A 10 legjobb Tec-9 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legjobb Tec-9 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Tec9-Meister vagy? Szeretnél az lenni, stílusosan? Nos, itt vannak a legjobb Tec-9 Skins a CS2-ben, hogy ezt megtehesd. Készen állsz, Olofmeister? Gyerünk!

1. Decimator

Ár: 10–43 $

Ha olvastad bármelyik más véleményünket, valószínűleg tudod, hogy nagy Decimator-rajongók vagyunk, és a Tec-9 nem különbözik. Ez a synthwave skin a vibráló színek minden rajongójának egy nagy dobás, és jól illeszkedik a gyűjtemény többi skinjéhez. A mi pénzünkért a legjobb Tec-9 skin. De hé, lehet, hogy neked más a véleményed, úgyhogy olvasd tovább a listát!

Nyiss Tec-9 | Decimator ládákat

2. Fuel Injector

Ár: 2–10 $

Ha szereted a földhözragadtabb skineket, mégis szeretnél egy kis színt, a Fuel Injector egy fantasztikus választás (különösen, hogy van hozzá egy hozzá illő AK-47-es skin is), ami ipari hangulatot áraszt. Jól illeszkedne bármely robosztus vagy sárga skingyűjteménybe.

Nyiss Tec-9 | Fuel Injector ládákat

3. Remote Control

Ár: 1–6 $

A Távirányító nagyon is a Star Wars-féle használt jövőbeli hangulatban van, a Távirányító egy menő skin, sok részlettel, a bonyolult gombok és hasonlók jóvoltából. Igazán szórakoztató bármilyen futurisztikus beállításhoz, és nem fog sokba kerülni, így ez egy jó!

Nyiss Tec-9 | Remote Control ládákat

4. Bamboozle

Ár: 0,30–1,50 $

Az ötlet mögött az áll, hogy a Tec-nek állítólag egy darab bambusznak kellene álcáznia magát? Vagy pálmafának? Nem vagyunk benne biztosak, de zöld színe és finom részletei nagyon szépek, még akkor is, ha a játékban úgy fog kilógni, mint egy fájó hüvelykujj bárhol, ami nem Ősök.

Nyiss Tec-9 | Bamboozle ládákat

5. Avalanche

Ár: 0,60–4 $

A snowboardozás menő, igaz? Mert ez a skin határozottan snowboardos hangulatot áraszt a kék hangsúlyokkal és a „száguldó” művészettel. Úgy néz ki, mintha egyenesen egy SSX töltőképernyőről származna, és ez király!

Nyiss Tec-9 | Avalanche ládákat

6. Fubar

Ár: 0,10–1 $

Emlékszel a Ryan közlegény megmentése című film jelenetére? Nem ismered a filmet? Hát, öreg vagy. A FUBAR a katonai szlengben azt jelenti, hogy „felismerhetetlenségig elb***va”, és nem tudjuk, miért sértegeti valaki így ezt a skint! Ez egy szép katonai skin, amit mi tényleg nagyon szeretünk. Ne sértegessétek a saját skineteket, emberek!

Nyiss Tec-9 | Fubar ládákat

7. Ice Cap

Ár: 0,10–0,50 $

Az Ice Cap nagyszerű választás minden sarkvidéki felfedező számára, mivel jeges kék kivitelű, amely bármilyen kék vagy kék-fehér felszereléshez illeszkedik. Nem túl részletes vagy bonyolult, de hé, nem mindennek kell annak lennie. Ez egy szépség.

Nyiss Tec-9 | Ice Cap ládákat

8. Sandstorm

Ár: 0,30–1,35 $

Nem fogok Darude viccet csinálni… Nem fogok Dar… DUDUUDUDUDUDU!

A Sandstorm egy szórakoztató skin a nevén felül. A matt lila homokos akcentusokkal igazán illik bármilyen egyiptomi témájú loadouthoz, és persze bármilyen lila CS2 loadouthoz. Imádjuk!

Nyiss Tec-9 | Sandstorm ládákat

9. Brass

Ár: 3–65 $

Ez itt minimalista… és ez működik! Réz színezése és egyszerűsége igazán jól illeszkedik a középkori és minimalista rakományokba. Az egyetlen probléma az, hogy a kapcsolatát tekintve egy kicsit drága.

Nyiss Tec-9 | Brass ládákat

10. Isaac

Ár: 2–10 $

Szórakoztató és futurisztikus a legjobb kifejezés erre a skinre. Piros és fekete, egy kicsit Mass Effect hangulatot áraszt, míg a neve arra utal, hogy Asiimov a szerző keresztnevét adja, hogy megmagyarázza az eltérő színvilágot. Félelmetes sci-fi beállításokhoz.

Nyiss Tec-9 | Isaac ládákat

Szóval, tetszett a Tec-9-es választásunk? Ha úgy érzed, hogy valamit kihagytunk, írd meg nekünk a közösségi oldalainkon. Egyébként mire vársz még? Menj, és mutasd meg a legjobb Olofmeister-utánzatodat!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

15 legjobb SSG 08 skinek a CS2-ben

A 15 legjobb Galil AR skin a CS2-ben