A 15 legjobb Galil AR skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 15 legjobb Galil AR skin a CS2-ben

KeyDrop Team

1800 dollárral a Galil sokkal olcsóbb választás, mint az AK-47, így ez a menő alternatíva a tönkrement Ts-ek (akik nem akarnak SMG-t használni) és azok számára, akik puskát és közműveket akarnak kapni ugyanabban a körben. Akárhogy is, akár szükségből, akár valódi preferenciából használja, a Galilnak meg kell néznie a részét! Íme a legjobb Galil AR skinek a CS2-ben, amelyeket érdemes megfontolni a következő meccsre.

1. Chromatic Aberration

Ár: 1–11 $

Kezdjük az azonnal felismerhető Chromatic Aberrationnel, amely olyan off-set grafikával rendelkezik, amelyre elég szédítő ránézni. Élénk színeivel, eredeti ötletével és rengeteg klassz részletével a Chromatic Aberration könnyen a CS2 egyik legjobb Galil-skine.

Ha még több hasonlót szeretne, nézze meg a hozzá tartozó AWP | Chromatic Aberration és SSG 08 | Parallax.

Nyiss Galil AR | Chromatic Aberration ládákat

2. Connexion

Ár: 0,35–1,50 $

Ez a DIY kinézetű skin a Phoenix Connexion, a Counter-Strike legrégebbi terrorista frakciója előtt tiszteleg. A téglavörös és a törtfehér kombinációja tökéletesen működik egy T-oldalas puskán, ahogyan a stencilezett részletek is, mint például a Phoenix logója az oldalán.

Ha teljesen tematikus megjelenést szeretnél, fontold meg a Connexion és egy Phoenix ügynök skin kombinálását, például Slingshot vagy akár Soldier skinével.

Nyiss Galil AR | Connexion ládákat

3. Signal

Ár: 0,50–1,50 $

A Signalral, amely a sötétkéket, a feketét és az élénkvöröset kombinálja futurisztikus, hatszögletű mintázatban, modernebbnek tűnő területre lépünk. Egyszerű, hatékony és határozottan figyelemfelkeltő, a Signal még a CS2 legjobb vörös skinjeinek listájára is felkerült — és mindezt mindössze körülbelül egy dollárért!

Nyiss Galil AR | Signal ládákat

4. Rocket Pop

Ár: 0,30–8 $

Egy másik modern megjelenésű skin, a Rocket Pop érdekes palettát használ, a kék árnyalatainak meglehetősen visszafogott árnyalatait fehér és piros akcentusokkal kombinálva. Ha ehhez hozzáveszed a szögletes mintákat, amelyek a puska minden részén megjelennek, akkor egy futurisztikus, egyszerű skinhez jutsz, amely Field-Tested állapotban mindössze 1 dollár körüli összegbe kerül. Nagyszerű választás!

Nyiss Galil AR | Rocket Pop ládákat

5. Crimson Tsunami

Ár: 1,50–3 $

A Crimson Tsunami a tenger hullámait ábrázolja vörös háttérrel, meglepően meleg színkombinációban. A skin jellegzetesen japán stílusú, a hagyományos művészetre emlékeztet, különösen Katsushika Hokusai híres Nagy hullám Kanagawa előtt című festményére. Részletes és gyönyörűen megtervezett, ez a skin igazán kiemelkedik a játékban.

Nyiss Galil AR | Crimson Tsunami ládákat

6. Kami

Ár: 2–3 $

Japánban maradunk a Kami-val — egy Galil-skinnel, amelytől a puskád úgy fog kinézni, mint egy japán manga lapjai. A rajzok pontos elrendezése a skin mintaszámától függ, bár a Five-Seven verzióval ellentétben a Galil Kami skin nem rendelkezik ritka vagy különösen érdekes mintákkal, amelyekre figyelni kell. Mégis, kötelező darab minden mangarajongónak! Hasonló skinekért nézd meg a CS2 legjobb anime és japán skinjeit bemutató útmutatónkat.

Nyiss Galil AR | Kami ládákat

7. Sugar Rush

Ár: 40–72 $

Ha szereted a vibráló, színes skineket, akkor imádni fogod a Sugar Rush-t. A kék élénk árnyalatait neonrózsaszínnel keveri kockás és csíkos mintákkal, ami az egyik legszembetűnőbb skin a játékban. Ezzel nem lehet elvegyülni, az biztos.

Nyiss Galil AR | Sugar Rush ládákat

8. Firefight

Ár: 0,35–2,50 $

A színek és a Flavor szöveg alapján ez a skin egy újabb Phoenix-témájú Galil, bár a Firefight sokkal letisztultabb, elegánsabb megjelenésű, mint a városias kinézetű Galil AR | Connexion (fent). Modern és meglehetősen realisztikus, remek választás a vörös CS2 felszerelésedhez.

