Tüm CS2 Anime Çıkartmaları: Tam Liste | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

Tüm CS2 Anime Çıkartmaları: Tam Liste

KeyDrop Team

Anime temalı skinler ve çıkartmalar, tarzınızı ve ilgilerinizi yansıtmak üzere ekipmanlarınızı kişiselleştirmenin güzel bir yoludur. Hayalinizdeki skin setine sahip olsanız da neredeyse sonsuz bir kombinasyonda çıkartmalar ekleyerek bunları daha da eşsiz hale getirebilirsiniz. 

Bu gönderimizde yaklaşık olarak fiyatları ve arka plan bilgileri gibi faydalı ayrıntılar dahil, şu anda mevcut olan CS2 anime çıkartmalarına bakacağız. Kawaii, Chibi gibi çıkartmalarla birlikte silahınıza uyum sağlayacak bir şey bulacağınızdan eminiz! 

1. ve 2. Cheongsam ve Cheongsam Holo

cheongsam-sticker

Anime, geleneksel olarak Japonya’ya ait olsa da CS2’deki pek çok anime tarzı çıkartma, Çin kültürüne gönderme yapar. 

Bu çıkartmada da durum böyle: çıkartmanın adı ve tasarımı Çin, Kore ve Hong Kong kadınları tarafından giyilen geleneksel bir giysi olan cheongsam‘ı ifade ediyor. Bu çıkartmada cheongsam giyen ve aynı zamanda pembe bir AK-47 tutan bir kadın karakter var. Ayrıca eldiven ve bacak kılıfı gibi farklı dövüş aksesuarları da takıyor.

cheongsam-holo-sticker

Bu ve diğer Çin temalı çıkartmalar, “Çin, hazır mısın?” güncellemesinden hemen sonra oyuna eklenmişti. 14 Eylül 2017 tarihinde gelen güncelleme ile CS:GO, Çin’de oynanabilir hale gelmişti. Bu çıkartmanın hem kağıt hem de holo versiyonu, CS:GO’nun Çin distribütörü olan Perfect World adlı şirkete atıfta bulunan Perfect World Çıkartma Kapsülü 1’in bir parçasıdır. 

Bu kapsülü Steam Topluluk Pazarından ve üçüncü taraf satıcılardan kolayca temin edebilirsiniz. Ancak kapsülün 0,90$, çıkartmanın ise 1$ civarında olduğunu unutmayın (kağıt versiyonu 0,90$, holo versiyonu ise 1,30$’a kadar). Bu nedenle özellikle bu çıkartmayı istiyorsanız kapsül almaktansa doğrudan çıkartmayı almanız daha mantıklı olacaktır. 

Bu mantığı, bu listedeki tüm CS2 anime çıkartmalarında göreceksiniz. Ancak çıkartmaların hangi kapsüllerde bulunduğunu yine de size söyleyeceğiz. Belki sizin için faydalı bir bilgi olur. 

3. Kawaii T Holo

kawaii-t-holo-sticker

Muhtemelen bildiğiniz üzere Kawaii şirin ve renkli görüntüleriyle en popüler anime tarzlarından biri. Ve tabii Kawaii T çıkartması da renkli. Tüm arka planlarda eşit derecede canlı ve göz alıcı görünmekte. 

Bu çıkartmada gökkuşağı renklerinde bir çift bıçak taşıyan ve eldivenlerine uygun savaş yeleği giyen kadın bir terörist mevcut. 

5$-6,50$ fiyatıyla Kawaii T (Holo) bu listedeki en pahalı çıkartmalardan biri (Steam’deki fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz). Bu çıkartma ayrıca 1$’dan az fiyatıyla 10. Yaş Günü Çıkartma Kapsülü’nden ve kendi Alfa kasamızdan düşebilir. 

4. Kawaii CT Holo

kawaii-ct-holo-sticker

İşte Kawaii T’nin CT yanıtı! Yalnızca holo versiyonu olan Kawaii CT çıkartması aynı renkli ve şirin tarzı yansıtıyor ancak tamamen farklı bir karaktere sahip. 

