–6 $

Listánkat a Parallax indítja, amely biztos, hogy kisebb fejfájást fog okozni, ha túl sokáig bámulod. A puskán lévő mintákat szándékosan eltolt pozíciókban helyezték el, ami érdekes, bár kissé szédítő megjelenést kölcsönöz a skinnek. A Parallaxot nézve az embernek olyan érzése van, mintha speciális szemüvegre lenne szüksége ahhoz, hogy megfelelően lássa. Egyértelműen az egyik legjobb SSG 08-as skin. 

Ha ismerősnek tűnik, az azért van, mert ugyanez a hatás jelenik meg a legismertebb AWP | Chromatic Aberration és a kevésbé ismert Galil AR | Chromatic Aberration fényképezőgépeken. Nem meglepő, hogy mindhárom skinnek ugyanaz a készítője (kosear).

Nyiss SSG 08 | Parallax ládákat

2. Dragonfire

Ár: 11–21 $

A sárkányos téma sosem unalmas, ugye? A Dragonfire esetében a dizájn egy kék sárkányt ábrázol, amelynek orrlyukaiból tűz jön ki. A kék-piros színösszeállítás szemet gyönyörködtető, élénk megjelenést biztosít. A sárkányok pedig menők, bárki bármit is mond.

Nyiss SSG 08 | Dragonfire ládákat

3. Fever Dream

Ár: 0,30–2 $

A Fever Dream ugyanolyan nyugtalanító, mint az AWP-hez hasonlóan, egy sor firkálmányt és firkálmányt tartalmaz, amelyeket feltehetően olyan valaki írt, akinek az elméje nem teljesen működőképes. Az írás némelyike a lebegés növekedésével változik — például a „fejlövésből” „ő lőtt” lesz. Nézd meg!

Egyébként a biztonsági kerék ebben a skinben a „Love” (biztonság be) és a „Hate” (biztonság ki) felirattal van jelölve. Király kis részlet.

Nyiss SSG 08 | Fever Dream ládákat

4. Ghost Crusader

Ár: 0,30–3 $

A fehéret sarkvidéki kékkel kombináló skin kifejezetten futurisztikus megjelenésű, főként az oldalsó szegmentált panelek miatt. Nagyszerű választás, ha a modern, sci-fihez közelítő skinek híve vagy.

Nyiss SSG 08 | Ghost Crusader ládákat

5. Death Strike

Ár: 500–760 $

Az első drága/gyűjteményi skin a listán, a Death Strike, a Dust II Collection része. Egyedi festésű dizájnnal rendelkezik, amely egy fekete császári skorpiót ábrázol a sivatag homokjában. Lenyűgöző skin, hasonlóan lenyűgöző árcédulával, még a harmadik féltől származó piacokon is.

Nyiss SSG 08 | Death Strike ládákat

6. Turbo Peek

Ár: 3–15 $

Örvendeztesd meg belső, matchbox-autó-rajongó gyermekedet ezzel az SSG 08 skinnel. A Turbo Peek az élénk neonrózsaszínt és a lilát kombinálja a (kissé giccses, legyünk őszinték) sportautók képeivel. Az összhatás nem mindenkinek való, de határozottan jellegzetes és figyelemfelkeltő. A váltóbot váltó mintázata a betöltőcsavaron is szép húzás:

Nyiss SSG 08 | Turbo Peek ládákat

7. Bloodshot

Ár: 12–64 $

Valamiért a fogakkal teli szörnyek a CS2 skinek témája — gondoljunk csak az XM1014 | Incinegator, USP-S | Jawbreaker, vagy a Hyper Beast skinekre, hogy csak néhányat említsünk. A Bloodshot egy másik példa erre a trendre, egy ismeretlen lényt ábrázol, amely nyilvánvalóan fogakból, csápokból, nyelvből és… egy szemgolyóból áll, amely a töltőcsavar szerepét játssza:

Mindent egybevetve, egy meglepően kreatív skin, amely jól fog illeszkedni bármilyen szörny- vagy rajzfilm témájú felszereléshez.

