CS2'deki En İyi 10 AUG Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 10 AUG Skini

KeyDrop Team

CoD silahı kullanmaktan hoşlanıyor musunuz? Sizi yargılamıyoruz: işinize yarayan buysa ve dürbün daha fazla öldürme almanıza yarıyorsa, elinize kuvvet! Listemizdeki en iyi AUG skinleriyle tüfeğinize şıklık katın: işte seçtiklerimiz.

1. Syd Mead

Fiyat: 1,50$–8$

Syd Mead, çalışmalarını Blade Runner, Tron, Aliens ve bu Counter Strike skininden görebileceğiniz Amerikalı bir tasarımcı ve konsept sanatçısı. Onun fütüristik konsept sanatı Mass Effect ve Cyberpunk dahil sayısız bilim kurgu filmine ve oyununa ilham oldu ve bu (oldukça makul fiyatlı) skin sayesinde AUG’unuzu da dönüştürecek!

AUG | Syd Mead içeren kasalar açın

2. Chameleon

Fiyat: 2$–5$

Basit ama anında tanınır olan bu skin, bir sineği yakalayan ve arka plana uyum sağlamak için doğasındaki en iyi işi yapan yeşil bir bukalemuna sahip. Bukalemun, tüfeğin kundağında ve bu nedenle oyun içerisinde bunu çok göremeyeceksiniz. Ama yine de özellikle karanlık temalı teçhizatlar için havalı görünen bir tasarım.

AUG | Chameleon içeren kasalar açın

3. Arctic Wolf

Fiyat: 1$–6$

Arctic Wolf, CS2’deki en iyi düşük bütçeli AUG skini olarak anılan ve hayranların favorisi bir şey. Kutup kurtlarının tüylerinin kademeli olarak beyazdan koyu griye dönüşen katmanlarını tasvir ediyor. Koyu mavi arka planın küçük bir kısmı silahın kundağında görülebiliyor. Kırmızı detaylar da güzel bir dokunuş olmuş, pati izi gibi detaylar… (bu detayı bulabilecek misiniz görelim) 10$’ın altında fiyatıyla güzel bir seçenek.

AUG | Arctic Wolf içeren kasalar açın

4. Akihabara Accept

Fiyat: 440$–4.300$

En pahalı AUG skini olan Akihabara Accept, tüfeğinizi anime dergisinin kapağı gibi yapacak. Skinin adı, Tokyo’nun sayısız anime, manga ve elektronik mağazalarıyla ünlü Akihabara bölgesine atıfta bulunuyor. Anime hayranlarının kesinlikle sahip olması gereken bir skin ancak Factory New versiyonu için 4.000$’ın üzerinde fiyatıyla çok az oyuncu bu skini koleksiyonuna ekleyebilecek. Key-Drop’ta Akihabara Accept içeren kasaları açarak şansınızı deneyin veya CS2’deki anime skinleri listemize bakarak daha uygun maliyetli seçenekleri değerlendirin.

AUG | Akihabara Accept içeren kasalar açın

5. Aristocrat

Fiyat: 0,50$–2$

Aristocrat, sadeliği ve karmaşık tasarımıyla zarif ve ayrıntılı “gümüş” süslemelere sahip kraliyet mavisi bir baz kata sahip. Skindeki 3 boyut etkisi oyun içerisinde oldukça iyi görünüyor ve Aristocrat yalnızca 1-2 dolar fiyata sahip. Yani mavi CS2 skinleri ilginizi çekiyorsa bu skini almamanız için hiçbir neden yok.

AUG | Aristocrat içeren kasalar açın

6. Torque

Fiyat: 8$–13$

Daha modern tasarımlara geri dönelim. Yapımcısı tarafından ilk başka Progressiv olarak adlandırılan Torque, robotik alanından ilham aldığı düşünülen göz alıcı ve fütüristik bir görünüme ulaşmak için beyaz, siyah ve neon sarı renklerini buluşturuyor. Bu AUG tasarımını sevdiyseniz eş değer şekilde USP-S | Torque skinini 2$’ın altına alabilirsiniz.

AUG | Torque içeren kasalar açın

7. Midnight Lily

Fiyat: 300$–1000$

Midnight Lily, hareketsiz haldeyken bakıldığında pek bir şey sunmuyor olabilir… Ama oyun içinde neler olduğunu izleyin:

Çiçeklerin rengi, ışıklandırmaya bağlı olarak değişiyor ve tasarımı ilk bakıştakine göre daha dinamik ve çok daha ilginç hale getiriyor. (St. Marc Koleksiyonu düzeyinde) fiyat etiketini haklı çıkaracak kadar ilginç belki de? Karar sizin.

AUG | Midnight Lily içeren kasalar açın

8. Momentum

Fiyat: 1$–21$

Modern görünümlü skinleri tercih eden oyuncular için uygun bir tane daha. Momentum, renk kombinasyonu ve kundaktaki ok desenleri sayesinde fütüristik bir görünüme sahip. Özel Boyalı skin olduğuna dikkatinizi çekeriz; yani tasarımın tam ve en iyi halinde görünmesi için Factory New durumuna biraz daha para harcamak iyi olacaktır.

AUG | Momentum içeren kasalar açın

9. Plague

Fiyat: 0,50$–1$

Korku estetiği veya fantezinin karanlık tarafıyla ilgileniyorsanız Plague dikkatinizi çekecektir. Karanlık, paslı arka planda gümüş desenlerin rahatsız edici görüntüleri ile bakılacak çok şey var bu skinde.

AUG | Plague içeren kasalar açın

10. Tom Cat

Fiyat: 0,20$

Tom Cat ile fütüristik temalara geri dönüyoruz. Çizgi film/grafiti biçimdeki kedi, tüfeğin kundağında görülebilir. Kedinin yanında skinin orijinal adını gösteren “thunderstorm” erimini de görebilirsiniz. Tom Cat kaba ve şehirli görünümü ve yan taraftaki ek siyah “kablolar” tüfeğe karakter kazandırıyor.

AUG | Tom Cat içeren kasalar açın

Tom Cat, CS2’deki en iyi AUG skinleri listemizin son maddesiydi. AUG’unuza ve teçhizatınıza uyum sağlayacak bir şey buldunuz mu? Yeni skininizin keyfini çıkarın; Key-Drop’ta iyi eğlenceler dileriz!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 12 Nova Skini

CS2’deki En İyi 15 MAC-10 Skini