CS2'deki En İyi 15 AWP Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 AWP Skini

KeyDrop Team

Ustalaşması zor ancak inanılmaz yüksek hasarlar veren AWP silah sınıfı, herhangi bir karşılaşmada ezber bozan konumda olabilir. Ve ezber bozanlar havalı görünmeyi hak eder. İşte CS2’deki en iyi AWP skinleri seçkimiz! 

Not: Bu yazımızda belirtilen fiyatlar yaklaşıktır ve Steam Topluluk Pazarında görülen fiyatlar farkı baz alınmıştır. Üçüncü taraf sitelerdeki fiyatlar değişiklik gösterebilir. Oyuncuların favorilerini belirlemek için çevrimiçi forumları ve tartışmaları analiz ederek 15 skin ortaya çıkardık.

Gelin AWP skinlerine bakalım.

1. Gungnir

Fiyat: 6.000$–10.000$

CS2 oyuncularının pek çoğu Gungnir’i bilir. Oldukça farklı, nadir ve pahalı olan Gungnir pek çok AWP oyuncusunun hayallerini süsler. 

Assassin’s Creed: Valhalla havası var, değil mi? İskandinav mitolojisinde Gungnir, hedefini asla kaçırmayan büyülü bir mızrakmış ve her zaman sahibinin eline geri dönermiş. Skinin tasarımı, tüfeğin her parçasını geleneksel desenlerle süsleyen İskandinav referansları ve sembolizmi üzerine kurulu. Opak cilası sayesinde tüfek daha da göz alıcı hale geliyor. 

Ancak ne yazık ki Gungnir, ortalama oyuncuların radarından çıkıyor. Dolaşımda sadece 3300 adet var; özellikle düşük float değerlerinde etkileyici fiyatlara ulaşıyor ve bulunması zor. Ama şanslıysanız Key-Drop’tan bir tanesini elde edebilirsiniz! 

AWP | Gungnir içeren kasalar açın

2. Desert Hydra

Fiyat: 1.000$–2.200$

Özel olarak boyanmış gibi görünse de Desert Hydra aslında Gunsmith cilasına sahip ve böylece tasarım yüksek float değerlerinde aşınmış görünmüyor, yalnızca renkleri biraz canlılığını yitiriyor. Bazı oyuncular bu skinin Battle-Scarred versiyonunu tercih ediyor: en yüksek float değerlerinde beyaz parçalar tamamen siyaha dönüyor ve skine tamamen farklı bir hava kazandırıyor.

Kendi gözlerinizle görmek için bu float değerinin ön izlemesine CSGOSkins.gg adresinden bakın:

AWP | Desert Hydra içeren kasalar açın

3. Dragon Lore

Fiyat: 3.600$–10.000$

Dragon Lore, en pahalı CS2 skinlerinden bu listeye katılan başka bir skin. Gungnir’in haricinde pek çok oyuncu için AWP skinlerinin kutsal kasesi olan Dragon Lore, eski tarz RPG’leri andıran oldukça karmaşık bir tasarıma sahip.

10 bin dolarlık Factory New versiyonunun pahalı olduğunu düşünüyorsanız Souvenir versiyonunun fiyatlarını görene kadar bekleyin. Tüm oyuncuların envanterinde toplamda 100’den az Souvenir AWP | Dragon Lore skini var ve bunlardan yalnızca 12 tanesi Factory New durumda. Ve bu skinler 400 bin dolara rahatça satılabiliyor.

AWP | Dragon Lore içeren kasalar açın

4. Asiimov

Fiyat: 80$–160$

Steam kullanıcısı Coridium tarafından tasarlanmış Asiimov koleksiyonu oyundaki en karakteristik skinleri içeriyor. Skinin genel tasarımında şu anda ikonik olan beyaz, turuncu ve siyah kombinasyonu yer alıyor.

The AWP | Asiimov skini, 0,18 ile 1,00 float değeri arasında geliyor ve Factory New veya Minimum Wear kondisyonlarını bulmak mümkün değil. (Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi için CS2’deki float ve aşınma değerleri yazımıza bakabilirsiniz.) Ve aslında pek çok oyuncu Battle-Scarred versiyonunu tercih ediyor: 0,90 değeri üzerindeyken dürbün ve namlu tamamen kararıyor ve silahın “Blackiimov” olarak anılmasına neden oluyor. En çok aranan Blackiimov’lar tüfeğin yan taraflarında çok fazla boya kalanlardır (yanlardaki tasarım, yüksek float değerlerinde rastgele biçimde kayboluyor).