Nyiss Galil AR | Firefight ládákat

9. Black Sand

Ár: 0,10–0,50 $

Nem szereted az őrült színeket a fegyvereken? Semmi gond: a Black Sand gondoskodik rólad. Ez a dizájn a klasszikus terepszínű és a matt fekete színt ötvözi. Ha csak ennyi lenne, valószínűleg elég unalmas lenne, de a skin rengeteg részletes, 3D-stílusú mintát is tartalmaz, amelyek többek között acélhálót és bőrt imitálnak. A végeredmény meglepően érdekes, nagyon valósághű, és… szuperolcsó. Mi mást kérhetnénk még?

Nyiss Galil AR | Black Sand ládákat

10. Orange DDPAT

Ár: 14–52 $

Oké, tudjuk, hogy néhányan mit gondoltok a DDPAT skinekről, de hé — nem mind rossz. Valamilyen oknál fogva a terepszínű és a DDPAT minták nagyon jól működnek a Galilon, és ennek a skinnek a narancs-szürke kombinációja különösen menő.

Nyiss Galil AR | Orange DDPAT ládákat

11. Chatterbox

Ár: 8–82 $

A dolgok túl sokáig voltak nyugodtak, ezért adjunk egy kis őrültséget a listánkba a Chatterbox-szal. Tigrismintás, koponyafestés, firkák — ez nagyjából az őrület kezdőcsomagja. A koponya alsó állkapcsa egyébként a porvédőre van festve. Ez azt jelenti, hogy amikor lősz, a koponya úgy tűnik, hogy „fecseg” — innen a skin neve:

Nyiss Galil AR | Chatterbox ládákat

12. Phoenix Blacklight

Ár: 38–66 $

Phoenix Connexion ismét, ezúttal teljesen más színösszeállítással. A Phoenix Blacklightot Phoenix-témájú graffitik borítják, mind lila és rózsaszín színben, amelyek úgy tűnik, mintha világítanának, mintha a címadó fekete fényben világítanának. Ha szereted a lila CS2-skineket, ez boldoggá fog tenni.

Nyiss Galil AR | Phoenix Blacklight ládákat

13. Cerberus

Galil AR | Cerberus CS2 skins

Ár: 12–75 $

Végre valami a Custom Paint Job rajongóknak. A Cerberusban… nos, Cerberus, a görög mítoszok háromfejű óriáskutyája, akire a Devil May Cry 3 egyik remekül idegesítő bossharcából is emlékezhetsz, ha olyan öreg vagy, mint én. 

Mindenesetre a skinen egy menő Cerberus látható egy mérges-sárga-zöld háttéren, a Counter-Strike által valamiért annyira kedvelt nukleáris veszélyt jelző mintával. A (meglepően) kevés Custom Paint Job Galil skin közül egyértelműen ez a legszembetűnőbb opció.

Nyiss Galil AR | Cerberus ládákat

14. Vandal

Ár: 0,50–1,60 $

Az M4A1-S | Flashback (és a többi Flashback skinre) emlékeztető Vandal egy hadseregzöld háttérrel rendelkezik, amelyet írásrészletek és firkák borítanak, amelyek egyértelműen a zavart/vesztett esztétikát képviselik. Ha jobban megnézed, többek között egy koponya és keresztcsont szimbólumot, egy szívet, a bombakódot és a „ne vedd el a fegyverem” szöveget találod. A markolaton lévő szalag szép húzás, akárcsak a tárra festett töltények.

Nyiss Galil AR | Vandal ládákat

15. Stone Cold

Ár: 1,20–8 $

Hasonlítsd össze a Vandal-t a Stone Cold-dal, és látni fogod, hogy egy skin mekkora különbséget jelent ugyanannak a puskának a kinézetében és érzésében. A Stone Cold egyszerű, letisztult és meglehetősen elegáns, a kék és a szürke különböző árnyalatai alkotják a skin nagy részét. Az itt-ott található extra részletek, mint például a fehér és fekete logók hangsúlyai, futurisztikus megjelenést kölcsönöznek a Stone Coldnak. Nagyszerű választás, ha a kék CS2 skinek kedvelője vagy.

Nyiss Galil AR | Stone Cold ládákat

Íme: a legjobb Galil AR skinek a CS2-ben! Reméljük, hogy a legjobb választásaink között találtál új külsőt a puskádnak. Jó szórakozást a Key-Drop-on, és találkozunk a csatatéren!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 10 legjobb Tec-9 skin a CS2-ben

A 12 legjobb Nova skin a CS2-ben