Bu çıkartmada klasik CT ekipmanı giymiş, saçık saçlı bir kızın iki elleriyle V işareti yapıp (zafer veya barış işareti olabilir) göz kırptığını görüyoruz. Daha da alışılmadık bir şekilde gökkuşağının tüm renklerini içeren büyük kanatları var ve çıkartma için bir anlamda arka plan görevi görüyor. 

Şu anda Kawaii CT (Holo) çıkartmasını Steam Topluluk Pazarında yaklaşık 5$’a bulabilirsiniz. 10. Yaş Günü Çıkartma Kapsülünden veya Key-Drop’taki Alfa kasasından da edinebilirsiniz. 

5. Kawaii Killer T

kawaii-killer-t-sticker

Bu çıkartmadaki karakterden az da olsa emo havası alan var mı? 

Neyse, işte başka bir Kawaii çıkartması. Koyu saçlı kadın bir karakter var. Elinde Counter-Strike’ta teröristlere özgü bir silah olan AK-47 var ve düz bir gömlek, kargo pantolon ve eldiven giyiyor. Çıkartmanın adı pembe ve beyaz yazıyla görülmekte ve sağ tarafta şirin bir kalp mevcut. Tıpkı Kawaii CT karakteri gibi zaferin veya barışın bir sembolü olarak V işareti yapıyor. 

Kawaii Killer T’nin fiyatı Steam’de yaklaşık 1$. Bu skini kapsüllerde bulamazsınız. 2015 yılında Topluluk Çıkartmaları Serisi 5 koleksiyonunun bir parçası olarak yayınlandı ve yalnızca doğrudan satın alınabilir. 

6. Kawaii Killer CT

kawaii-killer-ct-sticker

İşte Kawaii Killer’ın tümü ikonik CT ekipmanlarıyla bezenmiş counter-terörist versiyonu. Terörist karakterin aksine M4A4 tüfeği gibi görünen bir silah tutuyor ancak diğer eliyle V işareti yapıyor. Bu tasarımda aynı çıkartma adını ve pembe kalbi göreceksiniz. 

Kawaii Killer da Steam Topluluk Pazarında yaklaşık 1$ değerinde ve herhangi bir kapsülde mevcut değil. 2014 yılında Topluluk Çıkartmaları Seri 2 koleksiyonuyla karşımıza çıktı.

7. Water Gun (Su Tabancası)

water-gun-sticker

Su Tabancası çıkartması, Kawaii ile aynı ismi paylaşmıyor olabilir ama kesinlikle aynı tarzda. Siyah bir elbise, şapka ve kedi kulaklarına sahip şirin bir kulaklık yine kadın karakterimiz çeşitli takılar da takmış. Hepsinden önemlisi de sağ elinde özenle hazırlanmış bir su tabancası sallıyor. 

Bu çıkartmanın parlak renkleri, özellikle de arka plandaki canlı pembe, herhangi bir silah skiniyle uyumlu olabileceğini gösteriyor. Hem açık hem de koyu renkli silahlarda eşit derecede havalı görünüyor.

Su Tabancası çıkartmasını doğrudan satın almak isterseniz 0,70$ tutacaktır. Bu çıkartma ayrıca Perfect World Çıkartma Kapsülü 1’den de düşürülebilir (bu kapsülün fiyatı şu anda 0,90$). 

8. Noodles (Erişte)

noodles-sticker

Kawaii’den uzaklaşıyoruz ve Chibi bölgesine giriyoruz. Chibi tarzı, abartılı özellikler ve düşük seviyede ayrıntılar ile küçük ve “tombul” karakterlere sahip. 

Erişte çıkartmasında gördüğümüz terörist, minimal detaylar söz konusu olduğunda bu tarzın en güzel örneği. Buradaki karakter, AK-47’siyle bir erişte kasesinde rahatça takılıyor (veya yanıyor, cidden). 

Erişte, Steam’deki 0,10$’lık fiyat etiketiyle listemizdeki en ucuz çıkartmalardan biri. Perfect World Çıkartma Kapsülü 1 (0,90$) ile piyasaya sürüldü.

9. Baby Medusa (Bebek Medusa)

baby-medusa-sticker

Chibi kategorisindeki diğer bir çıkartma. Saçlarında yılanları ve kahramanları taşa çeviren bakışlarıyla Yunan mitolojisinden bir karakter olan Medusa‘yı simgeliyor. Ama efsanevi Medusa korkunç bir canavar gibiyse de bu çıkartmadaki Bebek Medusa en az onun kadar şirin ve Chibi tarzında. Tasarımdaki mavi yılanlar bile gülümsüyor gibi görünüyor.