İşte aşınmış görünümünün ön izlemesi:

CS2’de siyah baz renge sahip pek çok skin griye dönüyor ve bu nedenle Blackiimov eskisi kadar canlı olmayabilir ama yine de ilginç bir seçim.

AWP | Asiimov içeren kasalar açın

5. Wildfire

Fiyat: 30$–170$

Harika ve bütçe dostu AWP skinlerinin hüküm süren kralı/kraliçesi Wildfire, koyu kırmızı bir arka planda ateşli bir ejderhayı tavsir eden canlı bir tasarıma sahip. 

Bu özel boyalı bir skindir ve bu nedenle yüksek float değerlerinde boyanın çoğu gider. Ancak Field-Tested Wildfire skinleri oldukça iyi görünmektedir ve Factory New hallerine göre 3 kat daha ucuzdur.

AWP | Wildfire içeren kasalar açın

6. Medusa

Fiyat: 1.750$–5.000$

Gods and Monsters Koleksiyonuyla tanıtılan bu tasarım (M4A4 | Poseidon ve M4A1-S | Icarus Fell ile), efsanevi Medusa’yı yani saçları yerine zehirli yılanlar olan korkutucu hanımı tasvir ediyor. Yüksek float değerlerinde skin daha koyu ve yeşil görünüyor ve bu nedenle Factory New durumunda tartışmasız en iyi halini alıyor.

AWP | Medusa içeren kasalar açın

7. Neo-Noir

Fiyat: 20$–35$

İlginç bilim kurgu ve anime tasarımı, cep dostu olması Neo-Noir’i CS2 oyuncuları arasında en popüler AWP skinlerinden biri haline getiriyor. Ayrıca en ucuz AWP skinlerinden biri olarak da tanınıyor.

Tasarımdaki kadın karakteri, elinde bir takım künye tutuyor. Skin’in yaratıcılarına göre kadın, “edindiği savaş bilgisini sayborg kolu aracılığıyla gelecek nesil oyunculara” aktarıyor.

CS2’deki diğer Neo-Noir skinler şunlar:

AWP | Neo-Noir içeren kasalar açın

8. Containment Breach

Fiyat: 50$–490$

Mutasyona uğramış fareler, radyoaktif ormanlar… Containment Breach skininde sevilmeyecek bir şey var mı ki? Bu skini yapan kişi ayrıca oyuna başka bir tasarımla da katkıda bulundu: M4A1-S | Nightmare en az bu skin kadar harika ve aynı tarzı paylaşıyor.

Bu skinin rengi yüksek float değerlerinde oldukça donuklaşıyor ama Battle-Scarred Containment Breach skinlerin sevenleri yine de var. Hangi aşınma durumunu tercih edeceğinize şuradan bakabilirsiniz (CSGOSkins.gg sağ olsun):

AWP | Containment Breach içeren kasalar açın

9. The Prince

Fiyat: 2.000$–3.400$

İşte başka bir mücevher daha: Çetrefilli altın ve kırmızı tasarımıyla The Prince. Şu anda oyuncuların envanterinde 3000’den az The Prince skini var ve bu nedenle yüksek fiyatlara satılıyor. Tüfeğin yanında Pax tibi Marce, evangelista meus yazıyor ve şu anlama geliyor: “Esenlikler dilerim Mark, benim coşkun vaizim”. Efsaneye göre bir melek, Venedik’teki St. Mark’a bu sözleri söylemiş. 

Tasarımın detayları ve estetiği oldukça benzersiz. The Prince, her zevke veya teçhizata uyum sağlamayacaktır ancak havasından hoşlanan herkesin hayallerini süsleyen bir AWP skini olarak kalacaktır.

AWP | The Prince içeren kasalar açın

10. Oni Taiji

Fiyat: 225$–655$

Oni Taiji’nin renk tasarımında bir samurai ve bir oni mevcut. Japon geleneğine göre oni, bir tür şeytan (Ghost of Tsushima oynadıysanız hatırlayacaksınız). Namludaki ve dürbündeki morun koyu tonu da ilginç bir seçim oluşturuyor.