Nyiss SSG 08 | Bloodshot ládákat

8. Big Iron

Ár: 7–25 $

Ennek a képnek határozottan komolyabb a külseje. Ez a Millenia által készített ipari témájú skin sárgára festett, megerősített fémnek látszó, és a széleinél sérültnek tűnő bőrfelületet tartalmaz. Az SSG egy modern kinézetű puska (a valódi Steyr SSG 08 csak 2008 óta van gyártásban), így ez a stílus nagyon jól működik itt.

Nyiss SSG 08 | Big Iron ládákat

9. Death’s Head

Ár: 5–11 $

Még csak a 9. számnál tartunk, és máris láttunk sci-fire, fantasyra, skorpiókra, autókra és tiszta őrületre utaló Scout-skineket. Most jön egy olyan skin, amit a… molyok ihlettek. Pontosabban az úgynevezett halálfejes sólyommolyok — a mellkasukon van egy koponyára emlékeztető jel, innen a nevük. A skin az e lepkék szárnyán található színeket és mintákat használja, a koponya pedig a töltőcsavaron található. Király ötlet és remek eredmény, ha a barna és narancssárga színek tompított színsémáját kedveled.

Nyiss SSG 08 | Death’s Head ládákat

10. Sea Calico

Ár: 300 $

Mint a St. Marc Collection összes Restricted-and-up skine, a Sea Calico is viszonylag ritka gyűjtői darab — ebből következik, hogy elég drága is. Sötétzöld alapon sárga virágmintás (nem más, mint a díszes függönyök), és halványsárga hatósugárral.

Nyiss SSG 08 | Sea Calico ládákat

11. Mainframe 001

Ár: 0,07–0,30 $

A Mainframe 001 egy tech-inspirált skin, meglepően visszafogott, sötét lila árnyalatokból és zöld akcentusokból álló palettával. Ez az egyszerű, de hatásos minta tökéletesen illik a modern megjelenésű SSG 08-hoz.

Nyiss SSG 08 | Mainframe 001 ládákat

12. Necropos

Ár: 0,50–1 $

A puskára felvitt kőszerű mintázat és az izzó zöld rúnák között ez a skin természetfeletti titkot rejtő ősi romokat idéz. Ha szerencséd van, ez a titok segít abban, hogy több fejlövést kapj.

Nyiss SSG 08 | Necropos ládákat

13. Blood in the Water

Ár: 40–65 $

Készülj fel, hogy ezúttal vér fog folyni. A rajz egy cápát ábrázol támadás közben — vagy inkább támadás után, a bal oldali vérből ítélve. A „vér a vízben” vizuális hatása meglehetősen valósághű. Ez egy hiánypótló skin, de mindenképpen érdemes megfontolni.

Nyiss SSG 08 | Blood in the Water ládákat

14. Abyss

Ár: 0,10–3 $

Maradunk a víz alatti témánál: Az Abyss a kék különböző árnyalataiban pompázó, az óceán mélyére emlékeztető mintázatot tartalmaz. A távcső is ugyanezt a mintát viseli, ami kellemes meglepetés a Necropos és a Blood in the Water alapértelmezett távcsövei után.

Nyiss SSG 08 | Abyss ládákat

15. Azure Glyph

Ár: 0,17–3 $

Ismét griffek, bár teljesen más esztétikával. Az Azure Glyph az Anubis Collection egyik skinje, amely az ókori Egyiptom művészetén és történelmén alapul. A vízkék háttér, a réz hieroglifák és a sötét fa kombinációja valahogy tényleg működik, ami egy menő megjelenésű, szokatlan skin-t eredményez, amely tökéletes bármely egyiptomi loadouthoz.

Nyiss SSG 08 | Azure Glyph ládákat

Ez minden — a 15 legjobb SSG 08 skin a CS2-ben. Van új kedvenced? Sok sikert a Key-Drop esetekben, és találkozunk a következő bejegyzésben!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 10 legjobb MAG-7 skin a CS2-ben

A 10 legjobb Tec-9 skin a CS2-ben