A 15 legjobb AWP Skinek a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 15 legjobb AWP Skinek a CS2-ben

KeyDrop Team

Nehéz elsajátítani és őrülten nagy sebzéssel büszkélkedhet, az AWP szó szerint megváltoztathatja a játékot bármely mérkőzésen. És egy játékváltó megérdemli, hogy jól nézzen ki. Íme, a CS2 legjobb AWP skinjei! 

Megjegyzés: A cikkben megadott árak hozzávetőlegesek, és ahol lehetséges, a Steam közösségi piacról származnak — a skinek árai valószínűleg kissé eltérnek a harmadik fél webhelyein. A 15 legjobbat az online szálak és beszélgetések elemzésével választottuk ki, hogy azonosítsuk a játékosok általános kedvenceit. 

Most pedig jöjjön néhány AWP skin.

1. Gungnir

Ár: 6000–10 000+ $

Kevés, vagy egyáltalán nem sok CS2 játékos ismeri a Gungnirt. Rendkívül jellegzetes, ritka és drága, sok AWP játékos álom skinje. 

Az Assassin’s Creed: Valhalla vibrál ebből? Nos, az északi mitológiában a Gungnir egy mágikus lándzsa, amely sosem téveszti el a célt, és mindig visszatér a dobó kezébe. A skin dizájnja teljesen kihasználja az északi utalásokat és szimbolizmust, a puska minden részét hagyományos mintákkal díszítve. Az opálos fényű kivitel még inkább szemet gyönyörködtetővé teszi a puskát. 

Sajnos a Gungnir messze meghaladja az átlagos játékosok lehetőségeit. Mivel csak körülbelül 3300 darab van belőle forgalomban, nehéz lehet megtalálni, és rendszeresen lenyűgöző árakat érnek el, különösen alacsony lebegtetésben. De hé, ha szerencsés vagy, itt a Key-Dropon is szerezhetsz egyet!

Nyiss AWP | Gungnir ládákat

2. Desert Hydra

Ár: 1000–2200+ $

Bár úgy néz ki, mint egy Custom Paint Job, a Desert Hydra valójában Gunsmith kivitelű, ami azt jelenti, hogy a design nem kopik le a magasabb kopottságnál — a színek csak elveszítik élénkségüket. Egyes játékosok valójában jobban szeretik ezt a skint Battle-Scarred állapotban: a legmagasabb kopottságnál a fehér részek teljesen feketévé válnak, ami teljesen más érzetet ad a skinnek.

Nézd meg ezt a viselet előnézetet a CSGOSkins.gg oldalról, hogy magad is meggyőződhess róla:

Nyiss AWP | Desert Hydra ládákat

3. Dragon Lore

Ár: 3 600–10 000+ $

A Dragon Lore egy másik bejegyzés ezen a listán, amely a valaha volt legdrágább CS2-skinek közé tartozik. A Gungnir mellett sok játékos számára ez az AWP skinek Szent Grálja, és meglehetősen bonyolult, a régi iskolai RPG-kre emlékeztető dizájnnal rendelkezik.

Ha a több mint 10 000 dolláros gyári új ár túlzásnak tűnik, várjon, amíg meglátja a Souvenir árakat. Kevesebb mint 100 Souvenir AWP | Dragon Lore skin van a nyilvános raktárakban, köztük mindössze 12 Factory New, amelyek könnyen eladhatók 400k dollár fölött.

Nyiss AWP | Dragon Lore ládákat

4. Asiimov

Ár: 80–160 $

A Coridium Steam-felhasználó által tervezett Asiimov-kollekció a játék legjellegzetesebbjei közé tartozik, az immár ikonikus fehér, narancssárga és fekete kombinációval.

Az AWP | Asiimov skin 0,18–1,00 közötti lebegő tartományban van, ami azt jelenti, hogy nem lehet gyári új vagy minimálisan kopott állapotban megtalálni. (A CS2-ben a float és a kopási feltételekről többet megtudhatsz a témával foglalkozó bejegyzésünkben). Sőt, sok játékos inkább a Battle-Scarred-et részesíti előnyben: 0,90 felett a távcső és a cső teljesen feketévé válik, ami a szeretetteljes „Blackiimov” nevet eredményezi. A legkeresettebbek azok a Blackiimovok, amelyeknél a puska oldalain sok festékmaradvány maradt (a magas kopottságnál az oldalsó minták véletlenszerű foltokban eltűnnek).

