Minden CS2 Anime matrica: Teljes lista | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Minden CS2 Anime matrica: Teljes lista

KeyDrop Team

Az anime témájú skinek és matricák remek módja annak, hogy a felszerelésedet a stílusod és érdeklődési köröd szerint alakítsd. Még ha már meg is van a megálmodott skinkészleted, mindig egyedibbé teheted őket matricák hozzáadásával, a kombinációk szinte végtelen tárházában. 

Ebben a bejegyzésben az összes jelenleg kapható CS2 anime matricát láthatod, hasznos részletekkel, például a hozzávetőleges árakkal és egy kis háttérinformációval. A kawaii, chibi és a kettő között mindent felvonultató matricák között biztosan találsz valamit, ami megfelel a fegyvereidnek!

1 & 2. Cheongsam és Cheongsam Holo

cheongsam-sticker

Bár az anime hagyományosan japán, a CS2-ben számos anime stílusú matrica utal a kínai kultúrára. 

Ez itt is így van: a matrica neve és mintája a csongsamra utal, amely a kínai, koreai és hongkongi nők hagyományos ruhája. A matrica egy női karaktert ábrázol, aki cheongsamot visel… de kezében egy rózsaszín AK-47-est is tart. Úgy tűnik, hogy más harci kiegészítőket is visel, például kesztyűt és lábtáskát.

cheongsam-holo-sticker

Ez és más Kína-tematikájú matricák nem sokkal a „Kína, készen állsz?” frissítés (2017. szeptember 14.) után kerültek a játékba, amely elérhetővé tette a CS:GO-t a kínai kontinensen. Ennek a matricának mind a papír, mind a holo változata a Perfect World Sticker Capsule 1 része, amelynek neve a CS:GO kínai forgalmazójára, a Perfect World nevű cégre utal. 

Ez a kapszula könnyen elérhető a Steam Marketben és harmadik féltől származó eladóknál. Figyelj azonban arra, hogy a kapszula ára körülbelül 0,90 dollár, míg a matrica ára 1 dollár körül van (papírért akár 0,90 dollár, holoért 1,30 dollár). Tehát ha ezt a bizonyos matricát keresed, akkor több értelme van közvetlenül megvenni, mint abban reménykedni, hogy leesik a kapszuláról. 

Ezt a tendenciát a listán szereplő összes CS2 anime matrica esetében látni fogod, de azért eláruljuk, hogy melyik kapszulában jelennek meg, hátha hasznosnak találod ezt az információt. 

3. Kawaii T (Holo)

kawaii-t-holo-sticker

Mint azt valószínűleg tudod, a kawaii az egyik legnépszerűbb anime stílus, amely aranyos, színes képekkel jellemezhető. És a Kawaii T matrica biztosan színes — minden háttéren egyformán élénk és szemet gyönyörködtető lesz. 

A matricán egy női terrorista látható, aki egy pár szivárványszínű kettős késsel van felfegyverkezve, és harci mellényt visel, hozzáillő kesztyűvel. 

A Kawaii T (Holo) 5 és 6,50 dollár közötti árával az egyik legdrágább matrica ezen a listán (a Steam listáját itt böngészheted). A 10 éves születésnapi matricakapszulából is leeshet, ami 1 dollár alatt kapható, és a saját Alpha ládánból is. 

4. Kawaii CT (Holo)

kawaii-ct-holo-sticker

Itt a CT válasza a Kawaii T-re! A Kawaii CT szintén csak holo-matrica, ugyanezt a színes, aranyos stílust mutatja, de teljesen más karakterrel. 

Ezen a matricán egy világos hajú, klasszikus CT-felszerelésbe öltözött lányt láthatunk, amint két kézzel a V jelet (ami jelentheti a győzelmet vagy a békét) teszi, és kacsint egyet. Még szokatlanabbak a nagy szárnyai, amelyeken a szivárvány nagyjából minden színe megtalálható, és egyfajta hátteret képeznek a matricához. 

Jelenleg a Kawaii CT (Holo) körülbelül 5 dollárért vásárolható meg a Steam piacon. Keresd a 10 éves születésnapi matricakapszulában vagy az Alpha ládában a Key-Dropon

5. Kawaii Killer T

kawaii-killer-t-sticker

Valaki más is kap enyhe emo vibrál a karakter ebben a matricában? 

Mindegy, itt egy másik Kawaii matrica, egy sötét hajú női karakterrel. A kezében egy AK-47-est tart — ez a Counter-Strike-ban a terroristák egyedi fegyvere -, és egyszínű pólót, teherhordónadrágot és kesztyűt visel. A matrica neve rózsaszín-fehér betűkkel szerepel, a jobb oldalon pedig egy aranyos szívecske látható. Akárcsak a Kawaii CT karakter, ő is a V jelet villogtatja, ami vagy a győzelmet vagy a békét jelenti.

A Kawaii Killer T körülbelül 1 dollárba kerül a Steamen. Nem találod meg semmilyen kapszulában — 2015-ben jelent meg a Community Sticker Series 5 kollekció részeként, és csak közvetlenül vásárolható meg.  

6. Kawaii Killer CT

kawaii-killer-ct-sticker

Itt van a Kawaii Killer terrorelhárító változata, az ikonikus CT-felszerelésben. A terrorista karakterrel ellentétben ő egy M4A4-es puskának tűnő fegyvert tart a kezében, bár ő is a szabad kezével a V alakú gesztust használja. Ugyanezt a matricás nevet és rózsaszín szívet találod ebben a dizájnban. 

