A 10 legjobb MAG-7 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legjobb MAG-7 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

A MAG-7 korlátozott hatótávolságával és magas sebzésével nagyon szituációfüggő, de meglepően hatékony, ha a megfelelő pillanatban használják. Ha jól elboldogulsz a sörétes puskával, akkor azt akarod, hogy jól nézzen ki — itt vannak a legjobb MAG-7 skinek a CS2-ben!

1. Justice

Ár: 1–12 $

Erősen kezdünk a Justice-val — egy skin a Zaphk Tarot kollekciójából, aki többek között olyan klasszikusokat hozott nekünk, mint az AK-47 | The Empress és az M4A4 | The Emperor.

A designt nagymértékben a Justice tarot kártya ihlette, és érdekes kék-arany színpalettával, valamint számos részletes mintával rendelkezik. Mindent egybevetve, a CS2 legjobb MAG-7 skinje címre pályázik.

Nyiss MAG-7 | Justice ládákat

2. Monster Call

Ár: 0,30–1,60 $

Ha szereted, ha a CS2 skinek történetet mesélnek, akkor a Monster Call a MAG-7 skin neked való. Az egyedi festésű dizájn egy halat (?) ábrázol, akit egy cápa üldöz (azt hiszem), miközben más, azonosítatlan víz alatti lények figyelnek a háttérből. Remek, megfizethető választás, ha tetszik ez a kinézet.

Nyiss MAG-7 | Monster Call ládákat

3. Cinquedea

Ár: 600–1150 $

Semmi sem áll távolabb a Monster Calltól, mint a Cinquedea, mind kinézetre, mind árban (sajnos). A Cinquedea a reneszánsz megjelenés irányába megy, ami, el kell ismerni, elég szokatlan egy Counter-Strike skin esetében. A shotgun oldalán lévő „üveg” panelek is meglepően élethűen néznek ki. A név egy, a 15–16. századi Olaszországban népszerű rövid kardtípusra utal.

A MAG-7 | Cinquedea olcsóbban kapható a harmadik féltől származó piactereken, de ennek ellenére legalább 450–500 dollárral számoljon. Ha ez túl drága, még mindig megpróbálhatod megnyerni a Key-Drop-on!

Nyiss MAG-7 | Cinquedea ládákat

4. BI83 Spectrum

Ár: 0,70–2 $

Itt egy másik kreatív. A BI83 Spectrum többszínű mintázatot tartalmaz, amely a bizmutkristályokra emlékeztet. Ezek mesterséges, szintetikus „kristályok”, amelyek szögletes mintákba rendezett, irizáló színekkel rendelkeznek — így ennek a skinnek a kialakítása elég valósághű. Színes, szemet gyönyörködtető és nagyon olcsó — nincs okod arra, hogy ne vedd meg.

Egyébként a bizmut szimbóluma Bi, atomszáma pedig 83 — innen a BI83 a skin nevében.

Nyiss MAG-7 | BI83 Spectrum ládákat

5. Firestarter

Ár: 0,50–3 $

A Firestarter egyike azoknak a ritka skineknek, amelyek sokkal, de sokkal jobbak lesznek magas floatnál (a fenti képen látható 0,48 körül van, tehát olyan magas, amennyire csak lehet). A gyári új Firestarterek egyszerűnek és unalmasnak tűnnek — szinte teljesen fehérek, némi karcolással és sérüléssel. De növeld meg a lebegést… és nézd meg a varázslatot:

Minél magasabb a lebegés, annál „égettebbnek” tűnik ez a skin — vagy inkább „égetőnek”, mivel a fém szó szerint vörösen izzónak tűnik. A MAG-7 rajongók klasszikusa. (És minden alkalommal, amikor ezt a skint felveszed, a The Prodigy fog szólni a fejedben.)

Nyiss MAG-7 | Firestarter ládákat

6. Copper Coated

Ár: 0,40–6 $

Hogy nézne ki egy MAG-7 puska, ha valaki olvasztott rezet csöpögtetne a tetejére? Nos, a Copper Coated a válasz erre a kérdésre. (Arra nem ad magyarázatot, hogyan lehetséges, hogy a puska még mindig működik, de mindegy is.) A fémbe maratott aranyszínű geometriai szimbólumok is szép látványt nyújtanak.

Nyiss MAG-7 | Copper Coated ládákat

7. SWAG-7

Ár: 0,30–1 $

Néhány CS2-skin csak akkor felel meg, ha egy bizonyos esztétikát szeretsz, és a SWAG-7 határozottan egy ilyen skin. Ezt még az ízesítő szövege is megerősíteni látszik: Vagy megvan, vagy nincs. Ez a bizonyos swag is csak körülbelül egy dollárba kerül, így a „birtoklása” szinte mindenki számára elérhető.

Nyiss MAG-7 | SWAG-7 ládákat

8. Heat

Ár: 0,30–2 $

Visszatérünk a Hővel való égetés témájához, amelynek úgy kell kinéznie, mintha most jött volna ki a kovácsműhelyből. A hőtől izzó fém hatása meglehetősen valósághű, és játékban is remekül néz ki (sokkal jobban, mint az állóképeken). A Firestarterrel ellentétben azonban a Heat nem lesz „forróbb”, ahogy a lebegés emelkedik — a színek 0,30 után veszítenek némi élénkségükből, ezért a legjobb, ha a Factory New opciókat választod.

Nyiss MAG-7 | Heat ládákat

9. Foresight

Ár: 0,15 $

Hagyd, hogy a MAG-7 megjósolja minden meccsed kimenetelét a Foresight segítségével (spoiler alert: állandóan „győzelemre” van állítva, de ez jó hír neked). Ez a dizájn Paulra, a közönséges polipra utal, aki 2008-2010-ben egy csomó Euro- és világbajnoki mérkőzés eredményét helyesen jósolta meg. (Igen, tényleg.) A Foresight régimódi illusztrációs stílusa a tarot-kártyákra emlékeztet, és meglepően jól működik a MAG-7-en.

Nyiss MAG-7 | Foresight ládákat

10. Bulldozer

Ár: 5–200 $

Itt van egy a minimalistáknak. A Bulldózer a fekete színt kombinálja a sárga színnek azzal a különleges árnyalatával, amelyet egy építkezésen a nehézgépeken láthatsz — még a CS2 legjobb sárga skinjeinek listájára is felkerült. A lebegési tartománya 0,06–0,80, ami a Factory New Bulldozereket rendkívül ritkává teszi… és drágává, ezért a 200 dolláros árcédula. De ne aggódj: ha nem vagy oda a drága gyűjteményekért, 18 dollár körüli összegért is beszerezhetsz egy Minimal Wear Bulldózert.

Nyiss MAG-7 | Bulldozer ládákat

Megtaláltad az új kedvenc MAG-7 skined? Most menj és lődd szét őket! Köszönjük, hogy elolvastad, és jó szórakozást a Key-Drop-on, rengeteg MAG-7 skint lehet nyerni!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A legjobb sárga CS2 skinek minden fegyvertípushoz

15 legjobb SSG 08 skinek a CS2-ben