Íme egy viselési előnézet, amely megmutatja, hogyan néz ki:

A CS2-ben sok skin fekete alapszíne szürkébb lett, így a Blackiimov már nem lesz olyan élénk, de még mindig érdekes választás.

Nyiss AWP | Asiimov ládákat

5. Wildfire

Ár: 30–170 $

A félelmetes, de megfizethető AWP-skinek uralkodó királya/királynője, a Wildfire vibráló dizájnja egy tüzes sárkányt ábrázol sötétvörös háttér előtt. 

Ez egy Custom Paint Job skin, így a legmagasabb kopogásnál a festés nagy része eltűnt. A Field-Tested Wildfires azonban még mindig nagyon jól néz ki, és kevesebb mint egyharmadába kerül, mint egy Factory New skin ára.

Nyiss AWP | Wildfire ládákat

6. Medusa

Ár: 1750–5000+ $

Az Istenek és szörnyek kollekcióban bemutatott (az M4A4 | Poseidon és az M4A1-S | Icarus Fell modellekkel együtt) dizájn a mitikus Medúza, azaz a mérges kígyókkal a hajában ijesztő hölgyet ábrázolja. A magas kopás miatt ez a skin sötétebbnek és zöldebbnek tűnik, így vitathatatlanul gyári új állapotban néz ki a legjobban.

Nyiss AWP | Medusa ládákat

7. Neo-Noir

Ár: 20–35 $

Az érdekes sci-fi/anime ihletésű design és a megfizethetőség kombinációja a Neo-Noir-t az egyik legnépszerűbb AWP skinné teszi a rendszeres CS2 játékosok körében. Gyakran emlegetik az egyik legjobb olcsó AWP skinként is.

A dizájnban ábrázolt női szereplő egy sor dögcédulát tart a kezében. A skin alkotói szerint a nő „a badass kiborg karján keresztül adja át a felnövekvő játékosok következő generációjának a megszerzett harci tudását”.

A CS2 további neo-noir skinjei a következők:

Nyiss AWP | Neo-Noir ládákat

8. Containment Breach

Ár: 50–490 $

Mutálódott patkányok, radioaktív erdők — mit nem lehet szeretni a Containment Breachben? A skin készítői egy másik dizájnnal is hozzájárultak a játékhoz: az M4A1-S | Nightmare, amely ugyanolyan félelmetes és ugyanabban a stílusban készült.

Mindenesetre, a színek ebben a skinben magasabb kopottságnál meglehetősen unalmassá válnak, de a Battle-Scarred Containment Breaches mégis megvan a maga rajongója. Nézd meg, melyik kopási állapotot részesíted előnyben (a videóért ismét a CSGOSkins.gg-t illeti az elismerés):

Nyiss AWP | Containment Breach ládákat

9. The Prince

Ár: 2 000–3 400+ $

Itt egy másik ritka gyöngyszem: A herceg, bonyolult arany-piros mintával. Jelenleg kevesebb mint 3000 Prince van a közraktárakban, ami némileg magyarázza a magas árakat. A puska oldalán a következő felirat olvasható: Pax tibi Marce, evangelista meus, ami latinul annyit tesz: „Béke legyen veled, Márk, evangélistám”. A legenda szerint egy angyal mondta ezeket a szavakat Szent Márknak Velencében. 

Akárhogy is, a dizájn egyedülálló a részletesség és az esztétika szintjén — a Prince nem fog minden ízlésnek vagy rakománynak megfelelni, de ez egy álom AWP azok számára, akik szeretik a hangulatát.

Nyiss AWP | The Prince ládákat

10. Oni Taiji

Ár: 225–655 $

Az Oni Taiji színes dizájnja egy szamurájt és egy onit ábrázol, ami a japán folklórban egyfajta démon (erre biztosan emlékszel, ha játszottál már a Ghost of Tsushima játékkal). A lila sötét árnyalata a csövön és a távcsövön is érdekes választás.