Baby Medusa’nın fiyat listesi yaklaşık 0,50$ civarında ve bu çıkartmayı 10 Yaş Günü Çıkartma Kapsülünden de alabilirsiniz (1$’dan az fiyatıyla).

10. Shaolin

shaolin-sticker

Bu Chibi çıkartması, Shaolin’e bir saygı ifadesi gibi. Küçük karakterimiz, bir Shaolin keşişinin geleneksel kıyafetlerini giyiyor. Shaolin Tapınağı, dünyaca ünlü dövüş sanatları ve felsefesi Shaoling kung fu’sunun doğum yeridir. 

Çıkartmadaki karakter, Shaolin kung fu formlarında görülen ikonik at duruşunda

Pek çok sarı ve bronz rengiyle açık bir renk profiline sahip çıkartma koyu silah skinleriyle iyi bir kontrast yakalayacaktır.

Bu çıkartmayı 0,10$’dan az bir fiyata Steam’den alabilirsiniz. Bu çıkartma ayrıca Perfect World Çıkartma Kapsülü 2’den de düşürülebilir (0,90$). 

11. V for Victory (Zaferin Z’si) Holo

v-for-victory-holo-sticker

V işareti, yani zafer işareti, CS2 anime çıkartmalarında oldukça kullanılan bir tema gibi görünüyor. Bu işareti Kawaii CT ve Kawaii Killer çıkartmalarında gördük. Bu hareket, ya zafer ya da barış anlamına gelebiliyor ancak bu durumda adından da anlaşılacağı üzere Zaferin Z’si. 

Zaferin Z’si parlak yeşil, mavi ve mor renklerde, fütüristik neonları anımsatan özelliklere sahip. Bu efekt, çıkartmanın holografik kaplamasıyla ve tasarımdaki karakterin giydiği holografik gözlüklü garip kulaklık ile daha da vurgulanıyor. Nedense kulaklıklarda geyik boynuzları da var gibi görünüyor? 

Neyse, bu çıkartmayı Steam listelerinde yaklaşık 3,60$ ile 4$ arasında bulabilirsiniz. Ayrıca Toplantı Odası Çıkartma Kapsülü’nden (1$) veya Hexar kasamızdan da çıkartmayı düşürebilirsiniz. 

İlgili Çıkartmalar

Gerçek anime ögelerine sahip çıkartmaları listemiz burada sona erse de bu konuyla ilgili tartışmalarda ortaya çıkan birkaç çıkartmadan da söz etmemek olmaz. 

Akihabara Accept Surf Ava (Sörfçü Ava – Akihabara Benimsemesi) Parlak

Bu çıkarma biraz daha Batı tarzında ama CS2’deki en ikonik anime silah skinlerinden birine atıfta bulunuyor: AUG | Akihabara Accept

akihabara-accept-surf-foil-sticker

Toy Tiger (Oyuncak Kaplan)

Oyuncak Kaplan’ın çizim tarzını tarif etmek oldukça zor ama çıkartmanın genel görüntüsü anime benzeri bir his veriyor. İlginç gerçek: bu çıkartmayı birkaç kez kazırsanız yalnızca gözleri ve sırıtışı görünür kalacaktır. 

toy-tiger-sticker

God of Fortune (Talih Tanrısı)

Bir tür Chibi çıkartması olan Talih Tanrısı, nam-ı diğer Caishen, Çin ögeleri barındırıyor. 

god-of-fortune-sticker

İşte bu kadar. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda CS2 anime çıkartması yok ancak sahip olduklarımız görünüm, his ve renk paleti bakımından çok farklı. Kendi zevkinize ve silah skinlerinize uygun bir şeyler bulacağınızdan eminiz. Yeni favori anime çıkartmanızı seçerken iyi eğlenceler dileriz ve CS2’deki en iyi anime skinleri listemize göz atmayı unutmayın! 

Siz de beğenebilirsiniz

Counter-Strike Tarihindeki En Büyük Skandallar

CS2 Autoexec Rehberi: Autoexec Nasıl Oluşturulur?