CS2'deki En İyi 10 MAG-7 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 10 MAG-7 Skini

KeyDrop Team

Sınırlı menzili ve yüksek hasarı ile MAG-7 oldukça duruma bağlı ama doğru anda kullanıldığında şaşırtıcı derecede etkili. Kendinizi av silahıyla iyi idare edebiliyorsanız bu bölüme bakmak isteyebilirsiniz. İşte CS2’deki en iyi MAG-7 skinleri!

1. Justice

Fiyat: 1$–12$

Justice ile güçlü bir başlangıç yapıyoruz. Bize AK-47 | The Empress ve M4A4 | The Emperor gibi klasikleri getiren Zaphk tasarımı Tarot koleksiyona ait bir skin.

Tasarım büyük ölçüde Adalet tarot kartından ilham almış ve detaylı desenlerin yanı sıra ilginç bir mavi ve altın renk paletine sahip. Sonuçta CS2’deki en iyi MAG-7 skinleri arasında güçlü bir rakip.

MAG-7 | Justice içeren kasalar açın

2. Monster Call

Fiyat: 0,30$–1,60$

CS2 skinlerinizin bir hikaye anlatmasını seviyorsanız o halde Monster Call size gidecek bir MAG-7 skini. Bu özel boyalı tasarımda bir balık (?), bir köpekbalığı (öyle olduğunu düşünüyoruz) tarafından kovalanıyor ve tanımlanamayan başka sualtı canlıları kenardan bakıyor. Bu tarzı seviyorsanız harika ve uygun fiyatlı bir seçim.

MAG-7 | Monster Call içeren kasalar açın

3. Cinquedea

Fiyat: 600$–1150$

Hem görünüş hem de fiyat olarak (ne yazık ki) Monster Call’dan daha iyi bir şey varsa o da Cinquedea’dır. Cinquedea, Counter-Strike için oldukça sıra dışı bir skindir ve rönesans dokusunu içeren bir görünüme sahip. Ayrıca av tüfeğinin yanlarındaki “cam” paneller oldukça gerçekçi görünüyor. Skinin adı ise 15. ve 16. yüzyıl İtalya’sında popüler olan kısa bir kılıca atıfta bulunuyor. 

MAG-7 | Cinquedea’yı üçüncü taraf pazar yerlerinde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz ama en iyi ihtimalle 450$–500$ ödeyeceğinizi unutmayın. Bu fiyat sizin için çoksa şansınızı her zaman Key-Drop’ta deneyebilirsiniz!

MAG-7 | Cinquedea içeren kasalar açın

4. BI83 Spectrum

Fiyat: 0,70$–2$

İşte bir tane daha yaratıcı skin. BI83 Spectrum, bizmut kristallerine benzeyen çok renkli bir desene sahip. Bunlar, köşeli desenlerle düzenlenmiş yanardöner renklere sahip insan yapımı sentetik “kristaller”. Bu nedenle bu skinin tasarımı oldukça gerçekçi görünüyor. Renkli, göz alıcı ve oldukça ucuz. Almamak için hiçbir neden yok.

Bu arada bizmutun sembolü ‘Bi’ ve atom numarası 83. Bu nedenle skinin adı da BI83 olmuş.

MAG-7 | BI83 Spectrum içeren kasalar açın

5. Firestarter

Fiyat: 0,50$–3$

Firestarter, yüksek float değerlerinde çok daha iyi hale gelen nadir skinlerden biridir (yukarıdaki görüntüde, skin 0.48 civarında float değerinde, yani bu skin için oldukça yüksek). Factory New Firestarters sade ve sıkıcı görünüyor. Neredeyse tamamen beyaz, biraz çizik ve hasar görülüyor. Ama float değeri yükselirse neler olacağını bir görün…

Float değeri ne kadar yüksekse bu skin o kadar fazla “yanıyormuş” gibi görünüyor; çünkü metal kelimenin tam anlamıyla sımsıcak görünüyor. MAG-7 hayranları için bir klasik. (Ve bu skini giydiğinizde zihninizde her zaman ‘The Prodigy’ grubu çalmalı.)

MAG-7 | Firestarter içeren kasalar açın

6. Copper Coated

Fiyat: 0,40$–6$

Biri tepesine erimiş bakır damlatsaydı, MAG-7 av tüfeği nasıl görünürdü? Copper Coated bu sorunun cevabını veriyor. (Tüfeğin bu halde hala nasıl çalıştığını açıklamıyor ama boş verin.) Metale altınla kazınmış geometrik semboller de güzel bir dokunuş katmış.

MAG-7 | Copper Coated içeren kasalar açın

7. SWAG-7

Fiyat: 0,30$–1$

Bazı CS2 skinleri yalnızca belirli bir estetiğe ilgi duyuyorsanız size uygun olacaktır ve SWAG-7 kesinlikle böyle bir skin. Skinin ana metni bile bunu açıklıyor: Ya alırsınız ya da almazsınız. Bu skin yalnızca bir dolar tutarında, bu nedenle neredeyse herkes bu skini “alabilir”.

MAG-7 | SWAG-7 içeren kasalar açın

8. Heat

Fiyat: 0,30$–2$

Heat ile yeniden yanma temasına geri dönüyoruz, skin sanki fırından yeni çıkmış gibi. Metalin ısıyla parlaması etkisi, oldukça gerçekçi ve oyunda harika görünüyor (hareketsiz halinden çok daha iyi). Firestarter’ın aksine Heat, float değeri arttıkça daha da “ısınmaz”; 0.30 float değerinden sonra renkler canlılığını yitirir, bu nedenle Factory New seçeneklere bakmanız yerinde olur.

MAG-7 | Heat içeren kasalar açın

9. Foresight

Fiyat: 0,15$

Foresight ile MAG-7’nizin her maç sonucunu tahmin etmesini sağlayın (spoiler: kalıcı olarak “kazandın” olarak ayarlandı, sizin için güzel bir haber). Bu tasarım, 2008-2010 yıllarındaki Avrupa ve Dünya Kupası maç sonuçlarını tahmin eden, ünlü ahtapot Paul için hazırlandı. (Evet, gerçekten.) Foresight, tarot kartlarına benzer ve MAG-7’de şaşırtıcı bir şekilde iyi duran eski bir illüstrasyon tarzına sahip.

MAG-7 | Foresight içeren kasalar açın

10. Bulldozer

Fiyat: 5$–200$

İşte aranızdaki minimalistler için bir skin. Bulldozer siyahı, inşaat sahalarındaki ağır makinelerde görebileceğiniz sarının çok özel bir tonuyla bir araya getiriyor. Bu nedenle CS2’deki en iyi sarı skinler listemize de girmiş bulunmakta. Bu skin, 0.06 ile 0.80 float değeri aralığına sahip; bu nedenle Factory New Bulldozer skini oldukça nadir… ve pahalı. 200$ fiyat etiketi var. Ama endişelenmeyin: pahalı koleksiyonlar sevmiyorsanız Minimal Wear Bulldozer’i 18$ civarına alabilirsiniz.

MAG-7 | Bulldozer içeren kasalar açın

Yeni favori MAG-7 skininizi buldunuz mu? O halde meydana çıkın ve ateş açmaya başlayın! Okuduğunuz için teşekkürler, Key-Drop’ta iyi eğlenceler dileriz. Burada kazanabileceğiniz onlarca MAG-7 skini var!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

Her Silah Türü için En İyi Sarı CS2 Skinleri

CS2’deki En İyi 15 SSG 08 Skini