A Kawaii Killer CT szintén körülbelül 1 dollárba kerül a Steam közösségi piacon, és ez sem jelenik meg egyetlen kapszulában sem. Ez 2014-ben jelent meg, a Community Sticker Series 2 kollekcióval együtt. 

7. Water Gun

water-gun-sticker

A Water Gun matrica nevében talán nincs benne a Kawaii, de a stílusa mindenképpen megfelelő. Egy női karaktert ábrázol, aki fekete ruhát, kalapot és aranyos fejhallgatót visel macskafüllel, valamint különféle kiegészítőket. A legszembetűnőbb, hogy a jobb kezében egy díszes vízipisztolyt tart. 

A matrica élénk színei, különösen a háttér élénk rózsaszínje azt jelenti, hogy bármilyen fegyver skinéhez jól illik — a világos és a sötét fegyvereken egyaránt jól mutat.

A vízipisztoly matrica csak 0,70 dollár körül lesz, ha közvetlen listáról szeretnéd megvásárolni. A Perfect World 1. matricakapszulából is leeshet (jelenleg körülbelül 0,90 $-ért árulják). 

8. Noodles

noodles-sticker

Ezzel eltávolodunk a Kawaiitól, és a Chibi területére lépünk. A Chibi stílusban a karakterek kicsik és „pufókak”, eltúlzott vonásokkal és alacsony részletességgel. 

A terrorista, akit a Noodles matricán láthatunk, kiváló példája ennek a stílusnak — különösen, ha a minimális részletekről van szó. Egy tál tésztában hűsöl (vagy melegszik, igazából) az AK-47-esével. 

A Noodles az egyik legolcsóbb matrica ezen a listán, a Steam árai ritkán haladják meg a 0,10 dollárt. A Perfect World matricakapszula 1 (0,90 $) című matricával együtt jelent meg.

9. Baby Medusa

baby-medusa-sticker

Ez a matrica a görög mitológiából származó Medúza karakterére utal, akinek a haja kígyókból állt, és a tekintete kővé változtatta a hősöket. De míg a mitikus Medúza félelmetes szörnyeteg volt, a matricán szereplő Medúza baba nem is lehetne aranyosabb, igazi Chibi stílusban. Még a kék kígyók is mosolyogni látszanak!

A Baba Medúza matrica Steam-listái átlagosan 0,50 dollár körül mozognak, és a 10 éves születésnapi matricakapszulából is beszerezheted (1 dollár alatt).

10. Shaolin

shaolin-sticker

Ez a Chibi matrica nyilvánvaló tisztelgés a Shaolin előtt — a kis karakter a Shaolin szerzetes hagyományos öltözékét viseli. A Shaolin templom a Shaolin kung-fu, a harcművészetek és a filozófia világhírű kombinációjának szülőhelye. 

A matricán látható karakter a Shaolin kung-fu formákban megjelenő ikonikus lóállásban helyezkedik el.

A matrica világos színprofilú, sok sárga és barna színnel, így szép kontrasztot alkot a sötét fegyverskinekkel. 

A Steamen kevesebb mint 0,10 dollárért szerezheted be. A Perfect World Sticker Capsule 2-ből is leeshet (0,90 $). 

11. V for Victory (Holo)

v-for-victory-holo-sticker

A V jelek úgy tűnik, hogy a CS2 anime matricáinak témája — már láttuk őket a Kawaii CT és a Kawaii Killer matricákon is. Ez a gesztus jelenthet győzelmet vagy békét is, de ebben az esetben a matrica neve nem hagy kétséget. 

A V for Victory fényes zöld, kék és lila színekben pompázik, amelyek a futurisztikus neonokra emlékeztetnek. Ezt a hatást még jobban kiemeli a matrica holo kivitelezése, valamint a furcsa, holografikus szemüveggel ellátott fejhallgató, amelyet a dizájnban szereplő karakter visel. Valamilyen okból kifolyólag a fejhallgató szarvakkal is rendelkezik…? 

Mindenesetre, ezt a matricát egy közvetlen Steam-listáról szerezheted be körülbelül 3,60-4 dollárért, agancsokkal és mindennel együtt. Emellett a Boardroom matricakapszulából (1 $) és a Hexar ládákból is leeshet. 

Kapcsolódó matricák

Bár ezzel véget ért a valódi anime elemeket tartalmazó matricák listája, van néhány tiszteletreméltó megemlítés, amelyek gyakran felmerülnek a témával kapcsolatos vitákban. 

Akihabara Accept Surf Ava (Foil)

Maga a matrica inkább nyugati stílusú, de utal a CS2 egyik legikonikusabb anime-fegyver skinjére: az AUG | Akihabara Accept

akihabara-accept-surf-foil-sticker

Toy Tiger

A Toy Tiger rajzstílusát elég nehéz meghatározni, de a matrica általános megjelenése anime-szerű érzetet kelt. Vicces tény: ha többször lekaparod ezt a matricát, csak a szemek és a vigyor marad látható. 

toy-tiger-sticker

God of Fortune

Ez a fajta-Chibi matrica feltehetően a kínai, jól-isten a szerencse, AKA Caishen. 

god-of-fortune-sticker

Szóval, ennyi! A CS2 anime matricákból nem áll rendelkezésünkre hatalmas választék, de mégis — amik vannak, azok annyira különbözőek kinézetben, érzésben és színpalettában, hogy mindenki találhat valamit, ami megfelel az ízlésének és a fegyverskineknek. Jó szórakozást az új kedvenc anime matricád kiválasztásához és ne felejtsd el megnézni a CS2 legjobb anime skinjeit tartalmazó listánkat!!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A Counter-Strike történetének legnagyobb botrányai

CS2 Autoexec útmutató: Hogyan hozzunk létre egy Autoexec-et?