Nyiss AWP | Oni Taiji ládákat

11. Fade

Ár: 1000 $

Az AWP | Fade ingadozási tartománya 0,00–0,08. Ez azt jelenti, hogy leginkább a Factory New skinekben érhető el, a Minimum Wear skinek nagyon korlátozott számban. 

Mint minden Fade skin esetében, a színek pontos kombinációja és aránya a skin magszámától és a fade százalékos arányától függ. A 80%-os érték körül a skin leginkább rózsaszín-kék, a narancssárga pedig 90% körül kerül a képbe. Nézd meg ezt az interaktív előnézetet a CSGOfades.com oldalon, hogy lásd az AWP | Fade különböző mintákban.

Nyiss AWP | Fade ládákat

12. Atheris

Ár: 1,50–13 $

Az Atheris sok AWP-felhasználó számára a legkedvezőbb költségvetési skin: hatékony és hihetetlenül olcsó (a Factory New skineket 10 dollár alatt találhatod meg harmadik féltől származó oldalakon). Ez teszi rendkívül népszerűvé — talán túlságosan is népszerűvé azok számára, akik ki akarnak tűnni a tömegből. 

A skinen egy vipera látható — az Atheris szó az Afrika trópusi vidékein honos bokorvipera-fajtára utal.

Nyiss AWP | Atheris ládákat

13. Duality

Ár: 3–16 $

Az Atherishez hasonlóan a Duality is egy nagyon megfizethető AWP skin, és szintén kígyókkal van tele, bár teljesen más, kifejezetten keleti stílusban.

Ebben a mintában két szimmetrikus kígyó van: az egyik oldalon a kígyó piros (a fenti képen), a másik oldalon pedig aranyszínű. Ez magyarázza a skin nevét, és meglehetősen szokatlanná teszi a dizájnt. Magas kopottságnál a legtöbb aranyminta szürkévé (vagy a skin készítője szerint vassá) fakul, de szerencsére ez a skin gyárilag újonnan jóval 20 dollár alatt kapható. Nem meglepő, hogy általában az egyik legjobb olcsó AWP skinként említik.

Nyiss AWP | Duality ládákat

14. Chromatic Aberration

Ár: 5–20 $

Ennek a skinnek a flavor szövege így hangzik: „(Nem túl) szemrevaló…”, és ez nem is lehetne pontosabb. A minták ebben a dizájnban kissé eltolva vannak, amitől a skin olyan lesz, mint egy régimódi 3D-s kép — kivéve, ha nem viselsz 3D-s szemüveget. 

Ez a hatás, valamint az élénk színek és az éles fehér részletek együttesen kiemelik a Chromatic Aberrationt a tömegből. Egyeseknek tetszik, másoknak nem annyira — de te biztosan emlékezni fogsz rá.

Nyiss AWP | Chromatic Aberration ládákat

15. Hyper Beast

Ár: 20–120 $

A Hyper Beast színes dizájnja Brock Hofer grafikusművész alkotása (ha szereted ezt a stílust, keresd meg őt, vannak megvásárolható poszterek és más műalkotások is!). Mint a legtöbb Custom Paint Job skin, a Hyper Beast is gyári új állapotban néz ki a legjobban, és az úszás növekedésével gyorsan romlik — a Field-Tested már eléggé megkopott.

A Hyper Beast családból három egymáshoz illő skin-t kaphatsz:

Nyiss AWP | Hyper Beast ládákat

Van már új kedvenc AWP skined? …vagy talán csak azért nyitottad meg ezt a bejegyzést, hogy megnézd, a kedvenced felkerült-e a listára, az is rendben van. Remélem, hogy felkerült, ha pedig nem, az csak azt jelenti, hogy egyedi ízlésed van, úgyhogy akárhogy is, minden rendben van. Jó szórakozást az AWP skinek felfedezéséhez és a Key-Drop ládák kinyitásához — mind a Gungnir, mind a Dragon Lore vár!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

35+ Lila CS2 skin minden fegyvertípushoz

Rózsaszín CS2 skinek: Legjobb minden fegyverhez