AWP | Oni Taiji içeren kasalar açın

11. Fade

Fiyat: 1.000$

AWP | Fade, 0,00–0,08 aralığında bir float değerine sahip. Yani genellikle Factory New ve sınırlı sayıda Minimum Wear versiyonu mevcut.

Tüm Fade skinlerinde olduğu gibi renklerin kombinasyonu ve oranı cildin seed sayısına ve solma yüzdesine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. %80 civarında skin genellikle pembe ve mavi renklerine sahipken %90 civarında ise işin içine turuncu da dahil oluyor. AWP | Fade’in farklı desenlerini görmek için CSGOfades.com adresinden interaktif ön izlemelere bakın.

AWP | Fade içeren kasalar açın

12. Atheris

Fiyat: 1,50$–13$

Atheris, pek çok AWP kullanıcısı için bütçe dostu bir seçenek: etkili ve inanılmaz derecede ucuz (üçüncü taraf sitelerde Factory New halini 10 doların altında bulabilirsiniz). Tüm bunlar skini oldukça popüler bir hale getiriyor. Belki de öne çıkmak isteyenler için fazlasıyla popüler bir hale… 

Skinde bir engerek var. Atheris kelimesi de Afrika’nın tropikal bölgelerine özgü bir tür engerek anlamına geliyor. 

AWP | Atheris içeren kasalar açın

13. Duality

Fiyat: 3$–16$

Atheris gibi Duality de oldukça bütçe dostu bir AWP skini ve tamamen farklı, oryantal bir tarzda olsa da bu skinde de yılanlar görülüyor.

Bu tasarımda iki adet simetrik yılan var: bir tarafındaki yılan kırmızı (yukarıda görselde görebilirsiniz), diğeri ise altın renkte. Yılanların bu ikiliği, skinin adını açıklıyor ve tasarımı oldukça sıra dışı hale getiriyor. Yüksek float değerlerinde altın desenlerin çoğu griye (veya skinin yaratıcısına göre demir rengine) dönüşüyor ancak bu skinin Factory New hali 20 doların altında bulunabiliyor. Ve beklenildiği üzere en ucuz AWP skinleri arasında yer alıyor.

AWP | Duality içeren kasalar açın

14. Chromatic Aberration

Fiyat: 5$–20$

Bu skinin üzerinde “Göze (pek de) hoş gelmez…” yazıyor ve gerçekten de doğru. Bu tasarımdaki desenler biraz ofset halde ve skinin eski tarz 3D görüntüler gibi görünmesini sağlıyor. Tabii bizler 3D gözlükler kullanmıyoruz. 

Bu renk etkisi parlak renkler ve canlı beyaz detaylar ile buluşunca Chromatic Aberration kalabalıktan sıyrılıyor. Bazıları bu skini severken bazıları da pek hoşlanmıyor ama hatırlamaya değer bir skin diyebiliriz.

AWP | Chromatic Aberration içeren kasalar açın

15. Hyper Beast

Fiyat: 20$–120$

Hyper Beast, grafik sanatçısı Brock Hofer tarafından oluşturulan renkli bir tasarıma sahip (bu tarzı seviyorsanız bu kişiyi araştırın, satın alabileceğiniz posterler ve başka sanat eserleri de var!). Çoğu özel boya skinlerinde olduğu gibi Hyper Beast de Factory New haliyle muhteşem ve float değeri artıkça çabuk eskiyor. Field-Tested versiyonu oldukça yıpranmış görünüyor.

Hyper Beast ailesinden uyumlu üç skin daha alabilirsiniz:

AWP | Hyper Beast içeren kasalar açın

Pekala, yeni favori AWP skininizi seçebildiniz mi? Belki de kendi favorinizin bu listede yer alıp almadığına bakmışsınızdır ki bu da güzel bir şey. Umuyoruz ki sizin en sevdiğiniz skin de listemizde yer almıştır. Öyle olmadıysa da benzersiz bir zevke sahipsiniz diyebiliriz. AWP skinlerini keşfederken ve Key-Drop kasalarını açarken iyi eğlenceler dileriz. Hem Gungnir hem de Dragon Lore sizleri bekliyor!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

Her Silah Türü için +35 Mor CS2 Skini

Pembe CS2 Skinleri: Her Silah için En İyi Seçimler